canım doğumdan sonra vücut zamanla o ödemi atacak biraz daha sabret bol bol dinlenmeye çalış sen yinedee.
yarında yorma kendini çok fazla
iyiyiz çok şükür bizdee ne yapalım sıramızı bekliyoruzz
hoşgeldin canım başka doğuran fln yokk bi kaç kişinin sancısı var bakalım bekliyoruzz..kızlar temizlik yapıyorum iki arada bi derede girdim foruma, arkadaşlarla iftar yapıcaz duş alıp çıkıcam, bakıyım doğuran var mı dedim, heme sedeflerin mailini gördüm.
Sedefler gözün aydın canım
Allah analı babalı büyütsün inşallah, bebeklerine de maşallah.
kızlar benim de bi arkadaşım doğum yapmış bugün öğrendim, detayları henüz bilmiyorum, ama doğum tarihi normalde 30 Ağustostu. erken olmuş hem de erkek. Kısmetse yarın ziyaretine gidicem.
başka havadis varsa söyleyin ben gitmeden.
sorma canım yaa bende öyle bazen acaba eskisi gibi olabilecekmiyim tekrar diyorum sonra bin pişman oluyorum yaa sonuçta herşey yavrularımız içinnBen yormayacam bey yorulacak o yapacak her şeyi oruçlu oruçlu ne kadar yapabilir bilemiycem ama bakalım ben ufak tefek şeyler yaparım yapamıyorum zaten
Eski halimi çok özledim bu halimide seviyorum çünkü karnımda bi melek var ama eskisi gibi olamayacam diye korkuyorum
teşekürler teyzesi:)evet canım aynı gün gözüküyo sende kasılma sancı v ar mı bende daha bişey yok inşallah doğum pozisyonunu almıştır bebişin:)amin canım hayırlısı olsun..
benim azaldı canımm artık oğlum şiddet uygulamıyo annesinee yavaş yavaş tekmeliyoo narin narinherkese meraba kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl? bebeklerin hareketleri nasıl kızlar azalan var mı yoksa daha mı çok hissediyosunuz?
benim azaldı canımm artık oğlum şiddet uygulamıyo annesinee yavaş yavaş tekmeliyoo narin narin
başsaglıgı dıleyen tum arkadslarıma cok tesekkur ederım,,, dün bu saatlerde NİŞANIM geldı, doktoru aradım gıttım hemen, acıdan sıkıntıdan stersten sAndım, kontrol ettı catı muaynesınıde yaptı, gelen nişan mış,,,, bebegın akcıgerlerı gelıssın dıye ıgne yaptı ıkı tane, bu sabahta ıkı tane oldum,, 1 tane de hap verdı, dogum heran olabılır dedı, bugun yarın, bu hafta hııç bellı deıl, oğlum yolunu yapıyormuş,ama doktor biraz daha durmasnda fayda var dedı, 2613 gr olmuş kuzum.. fakat catı uygun deıl cıktı, bıdaha bakıcak belkı sıkıntıdan kasılmaktan olmustur dedı, bıdaha bakıcak snra sezeryan yada normal karar vercek..bütün hersey üst üste gelıyo.allahım sabır ver, hergun gırmeye calısıcam nete, calısamaz raporu verdı buarada, işe gtmıyorum. annmede kaldıgım ıcın net yok evde.. bak neler sayıklıyordum, neler oldu. zaten 2 gun gırrmessem dogurdum muhtemelen, heran beklıyoruz. HAYAT BİZE BU ARA NAPIYO BİLMİYORUM, BABAMI KAYBETTIM, OGLUM ERKEN GELIYO, SABIR ALLAHIM
Ben de anlamadım ama sanırım şişman bebekler normal doğum olmuyor ama dediğin gibi bene ne yapabilirim ki? Çok fazla kilo da almadım zaten toplamda 10 kilodayım, öyle aman aman bi beslenmem de yok, ama önemli olan besinleri çok düzenli yedim hamileliğimin başından beri, mesela balık, yumurta, kırmızı et, beyaz et hindi, yeşillik, meyve, yoğurt, süt, ceviz, badem. Bunları düzenli olarak tükettim ama miktar olarak asla abartmadım. Hatta ekmek neredeyse hiç yemedim ama bünye meselesi çocuk besleniyor ben ne yapayım, baba tarafına çekmiş, babası 4,5 kg, amcası 5,5 kg doğmuş, hatta kuzenleri bile 4,5 kg üzerinde doğmuş. Böyle olunca kilolou olması kaçınılmaz. Benim ilk doktorumun bir lafı vardı, yaşam şekli sadece genetiği ortaya çıkarır diye, önemli olan gen gen gen diye bastırırdı. Kadıncağız haklıymış, kulakları çınlasın.
Kızlar merhaba biz bugun taburcu olduk Çarşamba gunu kızım duru oğlum yiğit dünyaya geldiler cok sukur kızım 2300 oğlum 2000 doğdu. Kızım solunum problemi nedeniyle 1 gun kuvezde kaldi suanda saglık durumu iyi cok sukur bugun taburcu olduk su anda evdeyim. Epidural sezeryan ile dogdular benden by kadar gecmis yapmadim baska doguran var mi forumda
kızlar bişey sorucam......
şimdi benim nst de hiç sancım falan çıkmadı.....
bana salı gel çatı muayenesi yapıp doğum şekli hakkında konuşalım dedi....şimdi brn salı günü 37+6 oluyrm,
çatı muayenesininde doğumu ve açılmayı hızlandırdığını duymuştum......ya açılmam muayeneden sonra artarsaaaa....niye doğum sırasında yapılmıyo bu şey....
Ayaklarım davul gibi ya acaipte acıyolar doğuma kadar böyle gider herhalde bi hafta önce şiş olunca dinleniyodum geçiyordu şimdi dinlesemde fayda vermiyor
Yarında temizlik yapcaz Alah yardımcımız olur inşaallah kolaylıkla bitiririz...
Siz nasılsınız hanımlar...
herkese meraba kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl? bebeklerin hareketleri nasıl kızlar azalan var mı yoksa daha mı çok hissediyosunuz?
kızlar bişey sorucam......
şimdi benim nst de hiç sancım falan çıkmadı.....
bana salı gel çatı muayenesi yapıp doğum şekli hakkında konuşalım dedi....şimdi brn salı günü 37+6 oluyrm,
çatı muayenesininde doğumu ve açılmayı hızlandırdığını duymuştum......ya açılmam muayeneden sonra artarsaaaa....niye doğum sırasında yapılmıyo bu şey....
C anım hayırlı olsun bebeklerin allah analı babalı büyütsün,darısı basımıza...Kızlar merhaba biz bugun taburcu olduk Çarşamba gunu kızım duru oğlum yiğit dünyaya geldiler cok sukur kızım 2300 oğlum 2000 doğdu. Kızım solunum problemi nedeniyle 1 gun kuvezde kaldi suanda saglık durumu iyi cok sukur bugun taburcu olduk su anda evdeyim. Epidural sezeryan ile dogdular benden by kadar gecmis yapmadim baska doguran var mi forumda
drdan geldik elifim 2800 gr olmus.drum son. anda bi sorun olmazsa normal olabilecegini soledi 2hafta sinra catiya bakilirdedi.cuma gunu tekrarnstye giricem.haftadabir gidicekmisiz artik.bebeginkafasi hala asagida.sancilariminoldugunu soledim 5Dk yada daha kisa zamana duserse ve kasilma olursa hemen gel dedi.nstyegirdik sancimcikti.ama duzenlidegildi.telden yazdim simdi uzanicam belim cok agrio.
Kızlar merhaba biz bugun taburcu olduk Çarşamba gunu kızım duru oğlum yiğit dünyaya geldiler cok sukur kızım 2300 oğlum 2000 doğdu. Kızım solunum problemi nedeniyle 1 gun kuvezde kaldi suanda saglık durumu iyi cok sukur bugun taburcu olduk su anda evdeyim. Epidural sezeryan ile dogdular benden by kadar gecmis yapmadim baska doguran var mi forumda
canım hava cok sıcak ayakta fazla kalma, benimde şişmeye başladı dün pilates hocama sordum, sıcakta ayakta kalma,tuzlu yeme , klima ortamlarda yürüyüş yap dedi, bir de ayak masajı cok ii geliyorAyaklarım davul gibi ya acaipte acıyolar doğuma kadar böyle gider herhalde bi hafta önce şiş olunca dinleniyodum geçiyordu şimdi dinlesemde fayda vermiyor
Yarında temizlik yapcaz Alah yardımcımız olur inşaallah kolaylıkla bitiririz...
Siz nasılsınız hanımlar...
benim çatı muayenem 34+3 de oldu doktorum o zaman yaptı ama sonrasında nstlerimde hiç sancı filan çıkmadı zaten bende sancı ağrı filan yok
kızlar bugün ilk defa nst ye girdim. dr hersey normal dedi oglum 2970 kg olmus, dogum tarihi vermedi ama 38-39 haftadan sonra belli olur artık dedi. şimdiden çok heycanlıyım bazen çok stresli de oluyorum.
siz de strese giriyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?