yaaaa ii hadi sevindim,rahatladım baya......
Bende korkuyorum çatı muayenesi doğuma sebep olur die.....
Kızlar merhaba biz bugun taburcu olduk Çarşamba gunu kızım duru oğlum yiğit dünyaya geldiler cok sukur kızım 2300 oğlum 2000 doğdu. Kızım solunum problemi nedeniyle 1 gun kuvezde kaldi suanda saglık durumu iyi cok sukur bugun taburcu olduk su anda evdeyim. Epidural sezeryan ile dogdular benden by kadar gecmis yapmadim baska doguran var mi forumda
canım doğuma neden olsa bile sen niye korkuyosun 38 .haftandasın doğurmaya niyetin yok heralde:))
bende tutamıyrm yeni doğmuş bebişleri kızlar
napcaz doğum yapınca ,bi yerlerini kırarım die çok korkuyrm.....
dediğin gibi en ideal tutma ayı 3 ..........
Bana da küçük bebek vediklerinde kilitlenip kalıyorum. Alın kucağımdannn :)
şimdi olay anlaşıldı canım:99aynen valla,durabildiği kadar dursun....
çalışıyrm canım izin konusunda problem olmasın,bebişimin yanında daha fazla vakit geçireyim die,bu ayın sonuna kadar benimle kalmasını istiyrm.......
Kızlar merhaba biz bugun taburcu olduk Çarşamba gunu kızım duru oğlum yiğit dünyaya geldiler cok sukur kızım 2300 oğlum 2000 doğdu. Kızım solunum problemi nedeniyle 1 gun kuvezde kaldi suanda saglık durumu iyi cok sukur bugun taburcu olduk su anda evdeyim. Epidural sezeryan ile dogdular benden by kadar gecmis yapmadim baska doguran var mi forumda
kendimizin olunca cesaret geliyrmuş,bakalım görcez....kıyamammm ben yaaaaaaaaaaaaaa,ya bitarafını acıtırsam,oturur onunla ağlarım inan.....
maşallah bebişine canım....ooooooohhh eksiklerde tamamlanmış...güle güle kullanın.....
Bende çalışan bi anne olucam ,ama şuan almayı düşünmüyrm....
Bi doğsun doğum iznimin bitmesine yakın süt durumuma göre almayı planlıyrm...
Ama arkadaşım madela yı kullanıyordu doktoru tavsiye etmiş memnundu......
ay canım sağol biraz rahatladım....
Yoksa ben salıya kadar kafayı yicem......
o değilde kasılma nasıl oluyor? ben de bişey yok sanırım anlamadığıma göre? neresi nasıl kasılıyor??
kızlarr merhabaa bugün dr kontrolümüzz vardıı
oğlum 3100 gr ve 51 cm olmuş. herşey yolundaydı nst sancı falan çıkmadı ben son ana kadar bekleyeceğim sanırım
cumadan cumay akontrollerimiz artık. bukadar kısa ve öz.
ççatı muayenesi yapmadı
bende hatırlatmadım hehe
kızlar ya göğüs ucu acıyan varmı.benim göğsümün birinin ucu acayip acıyor yara olmuş gibi.bebeğim doğduğundada böyle acırsa emzirmek imkansız gibikızlar allah yardımcımız olsuuuuunnnnnnn.
şimdi olay anlaşıldı canım:99
sancı hissetmeye başladınmı canım son durumun nedir
kızlarr merhabaa bugün dr kontrolümüzz vardıı
oğlum 3100 gr ve 51 cm olmuş. herşey yolundaydı nst sancı falan çıkmadı ben son ana kadar bekleyeceğim sanırım
cumadan cumay akontrollerimiz artık. bukadar kısa ve öz.
ççatı muayenesi yapmadı
bende hatırlatmadım hehe
aman maşallah kuzuna annesi.....kilosu baya iiyimiş,
doğum şekli ne olucak canım...
Allah hayırlı zamanda kucaüına almayı nasip eder inşallah....
stresmi ne demek canım yaa son 1 haftadır stresten kafayı yicem ,kendimi tanıymıyrm bile,
ağlama krizinede giriyrm ben....
doğursamda rahatlasam......
Yatarsam çok iyiyim. Ama ayağa kalkınca ağrım çok oluyor. BEn de klimanın karşısında uzanıyorum bol bol
peki gerçek sancı olsa uzanmayla geçermiydiki
her şey ne garip benim dr um alt kısmında dolgunluk hissedersen bana haber ver diyor nası bir şeyse o
senin açıklığın varya hissediyormusun o dolgunluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?