2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yav beceremiyorum sanırım benim telden kaynaklanıyor c3 ama insert image'a tıklayınca hiiç bişi olmadan aynı sayfayı gösteriyor. Teşekkür ederm yinede

hayırlısı olsun arkadaşım ama sezeryanda olsa biraz fazla erken almıyormu

burdada paylaşmıştı sanırım nişanı geldiğini asilemir.doktoru heran gelebilir demiş.yoksa başka birinin dahamı nişanı gelmişti ben karıştırıyoorum.

yok yok ben de asılemırı okumustum uzulmustu.ama uzulmesın bence cunku artık sımdıden sonra saglıklı sekılde dogacaktır ıns.
dıdem bu arada hayırlı olsun.bebıslerımız gelıyor artık:)

aaa aybukemın de suyu gelmıs...heyecanladım :) kac haftalık o? benım cantam hazır degıl...

Bende çok heyecanlandım Ağustos 10, Eylül anneleri dökülmeye başladı benim gibi beklenen doğum tarihi Eylülün sonu olanlar çatlayacağız meraktan ve heyecandan Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah bebişlerimizi

vallahi ben de heyecanlandım yazdıklarını okuyunca. haftalar birbirini kovalıyor zaman çok hızlı geçiyor artık ;;;;;;;; hadi bakalım Allah yardımcınız olsun...

Kizlar ay noluyo.. Kimin suyu geldi? Kimin nisani geldi? Ay catliycam.. Gecmis yapiyim hemen herkes ve bebisler iyidir insallah..

Selam kizlar bugun cemre mi cikardik kizimi kollarima aldim optum kokladim ona dokunmak onu hisstmek seyretmek o jadar guselku oturup agliyorum insan bakmsya kiyamiyor valla cemremde annesinr gulucukler saciyor meleklrr gulduruyor kizimi kilosu 2550 ye dusmus sisi inince
sedefler gozun aydin cnm cok hecmis olsun demek seninkilerde bnm ki hibi miniminnak allah anali babali buyutmeyi nsp etsn ins
aubukem ve asilemirede cok gecmis olsun iyi haberlerle gelin ins

kizlar bnm cemrem hep uyuyor simdi tabi uyuyacak o diceksiniz ama emzirmekte zorlaniyorum uyanmio hep uyumak istio cnm sikkindi bugin hep cok az emiyor napcam bn ya bilmiyorum k.v sagdigim sutu cay kasigiyla azina verdi 2 kez biberonla vermedij bnm hogsumu emmez die
zaten hastaneden cijarken azcik sarilik vardi dahada artck die korjuyorum dua edin melegime
ay ne zor kizlar hamilelik anneligin rn kolay kismiymis valla

ay canım benim maşallah cemrene önemli bir şeyi yok ya herşey yoluna girer merak etme. bizde bekliyoruz doğumu,herkes yavaş yavaş hastane yollarını tutmaya başladı bizimde bebişlerimiz doğsada doya doya koklasak senin gibi,zamanından önce gelmezse birkaç haftam kaldı salı günü kontrlüm var bakalım doktor ne dicek

zevzekcim gözün aydın, maşallah cemreye
uyusa da emzirmeye çalış annesi, iki saatten fazla uyumasına izin verme, hemen daya memeyi, dr. lar diyor zorla uyandır diye. İnşallah gerçer hemen sarılığı.

günaydın kızlar...

ben yine kolumun ağrısından 6.30 dan beri ayaktayım. Geçmişi bitirdim geldim. Bugün bebek görmeye gidicem, dün yazmıştım arkadaşım 36. haftada doğum yapmış diye, bugün onu ziyarete gidicez. Hemen hemen benimkisi kadar, bakalım neye benziyor sıpacık. Bir de arkadaşım benim doğum yapacağım hastanede doğumunu yapacaktı, hastane ve görevliler hakkında da bilgi alıcam. Ama onun 36. haftada yaptığını duydum ya iyice tırstım, birden suyu gelmiş. Ben de yarın 34 oluyorum.:18::18::18::18::18:

ayyy cnm bnm yaaa kokla mis gibi:))))) Allah analı babalı büyütsün.hayırlı bir evlat olur inşallah.
cnm doktorun söylemiştir belki ama 2 saatte bir uyandırın diyorlar. emmesi biraz zor tabii annesi zaman ver ona..çenesi yeterince kuvvetli değil. yeni doğan yarım saatte anca emer. sıkılmadan usanmadan beklemek gerekir onu.offff emmiyor bu diye bırakmamak gerekir.
ben bilmiyordum ama bu aralar hep aynı şeyi duyuyorum kaşıkla verin diyorlar.çeneleri kuvvetli değil yaa biberonu verince ona alışıyor.çünkü biberonla emmek daha kolay geliyor onlara.sarılık olmasın diye biraz mama takviyesi yapın dedi mi doktor??? sütün varken istemezsin belki ama 1 haftada falan alışmazmış mamaya korkmayın diyorlar.umarım herşey istediğin gibi olur

geçmişolsun cnmben de tırsıyorum. herkes gidiyor yavaş yavaş. benim eylül sonu olmasına rağmen hazırlıksız yakalanacağım diye korkmaya başladım.yarın kıyafetleri yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlıyorum inşallah:))))

canım çooook sevndik kızımla. Sonunda kavuşmuşsunuz. Arkadaşın annesi topuğunıu hafif çimdirip uyandırıyordu. Bolbol emzirmeye çalış tatlm

hayırlısı olsun cnmm gununn bellı olmuss... azkaldı sende agustoss annesı olucaksın ınss.
tskler cnmm.. haber aldıkca yazarsın ınss ıyılerdırrr

yesınler cımcımeyıı .. masalahh sızee... koklaa bızım ıcıınn kocamannnnnnnnnnnn..dualarımızz senınlee cnmm

Ayy çok heyecanlı ya eylül annişleri teker teker doğurmaya başladı :) Allah yardımcıları olsun..
bana da doktorum bebeğin kilosu iyi,ağustos 20 den sonra doğuruyorum diye gelirsen alırız seni doğuma engellemeye çalışmayız dedi
valla çantam bile henüz hazır değil, ben bugünden tezi yok başlayayım hazırlığa ..
ama hemşireye bebek ilk doğduğunda hangi kıyafetleri vermek lazım bilmiyorum, onları ayrı poşete koyup yerleştiricem..bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim..
bebişim yatağı bile hazır değil hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…