2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bizde dün kocişle yürüyüş yapalım dedik bide kızımın bakım setini alacaktım yatak soracaktım falan velhasıl hepsini hallettim sebamed bakım setini aldım yatağada karar verdim uyku setiyle birlikte ama öldüm sonrasında bi sancı girdi belim ayaklarım resmen kotu sabaha kadar öldüm ağrıdan artık yürümek bile çok zorluyo baya ağrılarım oluyo yaaaaa....

normalde 36da mı dönerler dedii benim oğlan 32den beri doğum pozisyonundaa ve bana doktorum 28de gittiğimde ters 35e kadar bekleriz döner inşallah demişti bu doktorlarda alem yaa birinin dediği öbürünü tutmuyoo..
kan hapını almaya çalış canım bende bi hafta fln almadım kan değerlerim düşmüş hemenn..

bizde akşam eşimle 20-25 dk yürüdük felaket ağrılarım olduu yürüsem deeert yürümesem deeeert

Selam kizlar nasilsiniz?bende bugun anakucagini vs cikardim ayarladim hastaneye gideceklerin yaninda.kuveti vs cikardim temizledim.hersey hazir.lokumlar vs kaldi onlarda dogumdan 2 gun once alirim.birde lohusa serbeti malzemeleri kaldi...oyyyy...

maşş elifine cnm kilosu gayet güzel artık sancıları beklicen desene... rabbim yardım etsin bnmde kontrolüm 22 sinde bakalım bnm durum ne olacak :18: uzan dinlen cnm dikkat et kendine...

bizde akşam eşimle 20-25 dk yürüdük felaket ağrılarım olduu yürüsem deeert yürümesem deeeert

sorma valla yaaa karnım taş gibi oluyo yürüyünce hemen sancı giriyo aslında yürümek normal doğumu kolaylaştırıyo o yüzden yürümek istiyorum ama ağrılardan mümkün değil

Son düzenleme:

bende keşke zayıf olsam gerçi hamilelikte cok kg almadım 11 kg ama öncesinde çok almıştım düğünde zapzayıftım düğünden sonra görmeyenler şoka girio beni görünce şuan 83 üm heralde 83le tamamlıcam hamileliği :)) maşallah bana kuzucuğun sağlıklı sıhhatlı olsun inşşalah ona da sana da maşallah

cnm halı silmek tabi fazla da evi siler süpürürüm artık çekinmem zaten 38 deyiz artık

cnm kucağına aldın sonunda çok sevindim senin adına cennet kokusunu kokla bol bol .. emzirmek için uyandırmak gerekıo komşumun da 37+0 da doğdu bebeği küçücüktü uyanmak bilmiodu zorla uyandırıolardı 3 saatte bir şimdi 1 aylık oldu bi ağlıo bı uyanıo ki sorma seninkide büyücek annesi birazcık sabret Allah yardımcın olsun

sorma valla yaaa karnım taş gibi oluyo yürüyünce hemen sancı giriyo aslında yürümek normal doğumu kolaylaştırıyo o yüzden yürümek istiyorum ama ağrılardan mümkün değil
evet yaa benimde birde nasıl aşağıya baskı uyguluyo anlatamam çıkıverecek sankii çocuk aşağıdan ALLAHIM yardımcımız olsun yaa sayılı günümüz kaldı şikayetlerimiz arttıı
doğrusu sırf bende bu sancılardan fln yürümüyorum.

ben varım bnmkiler acayip acıyo dokunamıyorum ve senin gibi düşünmeye başladım doğumdan sonrada böle olursa ne yapacam die

Selam kizlar nasilsiniz?bende bugun anakucagini vs cikardim ayarladim hastaneye gideceklerin yaninda.kuveti vs cikardim temizledim.hersey hazir.lokumlar vs kaldi onlarda dogumdan 2 gun once alirim.birde lohusa serbeti malzemeleri kaldi...oyyyy...
bende herşeyi yan yana koydum eşime de dedim bak herşey burada acil bişey olursa bunları at arabaya dedim hatta lavantalı süsleri bile sepetin içine koydum eksik kalmasın bişey dimi amaa ben hastanede çikolata vereceğim şerbet konusundaa etrafımda büyüklerim hiçbirşey demedi yapsam mıı yapmasam mııı bilemedim

amin cnm yaaa bnmkide acayip baskı yapıyo aşağıya o an öle kalakalıyorum resmen hareket edemiyorum bi atlatsak şu günleri hayırlısı ile

gecmıs olsuncnm atlatmısınn enazındann normall dogurabılcekmıssın cok sevındım hayırlısı olur ınss..
masalah cnmm.. acelecı bu kızlar cok ..
şükriyee nerelerdesin canım sabah bi girmişsin yoksun ortalıktaa bi sorun yoktur inşallahh..
bı mayısıklık var cnm ustumdee elım kolum kalkmıo ınankı yazıcak halım olmuoo bugunlerde.. sımdı yeemek yapmaya kalkıcamm o bıle gozumde buyuyoo sormaa..
maşş elifine cnm kilosu gayet güzel artık sancıları beklicen desene... rabbim yardım etsin bnmde kontrolüm 22 sinde bakalım bnm durum ne olacak :18: uzan dinlen cnm dikkat et kendine...
sancılar benı bırakmıoo yakındırr dogururumm ..ıcımde ole bı hıs var bayramı gecırsek barii...bızı merak ettınmı teyzesıı

ben varım bnmkiler acayip acıyo dokunamıyorum ve senin gibi düşünmeye başladım doğumdan sonrada böle olursa ne yapacam die

şu bahsettikleri kremi alıp şimdiden kullanmak gerek galiba.burada okumuştum kremi doğumdan önce kullanmaya başlarsan doğumdan sonra sorun yaşanmıyormuş.lansinoh muydu adı tam hatırlamıyorum ama eğer geçmezse acı kremi alıp başlıcam.

ewet cnm onu bende duydum kullananlar var doğum öncesi valla bu gidişle bende öle yapacam çok acıyo çünkü yaa

Kızlaaar hatırlayanınız vardır belki kpss'ye hazırlanıyordum. Sonuçlar açıklanmış puanımbölümüme göre fena değil gibi duruyor ama sıralamalr önemli. Kendime sevindim ama yakın arkadaşım benden daha çok çalıştı ve çok dah a iyi bi puanı hakediyorken biraz düşük aldı. Ona çok üzüldüm. Bütün sene beraber çalıştık. Aynı puanları aldık umarım şans ikimizede gülerde atanırız. Koca bi senemizi boşa heba etmiş olmayız. Kızlar sizden ricam lütfen ikimiz içinde bi fatiha okumanız. Allah yardımcımız olsun. Buarada öğlen uykusuna yatmıştım rüyamda doğum yapmışım ve bebeğimi gördüm çooook güzeldi kadının biride aa diyo kapkara çok çlrkin. Bende bi sağlam dövüyorum kadını tokat tokat. En son sensin çirkin yürü git diyorum. Kucağıma alıyorum emziremiyorum göğüs ucum yok alamıyor çocuk çantamın içine ucu kırılmış şırınga koymaya karar verdim.

amin cnm yaaa bnmkide acayip baskı yapıyo aşağıya o an öle kalakalıyorum resmen hareket edemiyorum bi atlatsak şu günleri hayırlısı ile
AMİİİİNNNNNN.. nasıl gönülden istiyorum yaa geçsin artık şu günleerrr..
farkındayım canım enerjin düşük gibi biraz sen dinlen bol boll artıkk bu saatten sonra yapacak bişeyimiz yok maalesef ağrılar sancılar ne zaman gelirler korkusuu
bende de başladı artık sancılar yakın zamanda doğuracağım gibi hayırlısıı..
elif kızımız 32 gün beklemeyecek gibi geliyoo banaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…