allah allah sanane eski kıyafetlerime girip giremeyeceğim... beklesin dolapta çatlamak konusunda ben de son anda iki yerden çatlak verdim o kadar yağlanıyordum ama....... doğurunca zaten 10 kilo gidecek :))))))))))) boşverin milleti kızlaaaaaaarrrrrrrr !!!
Ben de cuma gidiyorum.. haber verelim birbirimizeeee :) doğurdum doğurmadım diye.. :)
Bende oldu o çizgi.. göğsümün ortasından taaaa aşağıya kadar çizmişler gibi :))))) doğumdan sonra geçiyormuş ama.. ablam öyle diyor :) ben de kız bekliyorum ya gören erkek mi diyor maşallah daha güzellik kattı sana hamilelik diyorlar ama bebeğin çikin olacak diyebilecek cesarette biri çıkmadı çıkamaz karşıma >:)) Halt etmiş onlar, çirkin bebek diye birşey yoktur zaten!! hıh de dön arkana gitsin
günaydın kızlarrrr
birkaçgündür gelemedik biz çünkü rahatsızız kulağım iltahaplandı çok canım yanıyor2-3 gündür berbat geçiyor uykularımız yok ağrıdan inşallah çabuk atlatırız
sizlerden bir ricam var yengemin bugün transferi var 1 tanecik embriyoları oluştu allahım ona can-kan versin inşallahh
yengem için 1 er tane ayet-el kursi rica ediyorum ismi cansever
hamişlerin duası kabul olurmuş onlarda bizim mutluluğumuzu tatsın inşallahhh
gunaydınnnnnnnnnn annısler ve onların kuzucuklarıı..benım drr gene yokmuss bugunn esımde sormus ızındemı bu adamm 3 gundur nerde dıee.. hyrr ızınde deıl bılgı veremeyız demıslr sankı devlet sırrı esımde cuma gunu ızın almıss.. ozamann gıdıcezz salıdann berı gıdemedıkk en cok ona uzuluyorumm.. . bıde dun gece sancım olduu kasıklarımdaakı kemıklerr kıtırr kııtr ses cıkarıoduu dönerkenn sankı heran suyum gelıcekmıss gıbıı .. oturdum agladım benndee.. dun aksam hıc pc acmadım oyuzdennn.. esımdeebenı nasıl tesellı edıcegını sasırdı. dusaa gırdım cıktımm 5 dk gene terledımm yapısyapıss.. gene basladım ben aglamaya sınırlerım bozulduu.. bıktım artık dedım terlemektenn heryerım isilik oldu dıee hungur hungur agladımm... aglamanınn ustunee bıde güldümm ne alakaysaa .. ayy bole geceydıı bızımkı.. sacma saapann ..
günaydın kızlarrrr
birkaçgündür gelemedik biz çünkü rahatsızız kulağım iltahaplandı çok canım yanıyor2-3 gündür berbat geçiyor uykularımız yok ağrıdan inşallah çabuk atlatırız
sizlerden bir ricam var yengemin bugün transferi var 1 tanecik embriyoları oluştu allahım ona can-kan versin inşallahh
yengem için 1 er tane ayet-el kursi rica ediyorum ismi cansever
hamişlerin duası kabul olurmuş onlarda bizim mutluluğumuzu tatsın inşallahhh
Nevresim takımının çarşafı lastikli değilse kötü durmaz bence.
çaşaf ve yorganında sorun olmaz da beşik korumasında büyük durabilir. çünkü ben de beşiği alırken 70 e 130 luk beğendiğim bir nevresim vardı benim 60 a 120 lik beşiğe orda denedim korumaları yanlardan büyük durdu o yüzden almadım küçüğünü aldım. korumanın boyu da dert değil çünkü yatağın içine sokabilirsin ama sanki eni büyük oluyo da bence hiç dert etme sonuçta yıkandığında çekecektir biraz ... hatta benim ki çekerse küçük gelebilir çünkü şu anda birebir oluyo...boşver ilkler böyle olsun da acemiliğimizi atmış olalım)
Ayy kızlar gecmis yapamadım sedefler ne yaptı dün sezeryan olacaktı haberiniz var mı nasil gecmis
Kızlarrr temizliğe devam bugün de mutfak ve antreler var sırada...
canım ben joker'den aldım. Ölçüsünü verdim, 85 tl miydi neydi görümcem almıştı fiyatını tam bilmiyorum. Yumuşak-sert.. Kılıfının bir yüzü nefes alan, diğer yüzeyi sıvı geçirmeyen türde bişey. Kılıfı çıkarılıyor zaten fermuarlı. yıkadık öyle yerleştirdik yatağınaherkese merhaba
park yatak almis olan annelere bir sorum olacak. park yatak icin ayrica icine yatak yaptiriyorsunuz demi ? hazir satiiyormu yoksa yaptirdiniz mi ?
Canım hiç sıkılma hızla kilo aldıkları dönemdeler ki seninki de çok cılız değil haksızlık etme miniğe :))) seni bile şaşırtacak doğduğundamrb güsel anneler bugün kontrolüm vardı dr gittim ilk defa nst ye girdim bebegimin kalp atışları çok güsel çıktı ama gel gelelim kilosu az 2 300 gr ve 35 hafta 2 günlügüm dr sorun yok iyi dedi ama iyi olabilirmişş moralım bozuldu buarada eylül annesi olamıcam sanırım bebegimi dr ya 30 yada 31 agustos alacak normalde 10 eylüldü plesenta aşagıda imiş dogumda çok kan kaybetmeme sebebp olabilirmiş ayriyeten tüp bebek olunca riske atmıyor bebegim yam 38 hafta 2 günlükken alacak eylülüm 1 ile 8 arasında semıneri varmış bu yüsden gitmeden alıcakk boyu 49 cmmiş şafak kalmadı he kızlar rabbimden herkese hayırlı ve saglıklı dogumlar diliyorummm allaha emanet olun..
Biberonu Dr. Brown cam orta boy yeni doğan damlalıklı aldım. Emziği chicco aldım.. Ama kimi o kadar para vermeseydin 2-3 liralıkları tutuyor kimi bebek pahalı emzik aldığınla kalıyorsun dedi ama en iyisini seçtim ben.. Doğal kauçuk uçlu. Tercih senin yani bebekten önceSelam kızlar bebeğinizin biberon ve emziğini ne marka aldınız:26:
selam kızlar ben geldim doktordannst ve suyum iyi çıktı bu sefer şükürler olsun fakat yatak istirahatine devam etmem gerekliymiş bebeğimin kilosu hala 2 hafta geriden geliyor ama doktor yapısal olabilir dedi benden haberler böyle umarım sizlerde iyisinizdir.
çok yorma kendini canım. Doğum öncesi enerji olmasın sendeki deKızlarrr temizliğe devam bugün de mutfak ve antreler var sırada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?