İntikam soğuk yenen bir yemektir di mi?
Her ne kadar kin tutmayın dense de insan yaşadığı acıların karşılığının çıktığını görmek istiyor gözüyle. Hayırlısı olsun, aldığımız her haber güzel olsun!
ay ay canım inş. geçiyor zaman birşekilde ama biraz bizler sabırsız neyseki işte daha çabuk geçiyor zaman şimdi ben evdeiiice gün sayacağım paranoyak olacğaımay ne güsel yaww, ben daha dün 32+0 çalışabilir raporumu aldım, darısı başıma.
ay kızlar zaman geçmek bilmiyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa üfss
yarın izne ayrılıyorumartıkk hehe
ay canım saolasın.Mihroş hayırlı olsun.
Bende 2 hafta erken ayrıldım, ama bu hafta bişey anlamadım gittim geldim işe...Asıl izin önümüzdeki hafta başlayacak...
Gezmeleri bırak da ayacıklarını uzatıp dinlen kıs
Kızlar yaa araba koltuğu aldınız mı hastaneden çıkış için? Çoğu AB ülkesinde zorunluymuş, bizde de güya zorunlu; ama emin olamıyorum ufacık yavrumu oraya bırakmaya. Kucağımdan hiç bırakasım gelmeyecek gibi hem, bilemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Hani 3-4 aylıkken mutlaka kullanırım da ilk yolculuğunda kucağımda olsun diyorum, o da kendinden bahsedildiğini anlayıp aşağıdan vuruyor zilli :)
Allahım çok mutluyum, biraz önce çok güzel bir haber aldım...
İlahi adalet işte, mazlumun ahı yerde kalmıyor kesinlikle...
Allahım er yada geç adaletini gösteriyor, elhamdülillah inanıyordum buna, ama yaşadıkça yaşadıkça daha çok inanıyorum.
Sen çok büyüksün Allahım, geldi geçti, deldi geçti ama soğudu içim dışım ohh missssssssssss
canım çalışaiblir raporunı aldıktan sonra dr raporu olmuyormuşş biliyorsun dimi.benimde haftaya cuma son..aslında 29 ağustosdu ama araya bayram tatili falan gireceği için kaynadı benimki3 -5 günüm kalıyo gelmem gereken onada yıllık izin yazıcam yada rapor yazdırcam başka dr. a
canım bneim benim 2 eylül 12 ağustosa kadar dı raporum aama haftasonuna denk geldiği için yarından çıkıyorum
seninki
pazartesi ne denk geliyor doğru
slm hanımlar biz geldik oğlum sabah erkenden kaldırdı annesini babayı gönderdik kahvaltı yapmaya çalıştık tabi zeytin tabakları havada uçtu görmenz lazım kızsam bi türlü kızmasam bi türlü sonra temizlik yaptık hoş birazdan emir uyanınca tekrar dağılacak ortalık bide kızımdan hiç ses soluk çıkmıyo bugn şaştım kaldım yemekde yedim ve şimdi dinleniyorum bakalım takip edicez ne kadar yoğunum sabah sabah yaa
ya kızlar meleğim dünle bugün çok az hareket etti gerçi dün sağlık ocağından çağırmışlardı kalp atışları falan normaldi ama önceden çok hareket ederdi şimdi öyle hareket etmeyince endişeleniyorum
canım çalışaiblir raporunı aldıktan sonra dr raporu olmuyormuşş biliyorsun dimi.
ona dikkat et.
günaydın kızlarrrr
birkaçgündür gelemedik biz çünkü rahatsızız kulağım iltahaplandı çok canım yanıyor2-3 gündür berbat geçiyor uykularımız yok ağrıdan inşallah çabuk atlatırız
sizlerden bir ricam var yengemin bugün transferi var 1 tanecik embriyoları oluştu allahım ona can-kan versin inşallahh
yengem için 1 er tane ayet-el kursi rica ediyorum ismi cansever
hamişlerin duası kabul olurmuş onlarda bizim mutluluğumuzu tatsın inşallahhh
canım çalışaiblir raporunı aldıktan sonra dr raporu olmuyormuşş biliyorsun dimi.
ona dikkat et.
sende benimle uzatacaksın ayaklarını ohh sefamız olsun çok özeniyordum böyle evde oturanlara hiç yoksa dört ay tatil hak ettik ama değil mi
evet canım ben şimdi 3 hafta yıllık iznimden kullanacağım 4 ay direk doğum sonrasına kalacak.Beni de uyarmışlardı, çalışabilir raporu aldıktan sonra ayrılmak istersen yıllık izin kullanman lazım diye; ama tek ihtimal erken doğum falan olursa olur.
ay hayırdır çok merak ettimçzel değilse bahsetsene biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?