ay bende bilmiom ki canım ne alemde olduğumu bugün yine doktordaydık sancılarım çıktı nst de çatı muayenesinde yine açılman var dendi hatta efarmasyonun çok güzel dedi bende yaniiii dedim açılma çok iyi böle devam ederse gece bile gelebilrsin dedi ağrımda var dünden beri belime çok sert ağrı girio ara ara ama ben çok dr a güvenemedim yaa 3 gün önce de sabah akşam gelir diodu hala bişi yok bakalım ne zaman gelecek bu arada 3 kg olmuş bizim kız
günaydın kızlar...
ben de 5 te bi kalktım, 7 ye kadar kolumun ağrısından yatamadım, sonra geldim biraz kk ya baktım, 8 de geri yattım şimdi kalktım. Bu kol ağrısı da nerden çıkıyor anlamadım, zaten sabah kalktığımda donmuştum, herhalde klima çarptı. Herkes uyuyamamış anlaşılan. Ya daha çok var, benim daha koskoca 7 haftam var. Ramazan da geldi geçiyor diye teselli ediyorum kendimi, bayram da geçer diyorum ama artık pek de çabuk geçmiyor sanki yada benim sabrım kalmadı.
QUOTE=hatunirem;25937540]ay bende bilmiom ki canım ne alemde olduğumu bugün yine doktordaydık sancılarım çıktı nst de çatı muayenesinde yine açılman var dendi hatta efarmasyonun çok güzel dedi bende yaniiii dedim açılma çok iyi böle devam ederse gece bile gelebilrsin dedi ağrımda var dünden beri belime çok sert ağrı girio ara ara ama ben çok dr a güvenemedim yaa 3 gün önce de sabah akşam gelir diodu hala bişi yok bakalım ne zaman gelecek bu arada 3 kg olmuş bizim kız
oyyyyyyyyy yerim ben o bıdığı 3 kg olmuş demek maşallah.canım bu arada doktoruna güven.sonuçta onlarda insan o sadece ihtimal vermiş doğum bu kolaymı.annem bana tam 14 gün sancı çekmiş hastanede.ağrı çekmekten dudaklarım yarıldı kanadı diye anlatır.doktoruna güvenki için rahat olsun.senin bıdık yola çıkmış ,haberlerini 4 gözle bekliyoruz canım.allah kolaylık versin doğumun kolay olsun.
klimalar çok tehlikeli canım mümkünse vantilatörün karşısında otur,ben 5 te uyandım 6 da yattım 8 de kalktım 9 da yattım 11 de kalktımşimdi tamamen ayaktayım
Aynen canım kasıklarda ağrı bende de ve hepimizde var ben tek ayak kaldırıpselam canlarımmmmmmmmmmmmmm
bugün ben bir tuhafım yaaaaa bacak aramda acayip bir ağrı varr karnımdada sancılar varr(
akşam 4 te randevum varr inş. hayırlı haberler alırım.
Ben de kocamdan ayriyim hafta sonları geliyorgünaydın eylül anneleri;
kızlar benim kasıklar sabahtan beri ağrıyor;aynen adet ağrısı gibi hatta adetteteki en şiddetli ağrım gibi diyeyim.normal midir bea dr a gitmekten gıcık alıyorum artık bunlardan.bişey yok diyince rahatlıyorum ama pimpirikli gibi hissediyorum sonra kendimi.hayırlısyla bi doğuraydık...
oh oh canım ne güzel az kalmış doğuma,seni görünce direk adana aklıma geliyor.gidesim var ama adana hem çok sıcak hem de eşimden ayrı kalacam zor geliyor ama istiyorum da oy oy oy yani...
ben 30 Ağustos istiyorum aslında ama o gün resmi tatil adam beni doğruymaya gelirmiGunaydin kizlarrr.randevumuz sali gunu off daha cok vvar cok merak ediyorum ne kadar oldu ne alemde.mommy seninde az kalmis guzel bir taih sec.ben 12-09-2012 sectim soylemesi kolay:)9-9 12 pazar doktorum gelmiyor gelse ogun istemistim neyse saglik olsun.filiz guzel haberlerini bekliyoruz bugun yarin artik.agrisi sizisi olanlara da gecmis olsun hamilelikte hersey normal bunu ogrendim:)
canım ya bukadar uykusuzluğun nefes darlığının kalp çarpıntımın üzerine beni güldürdünya helal olsun sana.ağladığın şeye bak ya çok güldüm.ama varya bende doğum yapanları burda okuyunca panik yaptım dün taç almaya gittim.annemle alışverişe çıktık.sağolsun tacımı bile annem aldı.tacımla picama takımım aynı renk ikiside kırmızı.şimdi tek eksiğimiz bebişimiz.sende ağlama kocişin bulur sana taç nazlı kuzu.
günaydın kızlar...
ben de 5 te bi kalktım, 7 ye kadar kolumun ağrısından yatamadım, sonra geldim biraz kk ya baktım, 8 de geri yattım şimdi kalktım. Bu kol ağrısı da nerden çıkıyor anlamadım, zaten sabah kalktığımda donmuştum, herhalde klima çarptı. Herkes uyuyamamış anlaşılan. Ya daha çok var, benim daha koskoca 7 haftam var. Ramazan da geldi geçiyor diye teselli ediyorum kendimi, bayram da geçer diyorum ama artık pek de çabuk geçmiyor sanki yada benim sabrım kalmadı.
Bebeğimi kucağıma almama 19 gün kaldı.
kızlaaaarr artık onlu rakamlara başladım şok şooook şooooooooooookk
Canım inşallah bişey yoktur erken daha dursun fıstıgın..cnm butun gecee burdaydımm ben kımseler yoktu ıyıkı bızım kızlarr uyuyamıolarr
4 te yattımm gecee.. sancım vardııı .. bugun dr gıdıcezz dananın kuyruguu kopucak neyım varmıs bakalım:26:
Yazık adama yaaaBen de inanamıyorum hala. Doktora güle oynaya gittim. Hafif ağrım var olur o kadar diye.
Çıkışta benim lohusa tacım yok diye ağlaya ağlaya eve geldim.
Gece saat 10:30 eşim de yazık açık dükkan arıyor bana tac alacak :)
çalışmayan bacılar neden erkenden kalkıyorsunuz yaaaaben sürünerek işe geliyorum. nerdeyse ağlayacağım sabahları kalkarken gidin yatın bebişler doğunca uykuyu çok arayacağız zaten
Bu arada kayınvalidem geleyim diye aradı bugün
Daha 20 gün var doguma yaa çok sıcak anne falan dedim
Bayramdan sonra gel dedim ama o zaman bile erken
Bu sıcakta bi de onu ağırlayacak annem
Çok dusuncesiz yaa sıkıldı orda gelim diyor
Doğumdan sonra gelmesini istiyorum bi kaç gün kalıp gitsin
Kızlar lohusa döneminde kaynanadan çektiğiniz kadar kimseden cekmiyosunuz herseye karışırlar offf
Bir de dikkat ettim de hepiniz sık sık gidiyorsunuz kontrole..
ben 2 hafta önce gittim dra ,
tAA bayramdan sonra gel dedi bana..yani son kontrolden 3 hafta sonra..çok uzun degil mi herkes haftada bir giderken,
acaba durumu kilosu nasıl..merak ediyorum
Brnimki de öyle gibi görünür güya sma gelecegini ben en son duyarım esime söyler gelirayyy bu benim en çok korktuğum şey ya...
Yani bu zamana kadar saygı çerçevesinde ilerleyen ilişkimiz bu süreçte bozulursa ve eşimle bu yüzden anlaşmazlık yaşarsam diye ödüm kopuyor:18:
Lohusalık psikolojisi ile davranışlarıma felan engel olamazsam, birde ben iki kişilik hayata çok alışkınım evdeki kalabalık beni nasıl etkileyecek, annesi burda diye herşeyin en iyisini bilen görümcem de gelecek sık sık..........
En çok buna dua ediyorum kazasız belasız atlatayım bu süreci diye.
Aynı şehirde yaşıyoruz ama çalışıyorum diye sık gelip gitmezler, gelseler bile habersiz gelmezler asla, anlayışlılardır, ama ben kendimden korkuyorum işteee idare edemezsem bu az sürede diyee:18::18::18:
Bir de dikkat ettim de hepiniz sık sık gidiyorsunuz kontrole..
ben 2 hafta önce gittim dra ,
tAA bayramdan sonra gel dedi bana..yani son kontrolden 3 hafta sonra..çok uzun degil mi herkes haftada bir giderken,
acaba durumu kilosu nasıl..merak ediyorum
hadi bakalım hayırlısıbu saatten sonra istedikleri zaman gelebilirler artık ( benim daha var ama:)))
aldın mı tacını
lafta kalıyor yani diyorsunya geceleri çok delikli uyuyorum yaa zor kalkıyorum o yüzden
Ben de inanamıyorum hala. Doktora güle oynaya gittim. Hafif ağrım var olur o kadar diye.
Çıkışta benim lohusa tacım yok diye ağlaya ağlaya eve geldim.
Gece saat 10:30 eşim de yazık açık dükkan arıyor bana tac alacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?