çok şükür şanslıyım canım küçük yer olunca burasıı hep yakınız birbirimize çok şükürr. bişey oldumuu hemen gelirlerr... keşke canım ama eşim amir memur olmadığı için tayin olayıda yok o yüzden hep memleketteyizoooooh senin işin iyimiş maşallahherkes yanında.. çok sevindim senin adına. keşke benimkilerde seninki gibi olsa..
az da olsa birbirimizi nasıl tanıyoruz artıkkbelki kontrolden sonra alışverişe falan gitmiştir.. ya da sıcaktan kendini banyoya atmıştır. sonra da uyuyup kalmıştır:)
ayy oyuzden alamadım bende aslında ben geceliği kırmızı istedim kırmızı da tac alcaktım olcaktı çünkü annem bana doğum yaptıktan sonra hast.de fotomuz var annem kırmızı gecelik kırmızı tac falan kucağında ben :) aynı olsun istemiştim ama gecelik pembe oldu şimdi pembeye kırmızı uyar da maviye uymuo bi kırmızı bi mavi mi alsam :))) yaaa her renkten alayım bari olmadı
bi kereye bişi demem ama cok olursa wala mudahele ederim sadece ona değil ben kendi anneme de müdahale ederim de bnm annem zaten ufak die öpmez büyüyünce öpsünler bol bol
buarada kızlar SUKSUK dr.dan geldi mi randevusu 11 di die hatırlıyorum ama yanlış mı hatırlıorum
bende tutamıyrm yeni doğmuş bebişleri kızlarben hamileyken eşimin arkadaşının eşi de doğum yapmıştı kucağıma verdiler alış sende gibilerinden wala 2dk tutamadım çok yakınım olması lazım tutmam için 2 ablamda 5 tane yeğenim var onları kucağıma aldım almadım diemem ama inan ama yine çok tutamadım küçücük oluo çünkü 3 aylık falan olunca zaten serpiliolar büyüolar o zaman sevilmeklik oluo bebekler
sen şanslısın cnm bnm eşimde milletin kucağına verirken şaşırır her gelenin kucağına verir die düşünüorum hatta dur bakalım aksama bi ağzını yoklıyım ne dicek :)))
Babası diyor ki beni ozledi yanıma gelmek istediği için acele ediyor kızım :)
Ağrılarım çok yoktu ama nstde görünce psikolojik sanırım sancı çekmeye başladım :)
hadi oğlum gelebilirsiinn fatma teyzen izin verdiii
riskli dönemi atlattık canım artık gelebilir gelmesine dee ben anlamazsan sancıları doğumun başladığını fln bilemezsen diye korkuyorumm acemilik iştee azıcık sancıda da doktora gitmek istemiyorumm..
ayyy çoook tatlııııgüle güle kullanınnn.
ooooooooooooohhhhhh kıskandım valla seni yineeeee,bak bu iki oldu,bi temizlik olayıdı unutmadımçok şükür şanslıyım canım küçük yer olunca burasıı hep yakınız birbirimize çok şükürr. bişey oldumuu hemen gelirlerr... keşke canım ama eşim amir memur olmadığı için tayin olayıda yok o yüzden hep memleketteyiz
az da olsa birbirimizi nasıl tanıyoruz artıkk
ufacık bebek öpülürmü odaha minnacık teni hassas ama ne yazııkki düşüncesiz çok etrafta benim ilk çocuğumda kaynatam gelirdi bebeğimi öperdi bişey diyemiyonki ertsi günde bebeğin yüzü pütür pütür kıpkırımızı olmuştu karşınızdaki insan düşüncek sonuçta akrabanız öpmede denilmiyor
Kızlar merhaba biz bugun taburcu olduk Çarşamba gunu kızım duru oğlum yiğit dünyaya geldiler cok sukur kızım 2300 oğlum 2000 doğdu. Kızım solunum problemi nedeniyle 1 gun kuvezde kaldi suanda saglık durumu iyi cok sukur bugun taburcu olduk su anda evdeyim. Epidural sezeryan ile dogdular benden by kadar gecmis yapmadim baska doguran var mi forumda
eğer 3 olursaaaa kovalayacan baya beniiiooooooooooooohhhhhh kıskandım valla seni yineeeee,bak bu iki oldu,bi temizlik olayıdı unutmadımbununla 2 ettiiiiiiiii
ne güzel yaaa a desen yanındalar ,keşke benimde öyle olsaydı......
benim doktorum doğum başlayınca yapıyomuş canım şanslıyım yaniii.kızlar bişey sorucam......
şimdi benim nst de hiç sancım falan çıkmadı.....
bana salı gel çatı muayenesi yapıp doğum şekli hakkında konuşalım dedi....şimdi brn salı günü 37+6 oluyrm,
çatı muayenesininde doğumu ve açılmayı hızlandırdığını duymuştum......ya açılmam muayeneden sonra artarsaaaa....niye doğum sırasında yapılmıyo bu şey....
bi sıkıntı olmadığı takdirde inşallah gönlüne göre 3 eylül olur canım..selam herkeze dün dr kontrolum vardı nst gırdım çok şükür iyi çıktı snr usg baktı paşamın keyfi yerinde baş aşağı inmiş artık inmesede sezerysanım zaten suyumda gayet iyi drum erken almam dedi bayramdan snr kont var son kontrol zaten 27 agust gün vermişti eger herşey yolunda olursa 3 eylül de olabilir 3 eylülü çok istiyorum eşimle çıkmaya başladığıız tarih ummadığım anda hayatıma gırmıştı dedim dra 3 eylülü zorlayacam inş
Kızlar merhaba biz bugun taburcu olduk Çarşamba gunu kızım duru oğlum yiğit dünyaya geldiler cok sukur kızım 2300 oğlum 2000 doğdu. Kızım solunum problemi nedeniyle 1 gun kuvezde kaldi suanda saglık durumu iyi cok sukur bugun taburcu olduk su anda evdeyim. Epidural sezeryan ile dogdular benden by kadar gecmis yapmadim baska doguran var mi forumda
drdan geldik elifim 2800 gr olmus.drum son. anda bi sorun olmazsa normal olabilecegini soledi 2hafta sinra catiya bakilirdedi.cuma gunu tekrarnstye giricem.haftadabir gidicekmisiz artik.bebeginkafasi hala asagida.sancilariminoldugunu soledim 5Dk yada daha kisa zamana duserse ve kasilma olursa hemen gel dedi.nstyegirdik sancimcikti.ama duzenlidegildi.telden yazdim simdi uzanicam belim cok agrio.
ayy çok sevindim canımmm hoşgeldii duru vve yiğit bebekleerrrKızlar merhaba biz bugun taburcu olduk Çarşamba gunu kızım duru oğlum yiğit dünyaya geldiler cok sukur kızım 2300 oğlum 2000 doğdu. Kızım solunum problemi nedeniyle 1 gun kuvezde kaldi suanda saglık durumu iyi cok sukur bugun taburcu olduk su anda evdeyim. Epidural sezeryan ile dogdular benden by kadar gecmis yapmadim baska doguran var mi forumda
hoşgeldin şükriyecim maşallahh elif kızımızaa kocamaann olmuşşdrdan geldik elifim 2800 gr olmus.drum son. anda bi sorun olmazsa normal olabilecegini soledi 2hafta sinra catiya bakilirdedi.cuma gunu tekrarnstye giricem.haftadabir gidicekmisiz artik.bebeginkafasi hala asagida.sancilariminoldugunu soledim 5Dk yada daha kisa zamana duserse ve kasilma olursa hemen gel dedi.nstyegirdik sancimcikti.ama duzenlidegildi.telden yazdim simdi uzanicam belim cok agrio.
eğer 3 olursaaaa kovalayacan baya beniii
Benim doktorum doğum başlayınca yapıyomuş canım şanslıyım yaniii.
Ama bununla 3 oldu demeeee
Bi sıkıntı olmadığı takdirde inşallah gönlüne göre 3 eylül olur canım..
drdan geldik elifim 2800 gr olmus.drum son. Anda bi sorun olmazsa normal olabilecegini soledi 2hafta sinra catiya bakilirdedi.cuma gunu tekrarnstye giricem.haftadabir gidicekmisiz artik.bebeginkafasi hala asagida.sancilariminoldugunu soledim 5dk yada daha kisa zamana duserse ve kasilma olursa hemen gel dedi.nstyegirdik sancimcikti.ama duzenlidegildi.telden yazdim simdi uzanicam belim cok agrio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?