ayyy ayy maşallah tosuncuğaakızlarr merhabaa bugün dr kontrolümüzz vardıı
oğlum 3100 gr ve 51 cm olmuş. herşey yolundaydı nst sancı falan çıkmadı ben son ana kadar bekleyeceğim sanırım
cumadan cumay akontrollerimiz artık. bukadar kısa ve öz.
ççatı muayenesi yapmadı
bende hatırlatmadım hehe
ucu değildee bazen ince bi sızı giriyo göğsümü kopaartıp atmak istiyorumkızlar ya göğüs ucu acıyan varmı.benim göğsümün birinin ucu acayip acıyor yara olmuş gibi.bebeğim doğduğundada böyle acırsa emzirmek imkansız gibikızlar allah yardımcımız olsuuuuunnnnnnn.
Ayaklarım davul gibi ya acaipte acıyolar doğuma kadar böyle gider herhalde bi hafta önce şiş olunca dinleniyodum geçiyordu şimdi dinlesemde fayda vermiyor
Yarında temizlik yapcaz Alah yardımcımız olur inşaallah kolaylıkla bitiririz...
Siz nasılsınız hanımlar...
Bilmiyorum ki
Alt tarafımda da ağrı var. Dolgunluk var mı anlamıyorum
Yürüyüş açılmayı kolaylaştırırmış diye hiç yürümüyorum..
maşallah annesi herşey çok iyiymiş
tekme hissediyormusun yoksa sadece dalgalanmamı var senin oğlişte
benimki safi dalga oda çok sık değil
ayyy ayy maşallah tosuncuğaaselvi boylu olacak zaten uufaklık belliii..
bende salı ggideceğim ama benim oğlan o kadar olmamıştırr bakalım göreceğizz inşallah kilo almıştıır..
:
ayy çok merak ediyorum kaç kg olduu karın çevresindeki gerilik geçti mii birde sancım var mı yok muu çatlayacağım meraktan yaaa..ay canım teşekkürlerrrr, darısı senden güzel haberler almaya inş.
senin bıdıktaaa büyümüştürrr eminim sola yat bol bol sanırım onun etkisi oldu bende.
başsaglıgı dıleyen tum arkadslarıma cok tesekkur ederım,,, dün bu saatlerde NİŞANIM geldı, doktoru aradım gıttım hemen, acıdan sıkıntıdan stersten sAndım, kontrol ettı catı muaynesınıde yaptı, gelen nişan mış,,,, bebegın akcıgerlerı gelıssın dıye ıgne yaptı ıkı tane, bu sabahta ıkı tane oldum,, 1 tane de hap verdı, dogum heran olabılır dedı, bugun yarın, bu hafta hııç bellı deıl, oğlum yolunu yapıyormuş,ama doktor biraz daha durmasnda fayda var dedı, 2613 gr olmuş kuzum.. fakat catı uygun deıl cıktı, bıdaha bakıcak belkı sıkıntıdan kasılmaktan olmustur dedı, bıdaha bakıcak snra sezeryan yada normal karar vercek..bütün hersey üst üste gelıyo.allahım sabır ver, hergun gırmeye calısıcam nete, calısamaz raporu verdı buarada, işe gtmıyorum. annmede kaldıgım ıcın net yok evde.. bak neler sayıklıyordum, neler oldu. zaten 2 gun gırrmessem dogurdum muhtemelen, heran beklıyoruz. HAYAT BİZE BU ARA NAPIYO BİLMİYORUM, BABAMI KAYBETTIM, OGLUM ERKEN GELIYO, SABIR ALLAHIM
kızlar ya göğüs ucu acıyan varmı.benim göğsümün birinin ucu acayip acıyor yara olmuş gibi.bebeğim doğduğundada böyle acırsa emzirmek imkansız gibikızlar allah yardımcımız olsuuuuunnnnnnn.
canım bu bel ağrın ve kasıklarındaki ağrılar nasıldı anlatırmısın biraz benim bugün iki kürek kemiğimin arasından başlayıp aşağılara doğru inen ağrılarım vardıı korktum sancı mı diyee birde adet olacakmışım gibi ara aara sancılarım oldu ama şiddetli değildii:26::26:
aslında canım senin açılman 1 cm dr istese sancıları durdururdu keşke 10 gün durdursalar ilaçlarla konuşmadınızmı
ay ay randevuyaaa zaman geçmiyor yaaa bende heycandan ölüyordum hehe.ayy çok merak ediyorum kaç kg olduu karın çevresindeki gerilik geçti mii birde sancım var mı yok muu çatlayacağım meraktan yaaa..
güzel dileklerin için teşekkür ederim canım
bool bool yatıyorum canım birde süt içmiyodum baya baya süt içtimm hadi hatırlısıı..
kız birde bende sancılar başladı dünden beri ara ara bişey yok diyodum ama başladıı psikolojikte olabilir hehe
Hiç birşey demedi doktor. Bebeğin durumu iyi dedi. Doğsa sorun olmazmış. Benim de aklıma gelmedi öyle birşey söylemek
anladım ama o bebek değil mi????bana o anlattığın bebişim gibi geliyor. :)))canım karnın top gibi oluyoo farkediyosun zatenn böyle semsert top gibi toplanıyoo rahim karnındaa anlatabildimmi ki yaaa:44:
Bel ağrısı ve karın ağrısı gibi oluyordu benimkiler. Adet olmadan once olan ağrı gibi.. Ama daha şiddetlisi nasıl olur bilmiyorum
bugün akşama kadar iki kürek kemiğimden aşağıya doğru bi ağrı oldu. ara ara geçtii tekrar olduu eğer geçmeyecek gibi olursa bende gideyim en iyisii.Benim karnımın alt kısmında ağrı oluyordu. Bir de bel boşluklarımda. Adet olamayınca öyle bi sıkıntı olur ya onun gibi. 1 gün geçmedi. Gece uyudum sabah da geçmedi. Sonra doktora gittik işte. Hafif ama sabit bir ağrı gibi yani. Arada girip geçmiyo..
ayy canım bugün akşama kadar sırt ve bel ağrısı oldu bende ara ara geçtii birde kasıklarımın üstünde sancılarım oldu birde karnım çok kasıldı zaman çok yaklaştı artık zaten geçmeyecek olursa hemen gideceğim doktora ama çok rahatsız etmezse salı günü öğreneceğim artık sancı var mı yok muu gelsin artık yaramazlaarr..ay ay randevuyaaa zaman geçmiyor yaaa bende heycandan ölüyordum hehe.
ama artık yüzünü hç göstermiyor direk ölçümlerini yapıyor dr okadar.
sütün çok faydası olur canım kemikler için falan iç tabi.
Aslında yoğurt çok faydalıymış.
kızpskilojik dğeildirrrartık vakti geldi. bende sertleşme oluyor kanrımdaa zzz zzzz krampmı desem şimşek çakmasımı desem elektrik veriyorlar gibi desem bilmedim göbek çevremde oluyor.
cnm hastaneye zor gıttım 5 dk yurudum vajınam cok agrıdıı bebek sankı cıkıcakmıs gıbı olduu dr duzenlı sancın cıkmadı dedıı ..Sisst hatunirem ne haldesin dogum yaptinmi?suksuk bugun seninde acilman var derse doktor bayagi agri cekiyorsun sende.
maaalhhhhhhhhhh...benımde belım cok agrıooay bende bilmiom ki canım ne alemde olduğumu bugün yine doktordaydık sancılarım çıktı nst de çatı muayenesinde yine açılman var dendi hatta efarmasyonun çok güzel dedi bende yaniiii dedim açılma çok iyi böle devam ederse gece bile gelebilrsin dedi ağrımda var dünden beri belime çok sert ağrı girio ara ara ama ben çok dr a güvenemedim yaa 3 gün önce de sabah akşam gelir diodu hala bişi yok bakalım ne zaman gelecek bu arada 3 kg olmuş bizim kız
günaydın kızlar akşam doktora gittik çok şükür kalp atışları normal çıktı doktor kızımın nst ye karşı inat yaptığını söledisalı günü tekrar gidicem nst ye ve doktor tarih vericek doğum için bayramdan önce gelir kızım heralde teyzeleri
suksuuuuuukkkkkkk gel hadi.seni bekliyoruz.
sakın doğuruyorum deme sende.var daha bizim.
ben sancıyla gııdınce yapılcakmıss dogumdan oncede olabılırmıss son ana kadar hersey degısebılır ama normal gornuoo sımdılık dedı...kızlar bişey sorucam......
şimdi benim nst de hiç sancım falan çıkmadı.....
bana salı gel çatı muayenesi yapıp doğum şekli hakkında konuşalım dedi....şimdi brn salı günü 37+6 oluyrm,
çatı muayenesininde doğumu ve açılmayı hızlandırdığını duymuştum......ya açılmam muayeneden sonra artarsaaaa....niye doğum sırasında yapılmıyo bu şey....
masalah cnm gozun aydın allah analı babalı buyutsun.. kuzularını kokla benımm ıcınnnKızlar merhaba biz bugun taburcu olduk Çarşamba gunu kızım duru oğlum yiğit dünyaya geldiler cok sukur kızım 2300 oğlum 2000 doğdu. Kızım solunum problemi nedeniyle 1 gun kuvezde kaldi suanda saglık durumu iyi cok sukur bugun taburcu olduk su anda evdeyim. Epidural sezeryan ile dogdular benden by kadar gecmis yapmadim baska doguran var mi forumda
selam kızlar
bizde doktordan geldik.oğlum 2300 olmuş 46 cm herşey yolunda dedi dr. nst ye de almadı 2 hafta sonraymış.bizde hastane çıkışı oğlumuza braun un ateş ölçeri,wewell telsiz,küvet vs.eksiklerini aldık geldik:) kızlar bişey sorcam süt pompasıı ne yaptınız aldınız mı ben elektrikli alıcam ama kararsız kaldım marka konusunda almakta lazım malum çalışan anne..siz n yaptınız
sancıylagıdınce bakıcakmıss cnm .. bakalım nezaman olcakk :26::26::26: dr azkaldı artıkk dedı heyecanlandım bendee
Ay ben oraya geliyrm o zaman doğurmayaaaaaaa................
maşallah annesi elife büyümüş bak.........umarım bi sorun çıkmazda normal olur bebişin
yani 38. Haftadan sonramı oluyormuş çatı muayenesi...
Aman aman annesi herşey yolundaymış sevindim.......
karnında bebekk bı yerde toplanıo kasılma o cnm sureklı olması halınde dr hemen gel dedı bana.. dıkat et sende.o değilde kasılma nasıl oluyor? ben de bişey yok sanırım anlamadığıma göre? neresi nasıl kasılıyor??
60 dan basladı 4o ındıı sureklı dalgalandıı. dr ıı dedı. normalmıss.. cuma gel gene bakıcam dedı cnmm ..tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla öürlü olsunlar canım
gözün aydın suksuk elif büyümüş maşallah
sancıların niye çokmuş seni ağlatacak kadar
ayrıca nst de sancın kaç çıktı
canım bebişin toplanmasından farklı oluyoo benim bi kaç gündür çok oluyoo böyle bi baskı oluşuyo zaten alt tarafa doğru elimle bakınca yuvarlak top gibi oluyo karnım değişik bişey heheanladım ama o bebek değil mi????bana o anlattığın bebişim gibi geliyor. :)))
senin ki kasılmadan ziyade sancı bence cnm yalancı nsancılar yani
karnında bebekk bı yerde toplanıo kasılma o cnm sureklı olması halınde dr hemen gel dedı bana.. dıkat et sende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?