2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim göbüşüm yukarıda heralde ondan çok zorlanmıyom yürümekte, dr günde 45 dk yürüyüş yap düzenli dedi ben hergün çıkamıyorum yürümeye çıkıncada böyle abarttım göbüşüm indi biraz :)))

Kızlar DİSNEY ürünlerinden almak isteyen arkadaşlar varsa ÇİMPA.COM var disneyin orjinal ürünlerinin katoloğu var ordaki iletişim telefonlarından bulundukları ilde hangi mağazadan satın alabilecekleri konusunda yardımcı olurlar.

Son düzenleme:

hergün çıkamadığın için toptan yürüyüşmü yapıyorsun çıktığında:)dikkat et canım 3 saat çok fazla.tüm enerjin tükenir.bebek yorulur sen yorulursun.

Keşke herkes böyle düşünceli olsa..
ilk dogumumdan sonra millet ben daha hastaneden gelir gelmez sözdee bebek sevmeyee geldiler!
ne kadar agrım vardı bebegim de sarılık olmuştu zaten o kadar üzgündüm
neymişş biz bebek sevmeyeee geldiik ..bende çok meraklıydım gelmelerine zaten düşüncesiz insanlar
Ondan sonra da dedim ki kimsenin bebegi kırkı cıkmadan gitmem bakmaya..

suksuuuuuukkkkkkk gel hadi.seni bekliyoruz.

sakın doğuruyorum deme sende.var daha bizim.

yanına gelcek birileri yokmu canım... annen falan tecrübeli birileri.. artık bu zamanlarda pek yanlız kalma. yanında biri olsa sana güvence olur. az sancın olduğundada doktora gidersin doğum başladıysa eve geri dönersin artınca tekrar gidersin. ahaha bak ben yaptım doğum hikayeni hayırlısı canım vakti geldiğinde sırasıyla olur gider inş...

benim aslında bi geceliğim bi pijama takımım var acaba uygun fiyata birde kırmızı gecelik mi alsam hani adettendir kırmızı taç al basmasın fln derler ama. en iyisi öyle yapayım yaa kırmızı kırmızı daha hoş olur sankimm.:44::44::44::44:
şükriyenin 14.00daydı canım randevusuu..

ben de doğumdan sonra hemen gitmem çocuk görmeye falan. gitsem de kucağıma almam. görümceminkini bile almamıştım.
eğer olur da alabilirsin falan diyen olursa sadece kucağımda tutarım. çok çok yakınımsa koklarım.
valla ben pek söyleyemem öpmeyin almayın diye de benim eşim söyler.akşam bana bile öpmek yok bak diyor.Allah allah ben annesiyim dedim hayır diyor bana böyleyse millete nasıl olur bilmem..

kızlar belki almak istiyorsunuz ama peşin almak sizi zorlayacak chicco soft&dream kanguru chic(ergonomik yapılı) GittiGidiyor'da 62530499 burdan taksitle alabilirsiniz ilk teklife hemen satcam bilginize

gerçekten çok düşüncesizler yaa daha bi günlük bebek sevilir mi hiç yaaa anne perişan bebek perişan bebek sevmeye gelmişler ayy ne güzel yaaa bende almam açıkçası yenidoğan bebeği kucağıma ama kendileri verirse tamam ama kendi isteğimlee asla almam..
ayy benim eşimde öyleee istemediğin bişey yapan olursa sakın lafını sakınmaa bu kişi annemde olabilir diyoo hehe
misafir fln gelirse diyoo uyuyo deyip gececeğiz diyo yok öyle herkes mıncıklamayacak diyoo

canımmmmmm çok şaşırdım yaaaaaaaaaaaaaa.................
40 la 70 arası sancımı baya şidddetlidir,sana acı veriyodur......geçmiş olsun şimdi nasılsın?Ayşan hanımın canı sıkılmış sanırım artık annnesi,çıkmak istiyooooo..................

herkes çok yakın bize canım halam on dk mesafde annemler yarım saat uzaklıktaa ama insanlarıı boş yere çağırmak istemiyorum ne bileyim içim rahat etmezz.. zaten böyle hafif hafif sancılar devam ederse hastanede 10 dk mesafede hemen gideriz eşimlee olmadı dediğin gibi geri dönerizz
ayy hayırlısı gerçekten yaaa önce sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiizz

ben hamileyken eşimin arkadaşının eşi de doğum yapmıştı kucağıma verdiler alış sende gibilerinden wala 2dk tutamadım çok yakınım olması lazım tutmam için 2 ablamda 5 tane yeğenim var onları kucağıma aldım almadım diemem ama inan ama yine çok tutamadım küçücük oluo çünkü 3 aylık falan olunca zaten serpiliolar büyüolar o zaman sevilmeklik oluo bebekler

sen şanslısın cnm bnm eşimde milletin kucağına verirken şaşırır her gelenin kucağına verir die düşünüorum hatta dur bakalım aksama bi ağzını yoklıyım ne dicek :)))

şükriyee nerde kaldı acabaa merak etmeye başladımm:18::18: inşallah bi sorun çıkmamıştır..
başka kontrole giden varmıydı kızlarr.

oooooh senin işin iyimiş maşallah herkes yanında.. çok sevindim senin adına. keşke benimkilerde seninki gibi olsa..

Babası diyor ki beni ozledi yanıma gelmek istediği için acele ediyor kızım :)
Ağrılarım çok yoktu ama nstde görünce psikolojik sanırım sancı çekmeye başladım :)

bence de şanslıyım:))
şükriyee nerde kaldı acabaa merak etmeye başladımm:18::18: inşallah bi sorun çıkmamıştır..
başka kontrole giden varmıydı kızlarr.
belki kontrolden sonra alışverişe falan gitmiştir.. ya da sıcaktan kendini banyoya atmıştır. sonra da uyuyup kalmıştır:)
çoooooooook sıcakkkkkkkkkk çoooooooooooook

hem de nasılllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…