merhaba kızlar doktordan geldim çok moralim bozuk nst ye girdim doktor pek beğenmedi kalp atışlarını orta şekerli dedi:2: birşeyler yedim tekrar girdim gene aynı
akşam 9 da tekrar gidicem doopler ile bakıcaklar doktor bebeğin içerde huzurlu olduğundan emin olmam lazım dedi. bu arada çatı muanesi yaptı uçtaki kemikleri çok içeri doğruymuş o yüzden daha çok alttan dikiim olurmuş birde ben ana okuluna giderken kuyruk sokumu kemiğimi kırmıştım o yamuk kaynamıştı o tekrardan kırılır ve bebeğin kafasına zarar verebilir dedi. anlıcağınız sezeryan olucam sanırım doktor kararı bana bıraktı...inşallah akşam sorun olmaz yoksa beni bu gece alırlar doğuma dua edin kızlar.. allahtan bebeğim erken doğum zamanını geçirmiş doktor öle dedi
hoşgeldin canım bozma moralinii moral bozacak bişey yok bebeğin ve sen sağlıklı olun yeter nasılsa artık doğuma hazırlarr eylül bebişleri çook aceleci çıktı baksanaaa..merhaba kızlar doktordan geldim çok moralim bozuk nst ye girdim doktor pek beğenmedi kalp atışlarını orta şekerli dedi:2: birşeyler yedim tekrar girdim gene aynı
akşam 9 da tekrar gidicem doopler ile bakıcaklar doktor bebeğin içerde huzurlu olduğundan emin olmam lazım dedi. bu arada çatı muanesi yaptı uçtaki kemikleri çok içeri doğruymuş o yüzden daha çok alttan dikiim olurmuş birde ben ana okuluna giderken kuyruk sokumu kemiğimi kırmıştım o yamuk kaynamıştı o tekrardan kırılır ve bebeğin kafasına zarar verebilir dedi. anlıcağınız sezeryan olucam sanırım doktor kararı bana bıraktı...inşallah akşam sorun olmaz yoksa beni bu gece alırlar doğuma dua edin kızlar.. allahtan bebeğim erken doğum zamanını geçirmiş doktor öle dedi
merhaba kızlar doktordan geldim çok moralim bozuk nst ye girdim doktor pek beğenmedi kalp atışlarını orta şekerli dedi:2: birşeyler yedim tekrar girdim gene aynı
2 Saat giremiyorum sayfaya hemen yeni haberler geliyor.yaa bu kadar yaklaştık mı doğuma ben hazır değilim henüz
asilemir sıkma canını inş.biraz daha bekler bebiş,beklemesede artık sorun değil baya büyüdüler.bir arkadaşımın kanaması oldu gecen gün daha 26 haftalık 870 grmıs bebeği iğnelerle doğumu geciktirmeye calısıyorlar şimdi.Allah yardımcın olsun moralini yüksek tut.
selam) sepet beşik 200- 300 tl ye pahalı değil mi. ben mobilya beşiği yatak ve uyku seti dahil 330 tl ye aldım.uyku seti beşiğin yanında hediye gibi gerçi içine koyuvermişler ama fena sayılmaz yine de.. bu arada beşiğim büyüyen beşik değil ama normal beyaz 60 a 120 ebatı asansörlü tatlı da duruyo bence. park yataklar bile 200-300tl en iyileri beğenmememize rağmen onlar da hiç ucuz değil. bu arada daha benim de bir sürü eksiğim var bir an önce tamamlayıp rahatlamak istiyorum artık...
Lansinoh | Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi 56 gr Tüp ŞOK FİYAT ( HEDİYELİ ) | 18,75 TL
kendime burdan lansinoh meme kremi aldım kızlar..ertesi gün geldi siparişim..eczaneye sordum aynısı 39 TL
Hayırlı olsun. Siz mi istediniz diyarbakıra gitmeyi? Ogretmensin sanırım...
Lansinoh | Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi 56 gr Tüp ŞOK FİYAT ( HEDİYELİ ) | 18,75 TL
kendime burdan lansinoh meme kremi aldım kızlar..ertesi gün geldi siparişim..eczaneye sordum aynısı 39 TL
kızlar ortadan dalıyorum ama şu" humana still tee" denilen çayı arıyorum bulamıyorum küçük marketlerde hep milupanın çayı var, sizin gördüğünüz oldumu büyük marketlerde falan? görenler yazarsa sevinirim, milupanın çayı iyimidir bilemedim herkes humanayı öneriyor.
Kızlar yaa araba koltuğu aldınız mı hastaneden çıkış için? Çoğu AB ülkesinde zorunluymuş, bizde de güya zorunlu; ama emin olamıyorum ufacık yavrumu oraya bırakmaya. Kucağımdan hiç bırakasım gelmeyecek gibi hem, bilemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Hani 3-4 aylıkken mutlaka kullanırım da ilk yolculuğunda kucağımda olsun diyorum, o da kendinden bahsedildiğini anlayıp aşağıdan vuruyor zilli :)
kızlar ortadan dalıyorum ama şu" humana still tee" denilen çayı arıyorum bulamıyorum küçük marketlerde hep milupanın çayı var, sizin gördüğünüz oldumu büyük marketlerde falan? görenler yazarsa sevinirim, milupanın çayı iyimidir bilemedim herkes humanayı öneriyor.
selam kızlar nasılsınız biz bugün doktora gittik.2750 gr olmuş canım oğluum.yanakları pek tatlıydıçokkk güzel geldi gözüme anasının kuzusuuuuuuuu
anammm kazıklanmışım
daha o eczaneye gitmem ya ben bayıldım 29 tl
Hanımlar sedeflerden haber var mı geçmiş yapmadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?