son 32 gün ama senin kızın 32 gün beklemeyecek gibi suksuk.kilolarıda hızlı hızlı aldı acelesi var senin bıdığın.biran önce anneye kavuşmak istiyor.
ewt cnmm hıc halım yok bende dınlenıyorumm..ıs yapamıyorumm sadece yemek bulasık camasırr yetıo zaten.. bende merak edıyorum beklıcekmı dıee gorucezzzAMİİİİNNNNNN.. nasıl gönülden istiyorum yaa geçsin artık şu günleerrr..
farkındayım canım enerjin düşük gibi biraz sen dinlen bol boll artıkk bu saatten sonra yapacak bişeyimiz yok maalesef ağrılar sancılar ne zaman gelirler korkusuu
bende de başladı artık sancılar yakın zamanda doğuracağım gibi hayırlısıı..
elif kızımız 32 gün beklemeyecek gibi geliyoo banaa
ıı gunlerde kullanın cnmm ..Kizlar nasilsiniz? Bn bugun yine tutamadim kendimi temizlik yaptim:26:
Evi supurdum (halilari sagolsun kocis supurdu) sildim heryeri bi guzel domestosladim, balkonumu yikadim , camasir yikadim astim, yerleri sildim, toz aldim... Bo baslayinca durduramiyorum kendimi.. Ama temizligin sonuna dogru rahatsiz oldum biraz (sanki boyle karnimin altinda doluluk varmis gibi azda sizladi) anca birakabildim...
Dun biz yine istanbul foruma gittik Bright stars comfort harmony anakucagi/salincak aldik, coook guzel cookpillerini taktik calistirdik ben yine suluzirtlak agladim
Bu arada medela mi ameda mi karar vemiyordum ama sonunda karar verdim Ameda ciftli pompa aldim.. Baya arastirdik sanirim ameda daha iyi...
Kendime kocaman kocaman donlar aldimdogumdan sonra giyerim diye.. Emzirme sudyeni emzirme atleti falan aldim..
Simdi yemek yapmam gerekiyor, aksama boool boooool kaynatiriz. Hepinizi optuk Eylul'umle
kızlar merhaba
salı günü başlayan temizliğimiz bittibittim mahvoldum öldüm dip köşe bucak temizlenmeyen yer kalmadı mis olduk. çantalarımız da hazır kuaföre de gitmiştim ptesi. duru kızım isterse gelsin yani bn şuan itibariyle hazırım üzerimden büyük bi yük kalktı. şimdi dışarıdan yemek söyliycem evde bişey yok tabi okadar işten sıra gelmedi ne yesek ki??:26:
aman canım hayırlısı olsun hakkınızda,kendine dikkat et Ayberk bey biraz daha büyüsün.....kızlar hastaneden çıktım çok şükür ben ve paşam iyi ayberkime yetecek kadar suyumuz kalmış nst bağladı doktorum sancı hiçbişi gözükmedi usg den baktı paşamın keyfi gayet yerinde bu hafta benim için çok kritikmiş yorulmamam gerekiyormuş zaten şuan annemdeyim gel keyfim gel yapıcam
evet canım ben,dün akşamdan beri hissediyrm ben...kızlar bebeğinizin böyle aşağıya doğru inmeye çalıştığını hisseden var mı? ben sanki bugün öyle hissettim. olabilir mi?
kızlar çatı muayenesi sonrası kahverengi bi kanama olmuş şimdi wc ye gidince farkettim ama telaşe kapılmadım dr. olur korkma demişti..
ama ne gerek vardı ya keşke olmasaydım çatı muayenesi
slm hanımlar çok kalamıycam ama hemen girip yazayım dedim 27 ağustos pazartesi saat 8:30 da ameliyata giriyorum:18::18: inş 3000 gr olmuş kızım 3500falan doğar dedi ve bu arada bol karpuz dedi potasyum kaynağı olduğu için bebeğe kilo yapıyomuş ve de suyunu artırıyomuş
Evim amfi tiyatronun hemen altında troia festivall var. Buakşamda emre kınayın tiyatrosu vardı. Hazırlandım. Kendim gittim ama kapıya bi gittim içersi dolmuş kapılar kapanmış ay çok üzüldüm balkondanda sadece seyirciler gözüküyor. Pöffffbende şimdi içeri girdim tv izliyorum.
neyse sende öyle diyosan iltifat olarak kabul edelim kızımlaa)bide siyah giymişyim minnacık görünüyordu benim tatlı kuzum bende büyük ihtimal en erken eylülün başları doğururum.. ama yeterki sağlıklı gelsinde bir an öncede almak istiyorum bıdıkımı kucağımaa
Evim amfi tiyatronun hemen altında troia festivall var. Buakşamda emre kınayın tiyatrosu vardı. Hazırlandım. Kendim gittim ama kapıya bi gittim içersi dolmuş kapılar kapanmış ay çok üzüldüm balkondanda sadece seyirciler gözüküyor. Pöffffbende şimdi içeri girdim tv izliyorum.
boşver kalabalığa girmediğin ii olmuş :)
canım güzel ama stres yapmıyor değilim hanii:18::18:hayırlsıı olsun canım tarih bilmek ne güzel :)
ya bende işte ondan çok korkuyorum.......
benimde salı günü çatı muayenem.....
bencede ne gerek var ki niye yapıyolar...doğum anında yapsınlar olmadı darsa sezeryana alsınlar...boşyere geriyolar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaa hadi hayırlısı canım...sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallah.......
annesi sizde bebişinizle evde keyif yapın artık.....
bu arada bana çanakkaleyi hatırlattın,üniversite yıllarımı....çok güzel bi şehir....burnunda tütüyor inan......
hangi sene okudun cnm ben 2002 girişliyim. Şimdiki halini bir gör okadar değişti ve güzelleştiki tanıyamazsın
bizde şimdi kocişim ve bebişimle alışverişten geldik kraft ana kucağı aldık unkapanına gittik bisikletciler çarşısından çok uyguna aldık kıpkırmızı ilk bebek bezimizide aldık prima mini çantamız hazır bugun doktor döndü diyince çok heyecan panik korku hepsi beni sardı
elim ayağıma dolaştıııı :18: :18: :18:
tamam bitti diyorum bir eksik çıkıyor hiç bitmeyecek zaten kendimi kandırıyorumbitmesin zaten miniğime minik minik şeyler alacagım
kızlar dün gece bende doğuruyordum dün çok yedim ve çok karıstırdım saat 8 gibi karnıma ağrı girdi öldüm öldüm dirildim alttan üstten çıkardım sürekli hastaneye gittik doğurıyorum dedim saat 11 gibi bir sürü test yaptılar doktorumu aradım saolsun hemen geldi saat 3 e kadar neler çektik doğum baslamasın die serum werdi doktor gıda zehirlenemsi olmus hangisi etkiledi bilmiyorum ama ağlıyorum bir yandan perişan olduk kaç tane iğne we serum yedim saat 5 e doğru ewe geldik 5 den sonra yattım şimdi iyiyim ama bişe yiyince rahatsız ediyor ayy kabus gibiydii ben ağlıyorum doğuruyorum die hayır 10 gün daha bekle ciğerleri gelişiyor su an die doktor ben hayır doğurucam dedim durdum çok şükür geçdi ama bende bittim walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?