2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:)))))))) benim de kafam karıştı zaten:)))))))))) neyse ben iyiyim. galiba sancım kasılmam yok. zaten benim daha çok var sizlere göre. sizinkiler emeklerken doğururum ben:))

Son düzenleme:
Herkes başka başka yaşıyor belirtileri :)
Neler olduğunu bi anlayabilsek keşke..
Bakalım kim önce doğuracak

ewt o stress hepmızde var halıylee
yerım ben senı kuthanını ..
detayları bekliyoruz şükriye ağrın niye böyle oluyormuş
cnm bebegın kafası asagıda baskı yapıoo vucutda kendını doguma hazırlaıdıgı ıcın oluomus.. dr heran olabılırr dedı kasılmaların ve sancın sık olursa evde durma hemen gel dedı.
sibelde böyle anlattı.aaa benim de oluyor o zaman. ama ben rahatsız olmuyorum. aksine çok seviyorum:))))geceleri çok oluyor özellikle.ben de konuşuyorum kızım toplanma bir yere at elini kolunu sağa sola diyorum:))))
sık olmasın yeterkı cnm dıkkat ett ..

Kizlar ben gidiyorum hbr verim dedim biraz uzanim dedim sizmisim yatak sirilsiklam suyum geldi drumu aradim hastaneye gidiyoruz annemdeyim esim cantami almaya gitti eve dua edin

Kizlar ben gidiyorum hbr verim dedim biraz uzanim dedim sizmisim yatak sirilsiklam suyum geldi drumu aradim hastaneye gidiyoruz annemdeyim esim cantami almaya gitti eve dua edin

Allah yardımcınız olsun. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah... Bize de sık sık haber ver.

İlk ay sütün çok olur ama bebek çok süt içemez. O yüzden özellikle ilk ayda pompa çok işe yarıyor. Sütlerin ziyan olmaz, şiddetle tavsiye ederim demişti iki çocuk annesi bir arkadaşım.
hıııııııı.ya bide o var demi aslında mantıklı......
inşallah sütümüz bol bol olurda ihtiyaç duyarız almaya......

oyyyyyyyyyyyyyyy maşallah tosuncuk annnesi.......
ya ne çabukta büyüdü bizim bıdıklar........

canım bende normal doğum istiyrm ama salı günkü yapılacak olan çatı muayenesinden sonra belli olucak bakalım uygun mu??
sorma şunun şurası en fazla 2 hafta içinde kavuşcaz meleklerimizeee....

ay Allah kutarsın canım.........
ben heyecanlandım valla.......
sağlıklı bişekilde paşanı kucağına alır gelirsin inşallah........

ay kızlar patır patır dökülüyrz......yaaaaa beni heyecan bastı iyiceeeee
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip eder inşallah.............

Sedefler gozunaydin hayirli olsun bebislerin...aybuke haberlerini bekliyoruz saglikla al ins kucagina bebegini.herkes dokulmeye basladi,sizi gordukce acaba erken dogururmuyum diye korkmaya basladim:)

selam kızlar ancak fırsat bulup girebildim bugün dr gittik bizde çatı ma baktı nstye bağladı bebeğin eşiği doğum kanalını kapatmıs o yüzden normal doğum olamayacak malesef sezeryana kaldık:18::18: veee bugün doktor gün werdi 24 ağustosda saat 9da burdasın alıcaz bebeği dedi we bebişimiz sanslı doktoruyla aynı gün doğuyor dedi:) öyle işde kızlar bizim zaman belli Allahtan bişe çıkmazsa şok oldum ama

doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza.sedefler taburcu olmuş çok şükür bebeklerde iyi maşallah.
zevzekbayanda sanırım yarın alıcak bebeklerini evine geçicek.hayırlı haberler bekliyoruz.

selam canım karşılaşamaz oldukk sen ve diğer merak eden arkadaslara haber wereyim dedim asilemirin nişanı gelmiş doktor ciğer geliştirici iğne yapmıs yatakdan kalkma demiş yatıyo sürekli ne kaddar geç olursa o kadar ii demiş biz telden görüşüyoruz bişe olursa haber werdiğinde paylaşırım yine benn...

canım hayırlı olsun doğum tarihi belirlenmiş.sağ sağlim hayırlı ve kolay bi doğum olur inşallah.bebeğin eşi ilk kez bu kontroldemi anlaşıldı aşağıda olduğu yoksa daha önceden söyliyormuydu doktorun canım

burdada paylaşmıştı sanırım nişanı geldiğini asilemir.doktoru heran gelebilir demiş.yoksa başka birinin dahamı nişanı gelmişti ben karıştırıyoorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…