Kızlar merhaba biz bugun taburcu olduk Çarşamba gunu kızım duru oğlum yiğit dünyaya geldiler cok sukur kızım 2300 oğlum 2000 doğdu. Kızım solunum problemi nedeniyle 1 gun kuvezde kaldi suanda saglık durumu iyi cok sukur bugun taburcu olduk su anda evdeyim. Epidural sezeryan ile dogdular benden by kadar gecmis yapmadim baska doguran var mi forumda
merhaba hanimlar
oncelikle hepinize saglikli kolay dogumlar diliyorum.
bende nasip olursa ocak annesi olucam.
bir sey sormak istiyorum
ben 14. haftamda dr gittim ve dr erkege benziyor dedi
17. haftam bitmisti ve baska dr gittim pipisini gordum %99 erkek dedi
bugunde 19. haftam bitti ve baska dr gittim oda kiza benziyor dedi cihazi biraz daha iyiymis 4 boyutlda gosteriyormus ama
alt kisminda 4. boyutu acmadi yani siyah beyaz bakti yine
sizde boyle bir durum oldumu?
yani once erkek deyipte kiz da kesinlesen ???
cok garip oldum kendimizi 1 aydir erkege alistirmistik adi bile hazirdi dumur olduk kisaca:)
bu kadar buyuk haftalarda nasil farkli farkli soylenebiliyor.
sibel-sa ve esteban arkadaşlarım teşekkür ederim ilginize-alakanıza. hepinizi seviyorum bakmayın hormonel duygulanmalr yaşıoruz ,bugünlerde birazcık alıngan oldum ..
iyiyiz canım hoşgeldin..selam kızçeler nasılsınız?
off yaa içim bir tuhaf hep normal normal diyordum sezeryana alıştıramıyorum şimdi kendimi. ama kuyruk soumu kemiğimin tekrardan kırılmasını göze alamam hele o kemiğin bebeğime zarar vermesini hiçç hiçç göze alamam. kafam çok karışık içim bir buruk tamam benim için önemli olan bebeğimin ve benim iyi olmam ama işte tuhaf
*
2. bebeğini olanlar ve sezeryan doğum yapan önceden naptınız dikişleriniz çok acıdı mı hemen toparlanabildiniz mi?
sağlıklı olsunda canım varsın zayıf olsunlar artık ne yapalımm..selammmm kızlarrrrr
bugun dr. randevumuz vardı .. muayene olduk biraz zayıfız 2800 olmusuz ama olsun herşey yolunda o zaten problem değil ..
asıl şoku Dr. çatı muayenesi yapalım dediğinde yaşadım :18::18::18::18::18::18::18::18:
ben hazır değildim falan dedim olsun önemlki değil nolcak dedi ...
ay kurbanlık koyun gibi hissetim kendimive korktum çok sıktım acıdı oyuzden
ama hata bende serbest bıraksam sorun olmucak ama istemdışı aşırı kastım .. nese çatım müsaitmiş..
ama ben korkudan bunu bile yapamıom nası normal doğurcam dedim yaparsın yaparsın dedi..
oğluşumun gelmeye niyeti yokmuş bol bol yuruyus yapman lazım dedi ..
ilk kez nst ye de girdik o da normal cıktı .. hast.den cıkınca da ağladım çok stres oldum yaaa
selammmm kızlarrrrr
bugun dr. randevumuz vardı .. muayene olduk biraz zayıfız 2800 olmusuz ama olsun herşey yolunda o zaten problem değil ..
asıl şoku Dr. çatı muayenesi yapalım dediğinde yaşadım :18::18::18::18::18::18::18::18:
ben hazır değildim falan dedim olsun önemlki değil nolcak dedi ...
ay kurbanlık koyun gibi hissetim kendimive korktum çok sıktım acıdı oyuzden
ama hata bende serbest bıraksam sorun olmucak ama istemdışı aşırı kastım .. nese çatım müsaitmiş..
ama ben korkudan bunu bile yapamıom nası normal doğurcam dedim yaparsın yaparsın dedi..
oğluşumun gelmeye niyeti yokmuş bol bol yuruyus yapman lazım dedi ..
ilk kez nst ye de girdik o da normal cıktı .. hast.den cıkınca da ağladım çok stres oldum yaaa
Teşekkür ederiz cnm inşallahh.. Çok enteresan ama olabiliomuş bi tanıdığım 7. aydan sonra cinsiyeti kızken erkek demişler ama 19. haftada artık bilinmesi gerekir cinsiyetin farklı farklı şeyler soylemeleri enteresan:44::44:
sağlıklı olsunda canım varsın zayıf olsunlar artık ne yapalımm..
AYY ALLAHTAN benim doktorum doğum başlayınca yapıyomuş çatı muayenesini bi aksilik olmadığı takdirde tabikii zaten o sancıyla anlamam bilee keşke sende kasmasaymışsın kendini iyiyimiş neyse artık bunuda atlatmışsınn..
bebek henüz aşağıya inmediği için mi yürü dedi acaba doktorunn..
üzme bu kadar kendinii hakkımızda hayırlısı olsunn üzülme lütfenn
Aynı beni tarif etmişsin. Ben de hastaneden çıkınca ağladım kurbanlık koyun gibi hissettim kendimi :)
sagol canim ilgin ve cevabin icin Basima boyle birseyin gelicegini hic dusunmemistim. kucuk haftada degisse anlicaktimda
biri 17. haftam digeride 19. hafta . neyse hayirlisi artik saglikli olsunda biz hem kiz hemde erkek ismi bulalim bari :)
kizimda hep kiz dediler bir tane oglan diyen olmamisti
keşke deseymiş doktor bi dahaki gelişinde çatı muayenesi yapacağım diyee neyse artık geçti gitti canım boşverr üzülme senn... bende hiç yürümedim sayılır ama çok hareketliyimm hiç durduğum yerde durmuyorum kii inşallah benimki inmiştir aşağıyaa bana inmiş gibi geliyoo ama göreceğiz artık salı günüü..aşağı inmemiş demekki dr. senin bebişin gelmeye niyeti yok yürüyüş yapman lazım dedi ama bende gerçekten yürümüyorum hamileliğimin başında biraz yürümüştüm evden dısarı da cıkmıom sıcak die akşamları kocişle gidelim desek vardiyalı çalışıo ve cok yoruluo işte artık evde koşu bandım var onda yürürüm olmadı ... ya ben ona üzülmedim psikolojimi tamamen çatı muayenesi bozdu eğer gitmeden once bilseydim kendimi hazırlardım bi anda şok oldum aklıma direk annem geldi cnm annem nası dogurdu beni kimbilir
sorma yaaa annem olsa da sarılsam falan oldum daha biz anneciyiz ahh ahh nası anne olcaz bilmem :))
mrb kzlar naslsnz dogum yapanlar olmus allah anali babli buytsn saglikla ins.snunda teldn grmyi bsardm bz iyiz bebgm dogum pozisyonuna dndu şukur hrsey gayet iyı gorunuo
keşke deseymiş doktor bi dahaki gelişinde çatı muayenesi yapacağım diyee neyse artık geçti gitti canım boşverr üzülme senn... bende hiç yürümedim sayılır ama çok hareketliyimm hiç durduğum yerde durmuyorum kii inşallah benimki inmiştir aşağıyaa bana inmiş gibi geliyoo ama göreceğiz artık salı günüü..
inş cnm bnm karnım hala yukarda aslında bakınca anlaşılıo .. bende temizliğe vurayım kendimi nası olsa gelmeye niyeti yok gelse de erken değil artık :)) halı falan mı silsem
benim göbeğimede çok bilmişler düşmüş iyice diyolar sinirlerim tavan yapıyoben eylülden önce gelmesini istemiyorum korkumdan tuvalete bile yaavaş yavaş gidiyorum :) bakalım ne kadar tutabilecem içerde...
kızlar çatı muayenesi sonrası kahverengi bi kanama olmuş şimdi wc ye gidince farkettim ama telaşe kapılmadım dr. olur korkma demişti..
ama ne gerek vardı ya keşke olmasaydım çatı muayenesi
slm hanımlar çok kalamıycam ama hemen girip yazayım dedim 27 ağustos pazartesi saat 8:30 da ameliyata giriyorum:18::18: inş 3000 gr olmuş kızım 3500falan doğar dedi ve bu arada bol karpuz dedi potasyum kaynağı olduğu için bebeğe kilo yapıyomuş ve de suyunu artırıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?