2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar temizlik yapıyorum iki arada bi derede girdim foruma, arkadaşlarla iftar yapıcaz duş alıp çıkıcam, bakıyım doğuran var mı dedim, heme sedeflerin mailini gördüm.

Sedefler gözün aydın canım

Allah analı babalı büyütsün inşallah, bebeklerine de maşallah.

kızlar benim de bi arkadaşım doğum yapmış bugün öğrendim, detayları henüz bilmiyorum, ama doğum tarihi normalde 30 Ağustostu. erken olmuş hem de erkek. Kısmetse yarın ziyaretine gidicem.

başka havadis varsa söyleyin ben gitmeden.

canım doğumdan sonra vücut zamanla o ödemi atacak biraz daha sabret bol bol dinlenmeye çalış sen yinedee.
yarında yorma kendini çok fazla
iyiyiz çok şükür bizdee ne yapalım sıramızı bekliyoruzz

Ben yormayacam bey yorulacak o yapacak her şeyi oruçlu oruçlu ne kadar yapabilir bilemiycem ama bakalım ben ufak tefek şeyler yaparım yapamıyorum zaten

Eski halimi çok özledim bu halimide seviyorum çünkü karnımda bi melek var ama eskisi gibi olamayacam diye korkuyorum

hoşgeldin canım başka doğuran fln yokk bi kaç kişinin sancısı var bakalım bekliyoruzz..
sorma canım yaa bende öyle bazen acaba eskisi gibi olabilecekmiyim tekrar diyorum sonra bin pişman oluyorum yaa sonuçta herşey yavrularımız içinn
hepimiz hamilelik psikolojisinden böyleyiz yaaa

herkese meraba kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl? bebeklerin hareketleri nasıl kızlar azalan var mı yoksa daha mı çok hissediyosunuz?

teşekürler teyzesi:)evet canım aynı gün gözüküyo sende kasılma sancı v ar mı bende daha bişey yok inşallah doğum pozisyonunu almıştır bebişin:)amin canım hayırlısı olsun..

ben de bugun sadece hafif adet sancısı varmış gb oldu.fotokopi bu arada sormussun bebegımonde gıdıo kılosu az mı dıye.cıhazlar +-150 gr hata payı verır genelde.bunun dısında net haftayı saptamak da zordur cunku bebegın kafası mesela 36 haftaysa ayakları 34 hafta gb cıukar cunku egıtım dersınde de aldık bız kafa bıraz daha gelısmıs olur.ortalama deger alıyorlar.aynı konuyu drumla da konusmustuk.1 hafta onden gerıden gelmesınde de pek sıkıntı olmaz.bu arada kılosu cok ıyı benımkı de aynı durumda sayılır masallah:)

Allah sabır versin canm oğlun da hayırlısıyla hayırlı zamanda gelir inş. dualarmz sizinle..

aynen öyle cnm biz de aynı durumdayız baba tarafına çekmiş bebeğim.. hem senn dediğin kadar bile dikkat etmiyorm yediklerime.. bizim yapabilceğmz bişey yok artık 4 ten fazla olursa sezryan oluyomş hayırlısı artık sağlıklı olsnlar da

gözünz aydınnnn maş bebiklerine

bu çatı muayenesi sanırım yapan kişiye bağlı.. benm kuzenmn eşi çatı muayenesnden sonra kanaması durmayınca doğum yapmış 38 de.. ama hiçbişey olmayanlar da var.. tamamen muayeneyi yapann tecrübesne bağlı..

ayaklarını yukarıya kaldırıyomsn benm öyle geçiyodu.. ben temzlikten çok korkuyorm ya Allah yardımcınız olsn.. yorma kendini fazla.. bizde bi sorun yok çok şükür vajina ağrısından başka bi de yapılmayı bekleyen temizlik (

benim çatı muayenem 34+3 de oldu doktorum o zaman yaptı ama sonrasında nstlerimde hiç sancı filan çıkmadı zaten bende sancı ağrı filan yok

C anım hayırlı olsun bebeklerin allah analı babalı büyütsün,darısı basımıza...

kilosu da yi masallah kıscene,bol bol dinlen sancın da varmış canm dikkat et

canımmm hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sağlıkla atlatmışsınız çok şükürrrrrdarısı başımıza inşallah bende senin kadar bekleyebilirimmmmm

sedefler bu arada benim oğlumun biride yiğit olacak inşallahhhhh kız olsaydı duru seçenekler arasındaydı oda erkek olunca çınar oldu

herkese iyi akşamlar kızlarrrrr
doğumlar yavaştan başladı sancılar başlamış birsürü kişide
inşallah bütün bebişlerimiz vakitlice gelir

canım hava cok sıcak ayakta fazla kalma, benimde şişmeye başladı dün pilates hocama sordum, sıcakta ayakta kalma,tuzlu yeme , klima ortamlarda yürüyüş yap dedi, bir de ayak masajı cok ii geliyor

kızlar bugün ilk defa nst ye girdim. dr hersey normal dedi oglum 2970 kg olmus, dogum tarihi vermedi ama 38-39 haftadan sonra belli olur artık dedi. şimdiden çok heycanlıyım bazen çok stresli de oluyorum.
siz de strese giriyormusunuz

aman maşallah kuzuna annesi.....kilosu baya iiyimiş,
doğum şekli ne olucak canım...
Allah hayırlı zamanda kucaüına almayı nasip eder inşallah....
stresmi ne demek canım yaa son 1 haftadır stresten kafayı yicem ,kendimi tanıymıyrm bile,
ağlama krizinede giriyrm ben....
doğursamda rahatlasam......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…