2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben sanırım solerim ya da dr. yasakladı derim hadi bi kere öpene bişi denmez de birden fazla olsa tutamam kendimi karısırım ..

bende tutamıyrm yeni doğmuş bebişleri kızlar
napcaz doğum yapınca ,bi yerlerini kırarım die çok korkuyrm.....
dediğin gibi en ideal tutma ayı 3 ..........

kendinin olunca tutarsın cnm cunku o senin oluo senden daha ii kimse tutamaz hatta :))
ayrıca catı muayenesinden doğuımu tetikler die korkma cnm kuzenim çatı muayenesi olmuştu hatta muayeneden snra kanaması bile olmuştu
ama bebeği 41. haftalara kadar doğmadı beklediler beklediler olmayınca dr. sezeryana aldı ..

maşallah süphanallah onlara Allah analı babalı büyütsün cnm darısı başımıza inş :)

cnm maşallah size hadi dinlen sen elifinlee

oo maşallahh oğluşunaaaa kocamaan olmuşş nstye niye almadı kii beni 35.haftada almıştıı ama her doktor farklı tabii..
medelanın elektriklisini öneriyolar genelde ben ev hanımı olduğum için almayı düşünmüyorum canım eminim alanlar ve çalışan anneler daha çok yardımcı olacaklardır..

maşallah bebişine canım....ooooooohhh eksiklerde tamamlanmış...güle güle kullanın.....
Bende çalışan bi anne olucam ,ama şuan almayı düşünmüyrm....
Bi doğsun doğum iznimin bitmesine yakın süt durumuma göre almayı planlıyrm...
Ama arkadaşım madela yı kullanıyordu doktoru tavsiye etmiş memnundu......

ay canım sağol biraz rahatladım....
Yoksa ben salıya kadar kafayı yicem......

teşekkür ederiz teyzesi:) bende nst ye alınırım die düşünyodum gerçi sancım kasılmam falan yok ama..2 hafta sonraymış..:))sende gayet yardımcı oldun canım

o değilde kasılma nasıl oluyor? ben de bişey yok sanırım anlamadığıma göre? neresi nasıl kasılıyor??

hayırlısı olsun tatlım allahtan düzenli değil. Aman dinlende artmasın. Biraz daha dayan annesi

tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla öürlü olsunlar canım

gözün aydın suksuk elif büyümüş maşallah
sancıların niye çokmuş seni ağlatacak kadar
ayrıca nst de sancın kaç çıktı

Canım tebrik ederim.ALlah analı babalı büyütsün..Hepinizin iyi olmasına sevindim.Gözün aydın...

suksuk,fotokobi maşallah bebişlerinize:) kocaman olmuşlar.fotoobi seninle aynı gun dogum yapacaz gb:)ben de son gıttıgımde boyunu sormayı unuttum:) heyecan yaptım terstı ya bebegım donmus duze:) hepımız ıcın hayırlısı olsun ınsss:)

teşekürler teyzesi:)evet canım aynı gün gözüküyo sende kasılma sancı v ar mı bende daha bişey yok inşallah doğum pozisyonunu almıştır bebişin:)amin canım hayırlısı olsun..

kızlar birşey sorcam bebeğim 2300 gr doktor bir hafta önden gidiyor dedi ama hamilelik takviminde 2490 olması lazım yazıyor.hangisi doğru??

o değilde kasılma nasıl oluyor? ben de bişey yok sanırım anlamadığıma göre? neresi nasıl kasılıyor??
canım karnın top gibi oluyoo farkediyosun zatenn böyle semsert top gibi toplanıyoo rahim karnındaa anlatabildimmi ki yaaa:44:
Kızımın odasını çektim fotolarını ama yükleyemiyorum varmı el atcaaakk imdaaaaatt yardımmmm
canım hani cvp yazıyoruz yaa insert ımage varr cvp yazdığımızın üst tarafındaa ikinci sırada sondan 5. simge ona tıkla yükle

kızlar birşey sorcam bebeğim 2300 gr doktor bir hafta önden gidiyor dedi ama hamilelik takviminde 2490 olması lazım yazıyor.hangisi doğru??
amaann takma canım boşver benim 35.haftada 2440gr geldi doktorum zayıf demiştii ama normaldi yani kilosu hem cihazlarda hata payı oluyoo senin bebişin zayıf değil kiii.

Tatlım gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza... Bizim içinde kokla meleklerini

Ayaklarım davul gibi ya acaipte acıyolar doğuma kadar böyle gider herhalde bi hafta önce şiş olunca dinleniyodum geçiyordu şimdi dinlesemde fayda vermiyor

Yarında temizlik yapcaz Alah yardımcımız olur inşaallah kolaylıkla bitiririz...

Siz nasılsınız hanımlar...

canım doğumdan sonra vücut zamanla o ödemi atacak biraz daha sabret bol bol dinlenmeye çalış sen yinedee.
yarında yorma kendini çok fazla
iyiyiz çok şükür bizdee ne yapalım sıramızı bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…