2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

oooooh senin işin iyimiş maşallah herkes yanında.. çok sevindim senin adına. keşke benimkilerde seninki gibi olsa..
çok şükür şanslıyım canım küçük yer olunca burasıı hep yakınız birbirimize çok şükürr. bişey oldumuu hemen gelirlerr... keşke canım ama eşim amir memur olmadığı için tayin olayıda yok o yüzden hep memleketteyiz
belki kontrolden sonra alışverişe falan gitmiştir.. ya da sıcaktan kendini banyoya atmıştır. sonra da uyuyup kalmıştır:)
az da olsa birbirimizi nasıl tanıyoruz artıkk

ufacık bebek öpülürmü odaha minnacık teni hassas ama ne yazııkki düşüncesiz çok etrafta benim ilk çocuğumda kaynatam gelirdi bebeğimi öperdi bişey diyemiyonki ertsi günde bebeğin yüzü pütür pütür kıpkırımızı olmuştu karşınızdaki insan düşüncek sonuçta akrabanız öpmede denilmiyor

bende tutamıyrm yeni doğmuş bebişleri kızlar
napcaz doğum yapınca ,bi yerlerini kırarım die çok korkuyrm.....
dediğin gibi en ideal tutma ayı 3 .....

Babası diyor ki beni ozledi yanıma gelmek istediği için acele ediyor kızım :)
Ağrılarım çok yoktu ama nstde görünce psikolojik sanırım sancı çekmeye başladım :)

babalar zaten hemen kendilerine pay çıkarmasalar şaşarım.......

aman aman annesi birazcık daha büyüsün kızımız sen yat uzan.....

çok güzeller canım allah ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin

ooooooooooooohhhhhh kıskandım valla seni yineeeee,bak bu iki oldu,bi temizlik olayıdı unutmadımbununla 2 ettiiiiiiiii
ne güzel yaaa a desen yanındalar ,keşke benimde öyle olsaydı......

bende bebişlerin öpülme olayına çok kızıyrm....
ama öyle hemen tepki koyup bi şeyyleri söyleyebilen bi kişiliğimde yok....napcam bakalım şapur şupur öpenler olursa.....
ben kıyamam kızımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar bişey sorucam......
şimdi benim nst de hiç sancım falan çıkmadı.....
bana salı gel çatı muayenesi yapıp doğum şekli hakkında konuşalım dedi....şimdi brn salı günü 37+6 oluyrm,
çatı muayenesininde doğumu ve açılmayı hızlandırdığını duymuştum......ya açılmam muayeneden sonra artarsaaaa....niye doğum sırasında yapılmıyo bu şey....

selam herkeze dün dr kontrolum vardı nst gırdım çok şükür iyi çıktı snr usg baktı paşamın keyfi yerinde baş aşağı inmiş artık inmesede sezerysanım zaten suyumda gayet iyi drum erken almam dedi bayramdan snr kont var son kontrol zaten 27 agust gün vermişti eger herşey yolunda olursa 3 eylül de olabilir 3 eylülü çok istiyorum eşimle çıkmaya başladığıız tarih ummadığım anda hayatıma gırmıştı dedim dra 3 eylülü zorlayacam inş

Kızlar merhaba biz bugun taburcu olduk Çarşamba gunu kızım duru oğlum yiğit dünyaya geldiler cok sukur kızım 2300 oğlum 2000 doğdu. Kızım solunum problemi nedeniyle 1 gun kuvezde kaldi suanda saglık durumu iyi cok sukur bugun taburcu olduk su anda evdeyim. Epidural sezeryan ile dogdular benden by kadar gecmis yapmadim baska doguran var mi forumda

Canım Allah size bağışlasın meleklerinizi...

Gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun

Kızlaar yardım cepten foto yüklemeye çalışıyorum ama beceremedim nasıl olcak acep varm bilen. Eklenti ekleden giriyorum fotoları seçlyorum ama sonra bişi olmuyor

ooooooooooooohhhhhh kıskandım valla seni yineeeee,bak bu iki oldu,bi temizlik olayıdı unutmadımbununla 2 ettiiiiiiiii
ne güzel yaaa a desen yanındalar ,keşke benimde öyle olsaydı......
eğer 3 olursaaaa kovalayacan baya beniii
benim doktorum doğum başlayınca yapıyomuş canım şanslıyım yaniii.
ama bununla 3 oldu demeeee
bi sıkıntı olmadığı takdirde inşallah gönlüne göre 3 eylül olur canım..

drdan geldik elifim 2800 gr olmus.drum son. anda bi sorun olmazsa normal olabilecegini soledi 2hafta sinra catiya bakilirdedi.cuma gunu tekrarnstye giricem.haftadabir gidicekmisiz artik.bebeginkafasi hala asagida.sancilariminoldugunu soledim 5Dk yada daha kisa zamana duserse ve kasilma olursa hemen gel dedi.nstyegirdik sancimcikti.ama duzenlidegildi.telden yazdim simdi uzanicam belim cok agrio.

selam kızlar
bizde doktordan geldik.oğlum 2300 olmuş 46 cm herşey yolunda dedi dr. nst ye de almadı 2 hafta sonraymış.bizde hastane çıkışı oğlumuza braun un ateş ölçeri,wewell telsiz,küvet vs.eksiklerini aldık geldik:) kızlar bişey sorcam süt pompasıı ne yaptınız aldınız mı ben elektrikli alıcam ama kararsız kaldım marka konusunda almakta lazım malum çalışan anne..siz n yaptınız

canım çok sevindim allahh bağışlasın herkes sizi merak ediyordu. Haberlerini aldık mutlu olduk. Bizim içinde kokla meleklerini

sevindim canım çok şükür bir problem yok ohh missssss...

İyi dinlenmeler şimdilik akşam görüşürüzzz

ayy çok sevindim canımmm hoşgeldii duru vve yiğit bebekleerrr
maşallahh sağlık sorunları olmamasına çoook sevindimm
sende iyisin dimi canımm.
doğuran yok ama yakın zamanda doğuracaklarr varr sancısı olanlaarr açıklığı olanlaarrr doğru zamanda gelir inşallah ufaklıklaarr..
hoşgeldin şükriyecim maşallahh elif kızımızaa kocamaann olmuşş
dinlen canım sennn kendine ve elife iyi bakk

Ay ben oraya geliyrm o zaman doğurmayaaaaaaa................

maşallah annesi elife büyümüş bak.........umarım bi sorun çıkmazda normal olur bebişin
yani 38. Haftadan sonramı oluyormuş çatı muayenesi...

Aman aman annesi herşey yolundaymış sevindim.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…