2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar çarpıntımı ve karın ağrısını sordum dr.a, ayaklarını sıcak tut, soğuk birşeyler içme dedi, bi de ağrıların sıklığı önemli onları kontrol et, arada oluyorsa sorun yok dedi, çarpıntılar da muhtemelen sıcaktanmış. Sizin de bilginiz olsun.

Ohh çok iyi olmuş onlara keşke herkes senin gibi yapsa

dur bi canım ya, öyle acil bi durum değil demek ki 24 üne kadar bekleyebildiklerine göre. Hep az olunca sorun olduğunu duyuyorduk da, çok olunca ne oluyormuş bişey dediler mi?

canım tam olarak ne söylediler ki bu kadar ağlıyosun suyun fazla olabilir korkma hatta bizim burda suikizi falan derler halamda falan olmuştu bi sounda çıkmadı yani çok ağlayıpda bebişi de üzme dr lar araştırma taraftarı hep sakin olmaya çalış

dur bi canım ya, öyle acil bi durum değil demek ki 24 üne kadar bekleyebildiklerine göre. Hep az olunca sorun olduğunu duyuyorduk da, çok olunca ne oluyormuş bişey dediler mi?

evet cnm çok olmasıda sakıncalıymış
erken doğum riski olabilirmiş
bebeğin midesinde yada solunum yollarında problem olabilirmiş
kalbinde problem olabilirmiş
daha neler neler
esteban çok fenayım yaaaa

slm kızlar
biz geldik doktordan....
Nst miz vardı sadece ,sonucumuz iii hiç sancım falan çıkmadı....eeeeeeeee peki benim evde çektiklerim neymiş anlamadım...
kızım uslu canımmmm dışarda doktorda hiç ses yok sanki evde tekmeleri atıp aşağı baskı yapan benim

sizin keyifler nası,geçmiş yapamadım...umarım herşey yolundadır.........

sağol cnm inşallah dediğin gibi olur...
ama ben ne yazık ki kullanmamam gereken bir ilaç kullanıyorum riskli bir ilaç doktorum biliyor ama oda sebep olabilirmiş o kadar vicdan azabı çekiyorum kiiiii

Son düzenleme:

daha neler neler

canım yaaaa iii ce panik yapmışsın seeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn,rahat ol annesi.....
acil bişey olsa hemen o hastaneye yönlendirir gün sonraya randevu vermezdi.......
bebişi üzme ağlayıpta,dualarımız seninle ,Allah sağlık versin ikinizede.....
bide başka doktora git bakalım oda aynı şeyi mi söyliycek....insan güvenemez oldu iiice

daha neler neler

ama ben ne yazık ki kullanmamam gereken bir ilaç kullanıyorum riskli bir ilaç doktorum biliyor ama oda sebep olabilirmiş o kadar vicdan azabı çekiyorum kiiiii

kız üzme bizi de dur bi bakalım, inşallah bişey yoktur, Allah'a bırak bak ben ne ikili test ne üçlü test ne dörtlü hiçbirini yaptırmadım. Allah ne dediyse o olacak dedim. Dua ediyorum inşallah sağsalim doğar bebeğim diye. Sen de tevekkül et. Sana şuna dikkat et bunu yap falan dediler mi? Yoksa sadece beklemeni mi söylediler.

hoşgeldiniz maşallah canım

sorabildin mi dr.a sancıların nasıl oluyormuş diye. Yoksa sen de benim gibi unutup mu geldin?

asilemir önce başın sağ olsun diyeyim. Allah mekanını cennet esin. bebişin acelesi de sıkıntıdandır herhalde... üzülme desek denmez ne diyelim ki bilemiyoruz :26: inşallah bebeğin sağlıkla gelir de onun halleri neşe verir evinize

kızlar bir sorum olacak: benim karnım iyice aşağı indi. bu haftalarda normal mi yoksa doğumun yaklaşmasının habercisi mi? 2-3 gündür indi aşağı ve düzensiz sancılarım da sıklaştı

ne ilacı kullanıyosun ve neden vicdan azabı duyuyosun canım ya sen isteyerekmi yaptın ayrıca takipde olucaksın zaten çok da stres yapma derim

selam kızlar nasılsınız biz bugün doktora gittik.2750 gr olmuş canım oğluum.yanakları pek tatlıydı çokkk güzel geldi gözüme anasının kuzusuuuuuuuu
maşallah oğluşuna annesi......

hoşgeldiniz maşallah canım

sorabildin mi dr.a sancıların nasıl oluyormuş diye. Yoksa sen de benim gibi unutup mu geldin?

sordumsordum canım ama nerdeyse unutuyordum......
rahimde kasılma şeklinde olurmuş canım...karın ve göbek bölgende bişey hissetmezsin dedi....
belede ağrı yapabilir dedi....

37. haftadasın canım bence normal,,,,,,
evet doğumun yaklaşmış olduğunun habercisiymiş....
demekki senin bebiş yolunu bulmuş ,kendini hazneye yerleştirmiş annesi.....
sen bol bol dinlen bari canım en azından 38 i tamamlasın bıdık......

hııı anladım demek biz boşuna takıyoruz bu karındaki sertleşmeleri kasılmaları, benim dr. da baştan beri soruyordu hep "kasık bölgende iki taraflı ağrın var mı" diye. artık diğer ağrıları takmam ben. sağol canım

maşallah canım doğumun normal mi olacak ?

kızımı 22 subatta doğurdum
hatırlıyorum da o günleri topikte 2-3 kişi kalmıştık. sıkıntıdan patlıyorduk. sancı gelsin doğurayım diye neler yemedik neler içmedik neler yapmadık halbuki daha da bekleyebilirmiş 40 haftam doldu 2 gün sonra suni sancı sonra hoop sezeryan.
şimdiki aklım olsa 2 hafta daha beklerdim
acaba eylül annelerinde eylüle kadar bile bekleyemeyen bir bebiş annesi mi olacağım
bayram geçseydi bari

korkulacak birşey yok emin ol,sancında çıkmamış canım için rahat olsun ağlama daha fazla suyum fazla diye ağlıyorsun ama stres etkileyecek seni allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…