selam kızlar nasılsınız artık ağırlaştık en hafif işler bile zor geliyor ben birde mukabele okuyorum hergün yirmi sayfa eh enerji falanda kalmıyor hepinimiz için bol bol dua ediyorum kalabalıkta yapılan dua herzaman makbuldür
Canim merak etmeyin benimde yok göğüs ucum ama kızım cort cort emip çıkarmıştı ucunu..bende korkuyordum ama korkacak bişey yokmuş..öyle emdiki kızım 1.5 yasında zor bıraktı kuzum:)
kızlar merhaba
salı günü başlayan temizliğimiz bittibittim mahvoldum öldüm dip köşe bucak temizlenmeyen yer kalmadı mis olduk. çantalarımız da hazır kuaföre de gitmiştim ptesi. duru kızım isterse gelsin yani bn şuan itibariyle hazırım üzerimden büyük bi yük kalktı. şimdi dışarıdan yemek söyliycem evde bişey yok tabi okadar işten sıra gelmedi ne yesek ki??:26:
Allah razı olsun canim..ne güzel dualarada ortak oluyoruz..bende namazlarımdan sonra hepiniz icin dua ediyorum..Rabbim kabul etsin..
Merhaba kızlar nasılsınız
Yürüyüşten geldim şimdi rahatladım yürümeye başladığımdan bu yana.Sizler nasılsınız umarım herşey yolundadır sağlıcakla kalın hepiniz
canım senin eylül sonu sat o yüzden rahat olman normal ama ne kadar erken başlarsan o kadar kolay yaparsın eğilip doğrulmak o kadar zor ki o yüzden vakit kaybetmeden başla sonra oturup beklersin bebişinioooh negüzel birde ben kalksam şu işlerin altından hiçbirşeyimde hazır değil ev kalkacak diye hazırlamadım çanta bebişin eşyaları beşiğide temizlikten sonra alırım diye düşünüyorum eylülden önce doğurmam zaten herhalde ne kadarda rahatım yahuu tebrik ederim seni canım
merhaba canım biz iyiyiz seninde iyi olmana sevindim yürüyüşü aksatma bence zorlansanda
canım senin eylül sonu sat o yüzden rahat olman normal ama ne kadar erken başlarsan o kadar kolay yaparsın eğilip doğrulmak o kadar zor ki o yüzden vakit kaybetmeden başla sonra oturup beklersin bebişini
herkez ne güzel yürüyüş yapıyor biz yapamıyoruz
kızlar sizlere sorum var bebeğin emzikten düşme olayı doğrumudur yukarı falan uzanınca hayır doğum temizliğim var badana boya korktum yani
yokk cnm daha neler hurafe onlaaaar takmayın kafanıza böle şeyler.
Buarada hanımlaaaar tembellik etmeyin işlerinizi ufak ufak halledin. Ben çantamı 32. Haftada hazırladım kafam rahat. Ebede 32. Haftanda hazır olsun demişti. Valla bi doğum olsa açıkta kalır bebişler:)
içimi rahatlattın canım sağol ayy evet yaa sorma hiçbirşey yok daha ortada kıyamam bebişimee
herkez ne güzel yürüyüş yapıyor biz yapamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?