Kızlaaar hatırlayanınız vardır belki kpss'ye hazırlanıyordum. Sonuçlar açıklanmış puanımbölümüme göre fena değil gibi duruyor ama sıralamalr önemli. Kendime sevindim ama yakın arkadaşım benden daha çok çalıştı ve çok dah a iyi bi puanı hakediyorken biraz düşük aldı. Ona çok üzüldüm. Bütün sene beraber çalıştık. Aynı puanları aldık umarım şans ikimizede gülerde atanırız. Koca bi senemizi boşa heba etmiş olmayız. Kızlar sizden ricam lütfen ikimiz içinde bi fatiha okumanız. Allah yardımcımız olsun. Buarada öğlen uykusuna yatmıştım rüyamda doğum yapmışım ve bebeğimi gördüm çooook güzeldi kadının biride aa diyo kapkara çok çlrkin. Bende bi sağlam dövüyorum kadını tokat tokat. En son sensin çirkin yürü git diyorum. Kucağıma alıyorum emziremiyorum göğüs ucum yok alamıyor çocukçantamın içine ucu kırılmış şırınga koymaya karar verdim.
okudum canım hakkınızda hayırlısı olsun rabbim gönlünüze göre versin inşallahh..Kızlaaar hatırlayanınız vardır belki kpss'ye hazırlanıyordum. Sonuçlar açıklanmış puanımbölümüme göre fena değil gibi duruyor ama sıralamalr önemli. Kendime sevindim ama yakın arkadaşım benden daha çok çalıştı ve çok dah a iyi bi puanı hakediyorken biraz düşük aldı. Ona çok üzüldüm. Bütün sene beraber çalıştık. Aynı puanları aldık umarım şans ikimizede gülerde atanırız. Koca bi senemizi boşa heba etmiş olmayız. Kızlar sizden ricam lütfen ikimiz içinde bi fatiha okumanız. Allah yardımcımız olsun. Buarada öğlen uykusuna yatmıştım rüyamda doğum yapmışım ve bebeğimi gördüm çooook güzeldi kadının biride aa diyo kapkara çok çlrkin. Bende bi sağlam dövüyorum kadını tokat tokat. En son sensin çirkin yürü git diyorum. Kucağıma alıyorum emziremiyorum göğüs ucum yok alamıyor çocukçantamın içine ucu kırılmış şırınga koymaya karar verdim.
kızlaaar hatırlayanınız vardır belki kpss'ye hazırlanıyordum. Sonuçlar açıklanmış puanımbölümüme göre fena değil gibi duruyor ama sıralamalr önemli. Kendime sevindim ama yakın arkadaşım benden daha çok çalıştı ve çok dah a iyi bi puanı hakediyorken biraz düşük aldı. Ona çok üzüldüm. Bütün sene beraber çalıştık. Aynı puanları aldık umarım şans ikimizede gülerde atanırız. Koca bi senemizi boşa heba etmiş olmayız. Kızlar sizden ricam lütfen ikimiz içinde bi fatiha okumanız. Allah yardımcımız olsun. Buarada öğlen uykusuna yatmıştım rüyamda doğum yapmışım ve bebeğimi gördüm çooook güzeldi kadının biride aa diyo kapkara çok çlrkin. Bende bi sağlam dövüyorum kadını tokat tokat. En son sensin çirkin yürü git diyorum. Kucağıma alıyorum emziremiyorum göğüs ucum yok alamıyor çocukçantamın içine ucu kırılmış şırınga koymaya karar verdim.
kız sen bize darıldın mı yani, ama biz o kadar çok kişi olduk ki artık herbirimizi aklımızda tutmamız takip etmemiz imkansız bir hal aldı, eminim ben de 2,3 gün girmesem bu yoğun gündemde kimse nerde bu kız demez. Anca çok uzun girmeyince hatırlarlar.
bunu da ilk defa duydum, meğer normal doğum yapmayı engelleyecek ne çok durum varmış, hayırlısı olsun canım
selam kızlarr.sonunda tayinler belli oldu.diyarbakıra gidiyoruz.evi taşıma telaşı başladı bile doğuma da az kaldı allah yardımcım olsun.nasıl yapacaz hiç bilmiyorum
ayy ben artık yatamıyorum sağım we solum ağrıyor bir pozisyon bulamadım kendime vede hep açım yemek alıyorum yemek için önümde öyle duruyor anlamadım gitti dengesizleşdim iiyice
saol canım bnde onu merak ettim sezeryan çıkmadan önce bu durumlarda ne yapılıyormus
kızlar hastaneden çıktım çok şükür ben ve paşam iyi ayberkime yetecek kadar suyumuz kalmış nst bağladı doktorum sancı hiçbişi gözükmedi usg den baktı paşamın keyfi gayet yerinde bu hafta benim için çok kritikmiş yorulmamam gerekiyormuş zaten şuan annemdeyim gel keyfim gel yapıcam
Kızlaaar hatırlayanınız vardır belki kpss'ye hazırlanıyordum. Sonuçlar açıklanmış puanımbölümüme göre fena değil gibi duruyor ama sıralamalr önemli. Kendime sevindim ama yakın arkadaşım benden daha çok çalıştı ve çok dah a iyi bi puanı hakediyorken biraz düşük aldı. Ona çok üzüldüm. Bütün sene beraber çalıştık. Aynı puanları aldık umarım şans ikimizede gülerde atanırız. Koca bi senemizi boşa heba etmiş olmayız. Kızlar sizden ricam lütfen ikimiz içinde bi fatiha okumanız. Allah yardımcımız olsun. Buarada öğlen uykusuna yatmıştım rüyamda doğum yapmışım ve bebeğimi gördüm çooook güzeldi kadının biride aa diyo kapkara çok çlrkin. Bende bi sağlam dövüyorum kadını tokat tokat. En son sensin çirkin yürü git diyorum. Kucağıma alıyorum emziremiyorum göğüs ucum yok alamıyor çocukçantamın içine ucu kırılmış şırınga koymaya karar verdim.
senin de mi göğüs ucun yok benim de yok( emmmez diye çok korkuyorum
bebek c şırınga ile uç çıkarıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?