Merhaba kızlar
Kendimi çok berbat hissediyorum bugünçok zor nefes alıyorum,bütün vücudum ağrıyo bebek aşağıda kasıklarım çok ağrıyo uyku desen haram Allahım sabır sağlık ver bizlere :18:
canım o zor nefes almayı çok iyi bilirim çünkü 3 güdür bende nefessizlikten ölücem sandım.annem yürüyüş yap hareket et dedi.dün biraz ev işi yaptım akşam 15 dk yürüyüş yaptım bugünde dışardaydım bebişimin bikaç eksiği vardı onları tamamlamaya çıktım.nefesim düzeldi çok şükür.bebek sıkıştırıyor.artık iyice büyüdüler ama kendini yormadan hareket etmeye çalış(özellikle yürüyüş)bebekte oynuyor rahat yer değiştiriyor ve senin nefesin rahatlıyor.
Yürüyüş yapmakta zorlanıyorum ama haklısın yapmam lazım drumda kesinlikle yap dedi çatım ağrımasa yürücemde feci şekilde ağrıo((( bende bazen hiç nefes alamıyackmş gibi hissdyrm kendimi
canım benim odadan mutfağa gitmeye halim yoktu kalbim güm güm çarpıyordu nefes zaten yok.evde hep uzan uyu kalp yoruluyor yatmaktan hareketsizlikten.ama biraz kendini zorlayıp hareket edince vücut kendine geliyor.zorla kendini 15 dk yavaşça yürü bak faydası olacak inşallah.
ya bide yaptıgımız kalsa yaparız benim ev yine pislenme moduna geçti hergün yapcaksın ki gözüksün nerde bende o enerji
ya kızlar ben hamilelikten öncede çok fazla sırt ağrısı çeken bir insandım...sizce emzirme yastığı almak gerekir mi sırt ağrısını azalttığı söyleniyor ..önerebileceğiniz bir yastık var mı?:26:
Sen gene iyi yapıyorsun valla 38.haftayada gelmişsin maşallah valla..ben nasil olcam bakalım 38.haftada
Canım biz satın alacaktık ama baktım küçük küçük yastıklara 45- 50 tl diyorlar.. ben de ablama söyledim hemencik yaptı hem kocaman hem çok rahat! bak fotosunu ekleyeyim :))Eki Görüntüle 485109
başsaglıgı dıleyen tum arkadslarıma cok tesekkur ederım,,, dün bu saatlerde NİŞANIM geldı, doktoru aradım gıttım hemen, acıdan sıkıntıdan stersten sAndım, kontrol ettı catı muaynesınıde yaptı, gelen nişan mış,,,, bebegın akcıgerlerı gelıssın dıye ıgne yaptı ıkı tane, bu sabahta ıkı tane oldum,, 1 tane de hap verdı, dogum heran olabılır dedı, bugun yarın, bu hafta hııç bellı deıl, oğlum yolunu yapıyormuş,ama doktor biraz daha durmasnda fayda var dedı, 2613 gr olmuş kuzum.. fakat catı uygun deıl cıktı, bıdaha bakıcak belkı sıkıntıdan kasılmaktan olmustur dedı, bıdaha bakıcak snra sezeryan yada normal karar vercek..bütün hersey üst üste gelıyo.allahım sabır ver, hergun gırmeye calısıcam nete, calısamaz raporu verdı buarada, işe gtmıyorum. annmede kaldıgım ıcın net yok evde.. bak neler sayıklıyordum, neler oldu. zaten 2 gun gırrmessem dogurdum muhtemelen, heran beklıyoruz. HAYAT BİZE BU ARA NAPIYO BİLMİYORUM, BABAMI KAYBETTIM, OGLUM ERKEN GELIYO, SABIR ALLAHIM
kızlar bu bebek arabası nasıl, alan varmı
www.wollexbebek.com New York Brooklyn Bebek Arabas New York Brooklyn Bebek Arabas
ıı gecelerr sancım varr uyku tutmadııyarın dr gıdıcem bakalım ne dıycek
slm bende 30 haftalık gebeyım bugun sancım oldu dr. cağırdı bakalım die yola cıktık agrım kesildi herşey normal kasık agrılarıma sebeb bulamadı eve geldik agrılarım yine başladı agladım durdum baktım uyku kaçtı size takılayım dedm senin neren sancıo
ıı gecelerr sancım varr uyku tutmadııyarın dr gıdıcem bakalım ne dıycek
kızlar bugün hastane çantama koymak için iç çamaşırı almaya gittim.yanımda annemde vardı.kilot alıcam. almaya kalktığım kilotları bi görseniz gülersiniz.ben hamile kalmadan önce 48 kiloydum.nasıl olsa doğum yapınca göbeğim gidecek diye düşündüm önceki halime göre minik süslü çamaşırlardan beğeniyorum.annem'' neyapcaksın bunlar sana olmaz kızım''dedi.e doğum yapınca karnım gidicekya dedim.karnın gidecekte popondaki basenindeki kiloları nereye sığdırcaksın bunlar bacaklarından bile geçmez dedi.bi tuaf oldum.kocaman kilotlardan aldım.ama onlarında süslüsünü buldum hehe:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?