bayıldım bunlara nerden aldınnnn
maşallah bu ne kadar yürüyüş haftalarımızda aynı ben mahallenin başına kadar gidemiyorum 3 kat merdiven cıkınca nefes nefese kalıyorummmm yavvvvv benim göbüş hep aşağıda sagolsun kızım bu konuda anasını biraz rahat ettirdi ama şimdi taşıması çok zor
ben suksukun randevusunu 2 de diye hatırlıyorum canım.
benim göbüşüm yukarıda heralde ondan çok zorlanmıyom yürümekte, dr günde 45 dk yürüyüş yap düzenli dedi ben hergün çıkamıyorum yürümeye çıkıncada böyle abarttım göbüşüm indi biraz :)))
aynı duygular içerisindeyim komşum geçen ay doğum yaptı çok samimi olmamıza rağmen daha bebeği kucağıma bile almadım gerçi al demeden almam ole de bi huyum var :) ben kucağıma alamam zaten ufacık erken doğdu nası kıyıyım ona da öpeyim..
hadi oğlum gelebilirsiinn fatma teyzen izin verdiii
riskli dönemi atlattık canım artık gelebilir gelmesine dee ben anlamazsan sancıları doğumun başladığını fln bilemezsen diye korkuyorumm acemilik iştee azıcık sancıda da doktora gitmek istemiyorumm..
benim aslında bi geceliğim bi pijama takımım var acaba uygun fiyata birde kırmızı gecelik mi alsam hani adettendir kırmızı taç al basmasın fln derler ama. en iyisi öyle yapayım yaa kırmızı kırmızı daha hoş olur sankimm.:44::44::44::44:ayy oyuzden alamadım bende aslında ben geceliği kırmızı istedim kırmızı da tac alcaktım olcaktı çünkü annem bana doğum yaptıktan sonra hast.de fotomuz var annem kırmızı gecelik kırmızı tac falan kucağında ben :) aynı olsun istemiştim ama gecelik pembe oldu şimdi pembeye kırmızı uyar da maviye uymuo bi kırmızı bi mavi mi alsam :))) yaaa her renkten alayım bari olmadı
buarada kızlar SUKSUK dr.dan geldi mi randevusu 11 di die hatırlıyorum ama yanlış mı hatırlıorum
aynı duygular içerisindeyim komşum geçen ay doğum yaptı çok samimi olmamıza rağmen daha bebeği kucağıma bile almadım gerçi al demeden almam ole de bi huyum var :) ben kucağıma alamam zaten ufacık erken doğdu nası kıyıyım ona da öpeyim..
merhaba kızlar hepinizi tebrik ediyorum öncelikle sağ sağlim bebişlerinize kavuşmanız dileğiyle bende haziran 2012 annesiyim birhafta daha erken gelseydi mayıs annesi olacaktım elimde bu kanguru var kızıma aldım tertemiz 4 -5 kez kullandım sevmedi
Eki Görüntüle 484748
sizdende kanguru almak isteyen olbileceğini düşünüyorum almak isterseniz boşuna sıfırına para vermeyin ilgilenenler özel mesaj atabilir yada bu gönderiyi beğenirseniz ben size özelden mail adresimi yollarım bu arada bebeklerinizle ilgili sormak istediğiniz acil bişey olursada mesaj atabilirsiniz hemen cevap vermeye çalışırımhepinize hayırlı doğumlar şimdiden
gerçekten çok düşüncesizler yaa daha bi günlük bebek sevilir mi hiç yaaa anne perişan bebek perişan bebek sevmeye gelmişler ayy ne güzel yaaaKeşke herkes böyle düşünceli olsa..
ilk dogumumdan sonra millet ben daha hastaneden gelir gelmez sözdee bebek sevmeyee geldiler!
ne kadar agrım vardı bebegim de sarılık olmuştu zaten o kadar üzgündüm
neymişş biz bebek sevmeyeee geldiik ..bende çok meraklıydım gelmelerine zaten düşüncesiz insanlar
Ondan sonra da dedim ki kimsenin bebegi kırkı cıkmadan gitmem bakmaya..
ayy benim eşimde öyleee istemediğin bişey yapan olursa sakın lafını sakınmaa bu kişi annemde olabilir diyoo heheben de doğumdan sonra hemen gitmem çocuk görmeye falan. gitsem de kucağıma almam. görümceminkini bile almamıştım.
eğer olur da alabilirsin falan diyen olursa sadece kucağımda tutarım. çok çok yakınımsa koklarım.
valla ben pek söyleyemem öpmeyin almayın diye de benim eşim söyler.akşam bana bile öpmek yok bak diyor.Allah allah ben annesiyim dedim hayır diyorbana böyleyse millete nasıl olur bilmem..
Selam kızlar..
Biz de bugün nst'ye girdik. Sancılar çıktı 40 ve 70 arasında değişiyordu.
Doktor elle muayene etti 1cm açılma varmış. Eve gidebilirsin dedi. Sancılar çok sıklaşırsa ya da kanama, su gelirse hemen gel dedi.
Bu hızla sancılar devam ederse sabah gelirsin zaten dedi :)
Şİmdi evdeyiz. Fotoğraf makinesinin bilgisayarın şarjını dolduruyorum :)
Bakalım ne zaman gideceğiz...
herkes çok yakın bize canım halam on dk mesafde annemler yarım saat uzaklıktaa ama insanlarıı boş yere çağırmak istemiyorum ne bileyim içim rahat etmezz.. zaten böyle hafif hafif sancılar devam ederse hastanede 10 dk mesafede hemen gideriz eşimlee olmadı dediğin gibi geri dönerizzyanına gelcek birileri yokmu canım... annen falan tecrübeli birileri.. artık bu zamanlarda pek yanlız kalma. yanında biri olsa sana güvence olur. az sancın olduğundada doktora gidersin doğum başladıysa eve geri dönersin artınca tekrar gidersin. ahaha bak ben yaptım doğum hikayeni hayırlısı canım vakti geldiğinde sırasıyla olur gider inş...
Keşke herkes böyle düşünceli olsa..
ilk dogumumdan sonra millet ben daha hastaneden gelir gelmez sözdee bebek sevmeyee geldiler!
ne kadar agrım vardı bebegim de sarılık olmuştu zaten o kadar üzgündüm
neymişş biz bebek sevmeyeee geldiik ..bende çok meraklıydım gelmelerine zaten düşüncesiz insanlar
Ondan sonra da dedim ki kimsenin bebegi kırkı cıkmadan gitmem bakmaya..
ben de doğumdan sonra hemen gitmem çocuk görmeye falan. gitsem de kucağıma almam. görümceminkini bile almamıştım.
eğer olur da alabilirsin falan diyen olursa sadece kucağımda tutarım. çok çok yakınımsa koklarım.
valla ben pek söyleyemem öpmeyin almayın diye de benim eşim söyler.akşam bana bile öpmek yok bak diyor.Allah allah ben annesiyim dedim hayır diyorbana böyleyse millete nasıl olur bilmem..
oooooh senin işin iyimiş maşallahherkes çok yakın bize canım halam on dk mesafde annemler yarım saat uzaklıktaa ama insanlarıı boş yere çağırmak istemiyorum ne bileyim içim rahat etmezz.. zaten böyle hafif hafif sancılar devam ederse hastanede 10 dk mesafede hemen gideriz eşimlee olmadı dediğin gibi geri dönerizz
ayy hayırlısı gerçekten yaaa önce sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiizz
canımmmmmm çok şaşırdım yaaaaaaaaaaaaaa.................
40 la 70 arası sancımı baya şidddetlidir,sana acı veriyodur......geçmiş olsun şimdi nasılsın?Ayşan hanımın canı sıkılmış sanırım artık annnesi,çıkmak istiyooooo..................
bence de şanslıyım:))ben hamileyken eşimin arkadaşının eşi de doğum yapmıştı kucağıma verdiler alış sende gibilerinden wala 2dk tutamadım çok yakınım olması lazım tutmam için 2 ablamda 5 tane yeğenim var onları kucağıma aldım almadım diemem ama inan ama yine çok tutamadım küçücük oluo çünkü 3 aylık falan olunca zaten serpiliolar büyüolar o zaman sevilmeklik oluo bebekler
sen şanslısın cnm bnm eşimde milletin kucağına verirken şaşırır her gelenin kucağına verir die düşünüorum hatta dur bakalım aksama bi ağzını yoklıyım ne dicek :)))
belki kontrolden sonra alışverişe falan gitmiştir.. ya da sıcaktan kendini banyoya atmıştır. sonra da uyuyup kalmıştır:)şükriyee nerde kaldı acabaa merak etmeye başladımm:18::18: inşallah bi sorun çıkmamıştır..
başka kontrole giden varmıydı kızlarr.
çoooooooook sıcakkkkkkkkkk çoooooooooooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?