ufacık bebek öpülürmü odaha minnacık teni hassas ama ne yazııkki düşüncesiz çok etrafta benim ilk çocuğumda kaynatam gelirdi bebeğimi öperdi bişey diyemiyonki ertsi günde bebeğin yüzü pütür pütür kıpkırımızı olmuştu karşınızdaki insan düşüncek sonuçta akrabanız öpmede denilmiyor
bende tutamıyrm yeni doğmuş bebişleri kızlar
napcaz doğum yapınca ,bi yerlerini kırarım die çok korkuyrm.....
dediğin gibi en ideal tutma ayı 3 ..........
Kızlar merhaba biz bugun taburcu olduk Çarşamba gunu kızım duru oğlum yiğit dünyaya geldiler cok sukur kızım 2300 oğlum 2000 doğdu. Kızım solunum problemi nedeniyle 1 gun kuvezde kaldi suanda saglık durumu iyi cok sukur bugun taburcu olduk su anda evdeyim. Epidural sezeryan ile dogdular benden by kadar gecmis yapmadim baska doguran var mi forumda
drdan geldik elifim 2800 gr olmus.drum son. anda bi sorun olmazsa normal olabilecegini soledi 2hafta sinra catiya bakilirdedi.cuma gunu tekrarnstye giricem.haftadabir gidicekmisiz artik.bebeginkafasi hala asagida.sancilariminoldugunu soledim 5Dk yada daha kisa zamana duserse ve kasilma olursa hemen gel dedi.nstyegirdik sancimcikti.ama duzenlidegildi.telden yazdim simdi uzanicam belim cok agrio.
oo maşallahh oğluşunaaaa kocamaan olmuşşselam kızlar
bizde doktordan geldik.oğlum 2300 olmuş 46 cm herşey yolunda dedi dr. nst ye de almadı 2 hafta sonraymış.bizde hastane çıkışı oğlumuza braun un ateş ölçeri,wewell telsiz,küvet vs.eksiklerini aldık geldik:) kızlar bişey sorcam süt pompasıı ne yaptınız aldınız mı ben elektrikli alıcam ama kararsız kaldım marka konusunda almakta lazım malum çalışan anne..siz n yaptınız
buyur gel canımmmm
Ay ben oraya geliyrm o zaman doğurmayaaaaaaa................
maşallah bebişine canım....ooooooohhh eksiklerde tamamlanmış...güle güle kullanın.....selam kızlar
bizde doktordan geldik.oğlum 2300 olmuş 46 cm herşey yolunda dedi dr. Nst ye de almadı 2 hafta sonraymış.bizde hastane çıkışı oğlumuza braun un ateş ölçeri,wewell telsiz,küvet vs.eksiklerini aldık geldik:) kızlar bişey sorcam süt pompasıı ne yaptınız aldınız mı ben elektrikli alıcam ama kararsız kaldım marka konusunda almakta lazım malum çalışan anne..siz n yaptınız
ay canım sağol biraz rahatladım....ben sanırım solerim ya da dr. Yasakladı derim hadi bi kere öpene bişi denmez de birden fazla olsa tutamam kendimi karısırım ..
Kendinin olunca tutarsın cnm cunku o senin oluo senden daha ii kimse tutamaz hatta :))
ayrıca catı muayenesinden doğuımu tetikler die korkma cnm kuzenim çatı muayenesi olmuştu hatta muayeneden snra kanaması bile olmuştu
ama bebeği 41. Haftalara kadar doğmadı beklediler beklediler olmayınca dr. Sezeryana aldı ..
Maşallah süphanallah onlaraallah analı babalı büyütsün cnm darısı başımıza inş :)
cnm maşallah sizeHadi dinlen sen elifinlee
oo maşallahh oğluşunaaaa kocamaan olmuşşnstye niye almadı kii beni 35.haftada almıştıı ama her doktor farklı tabii..
medelanın elektriklisini öneriyolar genelde ben ev hanımı olduğum için almayı düşünmüyorum canım eminim alanlar ve çalışan anneler daha çok yardımcı olacaklardır..
maşallah bebişine canım....ooooooohhh eksiklerde tamamlanmış...güle güle kullanın.....
Bende çalışan bi anne olucam ,ama şuan almayı düşünmüyrm....
Bi doğsun doğum iznimin bitmesine yakın süt durumuma göre almayı planlıyrm...
Ama arkadaşım madela yı kullanıyordu doktoru tavsiye etmiş memnundu......
teşekkür ederiz canım..Allah herkese nasip eder inşallah..bende alıp almamakta ne zaman almam gerektiği konusunda kararsızım size danışayım dedim:)
drdan geldik elifim 2800 gr olmus.drum son. anda bi sorun olmazsa normal olabilecegini soledi 2hafta sinra catiya bakilirdedi.cuma gunu tekrarnstye giricem.haftadabir gidicekmisiz artik.bebeginkafasi hala asagida.sancilariminoldugunu soledim 5Dk yada daha kisa zamana duserse ve kasilma olursa hemen gel dedi.nstyegirdik sancimcikti.ama duzenlidegildi.telden yazdim simdi uzanicam belim cok agrio.
tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla öürlü olsunlar canımKızlar merhaba biz bugun taburcu olduk Çarşamba gunu kızım duru oğlum yiğit dünyaya geldiler cok sukur kızım 2300 oğlum 2000 doğdu. Kızım solunum problemi nedeniyle 1 gun kuvezde kaldi suanda saglık durumu iyi cok sukur bugun taburcu olduk su anda evdeyim. Epidural sezeryan ile dogdular benden by kadar gecmis yapmadim baska doguran var mi forumda
Kızlar merhaba biz bugun taburcu olduk Çarşamba gunu kızım duru oğlum yiğit dünyaya geldiler cok sukur kızım 2300 oğlum 2000 doğdu. Kızım solunum problemi nedeniyle 1 gun kuvezde kaldi suanda saglık durumu iyi cok sukur bugun taburcu olduk su anda evdeyim. Epidural sezeryan ile dogdular benden by kadar gecmis yapmadim baska doguran var mi forumda
suksuk,fotokobi maşallah bebişlerinize:) kocaman olmuşlar.fotoobi seninle aynı gun dogum yapacaz gb:)ben de son gıttıgımde boyunu sormayı unuttum:) heyecan yaptım terstı ya bebegım donmus duze:) hepımız ıcın hayırlısı olsun ınsss:)
ay canım sağol biraz rahatladım....
Yoksa ben salıya kadar kafayı yicem......
canım karnın top gibi oluyoo farkediyosun zatenn böyle semsert top gibi toplanıyoo rahim karnındaa anlatabildimmi ki yaaa:44:o değilde kasılma nasıl oluyor? ben de bişey yok sanırım anlamadığıma göre? neresi nasıl kasılıyor??
canım hani cvp yazıyoruz yaa insert ımage varr cvp yazdığımızın üst tarafındaa ikinci sırada sondan 5. simge ona tıkla yükleKızımın odasını çektim fotolarını ama yükleyemiyorum varmı el atcaaakk imdaaaaatt yardımmmm
amaann takma canım boşver benim 35.haftada 2440gr geldi doktorum zayıf demiştii ama normaldi yani kilosu hem cihazlarda hata payı oluyoo senin bebişin zayıf değil kiii.kızlar birşey sorcam bebeğim 2300 gr doktor bir hafta önden gidiyor dedi ama hamilelik takviminde 2490 olması lazım yazıyor.hangisi doğru??
canım doğumdan sonra vücut zamanla o ödemi atacak biraz daha sabret bol bol dinlenmeye çalış sen yinedee.Ayaklarım davul gibi ya acaipte acıyolar doğuma kadar böyle gider herhalde bi hafta önce şiş olunca dinleniyodum geçiyordu şimdi dinlesemde fayda vermiyor
Yarında temizlik yapcaz Alah yardımcımız olur inşaallah kolaylıkla bitiririz...
Siz nasılsınız hanımlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?