2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

senden haber bekliyordum kaç gündür, sedefler gözün aydın . :) ne mutlu bi günde eve çıktınız.

allah bağışlasın kuzularını:)

aynen valla,durabildiği kadar dursun....
çalışıyrm canım izin konusunda problem olmasın,bebişimin yanında daha fazla vakit geçireyim die,bu ayın sonuna kadar benimle kalmasını istiyrm.......
şimdi olay anlaşıldı canım:99
Bana da küçük bebek vediklerinde kilitlenip kalıyorum. Alın kucağımdannn :)

sancı hissetmeye başladınmı canım son durumun nedir

Maşallah fıstıklarına :) Allah bağışlasın. Sağlıkla büyüsünler inşallah

Bana da küçük bebek vediklerinde kilitlenip kalıyorum. Alın kucağımdannn :)

kendimizin olunca cesaret geliyrmuş,bakalım görcez....kıyamammm ben yaaaaaaaaaaaaaa,ya bitarafını acıtırsam,oturur onunla ağlarım inan.....

kendi bebeğiniz olunca hiç tedirgin olmuyorsunuz insana tuhaf bir güç geliyor ben banyo yaptırırken çok zorlanıyordum

İlk ay sütün çok olur ama bebek çok süt içemez. O yüzden özellikle ilk ayda pompa çok işe yarıyor. Sütlerin ziyan olmaz, şiddetle tavsiye ederim demişti iki çocuk annesi bir arkadaşım.

kızlarr merhabaa bugün dr kontrolümüzz vardıı
oğlum 3100 gr ve 51 cm olmuş. herşey yolundaydı nst sancı falan çıkmadı ben son ana kadar bekleyeceğim sanırım
cumadan cumay akontrollerimiz artık. bukadar kısa ve öz.
ççatı muayenesi yapmadı
bende hatırlatmadım hehe

o değilde kasılma nasıl oluyor? ben de bişey yok sanırım anlamadığıma göre? neresi nasıl kasılıyor??

Bel ağrısı ve karın ağrısı gibi oluyordu benimkiler. Adet olmadan once olan ağrı gibi.. Ama daha şiddetlisi nasıl olur bilmiyorum

maşallah annesi herşey çok iyiymiş
tekme hissediyormusun yoksa sadece dalgalanmamı var senin oğlişte
benimki safi dalga oda çok sık değil

kızlar ya göğüs ucu acıyan varmı.benim göğsümün birinin ucu acayip acıyor yara olmuş gibi.bebeğim doğduğundada böyle acırsa emzirmek imkansız gibikızlar allah yardımcımız olsuuuuunnnnnnn.

Maşallah bebeğinin gelişimi çok iyi. Annesi gözün aydın. Hayırlı zamanda gelsin inşallah

inşallah normal dogumolacak, sen nasıl yapmayı istiyorsun.
Allah sağsalim bebeklerimizi kucagımızaalmayı nasip etsin
sonlara yaklaşıyoruz :) diger taraftan da bebeğimin karnımın içinde olmasına cok alıstım, cok tuhaf bi duygu

Yatarsam çok iyiyim. Ama ayağa kalkınca ağrım çok oluyor. BEn de klimanın karşısında uzanıyorum bol bol

peki gerçek sancı olsa uzanmayla geçermiydiki
her şey ne garip benim dr um alt kısmında dolgunluk hissedersen bana haber ver diyor nası bir şeyse o
senin açıklığın varya hissediyormusun o dolgunluğu

peki gerçek sancı olsa uzanmayla geçermiydiki
her şey ne garip benim dr um alt kısmında dolgunluk hissedersen bana haber ver diyor nası bir şeyse o
senin açıklığın varya hissediyormusun o dolgunluğu

Bilmiyorum ki
Alt tarafımda da ağrı var. Dolgunluk var mı anlamıyorum

Yürüyüş açılmayı kolaylaştırırmış diye hiç yürümüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…