2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Mihroş hayırlı olsun.

Bende 2 hafta erken ayrıldım, ama bu hafta bişey anlamadım gittim geldim işe...Asıl izin önümüzdeki hafta başlayacak...

Gezmeleri bırak da ayacıklarını uzatıp dinlen kıs

Kızlar yaa araba koltuğu aldınız mı hastaneden çıkış için? Çoğu AB ülkesinde zorunluymuş, bizde de güya zorunlu; ama emin olamıyorum ufacık yavrumu oraya bırakmaya. Kucağımdan hiç bırakasım gelmeyecek gibi hem, bilemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Hani 3-4 aylıkken mutlaka kullanırım da ilk yolculuğunda kucağımda olsun diyorum, o da kendinden bahsedildiğini anlayıp aşağıdan vuruyor zilli :)

aynen canım, çok ihtiyacımız vardı gerçekten...

Kin tutmam ama bu bizim için çok önemliydi, devamını da göreceğim için bekliyorum sabırsızlıkla, ama gerçekten çok iyi geldi, sefamız olsun

ay ne güsel yaww, ben daha dün 32+0 çalışabilir raporumu aldım, darısı başıma.
ay ay canım inş. geçiyor zaman birşekilde ama biraz bizler sabırsız neyseki işte daha çabuk geçiyor zaman şimdi ben evdeiiice gün sayacağım paranoyak olacğaım

ay kızlar zaman geçmek bilmiyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa üfss
yarın izne ayrılıyorum artıkk hehe

benimde haftaya cuma son..aslında 29 ağustosdu ama araya bayram tatili falan gireceği için kaynadı benimki 3 -5 günüm kalıyo gelmem gereken onada yıllık izin yazıcam yada rapor yazdırcam başka dr. a

ay canım saolasın.
Darısı başınaa diyim ozaman haftaya sende istirahate çek kendini
evet haklısın artık düzneli bir uyku bir ev hali istiyorum bunu arkadaşa söyledimde deli gibi güldü
birazz geç kalmadınmı diyor

canım bizim ana kucağı oto koltuğuda oluyorr arbaayada monte edilebiliyor hastane çıkışımızı onunla yapacağız inş.
koltuğuna yatırırz bizde yanına otururz elimiz kolumuzboşalınca daha rahat ilgileniriz arbaada bebişle annesi.
aktif arbaa kullanıyorsanızz bence al mutlaka

ay hayırdır çok merak ettim çzel değilse bahsetsene biraz

benimde haftaya cuma son..aslında 29 ağustosdu ama araya bayram tatili falan gireceği için kaynadı benimki 3 -5 günüm kalıyo gelmem gereken onada yıllık izin yazıcam yada rapor yazdırcam başka dr. a
canım çalışaiblir raporunı aldıktan sonra dr raporu olmuyormuşş biliyorsun dimi.
ona dikkat et.

canım bneim benim 2 eylül 12 ağustosa kadar dı raporum aama haftasonuna denk geldiği için yarından çıkıyorum
seninki
pazartesi ne denk geliyor doğru

sende benimle uzatacaksın ayaklarını ohh sefamız olsun çok özeniyordum böyle evde oturanlara hiç yoksa dört ay tatil hak ettik ama değil mi

aynı sorun bende de var hareketleri son bi kaç gündür azaldı suan 1 saattir hareket etsin die beklıorum tam 1,5 saat sonra zoraki kıpırdandı internetten araştırdım hareketleri azalır normaldir dıo ama napim ya stres oluorum :18::18:

Peri kızının yatağı da hazııııııır.. nasıl teyzeleri?

Eki Görüntüle 484666

cnm güle güle kullan bnm kinin de renkleri gri turuncu biz bide aynı renklerde araba aldık bir örnek oldu :))

canım çalışaiblir raporunı aldıktan sonra dr raporu olmuyormuşş biliyorsun dimi.
ona dikkat et.

Beni de uyarmışlardı, çalışabilir raporu aldıktan sonra ayrılmak istersen yıllık izin kullanman lazım diye; ama tek ihtimal erken doğum falan olursa olur.

kızlarrr ananemiz aradı ist.a gitmişti bana da gecelik ayrıca sabahlıklı kaprili bi takım almış tam 4 takım oldu ne zaman giyceksem onları geceliğim yoktu herkes gecelik al hast.de en rahatı o dedi .. buarada oğluşumuza mevlütte giymesi için takım da almışş ayy çok merak ettik cicileriii

İnşallah canim okudum ben.Rabbim hayirlisiyla bu mübarek günlerde isteyen herkese hayırlı evlat nasib etsin..bizlerede saglıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasib etsin inşaallah..

Benim kızın hareketleri yumuşadı daha kibar elliyor artık :)
Biz de bebek arabasını bebek çantasıyla uyumlu alalım diyoruz, süsümüzden de vazgeçmeyin hani.

Benim ellerimdeki uyuşmalar fazlalaştı hele uzun süre fare tutunca daha beter oluyor, o zaman da ne var ne yok elimden uçuyor, olsun bakalım.

sende benimle uzatacaksın ayaklarını ohh sefamız olsun çok özeniyordum böyle evde oturanlara hiç yoksa dört ay tatil hak ettik ama değil mi

evet evet inş. artık evden yazacağızDDD
ay ay en güzelideo olacak
valla üniden mezun olduğumda beri çalışıyorum hiç 4 ay tatil yapmamıştım hatta üni yıllarımdada yaz taitllerinde stajlar kurslar derken 4 ay tembellik yapmamıştım.
şimdi oğlişim anneisn dinlendirecek D tabi umuyorum dua ediyorum

Beni de uyarmışlardı, çalışabilir raporu aldıktan sonra ayrılmak istersen yıllık izin kullanman lazım diye; ama tek ihtimal erken doğum falan olursa olur.
evet canım ben şimdi 3 hafta yıllık iznimden kullanacağım 4 ay direk doğum sonrasına kalacak.
Önce gelecğeini ummuyorum nedense

slm kızlar nabersiniz ? gelmeyeli epey olmuş arkamdan doğuran olmamıştır inş yaaa bide ne topikler açılmış nolmuş yaa doğum hikayeleri kilolar falan valla paylaşım sayfasını zor buldum nerdese o kadarlık oldukmuki biz

ay hayırdır çok merak ettim çzel değilse bahsetsene biraz

Eşim, çok emek verdiği tabiri caizse dişini tırnağına taktığı, başarılı olacağım, yanlış yapmayacağım diye kendini ve yeri gelince beni feda ettiği iş yerinden haksız şekilde, aniden, en zayıf zamanımızda, sırf gaza gelinerek, olmayan şeyler olmadı diye gösterilerek bir şans bile verilmeyip işten çıkarıldı...3 gün sonra yerine pat diye birisi getirildi nasıl olduysa!!! Plansız ya herşey!!!

Çok üzüldük, çok ağladık beraber, çünkü haketmemiştik.

Pat diye ortada kaldık, 4 gün sonra hamile olduğumu öğrendim, Allahımın gönlüne güç gitmesin, sırf bu olaylar yüzünden bebeğimize bile doğru dürüst sevinemedik, etrafın soruları NEDEN NİYE NİÇİN? Kendimiz bile cevabını bilmiyorken etrafın sorularından gına geldi. Olmadık şeyler duyduk özellikle eşim için çok zordu...

Ben olaylara her zaman objektif bakarım, eşimin yanlışları vardı evet ama bu konuda eşim haklıydı.

Kendine yediremedi, psikolojisini düzeltmem aylar aldı hem hamilelik hem bu durum beni çok yordu...Milletin ağzı torba değil bir erkek için gerçekten zor karısı çalışıp kendisinin çalışmaması birde küçük yerde yaşıyorsanız işte bu gerçekten daha zor.

Neyse eşim 7 ay aradan sonra şimdilerde geçici bir işte çalışıyor, iyi bir yerden haber bekliyoruz inşallah bebeğimiz bize ilk baştaki gibi uğurlu gelecek ve babası istediği işe hakettiği işe girecek.

işte bugün aldığımız haber de eski iş yeri ile ilgili, ortalık toz duman olmuş, gaza getirenler gönderilmiş, anlaşmazlıklar ayyuka çıkmış eşimin yerine gelen kişiyle.

Hadi benim eşim yapamamıştı bazı şeyleri, becerememişti! Bir şans bile verilmeden, konuşmasına izin verilmeden gönderilmişti, ama şimdi işler sarpa sarmış eşimin zamanında yaşanıp çok büyütülen anlaşmazlıklar devede kulak kalmış...Büyük patron denilen adam anlamıştır herhalde bazı şeyleri...

Ben zaten hep bu şekilde dua ettim Allahım bize göster duyur onların hallerini diye. Allahım dualarımız kabul etti, ilahi adalet tecelli etmeye başladı, bize de uzaktan izlemek kaldı, inşallah devamı da gelecek, beklemedeyiz.

Ayy çok uzun yazdım ama kusura bakmayın gerçekten çok doluydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…