Güle güle kullanın yatağınızı çok güzel olmuş. Bende park yatak aldım da içine yatak almadık daha sizinkinin markası ne ve nereden aldınız? Güzel geldi gözüme kalınlığı falan
Sağolasın canım benim, yatağı joker'den almıştık. Görümcem aldı fiyatı 85 miydi neydi işte tam bilmiyorum. Yumuşak-sert özellikte.. Kılıfı çıkarılabiliyor. Park yatağın ölçüsünü verdik ona göre getirdiler yatağı. Kılıfın bir yüzü pamuklu yumuşacık, diğer yüzü içi sıvı geçirmez cinsten bişey.. Ben beğenerek aldım. Bir bak sende canım Joker'e
evet canım teşekkür ederim moral bozacak bişe demi zaten saol beslenmeme dikkat edecem çalışabilir raporumu da bozdum çalışamaz raporu aldım evdeyim artık daha da dikkat edebilirim
günaydın kızlarrrr
birkaçgündür gelemedik biz çünkü rahatsızız kulağım iltahaplandı çok canım yanıyor2-3 gündür berbat geçiyor uykularımız yok ağrıdan inşallah çabuk atlatırız
sizlerden bir ricam var yengemin bugün transferi var 1 tanecik embriyoları oluştu allahım ona can-kan versin inşallahh
yengem için 1 er tane ayet-el kursi rica ediyorum ismi cansever
hamişlerin duası kabul olurmuş onlarda bizim mutluluğumuzu tatsın inşallahhh
Tatlım bende de aynısı oluyor. Bi markete gidip gelmek bile benim hışırımı çıkarıyor. Biraz da fazla kilo aldık ben ona bağlıyorum. Evde bile bi odadan bi odaya az hızlı yürüsem nefes nefese kalıyorum... Mide yanman için azıcık süt içsen geçmiyo mu?
İnsanlarda olmayan merhamaet haayvanlarda var ne güzel... Allah şifa versin kedine canım sana da sabır ve kolaylık.. Benim hayvanalra karşı bi fobim var ne tutarım ne yanaşırım acaip kötü olurum yakınımdan kedi geçse kaşınırım o denli ama yaralansalar bişe olsa kıyamam sende iyi sabır var bakabiliyosun...
günaydın kızlarrrr
birkaçgündür gelemedik biz çünkü rahatsızız kulağım iltahaplandı çok canım yanıyor2-3 gündür berbat geçiyor uykularımız yok ağrıdan inşallah çabuk atlatırız
sizlerden bir ricam var yengemin bugün transferi var 1 tanecik embriyoları oluştu allahım ona can-kan versin inşallahh
yengem için 1 er tane ayet-el kursi rica ediyorum ismi cansever
hamişlerin duası kabul olurmuş onlarda bizim mutluluğumuzu tatsın inşallahhh
ay kızlar zaman geçmek bilmiyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa üfss
yarın izne ayrılıyorumartıkk hehe
maş canm bebişinebenm tosunuma arkadaş çıktı ben de hastane çıkışlarını düşünmüyo değilim dr niye kızdı ki ne saçma sen ne yapabilirsn ki
Ayy ne güzel, ben daha 1 hafta çalışıcam, yoruluyorum artık.
İnşallah en kısa zamanda "Kolayca doğurdum, evdeyiz, sağlıklıyız." diye mesajlar atarsın bizlere
Ayy ne güzel, ben daha 1 hafta çalışıcam, yoruluyorum artık.
İnşallah en kısa zamanda "Kolayca doğurdum, evdeyiz, sağlıklıyız." diye mesajlar atarsın bizlere
benim 3 eylülde doğumum 13 ağustosta çıkacağım izne yanlış mı hesaplıyorum acaba ben kızlar ?
benim 3 eylülde doğumum 13 ağustosta çıkacağım izne yanlış mı hesaplıyorum acaba ben kızlar ?
Allahım çok mutluyum, biraz önce çok güzel bir haber aldım...
İlahi adalet işte, mazlumun ahı yerde kalmıyor kesinlikle...
Allahım er yada geç adaletini gösteriyor, elhamdülillah inanıyordum buna, ama yaşadıkça yaşadıkça daha çok inanıyorum.
Sen çok büyüksün Allahım, geldi geçti, deldi geçti ama soğudu içim dışım ohh missssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?