2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ilaç kullanman zorunluymuş senin yapabileceğin bişey yok, inşallah seninki de anlıktır veya bi çözümnü vardır, vardır elbet neden olmasın.

güle kullan canım, çok güzeller.

Selamlar kızlar geçmiş yap yap bitmiyor :) yav bugün öldüm yorgunluktan. Çok yakın arkadaşım geldi kızımın mobilyalarını temizledi bende kıyafetleri uyku setini nevresim takımlarını vs. Ütüledim. Sonra onları ay ay ayırdık uzundu kısaydı kalın ince hepsini ayırıp yerleştirdik. Evde lavanta vardı onu bir keseye koyduk dolabına astık. Odası tamam sayılır bi yıkanabilir yolluk avize ve perdeye bakar iş. Arabasını pusetini çantasındaki eksikleride hallettik. Oda misss misss. Bide benim bazların altını hallettik. Halıları verdim yıkamaya. Kombimiz tamir oldu. Dötümüz çıktı. Sonrada vcye girdim bi baktım idrarım koyu çay rengi. Ödüm koptu. Bide kaşıntılar sürüyor. Doktorum yok pzrtesi gelcek. Şimdilik söylediği kremi aldırdım eşime sürücem. İdrarıda beklicem bakalım az su içmektenmi oldu bilemedim. Neyse çok laf yaptım.

Selam kızlar nabersiniz bakalım..bugün bende yavaş yavaş dogum temizliğine başladım..koltuklarımı sildim yastıklarının kılıflarını söküp makineye attım yıkadım yarında camları sileyim diyorum...yoruldum herhalde ondan kasilmalarim var biraz..sizden naber kızlar bu gün topik baya durgun

cnm adet olmak nası bi duyguydu onu bile unuttum :)) ben dün gece ağlıcaktım sıkıntıdan bide sağa sola dönerek yatıorum hiç rahat değilim hiççç

temizliktendir cnm ben geçen akşam temizlik yaptıktan sonra yattığım yerden kalkamadım üstelik temizlik dediğim de yerleri sil (viledayla) , toz al bide lavaboları cifle artık bu basit işleri bile yapamıorum

ıı geceler annelerr.. yarın drrum hastanede varmıs 3 gundur kayıplardaydı gıdememıstmm . belkı catı muayanesı olurumm dıe ınce bı temızlık yaptımm .. ama canım cıktı cok zorlandımm.. neysekı hallettımm.. belımm agrıdı .. sızler naslsınızz ..

cnm adet olmak nası bi duyguydu onu bile unuttum :)) ben dün gece ağlıcaktım sıkıntıdan bide sağa sola dönerek yatıorum hiç rahat değilim hiççç
Cümleten hayırlısıyla bir doğurup hafiflesek hatırlarız inşallah adetleri de,
Benim agrılarım öyle abartılacak gibi değil ama gece de uykusuz gündüz de şu sıcaklardan terlemekten bunaldım ..
Niye böyle olduk bu ay ya....

Yakalamışken git doktoruna canım,
kendin mi yaptın o temizliği ben artık göbegimden baska birsey göremiyoru helAL valla

Vallahi kıskandım. İnsanın memleketinde yaşaması ne güzel. Hem bebek de gelince aileleriniz yardım eder size...

tamda yarama tuz bastın.kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki canım bu akşam.eşimle toparlamaya çalışıyoruz evi.ev taşımayı çağıracaz ama yinede birilerinin yanımda olmasını özellikle annemin yanımda olmasını çok isterdim.ewdeki bazı problemlerden dolayı annem ne aradı ne sordu.eminm çok merak ediyordur ama daha tayinmzin çıktığını bile bilmiyor aramadı bile.yarın ev bakmaya gidecem.annem yine yok.kaayın validemlerle konuşmuyordum ama mecbur onlara gidecem moralim çok bozuldu.

temizliktendir cnm ben geçen akşam temizlik yaptıktan sonra yattığım yerden kalkamadım üstelik temizlik dediğim de yerleri sil (viledayla) , toz al bide lavaboları cifle artık bu basit işleri bile yapamıorum

Az is değil canim o dediğinde bize:)onu da yapmayanlar var..benim de belim ağrıyı kalçalarım agriyo yorulunca...çok da isim var yaa off

canım bence oğluşun annesinin üzülmesine dayanamadı seni teselli etmek için elini çabuk tutuyor. Biliyorki tek dermanın oğluşun. İçini ferah tut artık erken gelselerde sorun olmuyor.

enemmm helal olsun wala ben hiç göremıom altta ne var ne yok

inş cnm inş son zamanlar gerçekten artık çok sıkıntılı ((

buarada bole bi ağlak haldeyim ki sormayın annem bi sürü şey almış gecelik sabahlık pijama takımı bebişe mevlüt için kıyafet falan ayy çok duygusallaştım bide eski resimlere baktık benm doğumumun fotolarını aldım tarayıcıdan taratıcam onlarda biraz duygusallaştırdı sanırım .. kociş görmese bari ağlıyorum resmen ( hem de gülüom ağlıom die

bugün çok acayiptirki idrarımı tutamıyorum sabahtan üç dört defa altıma kaçırdım.birden idararım geliyor wc ye yetişemiyorum sanırım oğluş aşağılara yol almışş.bi de bişey daha diyecem kızlar biraz rahat davranmalıyız bence en ufak problemleri dahi takıntı yapmayın.yani doktorun normaldir dediği durum için üzmeyin kendinizi de bebeişinizide.bugün bende nst çektim dr gösterdim hafif taşikardisi var dedi.hareketleri normal mi diye sordu bende normal dedim. tamam o zaman önemsenecek bişey yoktur dedi.bende geçtim dr yoktur dediğine göre yoktur.sakınan göze çöp batar bence daha rahat olmalıyız.

Az is değil canim o dediğinde bize:)onu da yapmayanlar var..benim de belim ağrıyı kalçalarım agriyo yorulunca...çok da isim var yaa off

ya bide yaptıgımız kalsa yaparız benim ev yine pislenme moduna geçti hergün yapcaksın ki gözüksün nerde bende o enerji

online olan arkadaşlara seslenıyorm hepinize ii geceler hamişler..benım karnım çok sert bugün minik oğlum hareket edıyo ama özellikle sol tarafta göbeğimin altında biyerde hatta göbeğimin az solunda aşagıda bi aprı acı war sankı yara olmuş orasının içi gibi eşime karnım çok sert diyodum o da eliyle bakıyodu o acıyan yere değdi hemen zıpladım bu ne ağrısıdr böle 4-5 saattr ağrıyo (

başı orda olduğu için olabilir, belki iyice aşağı yerleşiyordur

ben onu deılde mılupanın rezene cayını aldım annede ıcıomus bebegede bı kasık verıldıgınde gazını kolay cıkarıomus bakalımm nasıl ıse yarıycakmı cnmm
ben o çaylardan almayı düşünmüyorum, kayısı kompostosu, bulgur pilavı, buğday çorbası ve bol ılık duş süt gelmesi için birebirmiş. Ben de önce doğal yöntemleri deneyeceğim.
bunları ogrenmem ıı olduu bendee bıtane bılıyorum kuru sogaan kızlar cok sut yapıoo haberıınız olsun ..kokuoo ama sut ıcın yemelıyızz
selam kızlar nasılsınız biz bugün doktora gittik.2750 gr olmuş canım oğluum.yanakları pek tatlıydı çokkk güzel geldi gözüme anasının kuzusuuuuuuuu
masalahh cnmmmmmmmmmmmmmmmmmm tosun tosunn oyy yesınler yanaklarını ..
aglama cnmm drr yonlendırmıs sonuctaa sıkma canınıı hersey duzelırr.. bebegınıde uzuosun annesıı ...dualarımız senınlee ıns bıseycık olmuycakk..
evet cnm çok olmasıda sakıncalıymış
erken doğum riski olabilirmiş
bebeğin midesinde yada solunum yollarında problem olabilirmiş
kalbinde problem olabilirmiş
daha neler neler
esteban çok fenayım yaaaa
cnm benım yaa sen cok fena olmusunn kıyamam sanaa.. sımdı herseyın tedavısı var cnm yuzduk yuzduk sonuna geldık allahın ıznıyle bısıy olmazz.. sen bı kontrolune gıt bakalım neolcakk
kızım uslu canımmmm dışarda doktorda hiç ses yok sanki evde tekmeleri atıp aşağı baskı yapan benim
dr goruncee uslanıo bunlar evde kuduruyolarr..bundan sonra olucak cnm normall dogurucaz ne kaldı
benımde epey ındıı cnmm eskıden yukarıdaydı.. normal son aydaaa ınmesı.. cok sık sancın varsa dr gıt benım duzensız oluoo ..
merb kizlar bn cok uydum bgün ya saba 7.30gibi uyandim ara ara 9.10 kadar uyudum sonra 10.30 12ekadr sonra 3den 5 e kadarsimdi kapatsam yine gözümü uyuycm hala korkuom ozamanda gece uyuyamiom
benımde buara cok uykum var bebıs gelınce uyuyamıycam stok yapıyorumm galıbaa
ıı gunlerde kullan cnmmmmmmmmmmmmmmmmm...
gecmıs olsun cnmm dıkkat et kendınee.. yok yok sıcaktan bende bunaldım dungece agladımmm hungur hungurr.. bende bu sıkıntı bı bende var bılıodumm hepımz aynıyız demekkı bu ay cok zorladı
aferın sana cnm cogunu halletmısınn .. gozun aydınn..ıdrarın koyu renk olmasıı ılaclardan olabılırr.. agrın yok demii
slm cnmm koly gelsın vala ben bısey yapamadım annem gelıcek o yapıcak ınss.. bayramdan sonaa.. bebısım beklıcekmı bakalım
Yakalamışken git doktoruna canım,
kendin mi yaptın o temizliği ben artık göbegimden baska birsey göremiyoru helAL valla
ben yaptım cnmm yakında aldıgımm ıcınn kısaydıı kolay oldu ama cok belım agrıdı bende goremıyorum aynayla yapıyorumm yınede zor olduu orasıı yumsadı epeyy dogumdan once oluomuss yaa.. :18::18:

Merhaba kızlar
Kendimi çok berbat hissediyorum bugün çok zor nefes alıyorum,bütün vücudum ağrıyo bebek aşağıda kasıklarım çok ağrıyo uyku desen haram Allahım sabır sağlık ver bizlere :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…