2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hoş geldin canım
olduk tabiiiiiiii yaaaa ne kaldı şunun şurasında:) eli kulağındaaaa

merhaba arkadaşlar dün dr donüşü giremedim idrar yolları sıkıntılarım yine başlamış ilaç kullanıyorum sancım yokgibi 2.500kg olmuş ogluşum gayet iyiyizz maşalllah

ayyy olmuşuz hakikatten şu an şoklardayım cemremizmi doğmuş zevzekbayan doğurdum falan demiş aayyyyy noluyo bilen varmı

evet canım tuğba kontrole gitmişti ordan doğuma girdi.

Çok şükür cemremiz doğdu, 1 haftadır küvözde ama bugün yarın çıkacak, ikisi de çok iyi çok şükür

canım sıkma canını.benim bebeğimde belinin inceliğinden 1 hafta geriden geliyor.doktorum sorun yok dedi.bende doopler falan çektirdim allah.ıma bin şükür bi sorun yok.son haftalarda tamamlayabilir dedi doktorum.böle giderse biraz zayıf doğar ama oda mnemli değil dedi doktorum.muz ye canım birde 1 kaşık pekmez iç..sıkma canını

Cok gecmis olsun canim..haksız olanlar er geç hakettiklerini bulur..inşaallah esinde istediği gibi dört dörtlük bı ise girer..zaten yavrular nasipleriyle geliyorlar..benim kızım oldugunda 2008 de esimin isleri bir açıldı pir açıldı:)))merak etme bereketleriyle geliyo melekler ne de olsa

ay canım benim insan haksızlığa uğradığı zaman çok üzülüyorr sizinde üzülmenizçok normal ki birde çevre baskısı falan anlayışssı zinsanlarderken zor günler geçirmişssinizi.
Allah yardımcınız olsun.
İNş. inş. bebişinin çokkkkk kısmetli bir beiş olsunn babasına uğur getirsinnnn bol kazançlı helal gönlüne görebir iş nasip olsun canım.

evet canım tuğba kontrole gitmişti ordan doğuma girdi.

Çok şükür cemremiz doğdu, 1 haftadır küvözde ama bugün yarın çıkacak, ikisi de çok iyi çok şükür

ölemiş yaaa okudum doğum hikayesini şaka gibi benide bi korku sardı şimdi ayyy o kadar rahattımki sanki hiç doğurmıcaktım birden dank etti bi tuhaf oldum :26:

merhaba arkadaşlar dün dr donüşü giremedim idrar yolları sıkıntılarım yine başlamış ilaç kullanıyorum sancım yokgibi 2.500kg olmuş ogluşum gayet iyiyizz maşalllah

geçmiş olsun canım.
Beibşinede maşallahh Allah nazarlardan saklasın.

Kızlar size şiddetle kuru incir ceviz (beraber yenecek)ve kuru incir sütü (beraber yenecek)..tavsiye ediyorum..cok muhteşem yararlı bebeklere..

ayyy olmuşuz hakikatten şu an şoklardayım cemremizmi doğmuş zevzekbayan doğurdum falan demiş aayyyyy noluyo bilen varmı

ay ay evet tubacık doğurdu.
Bu bıdığın kalp atışları çok yükselmiş nst de 200 leri bulmuş, dr seni bu şekilde eve gönderemem demiş. Allah korusun kalbi küt diye duraiblir demiş. Sezeryana karar veriyorlar doğuma alınıyor. Maşallah bebişi çok sağlıklı doğmuş teyzesii sadece biraz erken olduğu için iki damar mı ne birleşmemiş onuda ilaçlarla hallettiler bir hafta küvezde kaldı bıdık.
Tubacık hergün süt sağdı gönderdi falan Bugün saat 4 te bebeğini ilk defa emzirecekti çok heycanlıydı Allah izin verirsede yarın taburcu oluyorlarrr
Darısıda bizlere bebişlerimizi sağlıkla sıhatle kucğaımıza almaya inş.

Allah razı olsun kızlar...

Hiç ummadığım kadar çabuk bir biçimde gelmişti bebeğim, tam dipteyken sevinmemize sebep olmuştu, eminim kucağımıza alınca da öyle olacak yürekten inanıyorum buna, Allahım çok büyük

canım eşine yaptıklarınaz üzüldüm önce ama msj sonunda ii olmuş dedim eşinin ne güzel işleri olur daha onlar kendi dertlerine yansınlar

ölemiş yaaa okudum doğum hikayesini şaka gibi benide bi korku sardı şimdi ayyy o kadar rahattımki sanki hiç doğurmıcaktım birden dank etti bi tuhaf oldum :26:

ay hiç sorma bu hafta herkes bi panikledi heycanlandı valizler hazırlandı falan hehe eksikler tamamlandı harıl harıl

Son düzenleme:
Kızlar size şiddetle kuru incir ceviz (beraber yenecek)ve kuru incir sütü (beraber yenecek)..tavsiye ediyorum..cok muhteşem yararlı bebeklere..

kuru inciri evet duymuştum canım.besliyormuş bebeği. yaş incir yesek olur mu ben yaş incire bayılıyorum..şaka bir yana haklısın canım kuru incir çok faydalıymış hatta doğumdan sonra bol süt yapıyormuş annelere.sağol canım yarın kısmet olursa ilk işim kuru incir almak.

Biz o doğurduğundan beri öyleyiz işte sen daha yeni geldin
ben daha doğurana kadar kendime gelemem aamaaannn kimse doğurmasamı napsak siz doğurdukça ben 9 doğurcam galiba

oohhh ii ii bari demek yarın çıkıyolar buna sevindim geç gelip geç öğrenmem ii oldu sıkıntılı dönemin sonuna denk geldim herşey yolunda maşallah

canım nasılsın.cemremiz nasıl?sana bişey sorucaktım canım ya doğumdan sonra sütün hemen geldi mi? sezeryandan sonra hemen gelmiyor falan diyolar.hatta biberonla mama vermeyin falan diyolar.senin nasıl oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…