2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm kasık sancıları falangayet normal bende en başından beri sürekli var hele bu aralar 7\24 ağrılarla geziyorum ama bana normal geldiği için gitmiyorum doktora falan telaşlanma yani rahmin genişledikçe olur o ağrılar bide rahim duvarı ince olanlar daha sık hissedermiş ağrı ve sancı

KRAMPLAR VE KASILMALAR HAKKINDA BİLGİ

Doğum öncesi alıştırmaları

Bebeğinizin doğumu yaklaşırken doğanın size, doğumun neye benzediğine dair bir mesaj göndermesi hiç de sıra dışı değildir.
Bu erken kasılmalar size doğumun başladığını düşündürtebilir. Ancak bu kasılmalar rahim ağzını açmaya yeterli değil,
ancak doğanın, sizi doğuma hazırlamak için verdiği bir fırsattır.

Gerçek doğumun aksine, bu kasılmalar gelişigüzeldir. Her bir kasılmanın süresi birbirinden farklıdır.

Bu tür kasılmaları yaşadığınızda uzanmanın, ya da pozisyon veya hareket değiştirmenin işe yaradığını görürsünüz. Öte yandan, bu tür kasılmalar gün boyu beş dakikada bir aralıklarla da gelebilir, ancak bu düzen de yanıltıcıdır.
…
Bu “doğum alıştırmaları”nın, özellikle de uzun süreli olduğunda sinir bozucu olabilmekle birlikte, yaklaşan doğumunuzun habercisi olduğunu unutmayın ve heyecanınıza gölge düşürmesine izin vermeyin.

(BARİ BİKAÇ BİLGİ PAYLAŞAYIM)

kızlar uyuyormusunuz ben sahurdan önce 1 saat uyudum hepsi o.hala ayaktayım uyuyamıyorum kalbim çarpıyor yatınca.offff daral geldi iyice.
bebişim sığmıyor galiba yeri dar geliyor.

kızlar uyuyormusunuz ben sahurdan önce 1 saat uyudum hepsi o.hala ayaktayım uyuyamıyorum kalbim çarpıyor yatınca.offff daral geldi iyice.
bebişim sığmıyor galiba yeri dar geliyor.

cnm butun gecee burdaydımm ben kımseler yoktu ıyıkı bızım kızlarr uyuyamıolarr
4 te yattımm gecee.. sancım vardııı .. bugun dr gıdıcezz dananın kuyruguu kopucak neyım varmıs bakalım:26:

suksukcum bende sendenim bu gece bnmde sancım var uyuyamıyorum malesef böle daral geliyo yatınca
sorma cnm yaa bende yıne nefes darlıgı basladı.. ne turlu yatsamolmuoo gece 4 de uyudumm sızmısımm.. 4 e kadar nekadar dogum hıkayesı varsaa okudum kkda sanırsam psıkolojım bozuldu
geçmiş olsun cnm yaaa bi doğursak artık valla ağrılardan gün yüzüde yok gece uykularıda yok rabbim yardımcımız olsun
amın cnm ınss sagsalım bı dogursak sımdıden uyuyamıyoruzz ozaman napıcazkı acaba.. esımde sahura kalkınca sen neden uyumuyosun dıoo kolaysa sen uyuu
iyi gece yarıları kızlarrr,saatimi yine hiç şaşmadan yine burdayımmm
suksuk yalancı sancı olabilir canımm dinlenmene bak,yorma kendini
hayırlısı olur inşallah..

ewt cnm yalancı sancılar pesımı bırakmadı gıttıı napalımm katlanıcamm .. bugun dr gıdıcezz 2 de bakalım nedıcek nstde sancım cıkıcakmı:18::18::18:kontrolden dogumaa gıtmek ıstememm panık olurumm ..

Selam kızlar..
Biz de bugün nst'ye girdik. Sancılar çıktı 40 ve 70 arasında değişiyordu.
Doktor elle muayene etti 1cm açılma varmış. Eve gidebilirsin dedi. Sancılar çok sıklaşırsa ya da kanama, su gelirse hemen gel dedi.
Bu hızla sancılar devam ederse sabah gelirsin zaten dedi :)
Şİmdi evdeyiz. Fotoğraf makinesinin bilgisayarın şarjını dolduruyorum :)
Bakalım ne zaman gideceğiz...

inanmıoruuumm cnm hadi bakalım hayırlısı olsun :)) ben sanki hiç doğurmucakmısım gibi gelıooo ...

Bebeğimi kucağıma almama 19 gün kaldı.

kızlaaaarr artık onlu rakamlara başladım şok şooook şooooooooooookk

Çok üzüldüm. Insan sevindiği bir haberi once annesiyle paylaşmak ister.
İnsallah barışırsınız. Annnen de diyarbakırdaysa belki o zaman aranız daha iyi olur..

inanmıoruuumm cnm hadi bakalım hayırlısı olsun :)) ben sanki hiç doğurmucakmısım gibi gelıooo ...

Ben de inanamıyorum hala. Doktora güle oynaya gittim. Hafif ağrım var olur o kadar diye.
Çıkışta benim lohusa tacım yok diye ağlaya ağlaya eve geldim.
Gece saat 10:30 eşim de yazık açık dükkan arıyor bana tac alacak :)

cok guldumm .. ıns bulur cnmm .. kokosluguda bırakmıyoruss hanı ..

ayy bugün benimmde randewum war doktorda ne diycek merak ediyorum az kaldı son bir saat:) gece bende sabahı sabah ettim ya karnımda çok ağrıdı bu gece nedense

çalışmayan bacılar neden erkenden kalkıyorsunuz yaaaa ben sürünerek işe geliyorum. nerdeyse ağlayacağım sabahları kalkarken gidin yatın bebişler doğunca uykuyu çok arayacağız zaten

çalışmayan bacılar neden erkenden kalkıyorsunuz yaaaa ben sürünerek işe geliyorum. nerdeyse ağlayacağım sabahları kalkarken gidin yatın bebişler doğunca uykuyu çok arayacağız zaten

bnde aynısını derdim izne ayrılayaım uyuyacağım kalkmayacağım yataktan neden erken kalkıyorlar yok canım öyle olmuo uyutmuyorlarki su an heralde 4 saatlik falan uykuylayım gündüzde yatıyorum döndön yine kalkıyorum işe giderken cazip geliyordu banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…