2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar merhaba.
Sürekli kasılmalarım oluyo. 6 kere 9 dk arayla kasıldım. Biraz daha bekleyip hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Korkuyorum ya. Offf..

hahahahha alemsin valla herşeyi geçtin tacımı dert ettin kendine

benim daha çantam bile hazır değil eşim bayramdan sonra izne çıkacak kısmet olursa herşeyi ozman almayı düşünüyorum.inşallah geç kalmam .-))) yoksa oğlum ve ben çıplak kalıcaz hastanede

Bana da sabaha gelirsin dedi doktor ama bugün daha iyiyim. Bari dinleneyim bir iki gün daha beklesin kucuk hanım.

Kızlar merhaba.
Sürekli kasılmalarım oluyo. 6 kere 9 dk arayla kasıldım. Biraz daha bekleyip hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Korkuyorum ya. Offf..
daha sıklaşırsa git tabi canımm...
filizyavuz: ayy okuyunca yine şok oldumm bu eylül bebişleri ve annelerii bi alemmm kontrole gidip açıklıkla geri dönüyolar
hatunirem,eos59,filizyavuz,ada2026 galiba çook yakın zamanda doğumu bekleyen bu kadar demi kızlaar başka varmıı???

Bana da sabaha gelirsin dedi doktor ama bugün daha iyiyim. Bari dinleneyim bir iki gün daha beklesin kucuk hanım.

seninde mi açılman var yoksa canım ben biraz plates yaptım ağrı kalmadı yapmasamıydım acaba olmadı sıcak buharın üzerine oturup hurma falan yicem açılmayı hızlandırıomuş duyduğuma göre

benimde kasılmalar sıklaştıı ama düzenli değil henüz kızlarrr.. birde dünden berii sağ ve sol kasığıma sancılar giriyoo belimden başlayıp karnıma ve kasıklarıma doğru hafif sancılar oluyoo bakıyorum saat tutuyorumm hiiç düzen yokk. birde oğlum çook yumuşak ve önceki günlere nispeten daha az hareket ediyoo doğum kanalına fln girmiş olabilir mii acaba:18::18::18:
salı günü saat 10:30da randevum açıkçası bende kontrole gidip saancın var açıklık var denmesinden korkmaya başladım yaaa:18::18::18:

bence biz anca bekleyenlerden oluruz pek nazlı çıktı bizim bıdıklar baksana zevzekten kim beklerdi pırtlattı bi anda biz dah çooook bekleriz çooooook

Ben kendim yaşamadım. Kayınvalidem çok iyi bir insandı. Evde yardım edemezdi hasta olduğu için ama çok güleryüzlü birisiydi.
Ama başkaları kayınvalidelerini anlatıyorlar ki aman allahım. lohusa kadına bakmaya gelmiş. ona yapılan yemekleri yiyip lohusa kadını aç bırakan bile varmışşş

Kızlar merhaba.

kız dur doğurma daha 33. haftadasın sabret.inşallah geçici sancıdır.ama doktoruna git canım erkenci olabilir senin bıdık.

Ben de hurma yiyeyim iyi hatırlattın. Doğumda çok yardımcı oluyormus hurma..
Pilates topu da açılmaları kolaylaştırıyormuş. Ağrılarım devam ederse pilates yaparım.
Sana kaç gün once sabaha doğurursun dediler?

kız dur doğurma daha 33. haftadasın sabret.inşallah geçici sancıdır.ama doktoruna git canım erkenci olabilir senin bıdık.

evet canım ben de konuşuyorum oğlumla az daha sabret diye ama lafımı dinletemiyorum sanırım. ilaç kullandığım halde banamısın demiyo, gün boyu saymaktan sıkıldım kasılmaları. bir 3 hafta daha geçseydi biraz daha rahat olurdum ama.. bakalım hayırlısı..

bence biz anca bekleyenlerden oluruz pek nazlı çıktı bizim bıdıklar baksana zevzekten kim beklerdi pırtlattı bi anda biz dah çooook bekleriz çooooook
ufaklıklarrr kandırıyoo o zaman siziii şimdiden başladılar yaramazlığaa annelerinii parmaklarında oynatmayaa afacanlaarr bakalım benim ufaklık neler yapıyoo daha 4 gün var kontrole yaaa
ayy evet yaaa güya çocuk bakmaya gidiyolarrr
ayy bizde öyle bişey olsaa annem parçalar heraldee ama ALLAHTAN kvnin bizde kalma gibi ihtimali yokk

Kızlar merhaba.

Hadi hayırlısıyla git gel inşallah.
Sürprizlere hazırlıklı ol ama. Bizim bebekler şok üstüne şok buaralar :)

ben kaynanamlarla aynı şehirdeyim.davet etmediğim müddetçe gelip gitmezler.evine gittiğimdede elimi suya bile değdirmez o bana hizmet eder.hamileliğimin başında geldi bana 1 hafta baktı evimi baştan aşağı temizledi gitti.doğumdada gelir bakar ama tek sorun misafir kabul etme olayı.yok amcanlar gelecek yok halanlar gelecek bebek görmeye diye hergün evime misafir kabul eder.bende lohusalığımı anlayamam.kendi annemde durumun farkında olduğu için doğumdan sonra direk bize gideriz bende kalırsın yarı kırkın çıkana kadar filan dedi.ondan sonrada mevlüt verecek annem benim evimde bebek için.gelecekler mevlüde gelsinler sen yorulma dedi.kendimizce öyle çözüm bulduk.

Filizyavuz beni güldürdün cnm bnm de lohusa tacım yok panik oldum yarın dr. randvum var donuste tac işini halledeyim artık
ne renk alcaksınız taclarınızı pembe geceliğim mavi pijama tk. var kırmızı sırıtır gibime gelıo ama kararsız kaldım ...
gerci pembe gecelikle de kız annesi gibi olucam ayy napsam bilemedim bi pembe bi mavi mi alsam

ayy canım sendede mi oluyor sancılar.. bende tık yok.. kasılmalarıda hiç hissetmiyorum ben. anca elimi karnıma atarsam tesadüfen anlıyorum sertleştiğini.. benim bıdık baya rahat sanırım içeride. bu arada sanada geçmiş olsun canım. inş iyi çıkar herşey salı günü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…