2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlar...

ben de 5 te bi kalktım, 7 ye kadar kolumun ağrısından yatamadım, sonra geldim biraz kk ya baktım, 8 de geri yattım şimdi kalktım. Bu kol ağrısı da nerden çıkıyor anlamadım, zaten sabah kalktığımda donmuştum, herhalde klima çarptı. Herkes uyuyamamış anlaşılan. Ya daha çok var, benim daha koskoca 7 haftam var. Ramazan da geldi geçiyor diye teselli ediyorum kendimi, bayram da geçer diyorum ama artık pek de çabuk geçmiyor sanki yada benim sabrım kalmadı.

QUOTE=hatunirem;25937540]ay bende bilmiom ki canım ne alemde olduğumu bugün yine doktordaydık sancılarım çıktı nst de çatı muayenesinde yine açılman var dendi hatta efarmasyonun çok güzel dedi bende yaniiii dedim açılma çok iyi böle devam ederse gece bile gelebilrsin dedi ağrımda var dünden beri belime çok sert ağrı girio ara ara ama ben çok dr a güvenemedim yaa 3 gün önce de sabah akşam gelir diodu hala bişi yok bakalım ne zaman gelecek bu arada 3 kg olmuş bizim kız[/QUOTE]

bugün yarın diye diye sana 40 haftayı tamamlatacak herhalde, keyfi yerinde senin kızın

maşallah kızına

oyyyyyyyyy yerim ben o bıdığı 3 kg olmuş demek maşallah.canım bu arada doktoruna güven.sonuçta onlarda insan o sadece ihtimal vermiş doğum bu kolaymı.annem bana tam 14 gün sancı çekmiş hastanede.ağrı çekmekten dudaklarım yarıldı kanadı diye anlatır.doktoruna güvenki için rahat olsun.senin bıdık yola çıkmış ,haberlerini 4 gözle bekliyoruz canım.allah kolaylık versin doğumun kolay olsun.

klimalar çok tehlikeli canım mümkünse vantilatörün karşısında otur,ben 5 te uyandım 6 da yattım 8 de kalktım 9 da yattım 11 de kalktım şimdi tamamen ayaktayım

bugün yarın diye diye sana 40 haftayı tamamlatacak herhalde, keyfi yerinde senin kızın

maşallah kızına[/QUOTE]
ay öyle canım ya zaten yarın 37 haftayı dolduruoz ne kaldı şunun şurasında maşallah tüm bebişlerimizze

doktorum rahat olmaya çalışan ama anladığım kadarıyla biraz panik biri:44: sen annenin ilk çocuğumusun genelde ilk çocuklarda açılma biraz uzun sürebiliyomuş. bana o yüzden yatış vermedi git evinde yaşa burda stres olursun dedi geldik eve. bıdık yolda daa hanımefendi teşrif edemedi hala bakalım ağrılarım artarsa düşeriz yollara

selam canlarımmmmmmmmmmmmmm
bugün ben bir tuhafım yaaaaa bacak aramda acayip bir ağrı varr karnımdada sancılar varr(
akşam 4 te randevum varr inş. hayırlı haberler alırım.
Aynen canım kasıklarda ağrı bende de ve hepimizde var ben tek ayak kaldırıp
Çamaşır falan giyemiyorum artık çok zorlanıyorum
Güzel haberlerle gel inşallah doğurma ha :))
Ben de kocamdan ayriyim hafta sonları geliyor
Aman sakın Adana'ya gelmeeee cehennem sıcağı var
Nefes alamıyorum uzaklas buralardan imkanın varsa
ben 30 Ağustos istiyorum aslında ama o gün resmi tatil adam beni doğruymaya gelirmi
Bilmem olmazsa 1 Eylül istiyorum inşallah
Kızım 9-9-2008 doğumlu :))

İlahi kızlar filiz beni de güldürdün vallah
Allah da sizi güldürsün tacsiz doğurmam
Diyorsunuz yani

Aynı duygular ıcersındeyız sanırımm,bende dıyorum nasıl geccek bu 6 haftaaaa ,aynen bende de kol ağrısı var,bıde sol tarafıma yatamıyorum hala,uyuyamıyorum ,bı bakmısım yıne sağdayım gece,gecelerı 50 kere tuvalete kalkıyorum,uyuyamıyorum halıyle bu yuzden,neyse katlancaz artık,sabretmemız lazım,şöle dusunmek lazım koskoca 33 hafta gecmıs 6 hafta mı gecmeyecek :)) bıde ben ılk 4 ayımda cok zorlandım,diş ağrısı cektım,sonrakı 2 ayda tedavımı oldum,20 lık diş cektrdım,kanal tedavısı oldum ıkı tane dısımde de...ne gunler gectı...ınsallh kalan zamanda cabucak gecer:)

günaydın kızlar akşam doktora gittik çok şükür kalp atışları normal çıktı doktor kızımın nst ye karşı inat yaptığını söledi salı günü tekrar gidicem nst ye ve doktor tarih vericek doğum için bayramdan önce gelir kızım heralde teyzeleri

Bu arada kayınvalidem geleyim diye aradı bugün
Daha 20 gün var doguma yaa çok sıcak anne falan dedim
Bayramdan sonra gel dedim ama o zaman bile erken
Bu sıcakta bi de onu ağırlayacak annem
Çok dusuncesiz yaa sıkıldı orda gelim diyor
Doğumdan sonra gelmesini istiyorum bi kaç gün kalıp gitsin
Kızlar lohusa döneminde kaynanadan çektiğiniz kadar kimseden cekmiyosunuz herseye karışırlar offf

Bebeğimi kucağıma almama 19 gün kaldı.

kızlaaaarr artık onlu rakamlara başladım şok şooook şooooooooooookk
amanın sayılı günler cabuk geçer de allahın izniyle yavrularımızı kucagımıza alırız inşallah benim de 25e düştü günüm...
cnm butun gecee burdaydımm ben kımseler yoktu ıyıkı bızım kızlarr uyuyamıolarr
4 te yattımm gecee.. sancım vardııı .. bugun dr gıdıcezz dananın kuyruguu kopucak neyım varmıs bakalım:26:
Canım inşallah bişey yoktur erken daha dursun fıstıgın..
Yazık adama yaaa iyi bari aramış sana tac :) olmazsa olmaz kii
çalışmayan bacılar neden erkenden kalkıyorsunuz yaaaa ben sürünerek işe geliyorum. nerdeyse ağlayacağım sabahları kalkarken gidin yatın bebişler doğunca uykuyu çok arayacağız zaten

Ben de izne cıkayım sabahtan akşama 24 saat yatacagım uyuyacagım diyordum,
evdeki hesap uymadı ki...sıcaklarrr bunalttı bunaltıyorr

ayyy bu benim en çok korktuğum şey ya...

Yani bu zamana kadar saygı çerçevesinde ilerleyen ilişkimiz bu süreçte bozulursa ve eşimle bu yüzden anlaşmazlık yaşarsam diye ödüm kopuyor:18:

Lohusalık psikolojisi ile davranışlarıma felan engel olamazsam, birde ben iki kişilik hayata çok alışkınım evdeki kalabalık beni nasıl etkileyecek, annesi burda diye herşeyin en iyisini bilen görümcem de gelecek sık sık..........

En çok buna dua ediyorum kazasız belasız atlatayım bu süreci diye.

Aynı şehirde yaşıyoruz ama çalışıyorum diye sık gelip gitmezler, gelseler bile habersiz gelmezler asla, anlayışlılardır, ama ben kendimden korkuyorum işteee idare edemezsem bu az sürede diyee:18::18::18:

Bir de dikkat ettim de hepiniz sık sık gidiyorsunuz kontrole..
ben 2 hafta önce gittim dra ,
tAA bayramdan sonra gel dedi bana..yani son kontrolden 3 hafta sonra..çok uzun degil mi herkes haftada bir giderken,
acaba durumu kilosu nasıl..merak ediyorum

merhaba kızlar yeni dogum yapan bir arkadaşımla konuştuk dün ayyyyyyyyy çok stresli gergin kocası kaynanası sezeryan sancısı bebegin gazı derken bir tuhaf olmuş yazık ya biz ne olacagız bakalım

canım benim yeni doktora kalsaydık taaa bayramdan sonrasına denk geliyordu randevum çünkü 1 aylık izne gitti...

Benimde içim rahat etmedi de bu hafta eski doktoruma gittim ama şimdi bayramdan sonraya kaldım yine.

İnşallah o zamana bir sorun olmaz da doktor gelince ne olacaksa olur

kızlarrr herkese günaydınnn bugün çok fenayım heryerim ağrıyoo dünkü 3 saatlik yürüyüşten sonra resmen karnım aşşağı indi bi 3 saat daha yürüsem doğururum heralde :)))

Brnimki de öyle gibi görünür güya sma gelecegini ben en son duyarım esime söyler gelir
Şimdide arama turları yapıyor ben gelirim dalan diye
Aynı sehirde olsak gelir gider ama burda kalmak zorunda
Bi de annem oy oyyyy

ben de 27 sinde gittim en son Dr a 17 sinde rand
Benimki de sık çağırmıyor yani

Yok yaa alamadım. O saatte hiçbir yer acık değil ki..
Bugun kendimi iyi hissedersem araba koltuğu almaya gidecegiz. Mecbur istiyorlarmış hastaneden çıkarken..
O zaman eksikleri de tamamlıycam

hahahahha alemsin valla herşeyi geçtin tacımı dert ettin kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…