canım bebişin toplanmasından farklı oluyoo benim bi kaç gündür çok oluyoo böyle bi baskı oluşuyo zaten alt tarafa doğru elimle bakınca yuvarlak top gibi oluyo karnım değişik bişey heheanlatamadım kii
kızlar bugün ilk defa nst ye girdim. dr hersey normal dedi oglum 2970 kg olmus, dogum tarihi vermedi ama 38-39 haftadan sonra belli olur artık dedi. şimdiden çok heycanlıyım bazen çok stresli de oluyorum.
siz de strese giriyormusunuz
kızlarr merhabaa bugün dr kontrolümüzz vardıı
oğlum 3100 gr ve 51 cm olmuş. herşey yolundaydı nst sancı falan çıkmadı ben son ana kadar bekleyeceğim sanırım
cumadan cumay akontrollerimiz artık. bukadar kısa ve öz.
ççatı muayenesi yapmadı
bende hatırlatmadım hehe
cnm bebegın kafası asagıda baskı yapıoo vucutda kendını doguma hazırlaıdıgı ıcın oluomus.. dr heran olabılırr dedı kasılmaların ve sancın sık olursa evde durma hemen gel dedı.detayları bekliyoruz şükriye ağrın niye böyle oluyormuş
sık olmasın yeterkı cnm dıkkat ett ..sibelde böyle anlattı.aaa benim de oluyor o zaman. ama ben rahatsız olmuyorum. aksine çok seviyorum:))))geceleri çok oluyor özellikle.ben de konuşuyorum kızım toplanma bir yere at elini kolunu sağa sola diyorum:))))
Herkes başka başka yaşıyor belirtileri :)
Neler olduğunu bi anlayabilsek keşke..
Bakalım kim önce doğuracak
Kizlar ben gidiyorum hbr verim dedim biraz uzanim dedim sizmisim yatak sirilsiklam suyum geldi drumu aradim hastaneye gidiyoruz annemdeyim esim cantami almaya gitti eve dua edin
Kizlar ben gidiyorum hbr verim dedim biraz uzanim dedim sizmisim yatak sirilsiklam suyum geldi drumu aradim hastaneye gidiyoruz annemdeyim esim cantami almaya gitti eve dua edin
hıııııııı.ya bide o var demi aslında mantıklı......İlk ay sütün çok olur ama bebek çok süt içemez. O yüzden özellikle ilk ayda pompa çok işe yarıyor. Sütlerin ziyan olmaz, şiddetle tavsiye ederim demişti iki çocuk annesi bir arkadaşım.
oyyyyyyyyyyyyyyy maşallah tosuncuk annnesi.......kızlarr merhabaa bugün dr kontrolümüzz vardıı
oğlum 3100 gr ve 51 cm olmuş. herşey yolundaydı nst sancı falan çıkmadı ben son ana kadar bekleyeceğim sanırım
cumadan cumay akontrollerimiz artık. bukadar kısa ve öz.
ççatı muayenesi yapmadı
bende hatırlatmadım hehe
canım bende normal doğum istiyrm ama salı günkü yapılacak olan çatı muayenesinden sonra belli olucak bakalım uygun mu??inşallah normal dogumolacak, sen nasıl yapmayı istiyorsun.
Allah sağsalim bebeklerimizi kucagımızaalmayı nasip etsin
sonlara yaklaşıyoruz :) diger taraftan da bebeğimin karnımın içinde olmasına cok alıstım, cok tuhaf bi duygu
Kizlar ben gidiyorum hbr verim dedim biraz uzanim dedim sizmisim yatak sirilsiklam suyum geldi drumu aradim hastaneye gidiyoruz annemdeyim esim cantami almaya gitti eve dua edin[/QUOTE
Allah yardımcın olsun canim..bı avazda kurtulursun inşaallah..haberlerini bekliyoruz..
selam kızlar ancak fırsat bulup girebildim bugün dr gittik bizde çatı ma baktı nstye bağladı bebeğin eşiği doğum kanalını kapatmıs o yüzden normal doğum olamayacak malesef sezeryana kaldık:18::18: veee bugün doktor gün werdi 24 ağustosda saat 9da burdasın alıcaz bebeği dedi we bebişimiz sanslı doktoruyla aynı gün doğuyor dedi:) öyle işde kızlar bizim zaman belli Allahtan bişe çıkmazsa şok oldum ama
selam canım karşılaşamaz oldukk sen ve diğer merak eden arkadaslara haber wereyim dedim asilemirin nişanı gelmiş doktor ciğer geliştirici iğne yapmıs yatakdan kalkma demiş yatıyo sürekli ne kaddar geç olursa o kadar ii demiş biz telden görüşüyoruz bişe olursa haber werdiğinde paylaşırım yine benn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?