2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ayyyy canim cok sevindim seni merak ediyordum cok. Cok sevindim ucunuzun de iyi olmasına seni ve kuzularını öpüyorum cok

selam kızçeler nasılsınız?
off yaa içim bir tuhaf hep normal normal diyordum sezeryana alıştıramıyorum şimdi kendimi. ama kuyruk soumu kemiğimin tekrardan kırılmasını göze alamam hele o kemiğin bebeğime zarar vermesini hiçç hiçç göze alamam. kafam çok karışık içim bir buruk tamam benim için önemli olan bebeğimin ve benim iyi olmam ama işte tuhaf
*
2. bebeğini olanlar ve sezeryan doğum yapan önceden naptınız dikişleriniz çok acıdı mı hemen toparlanabildiniz mi?

selammmm kızlarrrrr

bugun dr. randevumuz vardı .. muayene olduk biraz zayıfız 2800 olmusuz ama olsun herşey yolunda o zaten problem değil ..
asıl şoku Dr. çatı muayenesi yapalım dediğinde yaşadım :18::18::18::18::18::18::18::18:
ben hazır değildim falan dedim olsun önemlki değil nolcak dedi ...
ay kurbanlık koyun gibi hissetim kendimi ve korktum çok sıktım acıdı oyuzden
ama hata bende serbest bıraksam sorun olmucak ama istemdışı aşırı kastım .. nese çatım müsaitmiş..
ama ben korkudan bunu bile yapamıom nası normal doğurcam dedim yaparsın yaparsın dedi..
oğluşumun gelmeye niyeti yokmuş bol bol yuruyus yapman lazım dedi ..
ilk kez nst ye de girdik o da normal cıktı .. hast.den cıkınca da ağladım çok stres oldum yaaa

Teşekkür ederiz cnm inşallahh.. Çok enteresan ama olabiliomuş bi tanıdığım 7. aydan sonra cinsiyeti kızken erkek demişler ama 19. haftada artık bilinmesi gerekir cinsiyetin farklı farklı şeyler soylemeleri enteresan:44::44:

sibel-sa ve esteban arkadaşlarım teşekkür ederim ilginize-alakanıza. hepinizi seviyorum bakmayın hormonel duygulanmalr yaşıoruz ,bugünlerde birazcık alıngan oldum ..

cnmm esteban ın dediği gibi o kadar cok kalabalık ki insan tam takip edemıo ... ben bi suksuk u takip edebiliom o standart sabah girio oğlen uykusuna gidio gelıo yine yazıo gelmeyince insan farkedıo :)))

iyiyiz canım hoşgeldin..
hem senin hemde bebişinin iyiliği için mecbur sezeryan olacaksın üzme bu kadar kendinii..
sağlıklı olsunda canım varsın zayıf olsunlar artık ne yapalımm..
AYY ALLAHTAN benim doktorum doğum başlayınca yapıyomuş çatı muayenesini bi aksilik olmadığı takdirde tabikii zaten o sancıyla anlamam bilee keşke sende kasmasaymışsın kendini iyiyimiş neyse artık bunuda atlatmışsınn..
bebek henüz aşağıya inmediği için mi yürü dedi acaba doktorunn..
üzme bu kadar kendinii hakkımızda hayırlısı olsunn üzülme lütfenn

Aynı beni tarif etmişsin. Ben de hastaneden çıkınca ağladım kurbanlık koyun gibi hissettim kendimi :)

kızlar çatı muayenesi sonrası kahverengi bi kanama olmuş şimdi wc ye gidince farkettim ama telaşe kapılmadım dr. olur korkma demişti..
ama ne gerek vardı ya keşke olmasaydım çatı muayenesi

sagol canim ilgin ve cevabin icin Basima boyle birseyin gelicegini hic dusunmemistim. kucuk haftada degisse anlicaktimda
biri 17. haftam digeride 19. hafta . neyse hayirlisi artik saglikli olsunda biz hem kiz hemde erkek ismi bulalim bari :)
kizimda hep kiz dediler bir tane oglan diyen olmamisti

aşağı inmemiş demekki dr. senin bebişin gelmeye niyeti yok yürüyüş yapman lazım dedi ama bende gerçekten yürümüyorum hamileliğimin başında biraz yürümüştüm evden dısarı da cıkmıom sıcak die akşamları kocişle gidelim desek vardiyalı çalışıo ve cok yoruluo işte artık evde koşu bandım var onda yürürüm olmadı ... ya ben ona üzülmedim psikolojimi tamamen çatı muayenesi bozdu eğer gitmeden once bilseydim kendimi hazırlardım bi anda şok oldum aklıma direk annem geldi cnm annem nası dogurdu beni kimbilir

Aynı beni tarif etmişsin. Ben de hastaneden çıkınca ağladım kurbanlık koyun gibi hissettim kendimi :)

sorma yaaa annem olsa da sarılsam falan oldum daha biz anneciyiz ahh ahh nası anne olcaz bilmem :))

rica ederim cnm ya dr.dan kaynaklanıo ya da sizin ufaklık biraz utangaç tam göstermıo demkki :)) eli ayağı düzgün olsun en önemlisi sağlıklı olması ama insan merakta edıo karnını severken oğlum mu dicek kızım mı dicek insan şaşırıo :))

mrb kzlar naslsnz dogum yapanlar olmus allah anali babli buytsn saglikla ins.snunda teldn grmyi bsardm bz iyiz bebgm dogum pozisyonuna dndu şukur hrsey gayet iyı gorunuo

keşke deseymiş doktor bi dahaki gelişinde çatı muayenesi yapacağım diyee neyse artık geçti gitti canım boşverr üzülme senn... bende hiç yürümedim sayılır ama çok hareketliyimm hiç durduğum yerde durmuyorum kii inşallah benimki inmiştir aşağıyaa bana inmiş gibi geliyoo ama göreceğiz artık salı günüü..

mrb kzlar naslsnz dogum yapanlar olmus allah anali babli buytsn saglikla ins.snunda teldn grmyi bsardm bz iyiz bebgm dogum pozisyonuna dndu şukur hrsey gayet iyı gorunuo

canım bende seni merak ediyordm uzun süre göremedim, senin bebeğinede küçük diyorlardı sanırım bi probleminiz yok, kendinize dikkat edin :)

inş cnm bnm karnım hala yukarda aslında bakınca anlaşılıo .. bende temizliğe vurayım kendimi nası olsa gelmeye niyeti yok gelse de erken değil artık :)) halı falan mı silsem

inş cnm bnm karnım hala yukarda aslında bakınca anlaşılıo .. bende temizliğe vurayım kendimi nası olsa gelmeye niyeti yok gelse de erken değil artık :)) halı falan mı silsem

benim göbeğimede çok bilmişler düşmüş iyice diyolar sinirlerim tavan yapıyo ben eylülden önce gelmesini istemiyorum korkumdan tuvalete bile yaavaş yavaş gidiyorum :) bakalım ne kadar tutabilecem içerde...

benim göbeğimede çok bilmişler düşmüş iyice diyolar sinirlerim tavan yapıyo ben eylülden önce gelmesini istemiyorum korkumdan tuvalete bile yaavaş yavaş gidiyorum :) bakalım ne kadar tutabilecem içerde...

cnm aman seninki zamanına kadar dursun ben bundan sonra bol bol hareket edeyim yoksa paşamızın içerde keyfi yerinde çıkmam da çıkmam dıo

slm hanımlar çok kalamıycam ama hemen girip yazayım dedim 27 ağustos pazartesi saat 8:30 da ameliyata giriyorum:18::18: inş 3000 gr olmuş kızım 3500 falan doğar dedi ve bu arada bol karpuz dedi potasyum kaynağı olduğu için bebeğe kilo yapıyomuş ve de suyunu artırıyomuş

kızlar çatı muayenesi sonrası kahverengi bi kanama olmuş şimdi wc ye gidince farkettim ama telaşe kapılmadım dr. olur korkma demişti..
ama ne gerek vardı ya keşke olmasaydım çatı muayenesi

keşke 1 hafta sonra falan yapsaymış ya evet kanama oluyo bende de olmuştu ama tedirgin ediyo genede

Hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Güzel haberlrinizi bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…