2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayyy ayy maşallah tosuncuğaa selvi boylu olacak zaten uufaklık belliii..
bende salı ggideceğim ama benim oğlan o kadar olmamıştırr bakalım göreceğizz inşallah kilo almıştıır..
ucu değildee bazen ince bi sızı giriyo göğsümü kopaartıp atmak istiyorum

canım bu bel ağrın ve kasıklarındaki ağrılar nasıldı anlatırmısın biraz benim bugün iki kürek kemiğimin arasından başlayıp aşağılara doğru inen ağrılarım vardıı korktum sancı mı diyee birde adet olacakmışım gibi ara aara sancılarım oldu ama şiddetli değildii:26::26:

Sedefler nese
Hayirli olsun bebeklerin sana da gecmis olsun

Kızlar gecmisi okudum çok yoğunuz artık oku oku bitmedi
Dr dan gelenler, dr gidenler olmuş hepimiz için hayırlısı artık

Allah kolaylık versin canim ya..doğumdan sonra hemen iniyo o sisler merak etme...az kaldı sabır canim

maşallah annesi herşey çok iyiymiş
tekme hissediyormusun yoksa sadece dalgalanmamı var senin oğlişte
benimki safi dalga oda çok sık değil

saol teyzesi.
Tekme atamıyor artık yeri daraldı sanırım ama fır fır dönüyor kemiklerinin birbirine sürttüğünü hissediyorum

ayyy ayy maşallah tosuncuğaa selvi boylu olacak zaten uufaklık belliii..
bende salı ggideceğim ama benim oğlan o kadar olmamıştırr bakalım göreceğizz inşallah kilo almıştıır..
:

ay canım teşekkürlerrrr, darısı senden güzel haberler almaya inş.
senin bıdıktaaa büyümüştürrr eminim sola yat bol bol sanırım onun etkisi oldu bende.

ay canım teşekkürlerrrr, darısı senden güzel haberler almaya inş.
senin bıdıktaaa büyümüştürrr eminim sola yat bol bol sanırım onun etkisi oldu bende.
ayy çok merak ediyorum kaç kg olduu karın çevresindeki gerilik geçti mii birde sancım var mı yok muu çatlayacağım meraktan yaaa..
güzel dileklerin için teşekkür ederim canım
bool bool yatıyorum canım birde süt içmiyodum baya baya süt içtimm hadi hatırlısıı..
kız birde bende sancılar başladı dünden beri ara ara bişey yok diyodum ama başladıı psikolojikte olabilir hehe

asiemir geçmiş pek yapamamıştım şimdi okudum yazını kuzum bu stres bukadar üzüntü sonuç kaçıınılmazdı inşallah bebeğini kucağına sağsalim alırsın tesellinde oğlun olur canım haber bekliyoruz

Bende de aynı sorun var acaba şu göğüz ucu kremlerinden şimdiden alıp kullansak mı bir zararı olur mu?

Benim karnımın alt kısmında ağrı oluyordu. Bir de bel boşluklarımda. Adet olamayınca öyle bi sıkıntı olur ya onun gibi. 1 gün geçmedi. Gece uyudum sabah da geçmedi. Sonra doktora gittik işte. Hafif ama sabit bir ağrı gibi yani. Arada girip geçmiyo..

ay ay randevuyaaa zaman geçmiyor yaaa bende heycandan ölüyordum hehe.
ama artık yüzünü hç göstermiyor direk ölçümlerini yapıyor dr okadar.
sütün çok faydası olur canım kemikler için falan iç tabi.
Aslında yoğurt çok faydalıymış.
kızpskilojik dğeildirrrartık vakti geldi. bende sertleşme oluyor kanrımdaa zzz zzzz krampmı desem şimşek çakmasımı desem elektrik veriyorlar gibi desem bilmedim göbek çevremde oluyor.

canım karnın top gibi oluyoo farkediyosun zatenn böyle semsert top gibi toplanıyoo rahim karnındaa anlatabildimmi ki yaaa:44:
anladım ama o bebek değil mi????bana o anlattığın bebişim gibi geliyor. :)))
Bel ağrısı ve karın ağrısı gibi oluyordu benimkiler. Adet olmadan once olan ağrı gibi.. Ama daha şiddetlisi nasıl olur bilmiyorum

senin ki kasılmadan ziyade sancı bence cnm yalancı nsancılar yani

bugün akşama kadar iki kürek kemiğimden aşağıya doğru bi ağrı oldu. ara ara geçtii tekrar olduu eğer geçmeyecek gibi olursa bende gideyim en iyisii.
ayy canım bugün akşama kadar sırt ve bel ağrısı oldu bende ara ara geçtii birde kasıklarımın üstünde sancılarım oldu birde karnım çok kasıldı zaman çok yaklaştı artık zaten geçmeyecek olursa hemen gideceğim doktora ama çok rahatsız etmezse salı günü öğreneceğim artık sancı var mı yok muu gelsin artık yaramazlaarr..

Sisst hatunirem ne haldesin dogum yaptinmi?suksuk bugun seninde acilman var derse doktor bayagi agri cekiyorsun sende.
cnm hastaneye zor gıttım 5 dk yurudum vajınam cok agrıdıı bebek sankı cıkıcakmıs gıbı olduu dr duzenlı sancın cıkmadı dedıı ..
maaalhhhhhhhhhh...benımde belım cok agrıoo her an gelebılır cnm dıkkat et kendınee..
hakınızda hayırlısı ıns cnmm
suksuuuuuukkkkkkk gel hadi.seni bekliyoruz.

sakın doğuruyorum deme sende.var daha bizim.
geldım cnm geldımm cok sukur hersey iii .. ewt zamanımız varda bıdıklarr durmuoo yerındee
ben sancıyla gııdınce yapılcakmıss dogumdan oncede olabılırmıss son ana kadar hersey degısebılır ama normal gornuoo sımdılık dedı...
masalah cnm gozun aydın allah analı babalı buyutsun.. kuzularını kokla benımm ıcınnn
masalahh cnmm pompa almadım henuz alıcam ama..
sancıylagıdınce bakıcakmıss cnm .. bakalım nezaman olcakk :26::26::26: dr azkaldı artıkk dedı heyecanlandım bendee
o değilde kasılma nasıl oluyor? ben de bişey yok sanırım anlamadığıma göre? neresi nasıl kasılıyor??
karnında bebekk bı yerde toplanıo kasılma o cnm sureklı olması halınde dr hemen gel dedı bana.. dıkat et sende.
60 dan basladı 4o ındıı sureklı dalgalandıı. dr ıı dedı. normalmıss.. cuma gel gene bakıcam dedı cnmm ..

anladım ama o bebek değil mi????bana o anlattığın bebişim gibi geliyor. :)))

senin ki kasılmadan ziyade sancı bence cnm yalancı nsancılar yani
canım bebişin toplanmasından farklı oluyoo benim bi kaç gündür çok oluyoo böyle bi baskı oluşuyo zaten alt tarafa doğru elimle bakınca yuvarlak top gibi oluyo karnım değişik bişey hehe anlatamadım kii

karnında bebekk bı yerde toplanıo kasılma o cnm sureklı olması halınde dr hemen gel dedı bana.. dıkat et sende..

sibelde böyle anlattı.aaa benim de oluyor o zaman. ama ben rahatsız olmuyorum. aksine çok seviyorum:))))geceleri çok oluyor özellikle.ben de konuşuyorum kızım toplanma bir yere at elini kolunu sağa sola diyorum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…