2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ben de ebemden inciler paylaşıyım sizle dün sağlık ocağındaydık göğüs yaraları ve emzirmeden bahsetti.. yaralarr ıslak kaldığı için oluyomuş daha çok emzirdikten sonra göğüslerini aç biraz havalandır dedi ara ara çok iyi geliyomuş.. kendisi de yeni doğum yaptı krem bile kullanmamış bu daha etkili dedi.. bi de bebeği daha çok gece emzirmek gerekiyomuş.. gece nekadar sık emzirirsek gündüz o kadar çok sütümüz olurmuş.. prolaktin hormonu en çok gece salgılanıyomuş bu sebeple gece çok emzirdiğimizde hem vücut hem rahim kendini daha çabuk toparlıyomuş ve daha çabuk kilo veriyomuşuzzz daha birsürü şey anlattı ama en çok burası hoşuma gitti sizinle de paylaşmak istedim işinize yarayabilir belki..

kızlar sizde de adet sancısı gibi karın ağrıları oluyor mu, dr. olursa ara demişti ama henüz aramadım, bu sabah oldu. Ne yapayım, normal mi?

canım benim dün akşam oldu hemde bayağı bir fazla...

Burdaki diğer arkadaşlarda da oldu...

Netten de bakarsan her yerde normal yazıyor bedenimiz kendini hazırlıyormuş yazılanlara göre, doktorlar da normal diyor zaten

ama için rahat edecekse ara bir doktorunu sor istersen.

sağol canım, bir iki saat kendimi dinlicem sonra olursa arıcam, demin de aylar sonra ilk defa çok az kustum, ne oluyor bana ya...

maşşallah sizin ebeler ne güzel bilgiler veriyor, benimkinden ses soluk yok

maş canm bebişine benm tosunuma arkadaş çıktı ben de hastane çıkışlarını düşünmüyo değilim dr niye kızdı ki ne saçma sen ne yapabilirsn ki

kızlar sizde de adet sancısı gibi karın ağrıları oluyor mu, dr. olursa ara demişti ama henüz aramadım, bu sabah oldu. Ne yapayım, normal mi?

Bence ara ne olur ne olmaz riske atmaya değmez. Geçen gün bende de aşırı baş dönmesi ve çarpıntı oldu gitmesem ne olurki gidicem hiçbir şeyin yok diyecek dedim. Eşimde sen gitte hiçbir şeyin yok desin dedi düşündüm doğru gerçekten. Ara bence doktorunu.

2170 kg çıktı, doktor tabii yanılma payı da var eksik olabilir ama fazla olacağını sanmıyorum dedi. Ama çok fazla takmıyorum bende zaten 2800 doğmuşum kilo konusunda artık pek endişem kalmadı.

takma tabi, birkaç haftası daha var doğuma kadar 3 ü bile geçebilir. Benim dr. um demişti, bazı hafta çok kilo alıyorlar bazen çok az alıyorlar diye.

bebişler için son hazırlıklarda tamam gözüküyor doğuranlarda var tabikide DOĞURASIM GELDİ ŞİMDİ banyo yapınca sanki bendede su geliyor gibi oluyorum panik atak oldum son zamanlarda psikolojik bunalım buna deniliyor herhalde

allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım pek güzel yandaki bavulda hastane çantası galiba bende bi bavul hazırladım attım arabanın bagajına.

aminnnn canım benim! evet canım hastane çantamız... Aklımıza geldikçe birşeyler ekliyoruz. Daha bagaja koyamadık. :)))))

Peri kızının yatağı da hazııııııır.. nasıl teyzeleri?

Eki Görüntüle 484666

çok güzel canım, tavşanına bayıldım, güle güle kullanın.

iki gün önce bende de çok çarpıntı oldum, yazmıştım buraya da, sen gittin mi çarpıntı için, ne dedi? ben onu da söyliyim bari.
ben nazar değdirdim kendime galiba.

Selamlar herkese. Bayadır pasif olarak takip ediyorum bu forumu ama aylardır buralardayım :)
Biz 35+5'teyiz oğluşumla.

hoşgeldiniz canm nerdeyse aynı bdt miz.. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasib etsn inş.

çok geçmiş olsn hemencecik atlatrsnz inş. yengenn de Allah yardımcısı olsn en yakın zamanda bu mucizeyi o da tatsn inş.

emin ol herkes aynı durumda canm ben de hep panik atak durumundayım.. su hissini ben de yaşıyorum hep ama su azalrsa bebeğin hareketleri çok azalıyomuş bikaç günlük yani ordan anlayabilirmşz.. bebeğin hareketleri normalse sıkıntı yok yani

Canım benim de oluyor günde 1-2 kez, hareket edince geçiyor hatta. Bence olması normal, zaten tecrübeli anneler (6. gebeliği olanlar da var aralarında) olacak diyorlar, gerçek doğum sancınız 5 dk' ya düşmeden hastaneye gitmeyin boşuna yorarlar sizi diye de uyardılar,ben olsam beklerim de kocam panikler durdurmaz diye çekiniyorum.

Biz visko yatak aldık kullanımı rahat gözüküyor olmadı bebiş beğenmezse değiştiririz, sonradan fark ettim ki bebişimin bir tek nevresim takımı var yorganı falan da yok ( Sanırım eksikler hiç bitmeyecek.

Bu arada dün öğrendim ki yakın bir arkadaşım planladıklarından 3 gün önce sezeryan yaptırmak zorunda kalmış, normal olsaydı bebişinin 11 günü vardı, bu ara herkes erken geliyor aman dikkat, ben de elimi çabuk tutayım diyorum bir taraftan, bi de sıcaklardan iş yapasım gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…