2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hakkında hayırlısı cnmm .. erkenn dogum zamanını gectı neysekıı .. sagsalım kuzuna kavus ınss

hoşgeldin canım bozma moralinii moral bozacak bişey yok bebeğin ve sen sağlıklı olun yeter nasılsa artık doğuma hazırlarr eylül bebişleri çook aceleci çıktı baksanaaa..
hakkımızda hepimizin hayırlısı olsunn üzülmeeee..

ya kızlar ben hamilelikten öncede çok fazla sırt ağrısı çeken bir insandım...sizce emzirme yastığı almak gerekir mi sırt ağrısını azalttığı söyleniyor ..önerebileceğiniz bir yastık var mı?:26:

Amanın ne güzel iste bebisin geliyo kavuşuyorsun:)))cok heyecanlı yaa ben sabirsizlaniyorum sizi gördükçe..dualarım seninle ve bütün annelerle:))Rabbim yar ve yardımcın olsun tatlim

2 Saat giremiyorum sayfaya hemen yeni haberler geliyor.yaa bu kadar yaklaştık mı doğuma ben hazır değilim henüz

asilemir sıkma canını inş.biraz daha bekler bebiş,beklemesede artık sorun değil baya büyüdüler.bir arkadaşımın kanaması oldu gecen gün daha 26 haftalık 870 grmıs bebeği iğnelerle doğumu geciktirmeye calısıyorlar şimdi.Allah yardımcın olsun moralini yüksek tut.

yaklastık saka maka cnm bende ınanamıyorum sankı hep hamıle kalıcakmısımgıbıme gelıoo

aslında netten baltım 150 tl filan gayet uıygun ama ben istanbuldayım bikaç saçma sapan yere gittik çok pahalıydı herşey...o yüzden gözüm korktu...umarım uygun bişi buluruz :) ah canımbi tamamlasak eksiklerimizi rahatlıycaz daha doğumu düşünemıom eksıkelrden : ))

kızlar ortadan dalıyorum ama şu" humana still tee" denilen çayı arıyorum bulamıyorum küçük marketlerde hep milupanın çayı var, sizin gördüğünüz oldumu büyük marketlerde falan? görenler yazarsa sevinirim, milupanın çayı iyimidir bilemedim herkes humanayı öneriyor.

Son düzenleme:
Lansinoh | Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi 56 gr Tüp ŞOK FİYAT ( HEDİYELİ ) | 18,75 TL

kendime burdan lansinoh meme kremi aldım kızlar..ertesi gün geldi siparişim..eczaneye sordum aynısı 39 TL

aynı yerden bende aldım gecen hafta niveanın bebek çantalı setiyle dr brown biberon falan.baya uygun fiyatlar

kremi kullanmaya başladım ama yinede benimkilerde patates gibi soyulma var sıcaktan oluyor sanırım en bastan beri bademyağı krem falan kullanıyorum ama yinede soyuluyor.saf zeytinyağı yeterliymiş aslında bebeğin poposu için bile onu öneriyorlar.çanakkaleden getirttim bende bir 5 litre daha.

ben o çaylardan almayı düşünmüyorum, kayısı kompostosu, bulgur pilavı, buğday çorbası ve bol ılık duş süt gelmesi için birebirmiş. Ben de önce doğal yöntemleri deneyeceğim.

selam kızlar nasılsınız biz bugün doktora gittik.2750 gr olmuş canım oğluum.yanakları pek tatlıydı çokkk güzel geldi gözüme anasının kuzusuuuuuuuu

korkacak birşey yok, hayırlısıyla sağsalim al bebeğini kucağına inşallah.

ben aldım we kesinlikle de kullanılması gerektiğini düşünüyorum yeni doğanlarınki ana kucağı gibi heryere tasıyabiliyorsun onun güvenliği herseyden önce bende yanına otururum çıkarken hastaneden kızımla geliriz inş ewe..

ewet canım benim arkadaslarımda humanayı öneriyor canım eczanelerde war e bebek de war

selam kızlar nasılsınız biz bugün doktora gittik.2750 gr olmuş canım oğluum.yanakları pek tatlıydı çokkk güzel geldi gözüme anasının kuzusuuuuuuuu

maşallah annesi kocaman olmuş benimki de son gittiğimde yarım kilo almıştı, 1,5 tan 2 ye ulaşmıştı. Son iki ultrason görüntüsüne baktım yanakları tombikleşmişti.

anammm kazıklanmışım

daha o eczaneye gitmem ya ben bayıldım 29 tl

Hanımlar sedeflerden haber var mı geçmiş yapmadım?

ben bişey kaçırmadıysam bi haber yok canım. Ben de çok bilindik bi markadan bebeğime nevresim takımı aldım, sonra mahalledeki bi dükkanda aynısını yarı fyatına buldum, aldığım o AVM ye gittim, dedim böyle böyle, kendi ürününüzü yarı fiyatına satamazsınız geri alın dedim, öbür dükkandan da bi tane almıştım onu da gösterdim onlara, şaşırdılar ve paramı iade ettiler. Beni kazıklayamadılar

kızlar moralim çok bozuk bugün kontrolüm vardı amniyo sıvım fazla çıktı nst ye girdim orda bir problem yok ama pek iyi şeyler söylemediler doktorum araştırma hastanesine yönlendirdi ayın 24 üne randevu verdiler duaaaa edinnn nolur ağla ağla helak oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…