2 günü geçmemek kaydıyla ve başka sebepten (grip,bel ağrısı v.s..) alabiliyomuşuz canım..
slm kızlar nabersiniz ? gelmeyeli epey olmuş arkamdan doğuran olmamıştır inşyaaa bide ne topikler açılmış nolmuş yaa doğum hikayeleri kilolar falan valla paylaşım sayfasını zor buldum nerdese o kadarlık oldukmuki biz
hoş geldin canım
olduk tabiiiiiiii yaaaa ne kaldı şunun şurasında:) eli kulağındaaaa
ayyy olmuşuz hakikatten şu an şoklardayım cemremizmi doğmuş zevzekbayan doğurdum falan demiş aayyyyy noluyo bilen varmı
iyi akşamlar kızlar biraz moralim bozuk paylaşmak istedim sadece..bugün doktor kontrolüne gittim ve çoğu zaman önde çıkan bebeğim 1 hafta geriden geliyor ve 2 haftada sadece 300gr almış kilosu da düşük 2100 olmuş AC si geriden gelirdi zaten de FL si falan iyiydi şimdi çoğu 2 hafta geri toplamda da 1 hafta gerirenkli dooplerde bakıldı bi sorun yok benim tahlillerimde de bişe yok...benim 2 haftadır mide bulantılarım başlamıştı beslenmeme dikkat ettim ama eskisi gibi deildi sanırım bide kayınvalidemler gelmişti damak tatlarımız çook farklı geldiğinde o yaptığı için yemekleri çok yiyemedim sonuç olarak canımı sıkmamaya çalışıyorum ama tavsiye edebileceğiniz bişe var mı bebeğimin kilosu için..bu arada doktorum testlerde ve dooplerde bişe çıkmayınca sen minyon tiplisin beebğinin genetik yapısı öyle demekki dedi açıkçası çokta takılmadı bu geriden gelmeye
2 günü geçmemek kaydıyla ve başka sebepten (grip,bel ağrısı v.s..) alabiliyomuşuz canım..
Eşim, çok emek verdiği tabiri caizse dişini tırnağına taktığı, başarılı olacağım, yanlış yapmayacağım diye kendini ve yeri gelince beni feda ettiği iş yerinden haksız şekilde, aniden, en zayıf zamanımızda, sırf gaza gelinerek, olmayan şeyler olmadı diye gösterilerek bir şans bile verilmeyip işten çıkarıldı...3 gün sonra yerine pat diye birisi getirildi nasıl olduysa!!! Plansız ya herşey!!!
Çok üzüldük, çok ağladık beraber, çünkü haketmemiştik.
Pat diye ortada kaldık, 4 gün sonra hamile olduğumu öğrendim, Allahımın gönlüne güç gitmesin, sırf bu olaylar yüzünden bebeğimize bile doğru dürüst sevinemedik, etrafın soruları NEDEN NİYE NİÇİN? Kendimiz bile cevabını bilmiyorken etrafın sorularından gına geldi. Olmadık şeyler duyduk özellikle eşim için çok zordu...
Ben olaylara her zaman objektif bakarım, eşimin yanlışları vardı evet ama bu konuda eşim haklıydı.
Kendine yediremedi, psikolojisini düzeltmem aylar aldı hem hamilelik hem bu durum beni çok yordu...Milletin ağzı torba değil bir erkek için gerçekten zor karısı çalışıp kendisinin çalışmaması birde küçük yerde yaşıyorsanız işte bu gerçekten daha zor.
Neyse eşim 7 ay aradan sonra şimdilerde geçici bir işte çalışıyor, iyi bir yerden haber bekliyoruz inşallah bebeğimiz bize ilk baştaki gibi uğurlu gelecek ve babası istediği işe hakettiği işe girecek.
işte bugün aldığımız haber de eski iş yeri ile ilgili, ortalık toz duman olmuş, gaza getirenler gönderilmiş, anlaşmazlıklar ayyuka çıkmış eşimin yerine gelen kişiyle.
Hadi benim eşim yapamamıştı bazı şeyleri, becerememişti! Bir şans bile verilmeden, konuşmasına izin verilmeden gönderilmişti, ama şimdi işler sarpa sarmış eşimin zamanında yaşanıp çok büyütülen anlaşmazlıklar devede kulak kalmış...Büyük patron denilen adam anlamıştır herhalde bazı şeyleri...
Ben zaten hep bu şekilde dua ettim Allahım bize göster duyur onların hallerini diye. Allahım dualarımız kabul etti, ilahi adalet tecelli etmeye başladı, bize de uzaktan izlemek kaldı, inşallah devamı da gelecek, beklemedeyiz.
Ayy çok uzun yazdım ama kusura bakmayın gerçekten çok doluydum
Eşim, çok emek verdiği tabiri caizse dişini tırnağına taktığı, başarılı olacağım, yanlış yapmayacağım diye kendini ve yeri gelince beni feda ettiği iş yerinden haksız şekilde, aniden, en zayıf zamanımızda, sırf gaza gelinerek, olmayan şeyler olmadı diye gösterilerek bir şans bile verilmeyip işten çıkarıldı...3 gün sonra yerine pat diye birisi getirildi nasıl olduysa!!! Plansız ya herşey!!!
Pat diye ortada kaldık, 4 gün sonra hamile olduğumu öğrendim, Allahımın gönlüne güç gitmesin, sırf bu olaylar yüzünden bebeğimize bile doğru dürüst sevinemedik, etrafın soruları NEDEN NİYE NİÇİN? Kendimiz bile cevabını bilmiyorken etrafın sorularından gına geldi. Olmadık şeyler duyduk özellikle eşim için çok zordu...
Ben olaylara her zaman objektif bakarım, eşimin yanlışları vardı evet ama bu konuda eşim haklıydı.
Kendine yediremedi, psikolojisini düzeltmem aylar aldı hem hamilelik hem bu durum beni çok yordu...Milletin ağzı torba değil bir erkek için gerçekten zor karısı çalışıp kendisinin çalışmaması birde küçük yerde yaşıyorsanız işte bu gerçekten daha zor.
Neyse eşim 7 ay aradan sonra şimdilerde geçici bir işte çalışıyor, iyi bir yerden haber bekliyoruz inşallah bebeğimiz bize ilk baştaki gibi uğurlu gelecek ve babası istediği işe hakettiği işe girecek.
işte bugün aldığımız haber de eski iş yeri ile ilgili, ortalık toz duman olmuş, gaza getirenler gönderilmiş, anlaşmazlıklar ayyuka çıkmış eşimin yerine gelen kişiyle.
Hadi benim eşim yapamamıştı bazı şeyleri, becerememişti! Bir şans bile verilmeden, konuşmasına izin verilmeden gönderilmişti, ama şimdi işler sarpa sarmış eşimin zamanında yaşanıp çok büyütülen anlaşmazlıklar devede kulak kalmış...Büyük patron denilen adam anlamıştır herhalde bazı şeyleri...
Ben zaten hep bu şekilde dua ettim Allahım bize göster duyur onların hallerini diye. Allahım dualarımız kabul etti, ilahi adalet tecelli etmeye başladı, bize de uzaktan izlemek kaldı, inşallah devamı da gelecek, beklemedeyiz.
evet canım tuğba kontrole gitmişti ordan doğuma girdi.
Çok şükür cemremiz doğdu, 1 haftadır küvözde ama bugün yarın çıkacak, ikisi de çok iyi çok şükür
merhaba arkadaşlar dün dr donüşü giremedim idrar yolları sıkıntılarım yine başlamış ilaç kullanıyorum sancım yokgibi 2.500kg olmuş ogluşum gayet iyiyizz maşalllah
ölemiş yaaa okudum doğum hikayesini şaka gibi benide bi korku sardı şimdi ayyy o kadar rahattımki sanki hiç doğurmıcaktım birden dank etti bi tuhaf oldum :26:
canım sıkma canını.benim bebeğimde belinin inceliğinden 1 hafta geriden geliyor.doktorum sorun yok dedi.bende doopler falan çektirdim allah.ıma bin şükür bi sorun yok.son haftalarda tamamlayabilir dedi doktorum.böle giderse biraz zayıf doğar ama oda mnemli değil dedi doktorum.muz ye canım birde 1 kaşık pekmez iç..sıkma canını
ayyy olmuşuz hakikatten şu an şoklardayım cemremizmi doğmuş zevzekbayan doğurdum falan demiş aayyyyy noluyo bilen varmı
ölemiş yaaa okudum doğum hikayesini şaka gibi benide bi korku sardı şimdi ayyy o kadar rahattımki sanki hiç doğurmıcaktım birden dank etti bi tuhaf oldum :26:
Kızlar size şiddetle kuru incir ceviz (beraber yenecek)ve kuru incir sütü (beraber yenecek)..tavsiye ediyorum..cok muhteşem yararlı bebeklere..
ben daha doğurana kadar kendime gelemem aamaaannn kimse doğurmasamı napsak siz doğurdukça ben 9 doğurcam galibaBiz o doğurduğundan beri öyleyiz işte sen daha yeni geldin
ay ay evet tubacık doğurdu.
Bu bıdığın kalp atışları çok yükselmiş nst de 200 leri bulmuş, dr seni bu şekilde eve gönderemem demiş. Allah korusun kalbi küt diye duraiblir demiş. Sezeryana karar veriyorlar doğuma alınıyor. Maşallah bebişi çok sağlıklı doğmuş teyzesii sadece biraz erken olduğu için iki damar mı ne birleşmemiş onuda ilaçlarla hallettiler bir hafta küvezde kaldı bıdık.
Tubacık hergün süt sağdı gönderdi falan Bugün saat 4 te bebeğini ilk defa emzirecekti çok heycanlıydı Allah izin verirsede yarın taburcu oluyorlarrr
Darısıda bizlere bebişlerimizi sağlıkla sıhatle kucğaımıza almaya inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?