2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım bozma moralini yaaaa,hakkınızda hayırlısı olsun.....bebişin kocaman olmuş bak 38. hafatnın içindeyiz,,,o çok güçlü annesi şimdi....sen kendini üzerek bebişinede zarar verme
umarım akşamki kontrolünde herşey yolunda gider....,iii haberlerle dönersin....
normal doğummuş,sezeryanmış önemli değil onada takılma canım,sağsağlim alalımda bıdıkları kucağımıza oo yeter.........

evet canım takmana gerek yok..bende bayabi huzursuzdum 4 5 gündür,bugün çok rahatım.....
karında ağrı ve her yerinde sertleşme olduğu zaman bebek kasılmış oluyormuş(tabi ben bebek niye ksılıyo peki diye sormadım eve gelince aklıma geldi....)

maşallah canım doğumun normal mi olacak ?

canım ben normal istiyrmda ,çatı muayenem henüz yapılmadı,salı günü belli olucak
buarada teşekkür ederiz teyzesi....

canım sen bol bol dinlenmeye çalış,o sabreder o zaman.....
Allah vaktinde doğumlar nasip etsin inşallah........
bende bari bayramı geçireyim diye umut edenler arasındayım canım....

gece aynen benimde öyle geçti...ağlamaktan helak oldum sinirlerimbozuldu... sağ bacağım çok ağrıdı ağrısı vajinama vuruyordu sabahladım en sonunda sızmışım.. bugün doktora çıktım magnezyum verdi gebelğin sonlarında neredeyse her gebede oluyor dedi. nst tede bir şey çıkmadı sorun yok dedi doktor..

canım ben eczaneden aldım.19 tl ye eczanelerde var.ya da istersen büyük çocuk mağazalarında da var

Dunku bel agrılarına bugun de adet olacakmışım gibi karın ağrısı eklendi..
Bugün doktora bi sorayım. Ağrıdan iştahım bile kesildi. Doğuracakmıyım nedir :)
dün benimde öyleydi.....
adet olucakmışım gibi ağrım vardı....buda yalancı doğum sancısı oluyormuş canım bu arada,
bugün hiç bişeyim yok gayet iiyim ,sadece bel ağrısı var,oda hep normal olur diyolat ya normal die karşılıyrm artık.....
benim o adet sancısı gibi ağrılarım genelde akşamları yada sabaha karşı başlıyo....
bugün nst de hiç bişey çıkmadı,sancıdan eser yok yani......
ben doktora sorduğumda adet sancısı gibi ağrımm oluyo dediğimde bebek yerleşiyo artık annesi çok normal olucak onlar ded.....

canım inan ne yazıcağımı bimiyrm,kader,buda bi sınav Allah daha beteriyle sınamasın......
Allah babanı aldı ki nur içinde yatar inşallah,seni yalnız ,umutsuz bırakmamak adına oğluşunu gönderiyor hemen sana.....
hakkında hayırlısı neyse o olsun.........

merb kizlar bn cok uydum bgün ya saba 7.30gibi uyandim ara ara 9.10 kadar uyudum sonra 10.30 12ekadr sonra 3den 5 e kadarsimdi kapatsam yine gözümü uyuycm hala korkuom ozamanda gece uyuyamiom

Vallahi kıskandım. İnsanın memleketinde yaşaması ne güzel. Hem bebek de gelince aileleriniz yardım eder size...

aaah ahhhh biz o günleri 5 -6 seneye ancak görürüz sanırım.........

merb kizlar bn cok uydum bgün ya saba 7.30gibi uyandim ara ara 9.10 kadar uyudum sonra 10.30 12ekadr sonra 3den 5 e kadarsimdi kapatsam yine gözümü uyuycm hala korkuom ozamanda gece uyuyamiom

oooooooooooohhhhhhhh maşallah o uykular bebişine yarasın annesi......

oooooooooooohhhhhhhh maşallah o uykular bebişine yarasın annesi......[/QUOTE]

tesekkür ederim de yanliz tosunuma yarasin bnm hic ihtiacim yok ay bde her uyanmama nasil acikmis oluom bi bilseniz cok yedim bugünn

asilemir öncelikle başın sağolsun canım Allah kalanlara ömür versin.umarım herşey yoluna girer çok stresli bi dönem fakat çocuğunu da düşünmen lazım di mi.yanlış hatırlamıyorsam gaziemirdeydin sende..yapabilecerğim birşey varsa elimden ne gelirse yaparım..geçmiş olsun tekrar..

selam annişler nasılsınız herkes yavaş yavaş dökülüyo galiba ah bende doğurmak istiyorum artık yaaa 37. haftada gelse meleğim fazla bekletmese beni ne güzel olur tabi hayırlısı olsun öncelikle .... bu arada geceliğimle emzirme sütyenimide aldım geceliğim mükemmel penyesi üfül üfül piercardinden aldım ama değdi gerçekten resmini koyuyorum canlar koyu renk aldım bilerek

Eklentiler

• $DSC00683.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 54
  • $DSC00685.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 38

Nst'nin iyi çıkmasına sevindim. Bayramı bekler inşallah bebişler :)
Benim bel ağrımın ikinci günü. Hiç azalmadı henüz. Adet ağrısı da üstüne geldi. Hamilelik ne güzelmiş. Hiç adet ağrısı çekmiyordum. Birden eski günleri hatırladım :)

oooooooooooohhhhhhhh maşallah o uykular bebişine yarasın annesi......

tesekkür ederim de yanliz tosunuma yarasin bnm hic ihtiacim yok ay bde her uyanmama nasil acikmis oluom bi bilseniz cok yedim bugünn[/QUOTE]

hele benim 35. haftadan sonra iştahım iyice açıldı,bebekte büyüdü ihtiyacı arttı ye babam yeeeee......

teşekkür ederim canım....
umarım seninde ağrıların azalır,düşünmemeye beşka şeye odaklanmaya çalış.....
gerçi bu sancılarda bigün bigüne uymuyo ya neyseeeee........
bende adet sancısı çok çekenlerdenim senede 3 -4 kez hastanelik olurdum hep.....dediğin gibi özlüycez galibaa hamişliği.....

kızlar bu arada mutlaka gecelik alın çok lazım oluyo tecrübeli anneler öle diyo bide çıtçıtlı emzirme sütyeni çok rahat oluyo ben aldım

bunun dışında anneler lüzumsuz şeylerin listesini yapmışlar oyun halısı mama sandalyesi ve tulumlar çok gereksiz diyolar onun yerine ikili takımlar çok kullanışlı oluyomuş daha sonra salıncak ve pusetlerden çok şikayet edenler var küçük oldukları için fazla kullanışlı olmuyomuşlar... böle yani daha bulursam bişeler paylaşırım kızlar sonuçta tecrübeli anneler onlar bizde ona göre belirleriz alıcaklarımızı gerçe sonlara geldik artık aldık alacaklarımızı ama:)

selam anneler.. nasılsınız. biz çok yorgunuz bu gün.. hiç birşeye enerjim yok... hiçbirşey canım istemiyor ya son aylar olduğu için sanırım..

bende öyle düşünmeye çalışıyorum cnm ama çok üzüldüm anlatamam kullandığım ilacın vicdan azabıda var açıkçası o yüzden de bu kadar panik yaptım sanırım... sorma pazartesi tekrar gidicem bir arkadaşım doktor önermişti çıkışta birde ona gitmeyi düşünüyorum mericcim...

çok haklısın walla esteban doğru söylüyorsun... cnm fazla tatlı yeme dedi başka hiçbir şey demedi oda yaparmış çok tatlı yemek inşallah ondandır pazartesiye kadar çok dikkat edicem inşallah pazartesi herşey yoluna girmiş olur... bu durumun anlık olma ihtimalide varmış cnm çok düşün bir ihtimalde olsa.........

ne ilacı kullanıyosun ve neden vicdan azabı duyuyosun canım ya sen isteyerekmi yaptın ayrıca takipde olucaksın zaten çok da stres yapma derim

cnm bende yaklaşık 8 yıldır panik atak var hamileliğimin 4. ayından beri antidepresan kullanıyorum malesek ki((((((((((((( isteyerek almıyorum mecburum ne yazık kiii çünkü o hallerim çok fena benimmm ama yaşadığım vicdan azabını da anlatamam. Rabbim kimseye yaşatmasın!!!!

kızlar Allah hepinizden razı olsun bir anda çıkmak zorunda kaldım kayınvalidem geldi... desteğiniz için çok teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Kızlar ben de şu sıcaklardan iyice bunalmış durumdayım..
24saat kk'dayım uyuyamıyorum sıcaklardannn
vantilator karsısında uyuyakalmışım ge cen akşam,
bir bogaz agrısı öksürük tuttu sonra beni..
O yüzden şimdi onu bile açamıyorum soguk su içemiyorumm
durmadan terliyorum ayy bayılıcam
bu adet görmemek bu ay beni mahfetti...Siz nasıl hissediyorsunuz sıcaktan bunalan tek ben miyim? :2: :2:

ilahi adalet canım çooooook iyi olmui anlarlar eşlnin değerini. Umarım eşlnde çook daha iyi işe girer iyiki dersiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…