2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım hayırdır inşallah .hayra yoralım rüyanı.sınavda iyi puan almanada sevindim.inşallah yerleşirsin istediğin yere.bu arada ucu kırılmışşırınga ne işe yarayacak ben anlamadım.

okudum canım hakkınızda hayırlısı olsun rabbim gönlünüze göre versin inşallahh..
göğüs ucun varla yok arasıysa koy canım şırıngaa.. bana kuzenim söylemiştii göğüs ucu az olan annelerin göğüs ucunu çekiyoruz demişti çok faydası oluyomuş hemen çıkıyomuş göğüs ucu..

senin de mi göğüs ucun yok benim de yok ( emmmez diye çok korkuyorum
bebek c şırınga ile uç çıkarıyorsun

Saolun hanımlar allah razı olsun. Bebekc şırıngayla göğüs ucunu çektiriyorsun. Ay işallah sorun olmaz. Allahm bu yaz nasıl yarabbim. Sınav bekle sonuç bekle kadro bekle bebek bekle. Ay ömrüm beklemekle geçiyor. İnşallah arkadaşımda bende atanırız. Tabi inşallah heppppimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. Buarada benim el ve ayak parmaklarım kaşınıyordu hala devam ediyor bide böle ufacık ufacık sanki su toplar gibi olmş. İsilikmi desem alerjimi desem. Umarım ciddi bişi değildir. Pzrtesi gitcez artık doktora. Neyse ben kalkıyımda küvetimi ovcaktı yavaş yavaş onu hallediyim. Öpüldünüz hanımlaaaar :)

zevzekbayan... sedefler..... şimdi de aybükem den bekliyoruz hayırlı haberleri hepinizin gözü aydın yeni anneler..darısı başımıza...

kızlar hastaneden çıktım çok şükür ben ve paşam iyi ayberkime yetecek kadar suyumuz kalmış nst bağladı doktorum sancı hiçbişi gözükmedi usg den baktı paşamın keyfi gayet yerinde bu hafta benim için çok kritikmiş yorulmamam gerekiyormuş zaten şuan annemdeyim gel keyfim gel yapıcam

saol canım bnde onu merak ettim sezeryan çıkmadan önce bu durumlarda ne yapılıyormus

selam kızlar nasılsınız artık ağırlaştık en hafif işler bile zor geliyor ben birde mukabele okuyorum hergün yirmi sayfa eh enerji falanda kalmıyor hepinimiz için bol bol dua ediyorum kalabalıkta yapılan dua herzaman makbuldür

ayy ben artık yatamıyorum sağım we solum ağrıyor bir pozisyon bulamadım kendime vede hep açım yemek alıyorum yemek için önümde öyle duruyor anlamadım gitti dengesizleşdim iiyice

zevzekbayan nasılsın canım bebişin iyidir inşaallah küçüklüğünü kafana takma benim karşı komşum erken doğumdan dolayı bebeğini besleyemiyordu sarılık olmuştu sürekli uyuyordu hatta bir gün hastanede küvözde yattı bu yüzden komşum sürekli stünü sağıp bi şekilde vermeye çalıştı şimdi 3 aylık tombiş tombiş doymak bilmiyor maşaallah çook tatlı merak etme atlatırsın canım sıkıntıya sokma kendini sütün etkilenmesin

Kizlar nasilsiniz? Bn bugun yine tutamadim kendimi temizlik yaptim:26:

Evi supurdum (halilari sagolsun kocis supurdu) sildim heryeri bi guzel domestosladim, balkonumu yikadim , camasir yikadim astim, yerleri sildim, toz aldim... Bo baslayinca durduramiyorum kendimi.. Ama temizligin sonuna dogru rahatsiz oldum biraz (sanki boyle karnimin altinda doluluk varmis gibi azda sizladi) anca birakabildim...

Dun biz yine istanbul foruma gittik Bright stars comfort harmony anakucagi/salincak aldik, coook guzel cook pillerini taktik calistirdik ben yine suluzirtlak agladim

Bu arada medela mi ameda mi karar vemiyordum ama sonunda karar verdim Ameda ciftli pompa aldim.. Baya arastirdik sanirim ameda daha iyi...

Kendime kocaman kocaman donlar aldim dogumdan sonra giyerim diye.. Emzirme sudyeni emzirme atleti falan aldim..

Simdi yemek yapmam gerekiyor, aksama boool boooool kaynatiriz. Hepinizi optuk Eylul'umle

ayy ben artık yatamıyorum sağım we solum ağrıyor bir pozisyon bulamadım kendime vede hep açım yemek alıyorum yemek için önümde öyle duruyor anlamadım gitti dengesizleşdim iiyice

al benden de okadar canım.uyku sıfır:2:gece kuşu oldum çıktım.benim daha var üstelik şimdiden böyleyse son zamanlarda ne yaparım bilmiyorum..napalım sağlık olsun.

canlar bu gün çok kasılmam var.. ara ara taş gibi oluyor karnım. bunlar düzenli olursamı doktora gitmek gerekiyordu? düzenlimi onuda bilmiyorumm..

Hatunlar nasılsınız? Bugün temizlik yaptık eşim bi güzel camları çerceveleri sildi ve şimdi kaçgündür sıcak olan Ankara'da yağmur yağıyor iyi mi? Allah büyüktür bundada bi hayır vardır diyorum berekett :)

Bende kapıları sildim petekleri sildim yemek yaptım ayaklarım davul davul ): biraz dinleneyim tv ünitesinin konsolun içini silcem.. Halılarıda yıkamaya verdik... Perdeleri de yarın yıkarım sanırsam...

Aybükemden haber var mı doğum yaptı mı acep?

Hakkında hayırlı olsun ayberkin azcık daha sıksın dişini azcıkd aha büyüsün annecinin karnında.. Allah şifa versin cümlemize.. Dinlen keyfini çıkar canım..

Tatlım hakkınızda hayırlısı.. bende kpss girmiştim beklediğim gibi kötü aldım :) İnşaallah sen atanırsın... Rüyan hayrolsun bu aralar böle rüyaalr görmemiz normal :))

Kızlarr bende Kpss'ye girmiştim 77 puan almıştım sıra olarak 120binlerdeyim 2. ve ya 3. atamalarda atanırım inşallah. Zaten üniversite bu sene bitecek o yüzden ilk atamalarda tercih yapma gibi bir şansım yoktu zaten inşallah hayırlısı olur oğluşumu büyütüp hemen memur olurum

senin de mi göğüs ucun yok benim de yok ( emmmez diye çok korkuyorum
bebek c şırınga ile uç çıkarıyorsun

Canim merak etmeyin benimde yok göğüs ucum ama kızım cort cort emip çıkarmıştı ucunu..bende korkuyordum ama korkacak bişey yokmuş..öyle emdiki kızım 1.5 yasında zor bıraktı kuzum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…