2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tamam werelim kaçda senin randewun ayy az kaldı heyecan basıyor:) benim çatlakdan çok karnımdaki bütün damarlar ortada damar damar olmus ya artık doğarlarsa kuveze gerek kalmaz dimi ben ona taktım da aksam dan beri

Seve seve okurum tatlım, Allah yardımcıları olsun, tez zamanda onlar da bizim yaşadıklarımızı yaşasınlar inşallah... AMİN

ya kızlar meleğim dünle bugün çok az hareket etti gerçi dün sağlık ocağından çağırmışlardı kalp atışları falan normaldi ama önceden çok hareket ederdi şimdi öyle hareket etmeyince endişeleniyorum

ayy abska yere gitmiş olmasın senin doktor.. aynısı canım bende nefes alamıyorum artık gece 12 de yürüyüşe çıkdık bende ağladım sonra oturup çok sıcak doğsun artık die benim eşimde ne yapacağını sasırdık yazık sonrada içime battı kızımdan özür diledim şikayetim senden değil sıcaklardan diee

Bende okudum canım...

Allahım isteyen herkese versin, kimseye aratmasın inşallah.

Umarım en kısa zamanda mutlu haberi alırlar Allahımın izniyle.

Nevresim takımının çarşafı lastikli değilse kötü durmaz bence.

çok sağolun kızlar..bende zaten çarşafla yorganı değil yan korumaları düşünüyorum nasıl olcak diye ama değiştirmekte istemiyorum çünkü çok beğenerek aldım...neyse artık 10 cm dediğin nedirki dediğin gibi yıkayınca çeker belki

Herkese merhaba ben geldim doktordan bebişim usg ölçülerine göre biraz zayıf çıktı doktor hata payı olur takılma hiç dedi.bir bana bir eşime baktı normal zaten sizden iri bir bebek olmaz dedi hem doğumun kolay olur dedi ama bakalım daha 4 haftası var kilo alır biraz daha.sıcaklar ve ramazan oluşu benim iştahımı etkiledi ee yorgunlukta var artık eve gidip yemek yapmaya takatim kalmıyor bir çorba salata yoğurt ne bulursam artık.toplamda 7 kilo aldım zaten.2170 gr şuan bebek.ilk nst deneyimini yaşadım bende bizimki başladı tepinmeye hemşire diyo nerdeyse aleti kıracak hergele.bende diyorum akşama kadar zıp zıp tabi kilo alamazsın şöyle yan gelip yatsana oğlum.ben 2800 gr doğmuşum hiç hasta olmadan bebeklik çocukluk dönemim geçmiş annem öyle diyor şu an da öyle çok şükür bünyem sağlam.inşallah oğlumda ufak tefek ama sağlıklı olur.Umarım hepimiz için her şey güzel ilerler.

sağolun kızlar allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın bende 12 yıl sonra tüp bebek tedavisiyle kavuşacağım inşallah yavrularıma
allah dileyen isteyen herkese nasip etsin

doğum yapacak arkadaşlar vardııı
sedefler ikiz olunca bende çok merak ediyorum durumlarını
inşallah şu anda emişiyorlardır
sağlıkları çok iyidir inşallahhhh

herkese merhaba

park yatak almis olan annelere bir sorum olacak. park yatak icin ayrica icine yatak yaptiriyorsunuz demi ? hazir satiiyormu yoksa yaptirdiniz mi ?
canım ben joker'den aldım. Ölçüsünü verdim, 85 tl miydi neydi görümcem almıştı fiyatını tam bilmiyorum. Yumuşak-sert.. Kılıfının bir yüzü nefes alan, diğer yüzeyi sıvı geçirmeyen türde bişey. Kılıfı çıkarılıyor zaten fermuarlı. yıkadık öyle yerleştirdik yatağına

Canım hiç sıkılma hızla kilo aldıkları dönemdeler ki seninki de çok cılız değil haksızlık etme miniğe :))) seni bile şaşırtacak doğduğunda allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. hayırlısı olsun. benim de yarın sabah bakalım ne çıkacak... paylaşırım sizlerle :)

Selam kızlar bebeğinizin biberon ve emziğini ne marka aldınız:26:
Biberonu Dr. Brown cam orta boy yeni doğan damlalıklı aldım. Emziği chicco aldım.. Ama kimi o kadar para vermeseydin 2-3 liralıkları tutuyor kimi bebek pahalı emzik aldığınla kalıyorsun dedi ama en iyisini seçtim ben.. Doğal kauçuk uçlu. Tercih senin yani bebekten önce

kızlar sizde de adet sancısı gibi karın ağrıları oluyor mu, dr. olursa ara demişti ama henüz aramadım, bu sabah oldu. Ne yapayım, normal mi?

selam kızlar ben geldim doktordan nst ve suyum iyi çıktı bu sefer şükürler olsun fakat yatak istirahatine devam etmem gerekliymiş bebeğimin kilosu hala 2 hafta geriden geliyor ama doktor yapısal olabilir dedi benden haberler böyle umarım sizlerde iyisinizdir.

hoşgeldin canım, maşallah, bebeğinin kilosu kaç şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…