hahahahha alemsin valla herşeyi geçtin tacımı dert ettin kendine
Bana da sabaha gelirsin dedi doktor ama bugün daha iyiyim. Bari dinleneyim bir iki gün daha beklesin kucuk hanım.ay bende bilmiom ki canım ne alemde olduğumu bugün yine doktordaydık sancılarım çıktı nst de çatı muayenesinde yine açılman var dendi hatta efarmasyonun çok güzel dedi bende yaniiii dedim açılma çok iyi böle devam ederse gece bile gelebilrsin dedi ağrımda var dünden beri belime çok sert ağrı girio ara ara ama ben çok dr a güvenemedim yaa 3 gün önce de sabah akşam gelir diodu hala bişi yok bakalım ne zaman gelecek bu arada 3 kg olmuş bizim kız
daha sıklaşırsa git tabi canımm...Kızlar merhaba.
Sürekli kasılmalarım oluyo. 6 kere 9 dk arayla kasıldım. Biraz daha bekleyip hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Korkuyorum ya. Offf..
Bana da sabaha gelirsin dedi doktor ama bugün daha iyiyim. Bari dinleneyim bir iki gün daha beklesin kucuk hanım.
daha sıklaşırsa git tabi canımm...
filizyavuz: ayy okuyunca yine şok oldumm bu eylül bebişleri ve annelerii bi alemmm kontrole gidip açıklıkla geri dönüyolar
hatunirem,eos59,filizyavuz,ada2026 galiba çook yakın zamanda doğumu bekleyen bu kadar demi kızlaar başka varmıı???
ayyy bu benim en çok korktuğum şey ya...
Yani bu zamana kadar saygı çerçevesinde ilerleyen ilişkimiz bu süreçte bozulursa ve eşimle bu yüzden anlaşmazlık yaşarsam diye ödüm kopuyor:18:
Lohusalık psikolojisi ile davranışlarıma felan engel olamazsam, birde ben iki kişilik hayata çok alışkınım evdeki kalabalık beni nasıl etkileyecek, annesi burda diye herşeyin en iyisini bilen görümcem de gelecek sık sık..........
En çok buna dua ediyorum kazasız belasız atlatayım bu süreci diye.
Aynı şehirde yaşıyoruz ama çalışıyorum diye sık gelip gitmezler, gelseler bile habersiz gelmezler asla, anlayışlılardır, ama ben kendimden korkuyorum işteee idare edemezsem bu az sürede diyee:18::18::18:
Kızlar merhaba.
Sürekli kasılmalarım oluyo. 6 kere 9 dk arayla kasıldım. Biraz daha bekleyip hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Korkuyorum ya. Offf..
kacıncı haftandasın
bence biz anca bekleyenlerden oluruzpek nazlı çıktı bizim bıdıklar baksana zevzekten kim beklerdi pırtlattı bi anda biz dah çooook bekleriz çooooook
Kızlar merhaba.
seninde mi açılman var yoksa canım ben biraz plates yaptım ağrı kalmadı yapmasamıydım acabaolmadı sıcak buharın üzerine oturup hurma falan yicem açılmayı hızlandırıomuş duyduğuma göre
kız dur doğurma daha 33. haftadasın sabret.inşallah geçici sancıdır.ama doktoruna git canım erkenci olabilir senin bıdık.
ufaklıklarrr kandırıyoo o zaman siziiibence biz anca bekleyenlerden oluruzpek nazlı çıktı bizim bıdıklar baksana zevzekten kim beklerdi pırtlattı bi anda biz dah çooook bekleriz çooooook
ayy evet yaaa güya çocuk bakmaya gidiyolarrrBen kendim yaşamadım. Kayınvalidem çok iyi bir insandı. Evde yardım edemezdi hasta olduğu için ama çok güleryüzlü birisiydi.
Ama başkaları kayınvalidelerini anlatıyorlar ki aman allahım. lohusa kadına bakmaya gelmiş. ona yapılan yemekleri yiyip lohusa kadını aç bırakan bile varmışşş
Kızlar merhaba.
Ben kendim yaşamadım. Kayınvalidem çok iyi bir insandı. Evde yardım edemezdi hasta olduğu için ama çok güleryüzlü birisiydi.
Ama başkaları kayınvalidelerini anlatıyorlar ki aman allahım. lohusa kadına bakmaya gelmiş. ona yapılan yemekleri yiyip lohusa kadını aç bırakan bile varmışşş
ayy canım sendede mi oluyor sancılar.. bende tık yok.. kasılmalarıda hiç hissetmiyorum ben. anca elimi karnıma atarsam tesadüfen anlıyorum sertleştiğini..benimde kasılmalar sıklaştıı ama düzenli değil henüz kızlarrr.. birde dünden berii sağ ve sol kasığıma sancılar giriyoo belimden başlayıp karnıma ve kasıklarıma doğru hafif sancılar oluyoo bakıyorum saat tutuyorumm hiiç düzen yokk. birde oğlum çook yumuşak ve önceki günlere nispeten daha az hareket ediyoo doğum kanalına fln girmiş olabilir mii acaba:18::18::18:
salı günü saat 10:30da randevum açıkçası bende kontrole gidip saancın var açıklık var denmesinden korkmaya başladım yaaa:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?