normalde 36da mı dönerler dedii benim oğlan 32den beri doğum pozisyonundaa ve bana doktorum 28de gittiğimde ters 35e kadar bekleriz döner inşallah demişti bu doktorlarda alem yaa birinin dediği öbürünü tutmuyoo..normalde 36 haftada dönerler dedi ama açılma yok dikkat et dedi bayramda fazla dolaşmayorma kendini iyice bastıracak dedi çünküüü kızlar erken gelirmişya eksik etekler
ben ilaç fazla kullanmıyorum fırça çekti bana :18: :18: kan düşük çıkarsa sorarım ben sana
bizde akşam eşimle 20-25 dk yürüdük felaket ağrılarım olduu yürüsem deeert yürümesem deeeertkızlar bizde dün kocişle yürüyüş yapalım dedik bide kızımın bakım setini alacaktım yatak soracaktım falan velhasıl hepsini hallettim sebamed bakım setini aldım yatağada karar verdim uyku setiyle birlikte ama öldüm sonrasında bi sancı girdi belim ayaklarım resmen kotu sabaha kadar öldüm ağrıdanartık yürümek bile çok zorluyo baya ağrılarım oluyo yaaaaa....
drdan geldik elifim 2800 gr olmus.drum son. anda bi sorun olmazsa normal olabilecegini soledi 2hafta sinra catiya bakilirdedi.cuma gunu tekrarnstye giricem.haftadabir gidicekmisiz artik.bebeginkafasi hala asagida.sancilariminoldugunu soledim 5Dk yada daha kisa zamana duserse ve kasilma olursa hemen gel dedi.nstyegirdik sancimcikti.ama duzenlidegildi.telden yazdim simdi uzanicam belim cok agrio.
bizde akşam eşimle 20-25 dk yürüdük felaket ağrılarım olduu yürüsem deeert yürümesem deeeert
neyse sende öyle diyosan iltifat olarak kabul edelim kızımlaa)bide siyah giymişyim minnacık görünüyordu benim tatlı kuzum bende büyük ihtimal en erken eylülün başları doğururum.. ama yeterki sağlıklı gelsinde bir an öncede almak istiyorum bıdıkımı kucağımaa
yok yok ne halı silmesi.kendine gel.hamile kadın hemde son ayında halımı silermiş.bebişini eziceksin içinde.sen en iyisimi yürüyüş yap o inmesi için yeterli.bizde 36.haftamızı doldurduk ama karnım tepemde resmen.sütyen filan takmama gerek yok karnım göğüslerimi kaldırıyor düşün.temizlik bende yapıyorum ama bebeğime zarar gelmeyecek şekilde yapıyorum.son aya gelmişiz tedbiri elden bırakmayalım annesi:)
hepiniz saolun kızlar darısı size inşallah
çok az emdiği için bende sütümü sağıp kaşıkla veriyorum biberona cesaret edemiyorum.alışır die...bir kaç gün böyle idare edeli bakalım pazartesi kontrolü var o zaman dr.la konuşuruz...yinede pes etmiyorum 2 saatte bi emdiriyorum uyandıyorum ama içim bi kötü oluyor kıyamıyorum yavruma
sedefler geçmiş olsn cnm allah güle güle büyütmeyi nasip etsin kıskandım valla seni 2 günde hepiniz çoıkmıssınız
evet yaa benimde birde nasıl aşağıya baskı uyguluyo anlatamam çıkıverecek sankii çocuk aşağıdan ALLAHIM yardımcımız olsun yaa sayılı günümüz kaldı şikayetlerimiz arttıısorma valla yaaa karnım taş gibi oluyo yürüyünce hemen sancı giriyo aslında yürümek normal doğumu kolaylaştırıyo o yüzden yürümek istiyorum ama ağrılardan mümkün değil
kızlar ya göğüs ucu acıyan varmı.benim göğsümün birinin ucu acayip acıyor yara olmuş gibi.bebeğim doğduğundada böyle acırsa emzirmek imkansız gibikızlar allah yardımcımız olsuuuuunnnnnnn.
bende herşeyi yan yana koydum eşime de dedim bak herşey burada acil bişey olursa bunları at arabaya dedim hatta lavantalı süsleri bile sepetin içine koydum eksik kalmasın bişey dimi amaaSelam kizlar nasilsiniz?bende bugun anakucagini vs cikardim ayarladim hastaneye gideceklerin yaninda.kuveti vs cikardim temizledim.hersey hazir.lokumlar vs kaldi onlarda dogumdan 2 gun once alirim.birde lohusa serbeti malzemeleri kaldi...oyyyy...
evet yaa benimde birde nasıl aşağıya baskı uyguluyo anlatamam çıkıverecek sankii çocuk aşağıdan ALLAHIM yardımcımız olsun yaa sayılı günümüz kaldı şikayetlerimiz arttıı
doğrusu sırf bende bu sancılardan fln yürümüyorum.
selammmm kızlarrrrr
bugun dr. randevumuz vardı .. muayene olduk biraz zayıfız 2800 olmusuz ama olsun herşey yolunda o zaten problem değil ..
asıl şoku Dr. çatı muayenesi yapalım dediğinde yaşadım :18::18::18::18::18::18::18::18:
ben hazır değildim falan dedim olsun önemlki değil nolcak dedi ...
ay kurbanlık koyun gibi hissetim kendimive korktum çok sıktım acıdı oyuzden
ama hata bende serbest bıraksam sorun olmucak ama istemdışı aşırı kastım .. nese çatım müsaitmiş..
ama ben korkudan bunu bile yapamıom nası normal doğurcam dedim yaparsın yaparsın dedi..
oğluşumun gelmeye niyeti yokmuş bol bol yuruyus yapman lazım dedi ..
ilk kez nst ye de girdik o da normal cıktı .. hast.den cıkınca da ağladım çok stres oldum yaaa
kızımla doktordan geliyoruz 45 cm boyu 2220 de kilomuz olmuş nts sokmadı ama kan tahlili verdik kan sayımı için ayın 1 ine verdi randevumuzudaaa
kızım ters dönmüş doktor aceleci diyor ama zamanında gelecek herhalde öyle gözüküyor
kızım gayet saglıklıymış tombiş yanaklı ılk pozumuzuda aldık zaten misss kokulumun
bı mayısıklık var cnm ustumdee elım kolum kalkmıo ınankı yazıcak halım olmuoo bugunlerde.. sımdı yeemek yapmaya kalkıcamm o bıle gozumde buyuyoo sormaa..şükriyee nerelerdesin canım sabah bi girmişsin yoksun ortalıktaa bi sorun yoktur inşallahh..
sancılar benı bırakmıoo yakındırr dogururumm ..ıcımde ole bı hıs var bayramı gecırsek barii...bızı merak ettınmı teyzesıımaşş elifine cnm kilosu gayet güzel artık sancıları beklicen desene... rabbim yardım etsin bnmde kontrolüm 22 sinde bakalım bnm durum ne olacak :18: uzan dinlen cnm dikkat et kendine...
ben varımbnmkiler acayip acıyo dokunamıyorum ve senin gibi düşünmeye başladım doğumdan sonrada böle olursa ne yapacam die
Kizlar ben gidiyorum hbr verim dedim biraz uzanim dedim sizmisim yatak sirilsiklam suyum geldi drumu aradim hastaneye gidiyoruz annemdeyim esim cantami almaya gitti eve dua edin
son 32 gunn
şu bahsettikleri kremi alıp şimdiden kullanmak gerek galiba.burada okumuştum kremi doğumdan önce kullanmaya başlarsan doğumdan sonra sorun yaşanmıyormuş.lansinoh muydu adı tam hatırlamıyorum ama eğer geçmezse acı kremi alıp başlıcam.
AMİİİİNNNNNN.. nasıl gönülden istiyorum yaa geçsin artık şu günleerrr..amin cnm yaaa bnmkide acayip baskı yapıyo aşağıya o an öle kalakalıyorum resmen hareket edemiyorum bi atlatsak şu günleri hayırlısı ile
farkındayım canım enerjin düşük gibi biraz sen dinlen bol boll artıkk bu saatten sonra yapacak bişeyimiz yok maalesef ağrılar sancılar ne zaman gelirler korkusuubı mayısıklık var cnm ustumdee elım kolum kalkmıo ınankı yazıcak halım olmuoo bugunlerde.. sımdı yeemek yapmaya kalkıcamm o bıle gozumde buyuyoo sormaa..
sancılar benı bırakmıoo yakındırr dogururumm ..ıcımde ole bı hıs var bayramı gecırsek barii...bızı merak ettınmı teyzesıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?