2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maşallah canım poste koyma bebiş giyecek onları tenine ilk temas eden sey posetin içinde olmasın bir bohça gibi bişeye sar örtüye sar öyle wer bak biz ne koyduk içine 1 adet bez uzun kollu çıtçıtlı bady alttan giymesi için çorap ayakları patikli alt üst takım eldiven şapka bu kadar heralde hastane çıkışının içinde war zaten

canım senin ikizdi yanlış hatırlamıyosam bence yavaştan hazırla istersenn yıkaması ütülemesi baya zaman alıyoo çünküü..
Günaydınnnnnnnnnnnnnn hatunlar 2 gündür netimde sorun vardı giremedim maşşallah sizde çok merak etmişsiniz beni.... Doğum yapan arkadaşları tebrik ediorum sağlıkla -sıhhatle büyütmenizi diliyorum ...
ama ağlama yaaa..
çook kalabalık burasıı o yüzden atlabiliyoruzz kim vaar kim yoook ama bi kaç gün daha girmesen kesin farkına varırdık canım doğurduğunu fln düşünürdük artııkk
bebek bakım çantası derken yani doğduktan sonra senin taşıyacağın çanta mıı. sanki baya fazla gibi bu listee diş kaşıyıcı flnn gerek yok ki henüzz. tabi kişiye göre düzenlenebilir gayet faydalı bi liste olmuşş fazlasıyla herşey varr

Günaydınnnnnnnnnnnnnn hatunlar 2 gündür netimde sorun vardı giremedim maşşallah sizde çok merak etmişsiniz beni.... Doğum yapan arkadaşları tebrik ediorum sağlıkla -sıhhatle büyütmenizi diliyorum ...

kız sen bize darıldın mı yani, ama biz o kadar çok kişi olduk ki artık herbirimizi aklımızda tutmamız takip etmemiz imkansız bir hal aldı, eminim ben de 2,3 gün girmesem bu yoğun gündemde kimse nerde bu kız demez. Anca çok uzun girmeyince hatırlarlar.

canım daha çocuk döneli 1 ay bile olmamısdı o yüzden ilk defa söyledi çok saol canım

bunu da ilk defa duydum, meğer normal doğum yapmayı engelleyecek ne çok durum varmış, hayırlısı olsun canım

günaydın anişşlerrr bugün rüyamda doğuma gittiğimi gördüm tabi çantam falan hazır değil yaa o telaşla ne bulduysam doldurdumm çantaya,heralde başıma gelecekleri gördüm rüyamda bu gidişle çantasız doğurcam :))))

evet dışarıya çıkarken fln yanımızda olan çanta yanii, bende hepsini koymadım bebeğin ayına göre ayarlanıyor ihtiyaçlar :)
çanta evde boş durmasın dedim hem canım sıkılıyordu bunuda hallettim

ha bide çantaya pipiped koydum 2 tane :))

Son düzenleme:
bencee hazırla tez zamandaa bak rüyana bile girmişş.
iyi yapmışsın aslındaa hazırlamakla aeadan çıkmışş..
ayy pipiped ne yaa:44::44:

iyi yapmışsın aslındaa hazırlamakla aeadan çıkmışş..
ayy pipiped ne yaa:44::44:

geçen arkadaşım hediye etti, onada ebebekten hediye etmişler galiba, erkek bebeklerin altını temizlerken pipisine minik havlu şapka gibi bişey, takıyosun çiş kazalarından kurtuluyosun :))

geçen arkadaşım hediye etti, onada ebebekten hediye etmişler galiba, erkek bebeklerin altını temizlerken pipisine minik havlu şapka gibi bişey, takıyosun çiş kazalarından kurtuluyosun :))
ayyy ne güzeel her erkek bebek annesine şart valla.. bende bulursam alayım bari oğlumun heryeri sulamasını istemem

hahhhayyyyyyyy çok güldüm yaaa oooy annem o pipileri yerim bennnnpipiped de çıkmış demek

sibel evet canım ikiz oğluş bizimkilerde
hep erken doğum senaryoları beynimde dolanıyor bide çanta hazır olursa ben hepten kafayı sıyırırımm:18::18:ben bayramdan sonra hazırlıcam

sibel-sa ve esteban arkadaşlarım teşekkür ederim ilginize-alakanıza. hepinizi seviyorum bakmayın hormonel duygulanmalr yaşıoruz ,bugünlerde birazcık alıngan oldum ..

ya ben de istiyom bu pedden sadece ebebek temi var, bilen var mı?

senden haber bekliyordum kaç gündür, sedefler gözün aydın . :) ne mutlu bi günde eve çıktınız.

allah bağışlasın kuzularını:)

Herkese cok tesekkur ederim İnternet'e pek giriyor malumunuz iki tane yaramaz hiç durmuyor. Dogum hikayede yazacağım musait bir vakitte. Biz 2 günde taburcu olduk . Öpüyorum hepinizi

merhaba hanimlar
oncelikle hepinize saglikli kolay dogumlar diliyorum.
bende nasip olursa ocak annesi olucam.
bir sey sormak istiyorum
ben 14. haftamda dr gittim ve dr erkege benziyor dedi
17. haftam bitmisti ve baska dr gittim pipisini gordum %99 erkek dedi
bugunde 19. haftam bitti ve baska dr gittim oda kiza benziyor dedi cihazi biraz daha iyiymis 4 boyutlda gosteriyormus ama

alt kisminda 4. boyutu acmadi yani siyah beyaz bakti yine
sizde boyle bir durum oldumu?
yani once erkek deyipte kiz da kesinlesen ???
cok garip oldum kendimizi 1 aydir erkege alistirmistik adi bile hazirdi dumur olduk kisaca:)
bu kadar buyuk haftalarda nasil farkli farkli soylenebiliyor.

karın bölgesi geriliğini takma canım
o bazen kapanır bazen iler de olur

benimde sıvı akıntım var yatınca taa arkaya kadar gitmiş
korkutorum acaba bebk suyu mu anlamıyom ki
cahillik ne kötü

kesinlikle şart canım, bende duymamıştım daha önce çok kullanışlı bişeymiş yıkayıp yıkayıp kullanabiliyosun uzun süre :)
ayy ben bayıldım bu pipipede yaaa sadece e bebekte varr amaa((
ama daha 31.haftadasın canım bayramdan sonra hazırlarsın artık hemen 2 gündee
sibel-sa ve esteban arkadaşlarım teşekkür ederim ilginize-alakanıza. hepinizi seviyorum bakmayın hormonel duygulanmalr yaşıoruz ,bugünlerde birazcık alıngan oldum ..
ayy o dalgalanmalar hep var canım anımız anımıza uymuyoo kii bi ağlıyoruuz bi gülüyoruzz
ya ben de istiyom bu pedden sadece ebebek temi var, bilen var mı?
evet canım sadece e bebekte var ıslak mendilin yanında hediye geliyoo ama harika bişey yaa oğluşlarımızın çiş kazalarınaa sooonn
Herkese cok tesekkur ederim İnternet'e pek giriyor malumunuz iki tane yaramaz hiç durmuyor. Dogum hikayede yazacağım musait bir vakitte. Biz 2 günde taburcu olduk . Öpüyorum hepinizi
doğum hikayenii sabırsızlıkla bekliyoruz canım fırsat bulunca yaz artıkk. sen iyisin dimi ağrın fln yoktur inşallah çok fazlaa..
karın bölgesi geriliğini takma canım
o bazen kapanır bazen iler de olur
2 hafta gerilik var dedi doktorum birde 35.hafta 2440grdı oğlum zayıf dedi benim doktor bi alem yaa
belki gövdesi uzun olacaktır oğluşumun da o yüzden incedir belii anası gibi
benimde sıvı akıntım var yatınca taa arkaya kadar gitmiş
korkutorum acaba bebk suyu mu anlamıyom ki
cahillik ne kötü
valla yaa bilmemek çok kötü gerçekten benimde sabahtan beri karnımın sağ tarafında acayip bi ağrı var zor yürüyorum desem yalan olmazz.
bi bekle bakalım canım artacak gibi olursa gidersin doktoraa bazen idrarımızı kaçırıyomuşuz fark edemiyomuşuz öyle olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…