2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Günaydın hanımlar...

Aybükem ve asilemir hayırlı haberlerle gelir inşaallah Allah yardımları olsun...

bugün ben yokum temizlik yapcaz ama sağ ayağım bildiğiniz davul gibi yürüyemiyorum ben ancak otururum işim bitince gelirim herkese hayırlı, sancısız, ağrsızı günler...

gunaydın cnmm dıkkat et kendınee madem ayagın şiş bugun ıs yapmaa.. yardım edıcek kımse yokmu

iki saatten beri geçmiş yapıyorum ancak bitirebildim hanımların olduğu yerde ne olur bol çene:))
doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum darısı başımıza artık. bizde dün doktora gittik eylülüm 2370 gram olmuş maşallah çok iyi dedi doktorumuz bende bir ayda bir kilo almışım onu da bebişime almışım çok sevindim:)) bu arada doktorumuz bizi nst ye hiç sokmadı onla ilgili hiç bişi de demedi illa girmemiz gerekiyor mu erken mi anlamadım ki ben(

canım geçmişi bitirip ancak yazmaya fırsat bulabildim evet aynı güne geliyormuş doğumumuz gerçi bizim ki kız olduğundan erken gelme ihtimali yüksek geliyor bana doktor da dün dedi kilosu bir hafta önden gidiyor bir hafta erken olabilir diye bakalım hayırlısı bende doğum anını pek düşünmek istemiyorum düşününce insan daha çok telaşa kapılıyor ne yapalım dünya üzerinde milyonlarca insan doğuruyor bizde onlardan biri olucaz inşallah rabbimize sığınıp duamızı edip gidicez bakalım rabbim hepimize kolaylık versin

gunaydın sabah saabah bu enerjının kaynagınedırrr

Kocişim geldi ayol..Ondan böyleee.Hoş pazartesi geri gidecek ama olsun..2 gün 2 gündr

ozaman iiiiii

Canım genelde 36. haftadan sonra sokuyolar nstye.Ben 35 de girdim gerci ama sancılarım var dediğim için doktor bi bakalım demişti.Masallah bu arada eylülüne de sana da

:)))))))) benim de kafam karıştı zaten:)))))))))) neyse ben iyiyim. galiba sancım kasılmam yok. zaten benim daha çok var sizlere göre. sizinkiler emeklerken doğururum ben:))
yok canım belli mi olur ufaklığın ne zaman geleceğii sen hazırlıklı oolll malum eylül bebekleri pek aceleci çıktııı
Kizlar ben gidiyorum hbr verim dedim biraz uzanim dedim sizmisim yatak sirilsiklam suyum geldi drumu aradim hastaneye gidiyoruz annemdeyim esim cantami almaya gitti eve dua edin
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım sağlıkla oğluna kavuşursun inşallahhh dualarımız seninleee
canım hakkında hayırlısı olsunn... tarihde belli olmuş bakalım bizim ufaklıklar ne zaman teşrif edecekler.. sağlıkla kavuşalım hepimiz yavrularımıza o yeterr
canım çook sevindim senin adına öp kokla cemreyi bool bool. birde zorlada olsa emzirmeye çalış canım 2 saatte bi emmeleri gerekiyomuşş birde sarılık olmaması için az bi mama takviyesi yapabilirsin canım malum hep okuduklarımızdan biliyoruzz..
ALLAH kolaylık versin canım zor da olsa annelik muhteşem bişeydir eminimm darısı başımıza sağ salim kavuşuruz inşallah bebişlerimizee
hehe süpermiş yaa
maşallahh eylül hanımaa kocaman olmuşş
doktordan doktora değişiyo canım beni 35. haftada nstye almıştı doktorum ama bazılarıda almıyoo

geçmişolsun cnmben de tırsıyorum. herkes gidiyor yavaş yavaş. benim eylül sonu olmasına rağmen hazırlıksız yakalanacağım diye korkmaya başladım.yarın kıyafetleri yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlıyorum inşallah:))))[/QUOTE]

kızlar o arkadaşımın da çantası hazır değilmiş doğuma giderken, ben ona birkaç hafta önce sormuştum hazırladın mı diye, son iki hafta hazırlarım demişti, son iki haftayı görmeden doğum yaptı.

Canım genelde 36. haftadan sonra sokuyolar nstye.Ben 35 de girdim gerci ama sancılarım var dediğim için doktor bi bakalım demişti.Masallah bu arada eylülüne de sana da

maşallahh eylül hanımaa kocaman olmuşş
doktordan doktora değişiyo canım beni 35. haftada nstye almıştı doktorum ama bazılarıda almıyoo[/QUOTE]

bizim bi sonraki randevuyu araya bayram giriyor diye 1 eylüle verdi o zamana kadar da 38 haftalık felan oluyoruz geç olmaz mı o zaman kesin girmek gerekiyor mu ki nst ye

ayy benimde hazır değildii 37den sonra hazırlarım diyodum zevzekbayan doğum yapıncaa tırstım hemen hazırladımm:18::18::18:

bizim bi sonraki randevuyu araya bayram giriyor diye 1 eylüle verdi o zamana kadar da 38 haftalık felan oluyoruz geç olmaz mı o zaman kesin girmek gerekiyor mu ki nst ye
o zaman kesin alır nstye benim 35teydi randevum birde salı gideceğim yani 37 oluyorum sonrada büyük ihtimal her hafta gel diyecek tabi doğurmazsam
bence 38de kesin alması lazım bazen sancı oluyo ve hissetmeyebiliyoruzz

günaydın şişgöbiş hanımlarrrrrr

doğuranlar nişanı suyu gelenler var

hayırlı doğumlar olsun inşallah sağlıkla kucaklarına alsınlar

bende tırsıyorum ne yalan söyleyim hazırlığımız tamamda yıkanıp ütülenecek çanta hazır edilecek ama ben yavaştan alıyorum yoksa hemen doğuma gidecekmişim gibi psikolojiye girerim hazır olursa
annem eşim hergün söyleniyorlar ama ısrarla bayram sonunu beklicem allah hepimizin yardımcısı olsun bebişler vakitlice gelsinnnnnnn sağlıkla inşallahhh

Günaydınnnnnnnnnnnnnn hatunlar 2 gündür netimde sorun vardı giremedim maşşallah sizde çok merak etmişsiniz beni.... Doğum yapan arkadaşları tebrik ediorum sağlıkla -sıhhatle büyütmenizi diliyorum ...

canım daha çocuk döneli 1 ay bile olmamısdı o yüzden ilk defa söyledi çok saol canım

selam kızlar bugün bebek bakım çantasını hazırladım bi kaç eksik var ama olsun bir yerden liste bulmuştum sizlerede yazayım belki işinize yarar, eklemek istedikleriniz varsa paylaşalım çok faydalı olur böylece
• Bebek bezi
• Islak mendil ve temizleme havluları
• Alt değiştirme minderi ya da örtüsü
• Pamuk ve kaynamış su (Pamuk ile temizlik yapanlar için)
• Pişik önleyici krem
• Beslenme Malzemeleri (Biberon ile beslenen bebekler için)
- Biberon ve biberon emzikleri
- Biberon ısıtıcısı, biberon taşıyıcısı
- Biberon ve emzik hijyeni için sterilizatör (uzun süreli bir gezintiye çıktıysanız)
- Küçük bir termos içerisinde kaynamış ılık su
- Mama
• Emzik ve emzik askılığı (Yere düşme ihtimaline karşın bir kaç emizk bulundurmakta fayda var)
• Diş kaçıyıcı veya bir kaç yumuşak oyuncak
• En az 2-3 adet alttan çıt çıtlı body
• En az 2-3 adet dış giysi (Tulum, takım v.b.) (bebeğin kusması, üzerine birşey dökmesi ihtimaline karşın)
• Mevsimine göre yelek, hırka veya mont
• Önlük
• Şapka
• Patik ve çoraplar
• Kağıt mendil
• Dezanfektan Jel (Eliniz yıkayamadığınız ortamlarda çok işe yarar)
• Boş poşet (Kirli veya ıslak çamaşırları koymak için)
• Ek gıda alan bebekler için bebek kaşığı
• Üstüne örtmek için mevsimine göre battaniye veya örtü
• Ateş ölçer
• Oyuncak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…