slm bende 30 haftalık gebeyım bugun sancım oldu dr. cağırdı bakalım die yola cıktık agrım kesildi herşey normal kasık agrılarıma sebeb bulamadı eve geldik agrılarım yine başladı agladım durdum baktım uyku kaçtı size takılayım dedm senin neren sancıo
vajınamm cnmm yatımm sureklı agrıoo.. dayanamdım sımdı sut ıcıyorumm uykum gelsın dıe ama nerde sahuru yapıcaz anlasıldı..
ıı gecelerr sancım varr uyku tutmadııyarın dr gıdıcem bakalım ne dıycek
sanki rahmim çıkıcak gibi ağrıyo geceleri. Gündüz birşey yok. Gece sürünerek wc gidiyorum ;(
çoğumuz aynı durumdayız sanırsam:18:
kızlar uyuyormusunuz ben sahurdan önce 1 saat uyudum hepsi o.hala ayaktayım uyuyamıyorum kalbim çarpıyor yatınca.offff daral geldi iyice.
bebişim sığmıyor galiba yeri dar geliyor.
suksukcum bende sendenim bu gece bnmde sancım var uyuyamıyorum malesefböle daral geliyo yatınca
amın cnm ınss sagsalım bı dogursak sımdıden uyuyamıyoruzz ozaman napıcazkı acaba.. esımde sahura kalkınca sen neden uyumuyosun dıoo kolaysa sen uyuugeçmiş olsun cnm yaaa bi doğursak artık valla ağrılardan gün yüzüde yok gece uykularıda yok rabbim yardımcımız olsun
iyi gece yarıları kızlarrr,saatimi yine hiç şaşmadan yine burdayımmm
suksuk yalancı sancı olabilir canımm dinlenmene bak,yorma kendini
hayırlısı olur inşallah..
Selam kızlar..
Biz de bugün nst'ye girdik. Sancılar çıktı 40 ve 70 arasında değişiyordu.
Doktor elle muayene etti 1cm açılma varmış. Eve gidebilirsin dedi. Sancılar çok sıklaşırsa ya da kanama, su gelirse hemen gel dedi.
Bu hızla sancılar devam ederse sabah gelirsin zaten dedi :)
Şİmdi evdeyiz. Fotoğraf makinesinin bilgisayarın şarjını dolduruyorum :)
Bakalım ne zaman gideceğiz...
tamda yarama tuz bastın.kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki canım bu akşam.eşimle toparlamaya çalışıyoruz evi.ev taşımayı çağıracaz ama yinede birilerinin yanımda olmasını özellikle annemin yanımda olmasını çok isterdim.ewdeki bazı problemlerden dolayı annem ne aradı ne sordu.eminm çok merak ediyordur ama daha tayinmzin çıktığını bile bilmiyor aramadı bile.yarın ev bakmaya gidecem.annem yine yok.kaayın validemlerle konuşmuyordum ama mecbur onlara gidecem moralim çok bozuldu.
Bebeğimi kucağıma almama 19 gün kaldı.
kızlaaaarr artık onlu rakamlara başladım şok şooook şooooooooooookk
inanmıoruuumm cnm hadi bakalım hayırlısı olsun :)) ben sanki hiç doğurmucakmısım gibi gelıooo ...
Ben de inanamıyorum hala. Doktora güle oynaya gittim. Hafif ağrım var olur o kadar diye.
Çıkışta benim lohusa tacım yok diye ağlaya ağlaya eve geldim.
Gece saat 10:30 eşim de yazık açık dükkan arıyor bana tac alacak :)
çalışmayan bacılar neden erkenden kalkıyorsunuz yaaaaben sürünerek işe geliyorum. nerdeyse ağlayacağım sabahları kalkarken gidin yatın bebişler doğunca uykuyu çok arayacağız zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?