biideeee biz tubayla hediyeleşmiştik 3 aylık bi takım göndermişti aynısından cemreyade aldım beraber giydirir resimlerini koyarız falan demişti benim serram doğupta onları giyene kadar cemre yürürmüş
ayyyy arkadaşlar çok uykum geldi sonra gelirim öpüldünüz.
Eki Görüntüle 484821 bak canım 13 lira yazıyor nette
sole sole ıcınde kalmasınuykucuuu uyuyuna güzelDDDD
bişi dicektimde neyse içimde kalsınkıyamadım bak
tatlı uykularrrrrrrrrrrrrrrrayyyy arkadaşlar çok uykum geldi sonra gelirim öpüldünüz.
tatlı uykularrrrrrrrrrrrrrrrayyyy arkadaşlar çok uykum geldi sonra gelirim öpüldünüz.
sole sole ıcınde kalmasın
tatlı uykularrrrrrrrrrrrrrrr
ılkkez gordum bunu degısıkmıss.. bız aldık nubyy . anne meme ucu gıbı olandan bakalım kullanıcakmıyızz
canım yaa bende kaşık bakayım diyodum kaşık biberon ii fkir nettenmi aldın
bu nasıl bi ağırlıktır yaaa nasıl bi enerji düşmesidir yaaa sbahtan berii yatak odası senin oturma odası benim mayışıp duruyorum hep bi uyku hali halsizlikkk offf yaaaaa nazar mı değdi nee
mihraceee: şükür bacım doğurmadan izne ayrılıyon ohhh beeee...
kundera: canım valla ilahi adalet işte yaaa ben çoook inanıyorumm gerçekten mazlumun ahı yerde kalmıyooo bebişlerimiz kısmetleriyle gelecekler inşallahhh..
cadıcuk: hoşgeldin canımmm ohoooo nerelerdesin seeennn hepimiz doğuracazz nerdeyseee..
korkma cnm bendede olduu panık yaptım buutun gun oynamadı geceyarısıbasladıı vurmayaa.. bebsılerr bızı korkutuolar artık yerlerı daraldı ıyıcenee .. takıp et bakaalım yınede..ya kızlar meleğim dünle bugün çok az hareket etti gerçi dün sağlık ocağından çağırmışlardı kalp atışları falan normaldi ama önceden çok hareket ederdi şimdi öyle hareket etmeyince endişeleniyorum
gıttı galıbaa..ayy abska yere gitmiş olmasın senin doktor.. aynısı canım bende nefes alamıyorum artık gece 12 de yürüyüşe çıkdık bende ağladım sonra oturup çok sıcak doğsun artık die benim eşimde ne yapacağını sasırdık yazık sonrada içime battı kızımdan özür diledim şikayetim senden değil sıcaklardan diee
mrb cnmm masalah bebegınee mınyon olucak demekı onemlı olan saglıklıı olması.. herseyın normal olmasına sevındımHerkese merhaba ben geldim doktordan bebişim usg ölçülerine göre biraz zayıf çıktı doktor hata payı olur takılma hiç dedi.bir bana bir eşime baktı normal zaten sizden iri bir bebek olmaz dedihem doğumun kolay olur dedi ama bakalım daha 4 haftası var kilo alır biraz daha.sıcaklar ve ramazan oluşu benim iştahımı etkiledi ee yorgunlukta var artık eve gidip yemek yapmaya takatim kalmıyor bir çorba salata yoğurt ne bulursam artık.toplamda 7 kilo aldım zaten.2170 gr şuan bebek.ilk nst deneyimini yaşadım bende bizimki başladı tepinmeye hemşire diyo nerdeyse aleti kıracak hergele.bende diyorum akşama kadar zıp zıp tabi kilo alamazsın şöyle yan gelip yatsana oğlum. ben 2800 gr doğmuşum hiç hasta olmadan bebeklik çocukluk dönemim geçmiş annem öyle diyor şu an da öyle çok şükür bünyem sağlam.inşallah oğlumda ufak tefek ama sağlıklı olur.Umarım hepimiz için her şey güzel ilerler.
amınnnnnnnnnnnnnnnn canımmmsağolun kızlar allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın bende 12 yıl sonra tüp bebek tedavisiyle kavuşacağım inşallah yavrularıma
allah dileyen isteyen herkese nasip etsin
haber yok cnm ıns ıyılerdırrdoğum yapacak arkadaşlar vardııı
sedefler ikiz olunca bende çok merak ediyorum durumlarını
inşallah şu anda emişiyorlardır
sağlıkları çok iyidir inşallahhhh
kolay geleeeeeeeeeeeeeKızlarrr temizliğe devam bugün de mutfak ve antreler var sırada...
sureklımı oluoo cnmm bazen oluosaa normal yeterkı sık olmasın dıkat etkızlar sizde de adet sancısı gibi karın ağrıları oluyor mu, dr. olursa ara demişti ama henüz aramadım, bu sabah oldu. Ne yapayım, normal mi?
erkencıyızzzzzzzzzzzzgünaydınnnnnnnnnnn
slm cnmm masalah hersey ıyımıss..selam kızlar ben geldim doktordannst ve suyum iyi çıktı bu sefer şükürler olsun fakat yatak istirahatine devam etmem gerekliymiş bebeğimin kilosu hala 2 hafta geriden geliyor ama doktor yapısal olabilir dedi benden haberler böyle umarım sizlerde iyisinizdir.
başsaglıgı dıleyen tum arkadslarıma cok tesekkur ederım,,, dün bu saatlerde NİŞANIM geldı, doktoru aradım gıttım hemen, acıdan sıkıntıdan stersten sAndım, kontrol ettı catı muaynesınıde yaptı, gelen nişan mış,,,, bebegın akcıgerlerı gelıssın dıye ıgne yaptı ıkı tane, bu sabahta ıkı tane oldum,, 1 tane de hap verdı, dogum heran olabılır dedı, bugun yarın, bu hafta hııç bellı deıl, oğlum yolunu yapıyormuş,ama doktor biraz daha durmasnda fayda var dedı, 2613 gr olmuş kuzum.. fakat catı uygun deıl cıktı, bıdaha bakıcak belkı sıkıntıdan kasılmaktan olmustur dedı, bıdaha bakıcak snra sezeryan yada normal karar vercek..bütün hersey üst üste gelıyo.allahım sabır ver, hergun gırmeye calısıcam nete, calısamaz raporu verdı buarada, işe gtmıyorum. annmede kaldıgım ıcın net yok evde.. bak neler sayıklıyordum, neler oldu. zaten 2 gun gırrmessem dogurdum muhtemelen, heran beklıyoruz. HAYAT BİZE BU ARA NAPIYO BİLMİYORUM, BABAMI KAYBETTIM, OGLUM ERKEN GELIYO, SABIR ALLAHIM
başsaglıgı dıleyen tum arkadslarıma cok tesekkur ederım,,, dün bu saatlerde NİŞANIM geldı, doktoru aradım gıttım hemen, acıdan sıkıntıdan stersten sAndım, kontrol ettı catı muaynesınıde yaptı, gelen nişan mış,,,, bebegın akcıgerlerı gelıssın dıye ıgne yaptı ıkı tane, bu sabahta ıkı tane oldum,, 1 tane de hap verdı, dogum heran olabılır dedı, bugun yarın, bu hafta hııç bellı deıl, oğlum yolunu yapıyormuş,ama doktor biraz daha durmasnda fayda var dedı, 2613 gr olmuş kuzum.. fakat catı uygun deıl cıktı, bıdaha bakıcak belkı sıkıntıdan kasılmaktan olmustur dedı, bıdaha bakıcak snra sezeryan yada normal karar vercek..bütün hersey üst üste gelıyo.allahım sabır ver, hergun gırmeye calısıcam nete, calısamaz raporu verdı buarada, işe gtmıyorum. annmede kaldıgım ıcın net yok evde.. bak neler sayıklıyordum, neler oldu. zaten 2 gun gırrmessem dogurdum muhtemelen, heran beklıyoruz. HAYAT BİZE BU ARA NAPIYO BİLMİYORUM, BABAMI KAYBETTIM, OGLUM ERKEN GELIYO, SABIR ALLAHIM
canım benim üzülmemeye çalış sakin olmaya çalış. ne desek boş biliyorumm acını paylaşıyoruz hepimiz arkadaş olduk burada.. ALLAHIM daha kötü şeylerle sınamasın bizlerii hep başımıza çok kötü bişey geldi diyoruz ama inan beterin beteri var iyi şeyler düşün bebişini düşün ALLAHIM sağlıkla evladına kavuştursun senii bak bi kaç güne kadar doğumun olursa stersten sütünde azalır ne olursun evladını düşün lütfenn. kendine çok iyi bakkk..başsaglıgı dıleyen tum arkadslarıma cok tesekkur ederım,,, dün bu saatlerde NİŞANIM geldı, doktoru aradım gıttım hemen, acıdan sıkıntıdan stersten sAndım, kontrol ettı catı muaynesınıde yaptı, gelen nişan mış,,,, bebegın akcıgerlerı gelıssın dıye ıgne yaptı ıkı tane, bu sabahta ıkı tane oldum,, 1 tane de hap verdı, dogum heran olabılır dedı, bugun yarın, bu hafta hııç bellı deıl, oğlum yolunu yapıyormuş,ama doktor biraz daha durmasnda fayda var dedı, 2613 gr olmuş kuzum.. fakat catı uygun deıl cıktı, bıdaha bakıcak belkı sıkıntıdan kasılmaktan olmustur dedı, bıdaha bakıcak snra sezeryan yada normal karar vercek..bütün hersey üst üste gelıyo.allahım sabır ver, hergun gırmeye calısıcam nete, calısamaz raporu verdı buarada, işe gtmıyorum. annmede kaldıgım ıcın net yok evde.. bak neler sayıklıyordum, neler oldu. zaten 2 gun gırrmessem dogurdum muhtemelen, heran beklıyoruz. HAYAT BİZE BU ARA NAPIYO BİLMİYORUM, BABAMI KAYBETTIM, OGLUM ERKEN GELIYO, SABIR ALLAHIM
evet tatlım yaaa gerçekten senin totişin yer görmesi şart artıkkk...ay canım bens anaverim biraz bneimde totonun birazzzz yer görmesi laızm artıkyaaaaaaa.
Hiç deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?