Selam kızlar..
Biz de bugün nst'ye girdik. Sancılar çıktı 40 ve 70 arasında değişiyordu.
Doktor elle muayene etti 1cm açılma varmış. Eve gidebilirsin dedi. Sancılar çok sıklaşırsa ya da kanama, su gelirse hemen gel dedi.
Bu hızla sancılar devam ederse sabah gelirsin zaten dedi :)
Şİmdi evdeyiz. Fotoğraf makinesinin bilgisayarın şarjını dolduruyorum :)
Bakalım ne zaman gideceğiz...
Ben de inanamıyorum hala. Doktora güle oynaya gittim. Hafif ağrım var olur o kadar diye.
Çıkışta benim lohusa tacım yok diye ağlaya ağlaya eve geldim.
Gece saat 10:30 eşim de yazık açık dükkan arıyor bana tac alacak :)
kızlar günaydın
eylül anneleri dökülmeye başladı..bugün benimde kontrolüm var çok mutluyum.ama benim sizin gibi ne sancım ne de kasılmam var doğuramayacak mıyım acaba:))
hadi bakalım hayırlısıSelam kızlar..
Doktor elle muayene etti 1cm açılma varmış. Eve gidebilirsin dedi. Sancılar çok sıklaşırsa ya da kanama, su gelirse hemen gel dedi.
aldın mı tacınıBen de inanamıyorum hala. Doktora güle oynaya gittim. Hafif ağrım var olur o kadar diye.
Çıkışta benim lohusa tacım yok diye ağlaya ağlaya eve geldim.
Gece saat 10:30 eşim de yazık açık dükkan arıyor bana tac alacak :)
lafta kalıyor yani diyorsunbnde aynısını derdim izne ayrılayaım uyuyacağım kalkmayacağım yataktan neden erken kalkıyorlar yok canım öyle olmuo uyutmuyorlarki su an heralde 4 saatlik falan uykuylayım gündüzde yatıyorum döndön yine kalkıyorum işe giderken cazip geliyordu banada
kızlar günaydın
eylül anneleri dökülmeye başladı..bugün benimde kontrolüm var çok mutluyum.ama benim sizin gibi ne sancım ne de kasılmam var doğuramayacak mıyım acaba:))
Selam kızlar..
Günaydın şekerler... Sabah bi kalktım elimle karnımı tutayım edim elimi bi kemik geldi resmen çıkıntı dirsek gibi önce korktum sonra biraz ovdum orayı çekti kuzum uyuyo herhalde( Bu arada bugün bende bi ağlama var kalktım ağlıyorum anlamadım gitti
Herkese hayırlı cumalar...
günaydın hayırlı cumalararada ben de de oluyor ağlama durumları.hele geçen akşam çok yalnızım diye nasıl ağladım. o arada dizi de izliyordum sonra ağlamayı unuttum diziye daldım ( yeni bir reklam çıkmış. yaşlı bir dede elinde şekerle yola bakıyor. hep onun yüzünden ağlıyorum:))
günaydın hayırlı cumalararada ben de de oluyor ağlama durumları.hele geçen akşam çok yalnızım diye nasıl ağladım. o arada dizi de izliyordum sonra ağlamayı unuttum diziye daldım ( yeni bir reklam çıkmış. yaşlı bir dede elinde şekerle yola bakıyor. hep onun yüzünden ağlıyorum:))
ya o reklam varya günlerdir beni mahvetti ya nası bişey yapmışlar öyle reklamı daha ilk izlediğimde hüngür hüngür ağladım:2: o dedeye nasıl üzüldüm yani kemiklerime kadar işledi o adamın masum bakışları :105:hala da izleyince kötü oluyorum içim titriyo resmen
cnm yaa bazıları sancıları hissetmiyor.doktora bir gidiyorsun sancın varhayırlı haberlerle dönersin inşallah:34
haklısın tatlım bakalım n olcak halimiz:) dönünce yazarım mutlaka..
vajina ağrım devam ediyor benim de cnm.doktor normal dedi. üstünde durmuyorum artık. alıştımHepimiz aynı sendromlardan geçiyoruz :)
Bu arada geceleri bende uyuyamayanlardanım.. Sağa sola dönemiyorum şaka maka 96 kilo oldum 20 kilo aldımşu son 24 günde çok almasam bari
Aman takmıyorum artık da doktor son an sezeryan yapmak için çok kilo aldın doğurtamam seni diyecek diye endişeleniyorum
Bu arada uyanınca yataktan kalkınca oturup kalkarken benimde vajinam çk ağrıyor, normalmiş...
Ayyy o reklamı sorma yaa bizim oralarda çekmişler o reklamı herhalde bi izledim ben salya sümük oldum. İnsanların yüreğine öyle bir dokunuyorlar ki... Zaten köyü dedemleri felan çok özledim
ya o reklam varya günlerdir beni mahvetti ya nası bişey yapmışlar öyle reklamı daha ilk izlediğimde hüngür hüngür ağladım:2: o dedeye nasıl üzüldüm yani kemiklerime kadar işledi o adamın masum bakışları :105:hala da izleyince kötü oluyorum içim titriyo resmen
Ben kocamı özledimmmmmmDün nöbetçiydi..Bugun gece uçuşunda Ben hep yalnız, hep yalnız
Gunaydın kızlarrrr,herseye ağlıyorum bende yaaa son günlerde....Reklamlardan tutun,haberlere kadarrr herşeyeee ağlıyrummm,bende polıs eşiyim eşim sureklı nobette,kendım öğretmenım,tatıldeyım evdeyım,ama yanımda kımse yok,ben de hep yalnızım bu gurbet ellerde(( bu bınaya da tasınalı daha ıkı ay fılan olduğu ıcın cok tanımıyorum,ama coğu öğretmen memleketlerıne gıttıler ( hamılelıkte yanlızlık cok zormuşş yaaa (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?