2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

inş cnm bnm karnım hala yukarda aslında bakınca anlaşılıo .. bende temizliğe vurayım kendimi nası olsa gelmeye niyeti yok gelse de erken değil artık :)) halı falan mı silsem
hehe temizliğin faydası olabilir gerçektenn.. artık gelebilir seninki nasılsaainiversin hemen ufaklık aşağılara doğruu..
hakkında hayırlısı canım tek tek dökülmeye başladık artık ALLAH sağ salim kavuştursun hepimizie evlatlarımızıı. kilosuda gayet yerinde maşallahh

keşke 1 hafta sonra falan yapsaymış ya evet kanama oluyo bende de olmuştu ama tedirgin ediyo genede

maşallah cnm inş hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini ... sorma ya keşke hiç yapmasaydı boşuna korktum hala da hafif hafif gelıo kanama

Hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Güzel haberlrinizi bekliyoruzz
inş hepimiz alırız canım sağol

aminn bisorun olmaz inşş bakalım gün netleşince heyecan artıyor

hanımlar merhaba dün öğlenden beri giremiyorduk biz.. dün iftara davetliydik. kadının biriyle yeni tanıştım ev sahibi onlarıda yemeğe çağırmış aynı memleketten diye. kadınla yemek boyunca hiç konuşmadık. sonra elimi yıkamaya giderken lavoboda karşılaştık sen hamilemisin dedi. evet 9 aylık dedim bende. kadın neeee diye karnıma baktı kaldı 5 aylık gibi görünüyor dedi. yani biraz bozulmadık değil kızımla ama neyse. çok şükür karşıdan öyle görünsede bi geriliğimz yok artık küçük görünsede sıkıntı yok.. bizden böyle. bu arada demin geçmiş yaparken aybükemi gördüm suyu gelmiş.. Allah sağlıklı sıhatli doğum nasip etsin. sedeflerinde bebişi gelmiş dünyaya çook sevindiim dökülemeye başlamışız ne güzel :) yeterki sağlıklı gelsin kuzular.

ayy ne güzel küçük görünmesi iltifat olmuş cnm yaa :)) eylül anneleri dökülüo ben de eylüle kalıcam bu gidişle

slm kızlar bende bugün yeni fırsat buldum girmeye.sözde misafir gelecekti temizlikti yemekti canım çıktı.az önce eşim aradı ben yanlış anlamışım gelmiyorlar dedi.şok oldum.neyse en azından oturup soluklandım.offfffff canım çıkmış.

ayy ne güzel küçük görünmesi iltifat olmuş cnm yaa :)) eylül anneleri dökülüo ben de eylüle kalıcam bu gidişle
neyse sende öyle diyosan iltifat olarak kabul edelim kızımlaa )bide siyah giymişyim minnacık görünüyordu benim tatlı kuzum bende büyük ihtimal en erken eylülün başları doğururum.. ama yeterki sağlıklı gelsinde bir an öncede almak istiyorum bıdıkımı kucağımaa

inş cnm bnm karnım hala yukarda aslında bakınca anlaşılıo .. bende temizliğe vurayım kendimi nası olsa gelmeye niyeti yok gelse de erken değil artık :)) halı falan mı silsem

yok yok ne halı silmesi.kendine gel.hamile kadın hemde son ayında halımı silermiş.bebişini eziceksin içinde.sen en iyisimi yürüyüş yap o inmesi için yeterli.bizde 36.haftamızı doldurduk ama karnım tepemde resmen.sütyen filan takmama gerek yok karnım göğüslerimi kaldırıyor düşün.temizlik bende yapıyorum ama bebeğime zarar gelmeyecek şekilde yapıyorum.son aya gelmişiz tedbiri elden bırakmayalım annesi:)

ayy birde maşallah deselerrr uyuz oluyorum boş boğaz insanlaraa küçük görünsedee kocamannn oldu kızınnn hııııhhhhh..
banada soruyolarr kaç aylık diyee 20 gün fln kaldı diyorumm aaaaaa nasıl böyle rahat hareket ediyosunn sanki daha çok var gibi doğumaa diyolar dangalaklar ha bi maşallah deyin yahuu sonra ben mayışma moduna geçiyorum çok nazar değiyoo oğluşumla banaaa
ayy yaa boşuna yorulmuşsun canım tüh yaa akşam yemeklerin hepsini yedir eşine. neyse dinlen artık bool boool

zevzekcim gözün aydın, maşallah cemreye
uyusa da emzirmeye çalış annesi, iki saatten fazla uyumasına izin verme, hemen daya memeyi, dr. lar diyor zorla uyandır diye. İnşallah gerçer hemen sarılığı.

canım çooook sevndik kızımla. Sonunda kavuşmuşsunuz. Arkadaşın annesi topuğunıu hafif çimdirip uyandırıyordu. Bolbol emzirmeye çalış tatlm

Herkese cok tesekkur ederim İnternet'e pek giriyor malumunuz iki tane yaramaz hiç durmuyor. Dogum hikayede yazacağım musait bir vakitte. Biz 2 günde taburcu olduk . Öpüyorum hepinizi

hepiniz saolun kızlar darısı size inşallah
çok az emdiği için bende sütümü sağıp kaşıkla veriyorum biberona cesaret edemiyorum.alışır die...bir kaç gün böyle idare edeli bakalım pazartesi kontrolü var o zaman dr.la konuşuruz...yinede pes etmiyorum 2 saatte bi emdiriyorum uyandıyorum ama içim bi kötü oluyor kıyamıyorum yavruma
sedefler geçmiş olsn cnm allah güle güle büyütmeyi nasip etsin kıskandım valla seni 2 günde hepiniz çoıkmıssınız

evet canım benimde bütün akşam göbüşüme baktılar belki minikimde rahatsız olmuştur içerden. ama neyseki babamız imam hemen okuyup üflüyor canım kocam beniiim. bi kızımızı bi beni okuyor

kızımla doktordan geliyoruz 45 cm boyu 2220 de kilomuz olmuş nts sokmadı ama kan tahlili verdik kan sayımı için ayın 1 ine verdi randevumuzudaaa

kızım ters dönmüş doktor aceleci diyor ama zamanında gelecek herhalde öyle gözüküyor

kızım gayet saglıklıymış tombiş yanaklı ılk pozumuzuda aldık zaten misss kokulumun

haha bnm eşimde her uyandığında beni ayakta görmekten bıktı artık :) gece uykuları resmen haram sabah ezanına kadar kesinlikle uyku yok bende hep doğum hikayelerini okuyup okuyup salya sümük ağlıyom yaaaaa

bizde o günleri göreceğiz inşallah canım.. mecburen kıyamasak da uyandırmak zorundayızz emzirmek zorundayız elimizden başka birşey gelmez kii.
istersen nuby anne göğüs ucu gibi olan biberoon var ondan alabilirsin sütünüde onunla verirsin hem alışmaz biberona olmaz mıı. şükriye ondan almıştıı.

evet canım benimde bütün akşam göbüşüme baktılar belki minikimde rahatsız olmuştur içerden. ama neyseki babamız imam hemen okuyup üflüyor canım kocam beniiim. bi kızımızı bi beni okuyor
bende hemen okuyorum artık kendimi canım bildiğim kadarıyla.. sen şanslısın yinee hergün okuyodur eşin senii ne güzeelll..
maşallah canım bebişinee
ters dönmüş derken doğum pozisyonu mu almış.. inşallah zamanında gelir ufaklıklarr

maş tatlım kızına bnmkide 33. haftada dönmüştü bu kızlar aceleci anlaşılan:) oh sen ne güzel pozlar almışsın ben daha hiç göremedim kızımın yüzünü

normalde 36 haftada dönerler dedi ama açılma yok dikkat et dedi bayramda fazla dolaşma yorma kendini iyice bastıracak dedi çünküüü kızlar erken gelirmişya eksik etekler

ben ilaç fazla kullanmıyorum fırça çekti bana :18: :18: kan düşük çıkarsa sorarım ben sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…