2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Allah yardımcınız olsun Asilemir.. Bunların hepsi imtihan. Allaha dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor insanın elinden...
Sen de bebeğin için evinde yatıp dinlenmelisin artık. Annesinin karnında ne kadar durursa o kadar faydası var bebeğe..

Allahım yar ve yardımcın olsun canım benim...

Sıkıntılı zamanı zaten atlattı paşan, hiç merak etme Allahımın izniyle sorunsuz bir şekilde gelir bebeğin, içini ferah tut.

Dualarımız sizinle.............

canım inşallah sağsalim kavuşursun bebeğine, acına bi parça da olsa merhem olur.

asilemir

canım bak herşeye rağmen şükret insan hayatında bazen herşey üst üste gelebiliyor ama inan bu sadece senin başına gelmiş gibi düşünme babamın vefatından sonra annem trafik kazası geçirdi düşünsene halimi ondan ne olursa olsun şükret

tskelr cnm guselbılgılern ıcın memelrı havalandırmak gerekıyomus demekk düşünemedım bı an
Peri kızının yatağı da hazııııııır.. nasıl teyzeleri?

Eki Görüntüle 484666
ıı gunlerde kullanın annesıı cok gusell..
psıkolojıı alt ust cnmbenımdee normal sanırsam
ay kızlar zaman geçmek bilmiyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa üfss
yarın izne ayrılıyorum artıkk hehe
gozun aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnsonundaa..
ıntıkam çanları calıooooooooo

bızım araabamız su anda yok bebek dogunca almayı dusunuo esım oyuzden almadık .. sen araba kullanıosan al bencee

Dunku bel agrılarına bugun de adet olacakmışım gibi karın ağrısı eklendi..
Bugün doktora bi sorayım. Ağrıdan iştahım bile kesildi. Doğuracakmıyım nedir :)

hiç kendini üzme arkadaşım..Allah herşeyin hayırlısını versin..onu kucağına alınca unutucaksın herşeyi inşallah..unutmasanda onun kokusu ve varlığı sana çookk yardımcı olucak canım..şükürki 6. 7. aylarda değilsin..o yüzden üzme kendini hiç..1 hafta sonra bile doğsa çok sağlıklı olur..bizi habersiz bırakma

Öyle deme hayatım bebeğin seni teselli etmeye geliyo annesinin üzülmesine dayanamamış gelip kucağında acini hafifletmek istiyo Allah'ın izniyle bişey olmaz gelişimi zaten 36 ya kadar tamamlanmış Oluyo dualarımız seninle canim..

:18::18::18::18::18::18: ay ay heycan heycan yaptım bende canım ya
Allah yardımcın olsunnnn dualarımız seninleeeeeeeee hayırlı haberlerini alırız inş.

canım inşallah sağsalim kavuşursun bebeğine, acına bi parça da olsa merhem olur.

TEşekkurler arkadaslar, sıuksukcum yazarım nomu... sagolun, bendede heyecan stres bütün duygular var, doktorum üzülme sakın dedi,olan sana oluyo, gıden mılyar versen gerı gelcekmı dedı,, üzülmemeye calısıyorum babama oglum ıcın, oglumda yolda, kuzum canımıniçi, hayattttt yordu benı. yınede şükürler olsun, ogluma sagsaglım kavusayım, o toparlar belkı bizi...
şimdi bıdaha kanama, su yada sancı gelırse gıdıcez hemen doktora. beklıyorum..

Canım sakin olmaya kendini sıkmamaya çalış.bebeğin için güçlü olmalısın.kendine iyi bakmalısın.Allah.a sığın ve bol bol dua et.bizimde dualarımız seninle..

olduk tabıkıde sekrrımm
merhaba arkadaşlar dün dr donüşü giremedim idrar yolları sıkıntılarım yine başlamış ilaç kullanıyorum sancım yokgibi 2.500kg olmuş ogluşum gayet iyiyizz maşalllah
masalah sızee
ayyy olmuşuz hakikatten şu an şoklardayım cemremizmi doğmuş zevzekbayan doğurdum falan demiş aayyyyy noluyo bilen varmı
gunaydın uyanda balıga gıdekk
amanın 5000.sayfanın ilk mesajını ben yazmışım bu bir işaret mi acaba annişllerr
olabılırrrrrrrrrrrrrrrrrr
tmm cnmm . hakkında herseyın hayırlısı olur ınss.. sıkma canını bugunlerde gecıcek alahın ıznıylee.. dualarımız senınle..

canım takdiri ilahi.
Hayat böyle birşey iştebirileri anne karnında can bulmaya çalışırken birileride cansız bedeniyle toprak oluyor.Hiç bir canlı yokturki ölümü tadmasın bizlerde yaşayacağız aynı şeyleri.
Neyseki ölüm bir yok oluş değil Allah sevdiklerimizle bizi tekrar karşılaştıracka inş. Cennetinde buluşuruz.Babana rahmet diliyorum tm günahlarını affetsin inş. Allah
güzel bir ayda vefat etti inş. inş. Alalh razıdır kendisinden

Canım sakin olmaya kendini sıkmamaya çalış.bebeğin için güçlü olmalısın.kendine iyi bakmalısın.Allah.a sığın ve bol bol dua et.bizimde dualarımız seninle..
cook teşekkur ederım, iyi olmaya calısıyorum arkadaslar...
çatlak
sanal nişan hayatım
BANA NİŞAN DEMEYIN

evet canm oyle, allah rahmet eylesın babacıgıma, nur içinde yatsın, dunya nekadarda yalanmiş meger.benım mınık kuzum ınşallah toparlıycak bizi..

cnm çok zor biliyorum elinde değildir üzülmemek ama bebeğin için kendine dikkaat et ayrıca erken gelmesi de sıkıntı değil 36. haftadasın artık .. tabiki gününe kadar beklese senin için de ii olurdu ama hakkımızda hayırlısı ne ise rabbim onu nasip ediyor. Allah yardımcın olsun bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle.. suksukle irtibat kurarsan o bizede haber verir zaten hadi bakalım hayırlısı....

kızlar biraz geçmiş yaptımda süt ile ilgili bazı şeyler yazıyor.acaba niye ki 2 bardak süt içmeliymişiz? bu topikten bi arkadaşın şimdi hatırlayamadım kim olduğunu 1,5 litreye yakın süt iç demişti doktoru.bende bebeğim beslensin diye hep süt içiyordum madem içmeyim bende okadar çok.

merhaba kızlar doktordan geldim çok moralim bozuk nst ye girdim doktor pek beğenmedi kalp atışlarını orta şekerli dedi:2: birşeyler yedim tekrar girdim gene aynı
akşam 9 da tekrar gidicem doopler ile bakıcaklar doktor bebeğin içerde huzurlu olduğundan emin olmam lazım dedi. bu arada çatı muanesi yaptı uçtaki kemikleri çok içeri doğruymuş o yüzden daha çok alttan dikiim olurmuş birde ben ana okuluna giderken kuyruk sokumu kemiğimi kırmıştım o yamuk kaynamıştı o tekrardan kırılır ve bebeğin kafasına zarar verebilir dedi. anlıcağınız sezeryan olucam sanırım doktor kararı bana bıraktı...inşallah akşam sorun olmaz yoksa beni bu gece alırlar doğuma dua edin kızlar.. allahtan bebeğim erken doğum zamanını geçirmiş doktor öle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…