2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Güle güle kullanın yatağınızı çok güzel olmuş. Bende park yatak aldım da içine yatak almadık daha sizinkinin markası ne ve nereden aldınız? Güzel geldi gözüme kalınlığı falan

Sağolasın canım benim, yatağı joker'den almıştık. Görümcem aldı fiyatı 85 miydi neydi işte tam bilmiyorum. Yumuşak-sert özellikte.. Kılıfı çıkarılabiliyor. Park yatağın ölçüsünü verdik ona göre getirdiler yatağı. Kılıfın bir yüzü pamuklu yumuşacık, diğer yüzü içi sıvı geçirmez cinsten bişey.. Ben beğenerek aldım. Bir bak sende canım Joker'e

Anaaahhh bak şimdi biz unuttuk yatak koruyucu alacaktık off ki off bari babasını dürteyim de iftar sonrası bi alışverişe çıkalım.

evet canım teşekkür ederim moral bozacak bişe demi zaten saol beslenmeme dikkat edecem çalışabilir raporumu da bozdum çalışamaz raporu aldım evdeyim artık daha da dikkat edebilirim

çalışmaz raporu aldın değil mi? bende son 3 haftaya giriyorum direkt hastaneye gidip rapor alacağım değil mi? (ben daha önce çalışabilir raporu alıp muhasebeye bırakmıştım) vizite kağıdı falan duymuştum onu da götürüyor musun hastaneye?

okudum. tek embriyoyu beklemek nedir bilirim..
hayırlısıyla kucagına alsın bebişini..

Son düzenleme:

Evet canım, gece yatmadan süt içiyorum o biraz iyi geliyor.Azıcık yağlı yesem hemen acı su gelmeye baslıyor.Gaviscon da cok iyi geliyor.Acıı hissettikde 2 ölçek içiyorum kısa zamanda şikayetim geçiyor.

Amin canım teşekkür ederim.Ben küçüklüğümden beri hep hayvanlarla iç içeydim ve inan insanlardan görüdüğüm zararı hayvanlardan görmedim.Bu hasta olan kedimi annesi ellerime doğurdu ve şimdi 13 yaşında. Ailemin bir üyesi, evimizin bir ferdi gibi resmen. ondan cok bağlıyım ve iyileşmesi için hergün dua ediyorum

Geçmiş olsun canım, yengene dua da tamam, bak ben iddialıyım tüp bebek beklerken normal yolla hamile kaldı dua ettiklerim :))

merhaba kızlar hepinizi tebrik ediyorum öncelikle sağ sağlim bebişlerinize kavuşmanız dileğiyle bende haziran 2012 annesiyim birhafta daha erken gelseydi mayıs annesi olacaktım elimde bu kanguru var kızıma aldım tertemiz 4 -5 kez kullandım sevmedi
Eki Görüntüle 484748
sizdende kanguru almak isteyen olbileceğini düşünüyorum almak isterseniz boşuna sıfırına para vermeyin ilgilenenler özel mesaj atabilir yada bu gönderiyi beğenirseniz ben size özelden mail adresimi yollarım bu arada bebeklerinizle ilgili sormak istediğiniz acil bişey olursada mesaj atabilirsiniz hemen cevap vermeye çalışırımhepinize hayırlı doğumlar şimdiden

ay kızlar zaman geçmek bilmiyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa üfss
yarın izne ayrılıyorum artıkk hehe

ay kızlar zaman geçmek bilmiyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa üfss
yarın izne ayrılıyorum artıkk hehe

Ayy ne güzel, ben daha 1 hafta çalışıcam, yoruluyorum artık.

İnşallah en kısa zamanda "Kolayca doğurdum, evdeyiz, sağlıklıyız." diye mesajlar atarsın bizlere

maş canm bebişine benm tosunuma arkadaş çıktı ben de hastane çıkışlarını düşünmüyo değilim dr niye kızdı ki ne saçma sen ne yapabilirsn ki

Ben de anlamadım ama sanırım şişman bebekler normal doğum olmuyor ama dediğin gibi bene ne yapabilirim ki? Çok fazla kilo da almadım zaten toplamda 10 kilodayım, öyle aman aman bi beslenmem de yok, ama önemli olan besinleri çok düzenli yedim hamileliğimin başından beri, mesela balık, yumurta, kırmızı et, beyaz et hindi, yeşillik, meyve, yoğurt, süt, ceviz, badem. Bunları düzenli olarak tükettim ama miktar olarak asla abartmadım. Hatta ekmek neredeyse hiç yemedim ama bünye meselesi çocuk besleniyor ben ne yapayım, baba tarafına çekmiş, babası 4,5 kg, amcası 5,5 kg doğmuş, hatta kuzenleri bile 4,5 kg üzerinde doğmuş. Böyle olunca kilolou olması kaçınılmaz. Benim ilk doktorumun bir lafı vardı, yaşam şekli sadece genetiği ortaya çıkarır diye, önemli olan gen gen gen diye bastırırdı. Kadıncağız haklıymış, kulakları çınlasın.

ağustos annelerinin doğum hikayelerni okuyorum ağladım yaa ben ameliyata girerken oğlumu nasıl bırakıcam ayy çok duygusala bağladım kendimi bu arada sezeryan şeklimi epiduralmi spinalmi karar veremedm ilki epiduraldi çok rahattı tek sıkıntı katater takılması spinalde yokmuş katater çok rahat diyolar siz ne düşünüyosunuz

Ayy ne güzel, ben daha 1 hafta çalışıcam, yoruluyorum artık.

İnşallah en kısa zamanda "Kolayca doğurdum, evdeyiz, sağlıklıyız." diye mesajlar atarsın bizlere

ayy anım diline sağlık inş. öyle güzel haberler verebilrim.
Kıyamam senin çok iyi anlıyorum artık zor oluyor dimi neyseki seninde çok kalmamış
benima yaklar ilk defa bugün davul gibler şişiyorlardı son bir haftadır ama bugün şişmeninde ötesindeler

benim 3 eylülde doğumum 13 ağustosta çıkacağım izne yanlış mı hesaplıyorum acaba ben kızlar ?

canım bneim benim 2 eylül 12 ağustosa kadar dı raporum aama haftasonuna denk geldiği için yarından çıkıyorum
seninki
pazartesi ne denk geliyor doğru

Allahım çok mutluyum, biraz önce çok güzel bir haber aldım...

İlahi adalet işte, mazlumun ahı yerde kalmıyor kesinlikle...

Allahım er yada geç adaletini gösteriyor, elhamdülillah inanıyordum buna, ama yaşadıkça yaşadıkça daha çok inanıyorum.

Sen çok büyüksün Allahım, geldi geçti, deldi geçti ama soğudu içim dışım ohh missssssssssss

benim 3 eylülde doğumum 13 ağustosta çıkacağım izne yanlış mı hesaplıyorum acaba ben kızlar ?

Yoo, takvime baktım 3 hafta kala oluyor; ama unutma bu aralar herkesin bebişi erken geliyor, o süre de sonrasına ekleniyor. Umarım sorun olmaz, bana 13 Eylül son dediler ben 3 Eylül' de beklemeye başladım.

Spinalde katater yoksa daha rahat olur bence. Ben de ikisi arasındaki fark ne ki diyordum

duygusallık hat safhada, zırlayıp duruyorum tutamıyorum kendimi. Umarım kızım üzerine alınmıyordur.

Kilolu bebeklerin genellikle şeker hastası annelerde görüldüğü söylenir, genetik tabii ki etkili bizimki de uzun gidiyor ben hiç dikkat edemedim yediklerime hatta normalde süt yoğurt çok tüketen biri olarak gebelikte daha az yedim maalesef. 4800 gr normal doğuran da var; ama artık 3000+ oldu mu hoop sezeryan yaahuu biz zamanında 3300,3400 normal doğmuşuz doktorlar da iyice abarttı işi canım. Hayırlısı olsun sonuçta önemli olan sağlıklı bir şekilde kurtulmanız.

İntikam soğuk yenen bir yemektir di mi?

Her ne kadar kin tutmayın dense de insan yaşadığı acıların karşılığının çıktığını görmek istiyor gözüyle. Hayırlısı olsun, aldığımız her haber güzel olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…