oh oh canım ne güzel az kalmış doğuma,seni görünce direk adana aklıma geliyor.gidesim var ama adana hem çok sıcak hem de eşimden ayrı kalacam zor geliyor ama istiyorum da oy oy oy yani...Günaydın gebeler
Gecmis bakamadım doğuran var mı ?
Benim 20 gunüm falan kaldı bu ayın sonunda sez olucam
Tam gunümüz belli değil henüz 29 ağ-2 Eylül arası bir tarih
selam canlarımmmmmmmmmmmmmm
bugün ben bir tuhafım yaaaaa bacak aramda acayip bir ağrı varr karnımdada sancılar varr(
akşam 4 te randevum varr inş. hayırlı haberler alırım.
Ben kocamı özledimmmmmmDün nöbetçiydi..Bugun gece uçuşunda Ben hep yalnız, hep yalnız
Gunaydın kızlarrrr,herseye ağlıyorum bende yaaa son günlerde....Reklamlardan tutun,haberlere kadarrr herşeyeee ağlıyrummm,bende polıs eşiyim eşim sureklı nobette,kendım öğretmenım,tatıldeyım evdeyım,ama yanımda kımse yok,ben de hep yalnızım bu gurbet ellerde(( bu bınaya da tasınalı daha ıkı ay fılan olduğu ıcın cok tanımıyorum,ama coğu öğretmen memleketlerıne gıttıler ( hamılelıkte yanlızlık cok zormuşş yaaa (
Günaydın gebeler
Gecmis bakamadım doğuran var mı ?
Benim 20 gunüm falan kaldı bu ayın sonunda sez olucam
Tam gunümüz belli değil henüz 29 ağ-2 Eylül arası bir tarih
selam canlarımmmmmmmmmmmmmm
bugün ben bir tuhafım yaaaaa bacak aramda acayip bir ağrı varr karnımdada sancılar varr(
akşam 4 te randevum varr inş. hayırlı haberler alırım.
Gunaydin kizlarrr.randevumuz sali gunu off daha cok vvar cok merak ediyorum ne kadar oldu ne alemde.mommy seninde az kalmis guzel bir taih sec.ben 12-09-2012 sectim soylemesi kolay:)9-9 12 pazar doktorum gelmiyor gelse ogun istemistim neyse saglik olsun.filiz guzel haberlerini bekliyoruz bugun yarin artik.agrisi sizisi olanlara da gecmis olsun hamilelikte hersey normal bunu ogrendim:)
ay bende sezeryan istesem önümüzdeki haftalar bebişim gelir dimiD
vamzı geçsem normaldenhehe
tentation; canım sen ne durumdasın, nasıl bıcırıklarrrr
Sen 38 haftaya giriyorsun dogurabilirsin artik:)gelince yaz bize...
cnm butun gecee burdaydımm ben kımseler yoktu ıyıkı bızım kızlarr uyuyamıolarr
4 te yattımm gecee.. sancım vardııı .. bugun dr gıdıcezz dananın kuyruguu kopucak neyım varmıs bakalım:26:
günaydın eylül anneleri;
kızlar benim kasıklar sabahtan beri ağrıyor;aynen adet ağrısı gibi hatta adetteteki en şiddetli ağrım gibi diyeyim.normal midir bea dr a gitmekten gıcık alıyorum artık bunlardan.bişey yok diyince rahatlıyorum ama pimpirikli gibi hissediyorum sonra kendimi.hayırlısyla bi doğuraydık...
günaydın canım,bende dün gece saat 5 gibi uyandım sıkıntıdan,salona geldim sonra bir kasık ağrısı başladıyatıyorum geçiyo ama sonra tekrar başlıyo bacaklarıma vurdu ağrı,korktum valla ama sanırım yalancı doğum sancılarım başladı :18: artık hiçbişey yapamıyorum,sağolsun eşim baya yardımcıda rahat ediyorum,dün bütün evi dipbucak temizledi geri sayımdayız artık bol bol dinlenmek gerek...
iyice ağırlaştım kundera :) yürümekte zorlanıyorum, mütemadiyen yatıştayım. başka bi sıkıntı yok çok şükür :)
sen nasılsın?
Hayırlı haberlerle gel şeker... Ben kalkınca ağrım oluyor daha başka ağrım sancım yok elhamdülillah... Kızımın keyfi yerinde çok şükür...
Sezeryan tarihi belli mi canım? Allah kolaylık versin..
Bu arada sedeflerden haber yok değil mi?
kesin tarih belli değil daha. bayramdan sonra bekliyoruz işte :) sağlıkla gelsinler de..
sedfleri ben de merak ediyorum, ikzi annaleirne filan baktım ama haber yok, eli değmemiştir daha. inşlh iyilerdir. bebekler zayıf diye üzülüordu
Ben de inanamıyorum hala. Doktora güle oynaya gittim. Hafif ağrım var olur o kadar diye.
Çıkışta benim lohusa tacım yok diye ağlaya ağlaya eve geldim.
Gece saat 10:30 eşim de yazık açık dükkan arıyor bana tac alacak :)
Canım ya normal doğurabiliyosan normal gelsin bebişin sezeryanı boşver.. Ben bi aksilik olmassa son güne kadar beklicem
Sisst hatunirem ne haldesin dogum yaptinmi?suksuk bugun seninde acilman var derse doktor bayagi agri cekiyorsun sende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?