kızlar sizde de adet sancısı gibi karın ağrıları oluyor mu, dr. olursa ara demişti ama henüz aramadım, bu sabah oldu. Ne yapayım, normal mi?
hoşgeldin canım, maşallah, bebeğinin kilosu kaç şimdi?
canım benim dün akşam oldu hemde bayağı bir fazla...
Burdaki diğer arkadaşlarda da oldu...
Netten de bakarsan her yerde normal yazıyor bedenimiz kendini hazırlıyormuş yazılanlara göre, doktorlar da normal diyor zaten
ama için rahat edecekse ara bir doktorunu sor istersen.
kızlar ben de ebemden inciler paylaşıyım sizledün sağlık ocağındaydık göğüs yaraları ve emzirmeden bahsetti.. yaralarr ıslak kaldığı için oluyomuş daha çok emzirdikten sonra göğüslerini aç biraz havalandır dedi ara ara çok iyi geliyomuş.. kendisi de yeni doğum yaptı krem bile kullanmamış bu daha etkili dedi.. bi de bebeği daha çok gece emzirmek gerekiyomuş.. gece nekadar sık emzirirsek gündüz o kadar çok sütümüz olurmuş.. prolaktin hormonu en çok gece salgılanıyomuş bu sebeple gece çok emzirdiğimizde hem vücut hem rahim kendini daha çabuk toparlıyomuş ve daha çabuk kilo veriyomuşuzzz daha birsürü şey anlattı ama en çok burası hoşuma gitti sizinle de paylaşmak istedim işinize yarayabilir belki..
Günaydın arkadaşlar, biz de salı günü doktordaydık, ama yazmaya fırsat olmadı. Tosunum 2300 gr olmuş doktor çok buldu, ve kızdı, hatta sen normal doğumu unut dedi. Nst ye girdik sonuç güzeldi çok şükür. Ve bundan sonra da 2 haftada 1 gel dedi. Hastaneden çıkınca da mobilya bakmaya gittik ve kızımın oda takımını aldık. Sonra ufak tefek eksikleri vardı bir kısmını tamamladık. Bu arada doktor bu bebek 4500 gr doğar dedi, acaba yenidoğan hastane çıkışlarım elimde mi patladı dersiniz?
kızlar sizde de adet sancısı gibi karın ağrıları oluyor mu, dr. olursa ara demişti ama henüz aramadım, bu sabah oldu. Ne yapayım, normal mi?
2170 kg çıktı, doktor tabii yanılma payı da var eksik olabilir ama fazla olacağını sanmıyorum dedi. Ama çok fazla takmıyorum bende zaten 2800 doğmuşum kilo konusunda artık pek endişem kalmadı.
maşşallah sizin ebeler ne güzel bilgiler veriyor, benimkinden ses soluk yok
allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım pek güzel yandaki bavulda hastane çantası galiba bende bi bavul hazırladım attım arabanın bagajına.
Bence ara ne olur ne olmaz riske atmaya değmez. Geçen gün bende de aşırı baş dönmesi ve çarpıntı oldu gitmesem ne olurki gidicem hiçbir şeyin yok diyecek dedim. Eşimde sen gitte hiçbir şeyin yok desin dedi düşündüm doğru gerçekten. Ara bence doktorunu.
Selamlar herkese. Bayadır pasif olarak takip ediyorum bu forumu ama aylardır buralardayım :)
Biz 35+5'teyiz oğluşumla.
günaydın kızlarrrr
birkaçgündür gelemedik biz çünkü rahatsızız kulağım iltahaplandı çok canım yanıyor2-3 gündür berbat geçiyor uykularımız yok ağrıdan inşallah çabuk atlatırız
sizlerden bir ricam var yengemin bugün transferi var 1 tanecik embriyoları oluştu allahım ona can-kan versin inşallahh
yengem için 1 er tane ayet-el kursi rica ediyorum ismi cansever
hamişlerin duası kabul olurmuş onlarda bizim mutluluğumuzu tatsın inşallahhh
bebişler için son hazırlıklarda tamam gözüküyor doğuranlarda var tabikide DOĞURASIM GELDİ ŞİMDİbanyo yapınca sanki bendede su geliyor gibi oluyorum panik atak oldum son zamanlarda psikolojik bunalım buna deniliyor herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?