2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım o zor nefes almayı çok iyi bilirim çünkü 3 güdür bende nefessizlikten ölücem sandım.annem yürüyüş yap hareket et dedi.dün biraz ev işi yaptım akşam 15 dk yürüyüş yaptım bugünde dışardaydım bebişimin bikaç eksiği vardı onları tamamlamaya çıktım.nefesim düzeldi çok şükür.bebek sıkıştırıyor.artık iyice büyüdüler ama kendini yormadan hareket etmeye çalış(özellikle yürüyüş)bebekte oynuyor rahat yer değiştiriyor ve senin nefesin rahatlıyor.

Selam kizlar nasilsiniz?iftarimizi disarda yaptik camlica da gezdik ay ne guzel esiyordu gelmek istemedim:)

Yürüyüş yapmakta zorlanıyorum ama haklısın yapmam lazım drumda kesinlikle yap dedi çatım ağrımasa yürücemde feci şekilde ağrıo ((( bende bazen hiç nefes alamıyackmş gibi hissdyrm kendimi

Yürüyüş yapmakta zorlanıyorum ama haklısın yapmam lazım drumda kesinlikle yap dedi çatım ağrımasa yürücemde feci şekilde ağrıo ((( bende bazen hiç nefes alamıyackmş gibi hissdyrm kendimi

canım benim odadan mutfağa gitmeye halim yoktu kalbim güm güm çarpıyordu nefes zaten yok.evde hep uzan uyu kalp yoruluyor yatmaktan hareketsizlikten.ama biraz kendini zorlayıp hareket edince vücut kendine geliyor.zorla kendini 15 dk yavaşça yürü bak faydası olacak inşallah.

inş tatlım ya yarından itibaren zorlucam kendimi Allahım hepimize kolaylık versin inş

kızlar bugün hastane çantama koymak için iç çamaşırı almaya gittim.yanımda annemde vardı.kilot alıcam. almaya kalktığım kilotları bi görseniz gülersiniz.ben hamile kalmadan önce 48 kiloydum.nasıl olsa doğum yapınca göbeğim gidecek diye düşündüm önceki halime göre minik süslü çamaşırlardan beğeniyorum.annem'' neyapcaksın bunlar sana olmaz kızım''dedi.e doğum yapınca karnım gidicekya dedim.karnın gidecekte popondaki basenindeki kiloları nereye sığdırcaksın bunlar bacaklarından bile geçmez dedi.bi tuaf oldum.kocaman kilotlardan aldım.ama onlarında süslüsünü buldum hehe:)

Canım biz satın alacaktık ama baktım küçük küçük yastıklara 45- 50 tl diyorlar.. ben de ablama söyledim hemencik yaptı hem kocaman hem çok rahat! bak fotosunu ekleyeyim :))

yarın sabah doktor kontrolümüz var kızlar sabah erken kalkacağız.. biz yatmaya gidiyoruz. hepinize sancısız uykular! bacak yastıklarını unutmayın :)))))))))))))

Canım hakkınızda hayırlsıı olsun. İnsallah saglıkla, vaktinde gelir bebişin.Bi gelişme olursa haber et merak ederiz.Dualarımız seninle..

Canım ben aldım. Ürün kaliteli ve gercekten cok saglam.5 çocuk büyür bununla valla Ancak çok hantal.Yani araban yoksa otobüse inip binme konusunda sıkıntı yaşayabilirsin. Bana biraz hantal geldi.

ıı gecelerr sancım varr uyku tutmadıı yarın dr gıdıcem bakalım ne dıycek

slm bende 30 haftalık gebeyım bugun sancım oldu dr. cağırdı bakalım die yola cıktık agrım kesildi herşey normal kasık agrılarıma sebeb bulamadı eve geldik agrılarım yine başladı agladım durdum baktım uyku kaçtı size takılayım dedm senin neren sancıo

vajınamm cnmm yatımm sureklı agrıoo.. dayanamdım sımdı sut ıcıyorumm uykum gelsın dıe ama nerde sahuru yapıcaz anlasıldı..

bende hep küçük almışım valla bacağımdan zor geçiyo sonra büyük aldım bi kaç tane ama insanın harbiden tuhafına gidiyo yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…