bende öyle düşünmeye çalışıyorum cnm ama çok üzüldüm anlatamam kullandığım ilacın vicdan azabıda var açıkçası o yüzden de bu kadar panik yaptım sanırım... sorma pazartesi tekrar gidicem bir arkadaşım doktor önermişti çıkışta birde ona gitmeyi düşünüyorum mericcim...
çok haklısın walla esteban doğru söylüyorsun... cnm fazla tatlı yeme dedi başka hiçbir şey demedi oda yaparmış çok tatlı yemek inşallah ondandır pazartesiye kadar çok dikkat edicem inşallah pazartesi herşey yoluna girmiş olur... bu durumun anlık olma ihtimalide varmış cnm çok düşün bir ihtimalde olsa.........
cnm bende yaklaşık 8 yıldır panik atak var hamileliğimin 4. ayından beri antidepresan kullanıyorum malesek ki((((((((((((( isteyerek almıyorum mecburum ne yazık kiii çünkü o hallerim çok fena benimmm ama yaşadığım vicdan azabını da anlatamam. Rabbim kimseye yaşatmasın!!!!
kızlar Allah hepinizden razı olsun bir anda çıkmak zorunda kaldım kayınvalidem geldi... desteğiniz için çok teşekkür ederim...
selam annişler nasılsınız herkes yavaş yavaş dökülüyo galiba ah bende doğurmak istiyorum artık yaaa 37. haftada gelse meleğim fazla bekletmese beni ne güzel olur tabi hayırlısı olsun öncelikle .... bu arada geceliğimle emzirme sütyenimide aldım geceliğim mükemmel penyesi üfül üfül piercardinden aldım ama değdi gerçekten resmini koyuyorum canlar koyu renk aldım bilerek
Kızlar ben de şu sıcaklardan iyice bunalmış durumdayım..
24saat kk'dayım uyuyamıyorum sıcaklardannn
vantilator karsısında uyuyakalmışım ge cen akşam,
bir bogaz agrısı öksürük tuttu sonra beni..
O yüzden şimdi onu bile açamıyorum soguk su içemiyorumm
durmadan terliyorum ayy bayılıcam
bu adet görmemek bu ay beni mahfetti...Siz nasıl hissediyorsunuz sıcaktan bunalan tek ben miyim? :2: :2:
Selam kızlar nabersiniz bakalım..bugün bende yavaş yavaş dogum temizliğine başladım..koltuklarımı sildim yastıklarının kılıflarını söküp makineye attım yıkadım yarında camları sileyim diyorum...yoruldum herhalde ondan kasilmalarim var biraz..sizden naber kızlar bu gün topik baya durgun
Cümleten hayırlısıyla bir doğurup hafiflesek hatırlarız inşallah adetleri de,cnm adet olmak nası bi duyguydu onu bile unuttum :)) ben dün gece ağlıcaktım sıkıntıdan bide sağa sola dönerek yatıorum hiç rahat değilim hiççç
ıı geceler annelerr.. yarın drrum hastanede varmıs 3 gundur kayıplardaydı gıdememıstmm . belkı catı muayanesı olurumm dıe ınce bı temızlık yaptımm .. ama canım cıktı cok zorlandımm.. neysekı hallettımm.. belımm agrıdı .. sızler naslsınızz ..
Vallahi kıskandım. İnsanın memleketinde yaşaması ne güzel. Hem bebek de gelince aileleriniz yardım eder size...
temizliktendir cnm ben geçen akşam temizlik yaptıktan sonra yattığım yerden kalkamadım üstelik temizlik dediğim de yerleri sil (viledayla) , toz al bide lavaboları cifle artık bu basit işleri bile yapamıorum
başsaglıgı dıleyen tum arkadslarıma cok tesekkur ederım,,, dün bu saatlerde NİŞANIM geldı, doktoru aradım gıttım hemen, acıdan sıkıntıdan stersten sAndım, kontrol ettı catı muaynesınıde yaptı, gelen nişan mış,,,, bebegın akcıgerlerı gelıssın dıye ıgne yaptı ıkı tane, bu sabahta ıkı tane oldum,, 1 tane de hap verdı, dogum heran olabılır dedı, bugun yarın, bu hafta hııç bellı deıl, oğlum yolunu yapıyormuş,ama doktor biraz daha durmasnda fayda var dedı, 2613 gr olmuş kuzum.. fakat catı uygun deıl cıktı, bıdaha bakıcak belkı sıkıntıdan kasılmaktan olmustur dedı, bıdaha bakıcak snra sezeryan yada normal karar vercek..bütün hersey üst üste gelıyo.allahım sabır ver, hergun gırmeye calısıcam nete, calısamaz raporu verdı buarada, işe gtmıyorum. annmede kaldıgım ıcın net yok evde.. bak neler sayıklıyordum, neler oldu. zaten 2 gun gırrmessem dogurdum muhtemelen, heran beklıyoruz. HAYAT BİZE BU ARA NAPIYO BİLMİYORUM, BABAMI KAYBETTIM, OGLUM ERKEN GELIYO, SABIR ALLAHIM
ıı geceler annelerr.. yarın drrum hastanede varmıs 3 gundur kayıplardaydı gıdememıstmm . belkı catı muayanesı olurumm dıe ınce bı temızlık yaptımm .. ama canım cıktı cok zorlandımm.. neysekı hallettımm.. belımm agrıdı .. sızler naslsınızz ..
Cümleten hayırlısıyla bir doğurup hafiflesek hatırlarız inşallah adetleri de,
Benim agrılarım öyle abartılacak gibi değil ama gece de uykusuz gündüz de şu sıcaklardan terlemekten bunaldım ..
Niye böyle olduk bu ay ya....
Az is değil canim o dediğinde bize:)onu da yapmayanlar var..benim de belim ağrıyı kalçalarım agriyo yorulunca...çok da isim var yaa off
online olan arkadaşlara seslenıyorm hepinize ii geceler hamişler..benım karnım çok sert bugün minik oğlum hareket edıyo ama özellikle sol tarafta göbeğimin altında biyerde hatta göbeğimin az solunda aşagıda bi aprı acı war sankı yara olmuş orasının içi gibieşime karnım çok sert diyodum o da eliyle bakıyodu o acıyan yere değdi hemen zıpladım bu ne ağrısıdr böle 4-5 saattr ağrıyo (
Kızlar yaa araba koltuğu aldınız mı hastaneden çıkış için? Çoğu AB ülkesinde zorunluymuş, bizde de güya zorunlu; ama emin olamıyorum ufacık yavrumu oraya bırakmaya. Kucağımdan hiç bırakasım gelmeyecek gibi hem, bilemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Hani 3-4 aylıkken mutlaka kullanırım da ilk yolculuğunda kucağımda olsun diyorum, o da kendinden bahsedildiğini anlayıp aşağıdan vuruyor zilli :)[/Q
OTO KOLTUĞU ALDIK YENİDOĞAN İÇİN OLANLARINDAN ŞU ANA KUCAĞI DİYE DE GEÇEN.AMA BEN HASTANEDEN PORT BEBE İLE ÇIKARMAYI DÜŞÜNÜORUM AÇIKCASI DEDİĞİN GİBİ KUCAĞIMDA OLSUN İSTİYORUM ÇIKAR ÇIKMAZ O KASKATI OTO KOLTUĞUNA KONULMAZ YA( PORTBEBE HEM YUMUŞAK HEM DE KUCAĞIMDA OLCAK AYNI ZAMANDA ) OTO KOLTUĞU DA GEREKLİ TABİ İLLAKİ KULLANILCAK ÖZELLİKLE UZUN YOLA FALAN GİDERKEN YA DA BİRAZCIK BÜYÜYÜP TOPARLANDIĞINDA SÜREKLİ.....
ben onu deılde mılupanın rezene cayını aldım annede ıcıomus bebegede bı kasık verıldıgınde gazını kolay cıkarıomus bakalımm nasıl ıse yarıycakmı cnmmkızlar ortadan dalıyorum ama şu" humana still tee" denilen çayı arıyorum bulamıyorum küçük marketlerde hep milupanın çayı var, sizin gördüğünüz oldumu büyük marketlerde falan? görenler yazarsa sevinirim, milupanın çayı iyimidir bilemedim herkes humanayı öneriyor.
bunları ogrenmem ıı olduu bendee bıtane bılıyorum kuru sogaan kızlar cok sut yapıoo haberıınız olsun ..kokuoo ama sut ıcın yemelıyızzben o çaylardan almayı düşünmüyorum, kayısı kompostosu, bulgur pilavı, buğday çorbası ve bol ılık duş süt gelmesi için birebirmiş. Ben de önce doğal yöntemleri deneyeceğim.
masalahh cnmmmmmmmmmmmmmmmmmm tosun tosunn oyy yesınler yanaklarını ..selam kızlar nasılsınız biz bugün doktora gittik.2750 gr olmuş canım oğluum.yanakları pek tatlıydıçokkk güzel geldi gözüme anasının kuzusuuuuuuuu
aglama cnmm drr yonlendırmıs sonuctaa sıkma canınıı hersey duzelırr.. bebegınıde uzuosun annesıı ...dualarımız senınlee ıns bıseycık olmuycakk..kızlar moralim çok bozuk bugün kontrolüm vardı amniyo sıvım fazla çıktı nst ye girdim orda bir problem yok ama pek iyi şeyler söylemediler doktorum araştırma hastanesine yönlendirdi ayın 24 üne randevu verdiler duaaaa edinnn nolur ağla ağla helak oldum
cnm benım yaa sen cok fena olmusunn kıyamam sanaa.. sımdı herseyın tedavısı var cnm yuzduk yuzduk sonuna geldık allahın ıznıyle bısıy olmazz.. sen bı kontrolune gıt bakalım neolcakkevet cnm çok olmasıda sakıncalıymış
erken doğum riski olabilirmiş
bebeğin midesinde yada solunum yollarında problem olabilirmiş
kalbinde problem olabilirmiş
daha neler neler
esteban çok fenayım yaaaa
kızım uslu canımmmm dışarda doktorda hiç ses yok sanki evde tekmeleri atıp aşağı baskı yapan benimslm kızlar
biz geldik doktordan....
Nst miz vardı sadece ,sonucumuz iii hiç sancım falan çıkmadı....eeeeeeeee peki benim evde çektiklerim neymiş anlamadım...
sizin keyifler nası,geçmiş yapamadım...umarım herşey yolundadır.........
benımde epey ındıı cnmm eskıden yukarıdaydı.. normal son aydaaa ınmesı.. cok sık sancın varsa dr gıt benım duzensız oluoo ..asilemir önce başın sağ olsun diyeyim. Allah mekanını cennet esin. bebişin acelesi de sıkıntıdandır herhalde... üzülme desek denmez ne diyelim ki bilemiyoruz :26: inşallah bebeğin sağlıkla gelir de onun halleri neşe verir evinize
kızlar bir sorum olacak: benim karnım iyice aşağı indi. bu haftalarda normal mi yoksa doğumun yaklaşmasının habercisi mi? 2-3 gündür indi aşağı ve düzensiz sancılarım da sıklaştı
benımde buara cok uykum var bebıs gelınce uyuyamıycam stok yapıyorumm galıbaamerb kizlar bn cok uydum bgün ya saba 7.30gibi uyandim ara ara 9.10 kadar uyudum sonra 10.30 12ekadr sonra 3den 5 e kadarsimdi kapatsam yine gözümü uyuycm hala korkuom ozamanda gece uyuyamiom
ıı gunlerde kullan cnmmmmmmmmmmmmmmmmm...selam annişler nasılsınız herkes yavaş yavaş dökülüyo galiba ah bende doğurmak istiyorum artık yaaa 37. haftada gelse meleğim fazla bekletmese beni ne güzel olur tabi hayırlısı olsun öncelikle .... bu arada geceliğimle emzirme sütyenimide aldım geceliğim mükemmel penyesi üfül üfül piercardinden aldım ama değdi gerçekten resmini koyuyorum canlar koyu renk aldım bilerek
gecmıs olsun cnmm dıkkat et kendınee.. yok yok sıcaktan bende bunaldım dungece agladımmm hungur hungurr.. bende bu sıkıntı bı bende var bılıodumm hepımz aynıyız demekkı bu ay cok zorladıKızlar ben de şu sıcaklardan iyice bunalmış durumdayım..
24saat kk'dayım uyuyamıyorum sıcaklardannn
vantilator karsısında uyuyakalmışım ge cen akşam,
bir bogaz agrısı öksürük tuttu sonra beni..
O yüzden şimdi onu bile açamıyorum soguk su içemiyorumm
durmadan terliyorum ayy bayılıcam
bu adet görmemek bu ay beni mahfetti...Siz nasıl hissediyorsunuz sıcaktan bunalan tek ben miyim? :2: :2:
aferın sana cnm cogunu halletmısınn .. gozun aydınn..ıdrarın koyu renk olmasıı ılaclardan olabılırr.. agrın yok demiiSelamlar kızlar geçmiş yap yap bitmiyor :) yav bugün öldüm yorgunluktan. Çok yakın arkadaşım geldi kızımın mobilyalarını temizledi bende kıyafetleri uyku setini nevresim takımlarını vs. Ütüledim. Sonra onları ay ay ayırdık uzundu kısaydı kalın ince hepsini ayırıp yerleştirdik. Evde lavanta vardı onu bir keseye koyduk dolabına astık. Odası tamam sayılır bi yıkanabilir yolluk avize ve perdeye bakar iş. Arabasını pusetini çantasındaki eksikleride hallettik. Oda misss misss. Bide benim bazların altını hallettik. Halıları verdim yıkamaya. Kombimiz tamir oldu. Dötümüz çıktı. Sonrada vcye girdim bi baktım idrarım koyu çay rengi. Ödüm koptu. Bide kaşıntılar sürüyor. Doktorum yok pzrtesi gelcek. Şimdilik söylediği kremi aldırdım eşime sürücem. İdrarıda beklicem bakalım az su içmektenmi oldu bilemedim. Neyse çok laf yaptım.
slm cnmm koly gelsın vala ben bısey yapamadım annem gelıcek o yapıcak ınss.. bayramdan sonaa.. bebısım beklıcekmı bakalımSelam kızlar nabersiniz bakalım..bugün bende yavaş yavaş dogum temizliğine başladım..koltuklarımı sildim yastıklarının kılıflarını söküp makineye attım yıkadım yarında camları sileyim diyorum...yoruldum herhalde ondan kasilmalarim var biraz..sizden naber kızlar bu gün topik baya durgun
ben yaptım cnmm yakında aldıgımm ıcınn kısaydıı kolay oldu ama cok belım agrıdı bende goremıyorum aynayla yapıyorumm yınede zor olduu orasıı yumsadı epeyy dogumdan once oluomuss yaa.. :18::18:Yakalamışken git doktoruna canım,
kendin mi yaptın o temizliği ben artık göbegimden baska birsey göremiyoru helAL valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?