2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bnm k.v. de aynı cnm ama bnm evimde gelip hiçbişi yapamaz herkes kendi mutfagına alısık die sanırım .. ama ben ona gittiğimde elimi bişiye sürdürmez.. gelen giden işi nası olcak bilmiorum ama bnm de derdim bebişi çok öper kucağından bırakmaz küçücük daha ben bile kıyamam öpmeye eşime dedim annen öperse müdahale ederim die yeni doğan bebek öpülmez koklanır.. eşimde ben öperim banane dıo dedim bize azcık serbest bizim dısımızda yasak bi kere öpmek bişi değil deşap şup giderler vala izin veremem..
ay şimdiden kıskançlık mı yapıorum neeee

Kırmızı seviyorum ben. Klasik :)

İyi düşünmüşsünüz. İki haftada sen de toparlanırsın. Hem kayınvaliden de kırılmamış olur..
İnsanın annesi gibisi yok vallahi..

yok canım 35 haftadan sonra 2 hafta arayla yakınken haftada 1 çağırır şimdilik sen bebişine bak bol bol kilocuklar alsınnnn

AYYYY TELEFONUM ÇALIYORRR HASTANE DİYOR :18: :18: YARIN KONTROL VARMIŞŞŞŞŞŞ 3 HAFTA OLDU BENDE KIZIMI GÖRMEYELİ ÇOOOOOKKKK ÖZLEDİM ÖĞLEN 12 DE DOKTORUMUZLA BULUŞACAĞIZZZ KIZIMLA YUPPPPİİİİİ

ayy ayyynı beeenn bendede pembe gecelik mavi pijama takımıı tacı ne renk alsam diye düşünüyorummm böyle alan bi ben varım zannediyodum sormaya utanıyodum buradaa sende varmışsıınn ne yapsak ayol biz mavi miii pembe mii kırmızı mıııı:44::44::44:
ayy sorma canım yaa yazıyodum yaa buraya tık yok bende diyee dün akşamdan berii başladı sancılar ara araa birde kasılmalarr ama hafif sancı hissediyorumm burada da kızlar yazıncaa kontrole gittim açılmam varmış sancım çıktı diyee korku kapladı beniii belkide boş yere panik yapıyorumdurr psikolojiktir hehe
bakalım canım inşallah herşey yolundadırr gerçi kadir gecesi doğum yapayım çok istiyorum ama nasip tabii bir taraftan daa korku vaarr:18::18::18:

inşallah canım dediğin gibi bekleriz. gerçi 37. haftadan sonrası da bana geçmez heralde, hep erken doğum dendiği için.
amaaaan töbe de canım ben artık gelsin istiom yaa zamanıdır şimdi ama senin ki daha beklesin ufacık daha ooo

salı günü,akşam sabah gelir dedi bugünde açılman biraz daha var dedi gece bile gelebilrsin ama ilk çocuk belli olmaz dedi. netten araştırdım 1 cm açıklıkla 10 gün sonra bile doğum varmış ama ilk çocuklar için böleymiş

kızlarrr herkese günaydınnn bugün çok fenayım heryerim ağrıyoo dünkü 3 saatlik yürüyüşten sonra resmen karnım aşşağı indi bi 3 saat daha yürüsem doğururum heralde :)))

kız o nasıl bir yürüyüş hamile kadın 3 saat yürürmü neyaptın sen öyle.aman dikkat et.

Şimdi o da kocanın annesi. Opme diyemezsin ki.. En yakınlara karşı birşey yapamayız mecburen. Ama gelen diğer misafirlerin kucağına bile vermeyin..

maşallah sen 37 haftalık olmuşsun seninki gelebilir artık.. izin var

Ayy o kadar da cok beklemek istemiyorum :)
en iyisi ben bol bol yürüyüş ve pilates yapayım. Kurbanlık koyun gibi 10 gün beklemek cok streslii

kızlarrr herkese günaydınnn bugün çok fenayım heryerim ağrıyoo dünkü 3 saatlik yürüyüşten sonra resmen karnım aşşağı indi bi 3 saat daha yürüsem doğururum heralde :)))

maşallah bu ne kadar yürüyüş haftalarımızda aynı ben mahallenin başına kadar gidemiyorum 3 kat merdiven cıkınca nefes nefese kalıyorummmm yavvvvv benim göbüş hep aşağıda sagolsun kızım bu konuda anasını biraz rahat ettirdi ama şimdi taşıması çok zor

ayy oyuzden alamadım bende aslında ben geceliği kırmızı istedim kırmızı da tac alcaktım olcaktı çünkü annem bana doğum yaptıktan sonra hast.de fotomuz var annem kırmızı gecelik kırmızı tac falan kucağında ben :) aynı olsun istemiştim ama gecelik pembe oldu şimdi pembeye kırmızı uyar da maviye uymuo bi kırmızı bi mavi mi alsam :))) yaaa her renkten alayım bari olmadı

Şimdi o da kocanın annesi. Opme diyemezsin ki.. En yakınlara karşı birşey yapamayız mecburen. Ama gelen diğer misafirlerin kucağına bile vermeyin..

bi kereye bişi demem ama cok olursa wala mudahele ederim sadece ona değil ben kendi anneme de müdahale ederim de bnm annem zaten ufak die öpmez büyüyünce öpsünler bol bol

buarada kızlar SUKSUK dr.dan geldi mi randevusu 11 di die hatırlıyorum ama yanlış mı hatırlıorum

evet ya bende hiç hoşlanmam bebeğin öpülmesinden.temmuzda görümcem doğum yaptı.ellerimi yıkamadan bebeği kucağıma almadım.öpmedimde.görümcemle annesi duysunlar diyede bebeği severken biraz büyü öyle öpücem çok küçüksün daha kıyamam dedim.birde çok kucağa alınmasını istemiyorum.kucağa alışırsa sonra ben çok çekerim.

Yok yaa alamadım. O saatte hiçbir yer acık değil ki..
Bugun kendimi iyi hissedersem araba koltuğu almaya gidecegiz. Mecbur istiyorlarmış hastaneden çıkarken..
O zaman eksikleri de tamamlıycam
ben de almadım daha.bugün giderken bakayım bari:))
benim daha çantam bile hazır değil eşim bayramdan sonra izne çıkacak kısmet olursa herşeyi ozman almayı düşünüyorum.inşallah geç kalmam .-))) yoksa oğlum ve ben çıplak kalıcaz hastanede
valla benim de hazır değil. hatta kıyafetlerimde yıkanmadı daha. her hafta bu hafta diyorum ama tık yok bende:) acil bişey olsa öylece kalakalırız. hayırarkamızdan getirecek kimse de yok:))) bendeki ne rahatlıksa artık

benim rengim kırmızı bence foto. çektirirken hastanede falan mavi giy mavi taç tak.kırmızı da olabilir.aslında bunun bir kuralı yok tabii ama pembe taçla kız annesi gibi olur.

ben suksukun randevusunu 2 de diye hatırlıyorum canım.

maşallah sen 37 haftalık olmuşsun seninki gelebilir artık.. izin var
hadi oğlum gelebilirsiinn fatma teyzen izin verdiii
riskli dönemi atlattık canım artık gelebilir gelmesine dee ben anlamazsan sancıları doğumun başladığını fln bilemezsen diye korkuyorumm acemilik iştee azıcık sancıda da doktora gitmek istemiyorumm..
Eki Görüntüle 485558 Eki Görüntüle 485557

Merhaba kızlar buda benim meleğimin hastane çıkışları
ayyy çoook tatlıııı güle güle kullanınnn.

aynı duygular içerisindeyim komşum geçen ay doğum yaptı çok samimi olmamıza rağmen daha bebeği kucağıma bile almadım gerçi al demeden almam ole de bi huyum var :) ben kucağıma alamam zaten ufacık erken doğdu nası kıyıyım ona da öpeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…