2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Allah razı olsun canim..ne güzel dualarada ortak oluyoruz..bende namazlarımdan sonra hepiniz icin dua ediyorum..Rabbim kabul etsin..

Canim merak etmeyin benimde yok göğüs ucum ama kızım cort cort emip çıkarmıştı ucunu..bende korkuyordum ama korkacak bişey yokmuş..öyle emdiki kızım 1.5 yasında zor bıraktı kuzum:)

evet aynen öyle zaten önemli olan göğüs ucu değil kahverengi bölgeyi tamamıyla ağzına alması lazım bebişin o yüzden korkmaya gerek yok bebişler işini biliyor

kızlar merhaba

salı günü başlayan temizliğimiz bitti bittim mahvoldum öldüm dip köşe bucak temizlenmeyen yer kalmadı mis olduk. çantalarımız da hazır kuaföre de gitmiştim ptesi. duru kızım isterse gelsin yani bn şuan itibariyle hazırım üzerimden büyük bi yük kalktı. şimdi dışarıdan yemek söyliycem evde bişey yok tabi okadar işten sıra gelmedi ne yesek ki??:26:

kızlar sizlere sorum var bebeğin emzikten düşme olayı doğrumudur yukarı falan uzanınca hayır doğum temizliğim var badana boya korktum yani

oooh negüzel birde ben kalksam şu işlerin altından hiçbirşeyimde hazır değil ev kalkacak diye hazırlamadım çanta bebişin eşyaları beşiğide temizlikten sonra alırım diye düşünüyorum eylülden önce doğurmam zaten herhalde ne kadarda rahatım yahuu tebrik ederim seni canım

Merhaba kızlar nasılsınız
Yürüyüşten geldim şimdi rahatladım yürümeye başladığımdan bu yana.Sizler nasılsınız umarım herşey yolundadır sağlıcakla kalın hepiniz

canım senin eylül sonu sat o yüzden rahat olman normal ama ne kadar erken başlarsan o kadar kolay yaparsın eğilip doğrulmak o kadar zor ki o yüzden vakit kaybetmeden başla sonra oturup beklersin bebişini

canım senin eylül sonu sat o yüzden rahat olman normal ama ne kadar erken başlarsan o kadar kolay yaparsın eğilip doğrulmak o kadar zor ki o yüzden vakit kaybetmeden başla sonra oturup beklersin bebişini

canım doğum tarihini beklemeyeceğiz sezaryen çünki bu çarşamba kontrolüm var muhtemelen doktorum tarih verecek ama ben zaten ayın 25 i gibi badanaya başlayacağım haklısın şimdiden zaten zorlanıyorum artık bakıcaz çaresinee

kızlar sizlere sorum var bebeğin emzikten düşme olayı doğrumudur yukarı falan uzanınca hayır doğum temizliğim var badana boya korktum yani

yokk cnm daha neler hurafe onlaaaar takmayın kafanıza böle şeyler.

Buarada hanımlaaaar tembellik etmeyin işlerinizi ufak ufak halledin. Ben çantamı 32. Haftada hazırladım kafam rahat. Ebede 32. Haftanda hazır olsun demişti. Valla bi doğum olsa açıkta kalır bebişler:)

içimi rahatlattın canım sağol ayy evet yaa sorma hiçbirşey yok daha ortada kıyamam bebişimee

slm kızlaaaarrrrrrrrr
Aybükemden haber var mı????????????*
ancak vaktim oldu bugün ,baya yoruldum bikaç eksiğimiz vardı onları tamamlamak için çarşıya çıktım.......
umarım herkes iyidir..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…