2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

iyi akşamlar kızlafr nasılsınız ayberkim karnımda ne yapıyorsa tepelere çıkıyor bi süre kaskatı kalıp sonra dağılıyo ee canımı daçok acıtıyo

valla şöyle söyliyim kordon izmir kordonu gibi oldu. İki misli büyüdü kipa açıldı şimdide forum geliyor. Golf süper oldu aşıklar tepesine harika bir çay bahçesi açıldı belediyenin. Yürüme alanı yeşilikler iki çay bahçesi... Hangi bölümde okudun ben eğitimdeydim.

iyi akşamlar kızlafr nasılsınız ayberkim karnımda ne yapıyorsa tepelere çıkıyor bi süre kaskatı kalıp sonra dağılıyo ee canımı daçok acıtıyo

annesi senin paşa sıkılmış artık,özgür olmak istiyo yaramaz....ama biraz daha beklemeli minik adam...
benimkide baya canımı yakıyo....
neden kaskatı kalıp sonra dağıklıyorlar bi bilgin var mı canım*
benim yaramazda bazen öyle yapıyoooo

bilmiyorum canım aybükede böyle olmadım hiç doğum sancısı çekmedim suymuş nişanmış hiçbir gelmden kontrole gittim suyum bitnc yrn sabah gel alıyorum dedi tam agırlaştığı zaman 35+1 de doğmuştu hele oturum yada yatim kalktığım an göbek deliğimin altına ağırlaşıyo bacaklarımı kapatarak geziniyorum çıkacakmış gibi geliyor nst sancı çıkmadı suda şuan iyiy yetecek kadar çıkması için sebep yok diyorum bayramı bitirielim temizlikci ablamız gelsin avimizi mis yapsın sonra gel tekmeyi fılatıyo sus anne ben biliyom gelecek zamanı sen istediğini de gibilerdinden :)

kipa ben ordayken son senemde açılmıştı hatırlıyrm.....
ay ne güzel olmuştur eminim....seneye kızımıda alıp oraya gelelm bari biz.....tatile...

buarada bende eğitimdeydim ingilizc öğrt.2006 mezunuyum
sen????

hmmmmmmmmmmm
yaramazzzzz,
umarım bayramdan sonra gelirler canım bayramı yaparız sonra doğuma gideriz... .......

almanca öğretmenliği 2007 mezunuyum. Sen ebru varolların dönemsin ozaman. Bizim bi üst dönemimiz. İsmin neydi senin

ebru yeşil gözlü sessiz biriydi cemile falan vardı. herneyse. Benim adımda ebru. Görsek birbirmizl hatırlarız kesin

Evet bak şimdi cemile yazınca hatırladım......Cemile Birinci miydi neydi.....
kesin görsek birbirimizi hatırlarız canım ,mutlaka göz aşinalığı vardır........
buarada tekrar memnun oldum........
snin atama orayamı çıktı????????

yok cnm evlendim geri dödüm ben. İzmirdeydim ailemle. Keşke atanbilsem bakalım belki bu atamalarda. Bende çok memnun oldum. Sen atandın geliba

yok cnm evlendim geri dödüm ben. İzmirdeydim ailemle. Keşke atanbilsem bakalım belki bu atamalarda. Bende çok memnun oldum. Sen atandın geliba

ay bende izmirliyim......ailem ordaaa..............ay biz şimdi akraba falan çıkarmışızzzzzzz
umarım atanırsın canım bebişin şans getirir inşallah.......
evet atandım canım ben 6 yıldır çalışıyrm...darısı en kısa zamanda seninde başınaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…