heheinş cnm bnm karnım hala yukarda aslında bakınca anlaşılıo .. bende temizliğe vurayım kendimi nası olsa gelmeye niyeti yok gelse de erken değil artık :)) halı falan mı silsem
hakkında hayırlısı canım tek tek dökülmeye başladık artık ALLAH sağ salim kavuştursun hepimizie evlatlarımızıı. kilosuda gayet yerinde maşallahhslm hanımlar çok kalamıycam ama hemen girip yazayım dedim 27 ağustos pazartesi saat 8:30 da ameliyata giriyorum:18::18: inş 3000 gr olmuş kızım 3500falan doğar dedi ve bu arada bol karpuz dedi potasyum kaynağı olduğu için bebeğe kilo yapıyomuş ve de suyunu artırıyomuş
slm hanımlar çok kalamıycam ama hemen girip yazayım dedim 27 ağustos pazartesi saat 8:30 da ameliyata giriyorum:18::18: inş 3000 gr olmuş kızım 3500falan doğar dedi ve bu arada bol karpuz dedi potasyum kaynağı olduğu için bebeğe kilo yapıyomuş ve de suyunu artırıyomuş
keşke 1 hafta sonra falan yapsaymış ya evet kanama oluyo bende de olmuştu ama tedirgin ediyo genede
inş hepimiz alırız canım sağolHayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Güzel haberlrinizi bekliyoruzz
hehetemizliğin faydası olabilir gerçektenn.. artık gelebilir seninki nasılsaainiversin hemen ufaklık aşağılara doğruu..
hakkında hayırlısı canım tek tek dökülmeye başladık artık ALLAH sağ salim kavuştursun hepimizie evlatlarımızıı. kilosuda gayet yerinde maşallahh
Hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Güzel haberlrinizi bekliyoruzz
hehetemizliğin faydası olabilir gerçektenn.. artık gelebilir seninki nasılsaainiversin hemen ufaklık aşağılara doğruu..
cnm buarada senin sancılar ne alemde ?
aynen cnm artık rahat rahat temizlik yapabilirim
Sancım aynı, karnım kasılmaya devam ediyor. Artmadı pek.
Ben de bekliyorum işte.
hanımlar merhabadün öğlenden beri giremiyorduk biz.. dün iftara davetliydik. kadının biriyle yeni tanıştım ev sahibi onlarıda yemeğe çağırmış aynı memleketten diye. kadınla yemek boyunca hiç konuşmadık. sonra elimi yıkamaya giderken lavoboda karşılaştık sen hamilemisin dedi. evet 9 aylık dedim bende. kadın neeee diye karnıma baktı kaldı 5 aylık gibi görünüyor dedi. yani biraz bozulmadık değil kızımla ama neyse. çok şükür karşıdan öyle görünsede bi geriliğimz yok artık küçük görünsede sıkıntı yok.. bizden böyle. bu arada demin geçmiş yaparken aybükemi gördüm suyu gelmiş.. Allah sağlıklı sıhatli doğum nasip etsin. sedeflerinde bebişi gelmiş dünyaya çook sevindiim dökülemeye başlamışız ne güzel :) yeterki sağlıklı gelsin kuzular.
neyse sende öyle diyosan iltifat olarak kabul edelim kızımlaaayy ne güzel küçük görünmesi iltifat olmuş cnm yaa :)) eylül anneleri dökülüo ben de eylüle kalıcam bu gidişle
inş cnm bnm karnım hala yukarda aslında bakınca anlaşılıo .. bende temizliğe vurayım kendimi nası olsa gelmeye niyeti yok gelse de erken değil artık :)) halı falan mı silsem
ayy birde maşallah deselerrr uyuz oluyorum boş boğaz insanlaraahanımlar merhabadün öğlenden beri giremiyorduk biz.. dün iftara davetliydik. kadının biriyle yeni tanıştım ev sahibi onlarıda yemeğe çağırmış aynı memleketten diye. kadınla yemek boyunca hiç konuşmadık. sonra elimi yıkamaya giderken lavoboda karşılaştık sen hamilemisin dedi. evet 9 aylık dedim bende. kadın neeee diye karnıma baktı kaldı 5 aylık gibi görünüyor dedi. yani biraz bozulmadık değil kızımla ama neyse. çok şükür karşıdan öyle görünsede bi geriliğimz yok artık küçük görünsede sıkıntı yok.. bizden böyle. bu arada demin geçmiş yaparken aybükemi gördüm suyu gelmiş.. Allah sağlıklı sıhatli doğum nasip etsin. sedeflerinde bebişi gelmiş dünyaya çook sevindiim dökülemeye başlamışız ne güzel :) yeterki sağlıklı gelsin kuzular.
ayy yaa boşuna yorulmuşsun canım tüh yaa akşam yemeklerin hepsini yedir eşineslm kızlar bende bugün yeni fırsat buldum girmeye.sözde misafir gelecekti temizlikti yemekti canım çıktı.az önce eşim aradı ben yanlış anlamışım gelmiyorlar dedi.şok oldum.neyse en azından oturup soluklandım.offfffff canım çıkmış.
ay canım benim maşallah cemreneönemli bir şeyi yok ya herşey yoluna girer merak etme. bizde bekliyoruz doğumu,herkes yavaş yavaş hastane yollarını tutmaya başladı bizimde bebişlerimiz doğsada doya doya koklasak senin gibi,zamanından önce gelmezse birkaç haftam kaldı salı günü kontrlüm var bakalım doktor ne dicek
zevzekcim gözün aydın, maşallah cemreye
uyusa da emzirmeye çalış annesi, iki saatten fazla uyumasına izin verme, hemen daya memeyi, dr. lar diyor zorla uyandır diye. İnşallah gerçer hemen sarılığı.
ayyy cnm bnm yaaa kokla mis gibi:))))) Allah analı babalı büyütsün.hayırlı bir evlat olur inşallah.
cnm doktorun söylemiştir belki ama 2 saatte bir uyandırın diyorlar. emmesi biraz zor tabii annesi zaman ver ona..çenesi yeterince kuvvetli değil. yeni doğan yarım saatte anca emer. sıkılmadan usanmadan beklemek gerekir onu.offff emmiyor bu diye bırakmamak gerekir.
ben bilmiyordum ama bu aralar hep aynı şeyi duyuyorum kaşıkla verin diyorlar.çeneleri kuvvetli değil yaa biberonu verince ona alışıyor.çünkü biberonla emmek daha kolay geliyor onlara.sarılık olmasın diye biraz mama takviyesi yapın dedi mi doktor??? sütün varken istemezsin belki ama 1 haftada falan alışmazmış mamaya korkmayın diyorlar.umarım herşey istediğin gibi olur
geçmişolsun cnmben de tırsıyorum. herkes gidiyor yavaş yavaş. benim eylül sonu olmasına rağmen hazırlıksız yakalanacağım diye korkmaya başladım.yarın kıyafetleri yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlıyorum inşallah:))))
canım çooook sevndik kızımla. Sonunda kavuşmuşsunuz. Arkadaşın annesi topuğunıu hafif çimdirip uyandırıyordu. Bolbol emzirmeye çalış tatlm
hayırlısı olsun cnmm gununn bellı olmuss... azkaldı sende agustoss annesı olucaksın ınss.
tskler cnmm.. haber aldıkca yazarsın ınss ıyılerdırrr
yesınler cımcımeyıı .. masalahh sızee... koklaa bızım ıcıınn kocamannnnnnnnnnnn..dualarımızz senınlee cnmm
yok canım belli mi olur ufaklığın ne zaman geleceğii sen hazırlıklı oolll malum eylül bebekleri pek aceleci çıktııı
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım sağlıkla oğluna kavuşursun inşallahhh dualarımız seninleee
canım hakkında hayırlısı olsunn... tarihde belli olmuş bakalım bizim ufaklıklar ne zaman teşrif edecekler.. sağlıkla kavuşalım hepimiz yavrularımıza o yeterr
canım çook sevindim senin adına öp kokla cemreyi bool bool. birde zorlada olsa emzirmeye çalış canım 2 saatte bi emmeleri gerekiyomuşş birde sarılık olmaması için az bi mama takviyesi yapabilirsin canım malum hep okuduklarımızdan biliyoruzz..
ALLAH kolaylık versin canım zor da olsa annelik muhteşem bişeydir eminimm darısı başımıza sağ salim kavuşuruz inşallah bebişlerimizee
hehesüpermiş yaa
maşallahh eylül hanımaa kocaman olmuşş
doktordan doktora değişiyo canım beni 35. haftada nstye almıştı doktorum ama bazılarıda almıyoo
Herkese cok tesekkur ederim İnternet'e pek giriyor malumunuz iki tane yaramaz hiç durmuyor. Dogum hikayede yazacağım musait bir vakitte. Biz 2 günde taburcu olduk . Öpüyorum hepinizi
evet canım benimde bütün akşam göbüşüme baktılar belki minikimde rahatsız olmuştur içerden. ama neyseki babamız imamayy birde maşallah deselerrr uyuz oluyorum boş boğaz insanlaraaküçük görünsedee kocamannn oldu kızınnn hııııhhhhh..
banada soruyolarr kaç aylık diyee 20 gün fln kaldı diyorumm aaaaaa nasıl böyle rahat hareket ediyosunn sanki daha çok var gibi doğumaa diyolar dangalaklar ha bi maşallah deyin yahuusonra ben mayışma moduna geçiyorum çok nazar değiyoo oğluşumla banaaa
sorma cnm yaa bende yıne nefes darlıgı basladı.. ne turlu yatsamolmuoo gece 4 de uyudumm sızmısımm.. 4 e kadar nekadar dogum hıkayesı varsaa okudum kkda sanırsam psıkolojım bozuldu
amın cnm ınss sagsalım bı dogursak sımdıden uyuyamıyoruzz ozaman napıcazkı acaba.. esımde sahura kalkınca sen neden uyumuyosun dıoo kolaysa sen uyuu
ewt cnm yalancı sancılar pesımı bırakmadı gıttıı napalımm katlanıcamm .. bugun dr gıdıcezz 2 de bakalım nedıcek nstde sancım cıkıcakmı:18::18::18:kontrolden dogumaa gıtmek ıstememm panık olurumm ..
bizde o günleri göreceğiz inşallah canım.. mecburen kıyamasak da uyandırmak zorundayızz emzirmek zorundayız elimizden başka birşey gelmez kii.hepiniz saolun kızlar darısı size inşallah
çok az emdiği için bende sütümü sağıp kaşıkla veriyorum biberona cesaret edemiyorum.alışır die...bir kaç gün böyle idare edeli bakalım pazartesi kontrolü var o zaman dr.la konuşuruz...yinede pes etmiyorum 2 saatte bi emdiriyorum uyandıyorum ama içim bi kötü oluyor kıyamıyorum yavruma
sedefler geçmiş olsn cnm allah güle güle büyütmeyi nasip etsin kıskandım valla seni 2 günde hepiniz çoıkmıssınız
bende hemen okuyorum artık kendimi canım bildiğim kadarıyla.. sen şanslısın yinee hergün okuyodur eşin senii ne güzeelll..evet canım benimde bütün akşam göbüşüme baktılar belki minikimde rahatsız olmuştur içerden. ama neyseki babamız imamhemen okuyup üflüyor canım kocam beniiim. bi kızımızı bi beni okuyor
maşallah canım bebişineekızımla doktordan geliyoruz 45 cm boyu 2220 de kilomuz olmuş nts sokmadı ama kan tahlili verdik kan sayımı için ayın 1 ine verdi randevumuzudaaa
kızım ters dönmüş doktor aceleci diyor ama zamanında gelecek herhalde öyle gözüküyor
kızım gayet saglıklıymış tombiş yanaklı ılk pozumuzuda aldık zaten misss kokulumun
kızımla doktordan geliyoruz 45 cm boyu 2220 de kilomuz olmuş nts sokmadı ama kan tahlili verdik kan sayımı için ayın 1 ine verdi randevumuzudaaa
kızım ters dönmüş doktor aceleci diyor ama zamanında gelecek herhalde öyle gözüküyor
kızım gayet saglıklıymış tombiş yanaklı ılk pozumuzuda aldık zaten misss kokulumun
bende hemen okuyorum artık kendimi canım bildiğim kadarıyla.. sen şanslısın yinee hergün okuyodur eşin senii ne güzeelll..
maşallah canım bebişinee
ters dönmüş derken doğum pozisyonu mu almış.. inşallah zamanında gelir ufaklıklarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?