Eşim, çok emek verdiği tabiri caizse dişini tırnağına taktığı, başarılı olacağım, yanlış yapmayacağım diye kendini ve yeri gelince beni feda ettiği iş yerinden haksız şekilde, aniden, en zayıf zamanımızda, sırf gaza gelinerek, olmayan şeyler olmadı diye gösterilerek bir şans bile verilmeyip işten çıkarıldı...3 gün sonra yerine pat diye birisi getirildi nasıl olduysa!!! Plansız ya herşey!!!
Çok üzüldük, çok ağladık beraber, çünkü haketmemiştik.
Pat diye ortada kaldık, 4 gün sonra hamile olduğumu öğrendim, Allahımın gönlüne güç gitmesin, sırf bu olaylar yüzünden bebeğimize bile doğru dürüst sevinemedik, etrafın soruları NEDEN NİYE NİÇİN? Kendimiz bile cevabını bilmiyorken etrafın sorularından gına geldi. Olmadık şeyler duyduk özellikle eşim için çok zordu...
Ben olaylara her zaman objektif bakarım, eşimin yanlışları vardı evet ama bu konuda eşim haklıydı.
Kendine yediremedi, psikolojisini düzeltmem aylar aldı hem hamilelik hem bu durum beni çok yordu...Milletin ağzı torba değil bir erkek için gerçekten zor karısı çalışıp kendisinin çalışmaması birde küçük yerde yaşıyorsanız işte bu gerçekten daha zor.
Neyse eşim 7 ay aradan sonra şimdilerde geçici bir işte çalışıyor, iyi bir yerden haber bekliyoruz inşallah bebeğimiz bize ilk baştaki gibi uğurlu gelecek ve babası istediği işe hakettiği işe girecek.
işte bugün aldığımız haber de eski iş yeri ile ilgili, ortalık toz duman olmuş, gaza getirenler gönderilmiş, anlaşmazlıklar ayyuka çıkmış eşimin yerine gelen kişiyle.
Hadi benim eşim yapamamıştı bazı şeyleri, becerememişti! Bir şans bile verilmeden, konuşmasına izin verilmeden gönderilmişti, ama şimdi işler sarpa sarmış eşimin zamanında yaşanıp çok büyütülen anlaşmazlıklar devede kulak kalmış...Büyük patron denilen adam anlamıştır herhalde bazı şeyleri...
Ben zaten hep bu şekilde dua ettim Allahım bize göster duyur onların hallerini diye. Allahım dualarımız kabul etti, ilahi adalet tecelli etmeye başladı, bize de uzaktan izlemek kaldı, inşallah devamı da gelecek, beklemedeyiz.
Ayy çok uzun yazdım ama kusura bakmayın gerçekten çok doluydum
ay hiç sorma bu hafta herkes bi panikledi heycanlandıvalizler hazırlandı falan hehe eksikler tamamlandı harıl harıl
oohhh ii ii bari demek yarın çıkıyolar buna sevindim geç gelip geç öğrenmem ii oldu sıkıntılı dönemin sonuna denk geldim herşey yolunda maşallah
allahtan benim çantam falan hazır yoksa ne telaş düşmüştü içimeama doktorum 2 hafta sonra gel demişti ben 3 hafta sonraya almıştım randevumu bayram falan giriyodu araya onu önemi alsam napsamki
uyuduk bı gusel kocaman oldukk bızz teyzelerı elıfımleeee
evet evet çıkıyprlar inş
seni köftehorDD ay aman şaka bir yana gerçekten panikledi herkes dediğin gibi geç öğrenmen daha ii.
hehe vaktinde git cnaım yaaaa ihmal etmeeee
öle yapayım bari tubayla cemre hanımlara bak sen bi anda bütün psikolojimi değiştirdiler iimi valla hiiçç oralı diildim doğurmıcak gibi şimdi şu halime bak
uyuduk bı gusel kocaman oldukk bızz teyzelerı elıfımleeee
kiki
demekki geç öğrenmen birşeyi değiştirmedi hehe
ben hergun olcturuyorum cnm esım dıjıtal almadı normal almıstık .. sımdılık ıı sukurr .. 16 1o cok yuksekmıss cıdeen en azından yanlıs olculmuss.. gecmıs olsun hazırlıklarını tammalaa artıkk ..selam annişler ben geldimm..dün gece evdeki dijital tansiyon aletiyle tansiyonumu ölçeyim dedim bide baktım ki 16/10!!bi kaç kere daha ölçtük yine yüksek çıktı hemen kalktık nöbetçi eczaneye gittik bide dün ayaklarım çok fazla şişmişti,hemde isal olmuşum o beni korkuttu.:18:ecz.de ölçtük orda da çok düşük çıkmasınmı dr. umu aradım hemen hastaneye git ve dijital olmayan bir aletle ölçtür dedi acile gittik orda klasik aletle ölçtürdüm 11/7 çıktı çok şükür rahatladık sonra..ordaki dr. da söyledi pilli tansiyon aletlerine çok güven olmaz diye.:44:.aman kızlar sizde dikkat edin sık sık ölçtürün tansiyonunuzu..akşam öyle bi panik oldumki,ne çanta hazır ne bebeişimin kıyafetleri yıkandı valla sap gibi kalırdık ortada o yüzden hemen bu h.sonu bebişimin kıyafetlerini yıkayıp çantamı hazırlıyoruuummm..
bısey olmazz buyuk gelıcegını zannetmem cok azfark var cunkıya kızlar benim beşiğim 60*120 ama aldığım nevresim takımı 70*130...sizcee çok kötü durur mu:26::26:..gerçi ben karyolayı ölçmedim ama yatağın ölçüsü 60*120
ewt bz ıkıncıyee uyuduk uyandık sımdıgünaydınnnn annişler biz kızımla yeni uyandıkk bakıyorum ikinci uykusuna gidenler varr biz çokmu tembelizz
ıctınmı sütünüüüüüüüüüüüüüüGünaydın güzellikler
herkes ağrıdan sızıdan bahsetmiş bende öyleyim.
Dün gece baya bi sancım vardı böyle adet sancısı gibi gece uyutmadı desem yeridir, netten okudum normalmiş özellikle geceleri olması....
Bedenimiz hazırlanıyor işte çekeceğiz napalım.....
kahvaltı yapmadım bende daha 9 aydır hiç süt içemedim, dondurma da yiyemiyordum sütlü olduğu için
2 haftadır felan dondurma yiyebiliyorum bakalım şimdi gidip süt alıp süt deneyeceğim belki de içebileceğim, tabi gözüm alırda gidip alabilirsemmmm elim kolum kalkmıyor kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gecmıs olsun cnmm ben okuyorum sımdıı .. allahh ısteyen herkese nasıp etsın ınssssgünaydın kızlarrrr
birkaçgündür gelemedik biz çünkü rahatsızız kulağım iltahaplandı çok canım yanıyor2-3 gündür berbat geçiyor uykularımız yok ağrıdan inşallah çabuk atlatırız
sizlerden bir ricam var yengemin bugün transferi var 1 tanecik embriyoları oluştu allahım ona can-kan versin inşallahh
yengem için 1 er tane ayet-el kursi rica ediyorum ismi cansever
hamişlerin duası kabul olurmuş onlarda bizim mutluluğumuzu tatsın inşallahhh
biideeee biz tubayla hediyeleşmiştik 3 aylık bi takım göndermişti aynısından cemreyade aldım beraber giydirir resimlerini koyarız falan demişti benim serram doğupta onları giyene kadar cemre yürürmüş
canım nasılsın.cemremiz nasıl?sana bişey sorucaktım canım ya doğumdan sonra sütün hemen geldi mi? sezeryandan sonra hemen gelmiyor falan diyolar.hatta biberonla mama vermeyin falan diyolar.senin nasıl oldu.
öğlen uykunuzuda hiç eksik etmeyin amanyarasın bari elif hanıma valla ben topiğin ilk bebeği olarak elifcimi bekliyodum ama cemra kız aceleci çıktı
Arkadaşlar selam bir arkadaşım bana kaşık biberonlardan tavsiye etti ilk zamanlar biberona alıştırmayın dedi medelanında var ben aldım
yok bacım yaaaa kafa bi gitti benimki sorma gece uyanır uyanır bakarım artık doğuruyomuyum die
aradaki farkı kapatman lazım cnm :))) bebişi ii besle
biideeee biz tubayla hediyeleşmiştik 3 aylık bi takım göndermişti aynısından cemreyade aldım beraber giydirir resimlerini koyarız falan demişti benim serram doğupta onları giyene kadar cemre yürürmüş
Arkadaşlar selam bir arkadaşım bana kaşık biberonlardan tavsiye etti ilk zamanlar biberona alıştırmayın dedi medelanında var ben aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?