2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bebeğinizin böyle aşağıya doğru inmeye çalıştığını hisseden var mı? ben sanki bugün öyle hissettim. olabilir mi?

son 32 gün ama senin kızın 32 gün beklemeyecek gibi suksuk.kilolarıda hızlı hızlı aldı acelesi var senin bıdığın.biran önce anneye kavuşmak istiyor.
ewt cnm sorma bakalım nezaman gelıcek elıfımmmmmmmmmmmmm
ewt cnmm hıc halım yok bende dınlenıyorumm..ıs yapamıyorumm sadece yemek bulasık camasırr yetıo zaten.. bende merak edıyorum beklıcekmı dıee gorucezzz
ıı gunlerde kullanın cnmm ..

mis gibi oturun bakalım annesi,ama Duru gelmesin daha bence biraz daha içerde keyfine baksın....daha 36. haftada annnesi,......

aman canım hayırlısı olsun hakkınızda,kendine dikkat et Ayberk bey biraz daha büyüsün.....

kızlar bebeğinizin böyle aşağıya doğru inmeye çalıştığını hisseden var mı? ben sanki bugün öyle hissettim. olabilir mi?
evet canım ben,dün akşamdan beri hissediyrm ben...
böyle şağı taraflarda kıpır kıpır sanki kafasını hazneye yerleştirmeye çalışıyoo yaramaz......

Evim amfi tiyatronun hemen altında troia festivall var. Buakşamda emre kınayın tiyatrosu vardı. Hazırlandım. Kendim gittim ama kapıya bi gittim içersi dolmuş kapılar kapanmış ay çok üzüldüm balkondanda sadece seyirciler gözüküyor. Pöffff bende şimdi içeri girdim tv izliyorum.

kızlar çatı muayenesi sonrası kahverengi bi kanama olmuş şimdi wc ye gidince farkettim ama telaşe kapılmadım dr. olur korkma demişti..
ama ne gerek vardı ya keşke olmasaydım çatı muayenesi

ya bende işte ondan çok korkuyorum.......
benimde salı günü çatı muayenem.....
bencede ne gerek var ki niye yapıyolar...doğum anında yapsınlar olmadı darsa sezeryana alsınlar...boşyere geriyolar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaa hadi hayırlısı canım...sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallah.......

boşver kalabalığa girmediğin ii olmuş :)

slm annişler nasılsınız..çok sıcak.bu gecede bana uyku yok şimdiden belli.koçiş de yok nöbetçi bugün.canım sıkıldı.oğlumla yalnızız?oda hiç kıpırdamıyor ya hu ne hikmetse.

ah canm sorma aynı dert bendede var.herkes belli olmuyo diyor bide istinasıs bebeginin gelişimi normal mi diya soruyorlar bunların iç karnn geniş olmasından haberleri yok galiba.ama karnm iyiki de küçük bu karınla bile zorlanıyorum bu sıcaklarda

annesi sizde bebişinizle evde keyif yapın artık.....
bu arada bana çanakkaleyi hatırlattın,üniversite yıllarımı....çok güzel bi şehir....burnunda tütüyor inan......

hayırlsıı olsun canım tarih bilmek ne güzel :)
canım güzel ama stres yapmıyor değilim hanii:18::18:

inş hepimiz için :))))sağolasın tatlım

bizde şimdi kocişim ve bebişimle alışverişten geldik kraft ana kucağı aldık unkapanına gittik bisikletciler çarşısından çok uyguna aldık kıpkırmızı ilk bebek bezimizide aldık prima mini çantamız hazır bugun doktor döndü diyince çok heyecan panik korku hepsi beni sardı

elim ayağıma dolaştıııı :18: :18: :18:

tamam bitti diyorum bir eksik çıkıyor hiç bitmeyecek zaten kendimi kandırıyorum bitmesin zaten miniğime minik minik şeyler alacagım

hangi sene okudun cnm ben 2002 girişliyim. Şimdiki halini bir gör okadar değişti ve güzelleştiki tanıyamazsın

2001 eylül girişliyim...2006 da mezun oldum......en son 6 yıl önce görmüştüm...
zaten gelişme potansiyeli olan bişehirdi...eminim süper biyer olmuştur...
karaköy puaçası alıp donanmada kahvaltı yaptığım günleeer aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy ne günlerdi yaaaaaaaaaaa

güle güle kullansın bıdığın annesi.....
olsun dönsün ne güzel panik yapma benimkide 32. haftadan beri dönmüş pozisyonda bekliyo teyzesi......
eksik biter mi hiç annnesi ,dur daha yeni başladık........

geçmiş olsun canım :18: :18: dikkat etmek lazım bu yiyeceklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…