2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm zor gunler gecirmişsiniz ama sabrın sonu selamettir Allah baska zorluklar göstermesin bebeğiniz size hayıla ugurla gelsin inş

ay hiç sorma bu hafta herkes bi panikledi heycanlandı valizler hazırlandı falan hehe eksikler tamamlandı harıl harıl

allahtan benim çantam falan hazır yoksa ne telaş düşmüştü içime ama doktorum 2 hafta sonra gel demişti ben 3 hafta sonraya almıştım randevumu bayram falan giriyodu araya onu önemi alsam napsamki

oohhh ii ii bari demek yarın çıkıyolar buna sevindim geç gelip geç öğrenmem ii oldu sıkıntılı dönemin sonuna denk geldim herşey yolunda maşallah

allahtan benim çantam falan hazır yoksa ne telaş düşmüştü içime ama doktorum 2 hafta sonra gel demişti ben 3 hafta sonraya almıştım randevumu bayram falan giriyodu araya onu önemi alsam napsamki

evet evet çıkıyprlar inş
seni köftehor DD ay aman şaka bir yana gerçekten panikledi herkes dediğin gibi geç öğrenmen daha ii.

hehe vaktinde git cnaım yaaaa ihmal etmeeee

evet evet çıkıyprlar inş
seni köftehor DD ay aman şaka bir yana gerçekten panikledi herkes dediğin gibi geç öğrenmen daha ii.

hehe vaktinde git cnaım yaaaa ihmal etmeeee

öle yapayım bari tubayla cemre hanımlara bak sen bi anda bütün psikolojimi değiştirdiler iimi valla hiiçç oralı diildim doğurmıcak gibi şimdi şu halime bak

biideeee biz tubayla hediyeleşmiştik 3 aylık bi takım göndermişti aynısından cemreyade aldım beraber giydirir resimlerini koyarız falan demişti benim serram doğupta onları giyene kadar cemre yürürmüş

ayyyy arkadaşlar çok uykum geldi sonra gelirim öpüldünüz.

ben hergun olcturuyorum cnm esım dıjıtal almadı normal almıstık .. sımdılık ıı sukurr .. 16 1o cok yuksekmıss cıdeen en azından yanlıs olculmuss.. gecmıs olsun hazırlıklarını tammalaa artıkk ..
ya kızlar benim beşiğim 60*120 ama aldığım nevresim takımı 70*130...sizcee çok kötü durur mu:26::26:..gerçi ben karyolayı ölçmedim ama yatağın ölçüsü 60*120
bısey olmazz buyuk gelıcegını zannetmem cok azfark var cunkı
günaydınnnn annişler biz kızımla yeni uyandıkk bakıyorum ikinci uykusuna gidenler varr biz çokmu tembelizz
ewt bz ıkıncıyee uyuduk uyandık sımdı
ıctınmı sütünüüüüüüüüüüüüüü
gecmıs olsun cnmm ben okuyorum sımdıı .. allahh ısteyen herkese nasıp etsın ınssss

aradaki farkı kapatman lazım cnm :))) bebişi ii besle

canım nasılsın.cemremiz nasıl?sana bişey sorucaktım canım ya doğumdan sonra sütün hemen geldi mi? sezeryandan sonra hemen gelmiyor falan diyolar.hatta biberonla mama vermeyin falan diyolar.senin nasıl oldu.

Arkadaşlar selam bir arkadaşım bana kaşık biberonlardan tavsiye etti ilk zamanlar biberona alıştırmayın dedi medelanında var ben aldım

öğlen uykunuzuda hiç eksik etmeyin aman yarasın bari elif hanıma valla ben topiğin ilk bebeği olarak elifcimi bekliyodum ama cemra kız aceleci çıktı

etmeyızz sekerrıımm gusellesmemıs lazımm .. neden bılmem sahura kalkıyorum dıemıı uykum bolunuo yaa .. cok uykum gelıo ana kız uykucu olcaz ıns doguncada uyur bole uslu usluu

aradaki farkı kapatman lazım cnm :))) bebişi ii besle

aahhh şu sıralarda sıkıntım o zaten havalaran hiç bişe yiyesim gelmiyo yemek için zorluyorum zorlada bişe yenmiyo kızım küçük doğacak yaaa bizim cemreyi yakalamamız hayal o şimdi anne sütü falan kocaman olur ben doğurana kadar

hehee.. dogru soluosun cnmm cemremızz ablacık olduuu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…