2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar günaydın
eylül anneleri dökülmeye başladı..bugün benimde kontrolüm var çok mutluyum.ama benim sizin gibi ne sancım ne de kasılmam var doğuramayacak mıyım acaba:))

Tatlım hadi bakalım ne zaman gelecek snein bebişin.. kendini yorma bol bol istirahat et.. ama ntacın eksik kalmasım.. Bak eşin ne iyiymiş tac aramş sana :) Hayırlı haberlerle gel canım.. Bizide haberdar et muhakkak...

kızlar günaydın
eylül anneleri dökülmeye başladı..bugün benimde kontrolüm var çok mutluyum.ama benim sizin gibi ne sancım ne de kasılmam var doğuramayacak mıyım acaba:))

Günaydın canım bendede sancı yok sadece kasıklarda ağrı var o kadar... Hadi gözün aydın git gör bebişini hayırlı haberlerle gel...

Günaydın şekerler... Sabah bi kalktım elimle karnımı tutayım edim elimi bi kemik geldi resmen çıkıntı dirsek gibi önce korktum sonra biraz ovdum orayı çekti kuzum uyuyo herhalde ( Bu arada bugün bende bi ağlama var kalktım ağlıyorum anlamadım gitti

Herkese hayırlı cumalar...

günaydın herkeseee artık geceleri uyumak beni çok zorluyo,,deli gibi uykum geliyo ama geç saatlere kadar uyuyamıyorum,bazende hiç uykum gelmiyo..belim ağrıyo bacaklarım ağrıyo,dönerken çok zorlanıyorum..ikide bir tuvalete gitmek için uyanmak bile beni çok zorluyo yataktan kalkmam yarım saat sürüyo..işten eve gidince yemekti,bulaşıktı iyice yoruluyorum ondan galiba..zaman azaldı iyice,magnezyumu eksik etmemeye çalışın..

hadi bakalım hayırlısı bu saatten sonra istedikleri zaman gelebilirler artık ( benim daha var ama:)))
aldın mı tacını
lafta kalıyor yani diyorsun ya geceleri çok delikli uyuyorum yaa zor kalkıyorum o yüzden

kızlar günaydın

cnm yaa bazıları sancıları hissetmiyor.doktora bir gidiyorsun sancın var hayırlı haberlerle dönersin inşallah

inanamıyorum ya bize mutlaka haber ver..sağlıklı doğumlar olsun inşallah canım

günaydın hayırlı cumalar arada ben de de oluyor ağlama durumları.hele geçen akşam çok yalnızım diye nasıl ağladım. o arada dizi de izliyordumsonra ağlamayı unuttum diziye daldım ( yeni bir reklam çıkmış. yaşlı bir dede elinde şekerle yola bakıyor. hep onun yüzünden ağlıyorum:))

Son düzenleme:

Hepimiz aynı sendromlardan geçiyoruz :)

Bu arada geceleri bende uyuyamayanlardanım.. Sağa sola dönemiyorum şaka maka 96 kilo oldum 20 kilo aldım şu son 24 günde çok almasam bari
Aman takmıyorum artık da doktor son an sezeryan yapmak için çok kilo aldın doğurtamam seni diyecek diye endişeleniyorum

Bu arada uyanınca yataktan kalkınca oturup kalkarken benimde vajinam çk ağrıyor, normalmiş...

Ayyy o reklamı sorma yaa bizim oralarda çekmişler o reklamı herhalde bi izledim ben salya sümük oldum. İnsanların yüreğine öyle bir dokunuyorlar ki... Zaten köyü dedemleri felan çok özledim

ya o reklam varya günlerdir beni mahvetti ya nası bişey yapmışlar öyle reklamı daha ilk izlediğimde hüngür hüngür ağladım:2: o dedeye nasıl üzüldüm yani kemiklerime kadar işledi o adamın masum bakışları :105:hala da izleyince kötü oluyorum içim titriyo resmen

Aynen canım ya insanın içine işliyolar kendime gelemedim ben o reklamdan sonra kent şeker almıycam ağlatttılar bizi

vajina ağrım devam ediyor benim de cnm.doktor normal dedi. üstünde durmuyorum artık. alıştım
ben de çok özledim herkesi. bayramda da gidemeyeceğim.

heee yaaa cnm.hepimiz aynıyız yani. reklam mahvetmiş:))

slm kizlar günaydin hepinize randevumuz var bugün drda bizimde oglumlA simdi kahalti yapip hazirlanip gidcez dua edinde kilo almis olsun güzel seyler olsun

Gunaydın kızlarrrr,herseye ağlıyorum bende yaaa son günlerde....Reklamlardan tutun,haberlere kadarrr herşeyeee ağlıyrummm,bende polıs eşiyim eşim sureklı nobette,kendım öğretmenım,tatıldeyım evdeyım,ama yanımda kımse yok,ben de hep yalnızım bu gurbet ellerde(( bu bınaya da tasınalı daha ıkı ay fılan olduğu ıcın cok tanımıyorum,ama coğu öğretmen memleketlerıne gıttıler ( hamılelıkte yanlızlık cok zormuşş yaaa (

Günaydın gebeler
Gecmis bakamadım doğuran var mı ?
Benim 20 gunüm falan kaldı bu ayın sonunda sez olucam
Tam gunümüz belli değil henüz 29 ağ-2 Eylül arası bir tarih

evet cnm 2 yıldır ben de ayrıyım ailemden ( gerçi üniversitede ayrıydım) ama sanki şimdi daha kötüyüm. hamilelikte zaten hormonlar fazlaca çalışıyor ya daha fazla koyuyor

selam canlarımmmmmmmmmmmmmm
bugün ben bir tuhafım yaaaaa bacak aramda acayip bir ağrı varr karnımdada sancılar varr(
akşam 4 te randevum varr inş. hayırlı haberler alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…