ben bişey kaçırmadıysam bi haber yok canım. Ben de çok bilindik bi markadan bebeğime nevresim takımı aldım, sonra mahalledeki bi dükkanda aynısını yarı fyatına buldum, aldığım o AVM ye gittim, dedim böyle böyle, kendi ürününüzü yarı fiyatına satamazsınız geri alın dedim, öbür dükkandan da bi tane almıştım onu da gösterdim onlara, şaşırdılar ve paramı iade ettiler. Beni kazıklayamadılar
kızlar moralim çok bozuk bugün kontrolüm vardı amniyo sıvım fazla çıktı nst ye girdim orda bir problem yok ama pek iyi şeyler söylemediler doktorum araştırma hastanesine yönlendirdi ayın 24 üne randevu verdiler duaaaa edinnn nolur ağla ağla helak oldum
kızlar moralim çok bozuk bugün kontrolüm vardı amniyo sıvım fazla çıktı nst ye girdim orda bir problem yok ama pek iyi şeyler söylemediler doktorum araştırma hastanesine yönlendirdi ayın 24 üne randevu verdiler duaaaa edinnn nolur ağla ağla helak oldum
Lansinoh | Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi 56 gr Tüp ŞOK FİYAT ( HEDİYELİ ) | 18,75 TL
kendime burdan lansinoh meme kremi aldım kızlar..ertesi gün geldi siparişim..eczaneye sordum aynısı 39 TL
dur bi canım ya, öyle acil bi durum değil demek ki 24 üne kadar bekleyebildiklerine göre. Hep az olunca sorun olduğunu duyuyorduk da, çok olunca ne oluyormuş bişey dediler mi?
evet cnm çok olmasıda sakıncalıymış
erken doğum riski olabilirmiş
bebeğin midesinde yada solunum yollarında problem olabilirmiş
kalbinde problem olabilirmiş
daha neler neler
esteban çok fenayım yaaaa
evet cnm çok olmasıda sakıncalıymış
erken doğum riski olabilirmiş
bebeğin midesinde yada solunum yollarında problem olabilirmiş
kalbinde problem olabilirmiş
daha neler neler
esteban çok fenayım yaaaa
sağol cnm inşallah dediğin gibi olur...
ama ben ne yazık ki kullanmamam gereken bir ilaç kullanıyorum riskli bir ilaç doktorum biliyor ama oda sebep olabilirmiş o kadar vicdan azabı çekiyorum kiiiii
slm kızlar
biz geldik doktordan....
Nst miz vardı sadece ,sonucumuz iii hiç sancım falan çıkmadı....eeeeeeeee peki benim evde çektiklerim neymiş anlamadım...
kızım uslu canımmmm dışarda doktorda hiç ses yok sanki evde tekmeleri atıp aşağı baskı yapan benim
sizin keyifler nası,geçmiş yapamadım...umarım herşey yolundadır.........
sağol cnm inşallah dediğin gibi olur...
ama ben ne yazık ki kullanmamam gereken bir ilaç kullanıyorum riskli bir ilaç doktorum biliyor ama oda sebep olabilirmiş o kadar vicdan azabı çekiyorum kiiiii
maşallah oğluşuna annesi......selam kızlar nasılsınız biz bugün doktora gittik.2750 gr olmuş canım oğluum.yanakları pek tatlıydıçokkk güzel geldi gözüme anasının kuzusuuuuuuuu
hoşgeldiniz maşallah canım
sorabildin mi dr.a sancıların nasıl oluyormuş diye. Yoksa sen de benim gibi unutup mu geldin?
asilemir önce başın sağ olsun diyeyim. Allah mekanını cennet esin. bebişin acelesi de sıkıntıdandır herhalde... üzülme desek denmez ne diyelim ki bilemiyoruz :26: inşallah bebeğin sağlıkla gelir de onun halleri neşe verir evinize
kızlar bir sorum olacak: benim karnım iyice aşağı indi. bu haftalarda normal mi yoksa doğumun yaklaşmasının habercisi mi? 2-3 gündür indi aşağı ve düzensiz sancılarım da sıklaştı
maşallah oğluşuna annesi......
sordumsordum canım ama nerdeyse unutuyordum......
rahimde kasılma şeklinde olurmuş canım...karın ve göbek bölgende bişey hissetmezsin dedi....
belede ağrı yapabilir dedi....
slm kızlar
biz geldik doktordan....
Nst miz vardı sadece ,sonucumuz iii hiç sancım falan çıkmadı....eeeeeeeee peki benim evde çektiklerim neymiş anlamadım...
kızım uslu canımmmm dışarda doktorda hiç ses yok sanki evde tekmeleri atıp aşağı baskı yapan benim
sizin keyifler nası,geçmiş yapamadım...umarım herşey yolundadır.........
37. haftadasın canım bence normal,,,,,,
evet doğumun yaklaşmış olduğunun habercisiymiş....
demekki senin bebiş yolunu bulmuş ,kendini hazneye yerleştirmiş annesi.....
sen bol bol dinlen bari canım en azından 38 i tamamlasın bıdık......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?