2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bizim bebişler sabırsız hemen yer yapıyolar kendilerine....
ilerleyen haftalarda daha fazla hissedersin canım....
ben diyorum ki bazen ahaaa çıkıyooooo o baskısı sayesindeee

Ya sanki kafasını aşağıya doğru sokmaya çalışıyormuş gibi geliyor :) Aman 3 hafta daha gelmesinde sonrasında gelsede olur :)

aminnnnnn inşallaaahhh :) zaten diyorum atanırsam kızımın 2. İsmini Şansım koyucam :)

Kızlar gece bütün el parmaklarım uyuşuyor,
aynı şeyi yasayan var mı?neden oluyor ki anlamadım ve şişiyor uyuşunca sanki..

kızlar benım gobegım cok catladı.ustelık mustele da kullanıyordum ama sureklı kullanmadım catlmakla kalsa neyse mersıne geldım.bır de pısıkten daha felaket oldu kıpkırmızı.badem yagı denemeye basladım...dıkkat edın ha bır de zeytın yagı ıyı gelır dedıler zyagı surdum sakın denemeyın bıle...

ii geceler hatunlar : )) doğum hikayelerini paylaşan bi topik yok mu okumak istedim de :) bu arada ne zaman doğurucamızı çok merak edıom : ) gecen rüyamda sedyeye yatmışm pıtt diye doğmuş oğlum sora beni dikmeyı unuttu bunlar diye dolanıyodm hastanede we anladım kii ben kesıklerden we dikişten çok tısrıyomm Allah yardımcımız olsun az kaldı bizlerinde doğumuna geçiyo zaman o gün gelicek elbet....

İYİ GECELER CNM... olmazmı bi sürü topik var temmuz anneleri ve ağustos annelerini okuyabilirsin mesela.. ben artık uzman oldum doğum hikayelerini okumaktan direk evde doğurabilirim yani kızımı nasıl hasretle bekliyorum bi allah bide siz bilirsiniz bu duyguyu ayrıca çok heyecan yaptım ne zaman nasıl doğuracam hazırlıklı olacammı normal doğum olacakmı vs die allah yardımcımız olsun yaw resmen kurbanlık koyun olduk bekliyoz işte

çok gerildim cnm bide hazırlıksız yakalandım psikolojimi ona gore ayarlamamıştım çok etkilendim normal doğumdan bile korktum diebilirim ama ben kendimi aşırı sıktım dr.umda saolsun hiç acımadı diebilirim :)) ama suan cok pişmanım sıkmasaydım kendimi o kadar canım yanmazdı bide kanamam olunca baya moralim bozuldu buakşam buarada adaşız :))

sahura kalktık bı bakım dedım dogurann varmı dıee.. ruyamda catı muayenesı olan hastaları goruyodum bende sırada beklıomusumm korkuyodumm ne sacma bı ruyaydı.. taktım demekkııı psıkolojık dr yapmıycaakk sancım geldıgınde bakıccaklarmıs sadece sevndım aslında..:18:

slm cnmm muayanedenn sonra kanaması olan cok oluoo .. durtuolar kanatıolar resmen zorlaa.. kımısınınde suyu gelıomus o esnada.. bana yapılmadı allahtann dogumda yapılcakmıs bı. bozma moralını cnm masalah sen 38 haftadasın artık bısıycık olmazzz

Bugünün ilk günaydını da benden olsun :)

Uykum var ama yatarsam uyuyamıyacağım için yarım kalan temizliğe devam edeyim en iyisi... Bu arada dün davul olan ayaklarımın şişi biraz indi. Yatarken ayağımın altına iki yastık koyuyorum. Başımın altnda iki yastık bacaklarımın arasında bi yastık boğuşuyorum resmen ama işe yarıyor :)

Ooooo nerde bu uykucu anneler bide uyuyamıyoz derler. Ozamaaaaan günaydııınn burada yağmur gökgürültüsü kıyamet gidiyor. Hava nasıl boşaldı anlatamam. Yağmuru özlemişiz allah aratmasın :)

Sağlıkla gelir inşlhbebişiniz :)

ben ayağımınm altına koyamıyorum yastık sıkılıveriyorum. Ayaklarımda mütemadiyen şiş. Ellerim ve ayaklarım inmiyorlar artık. Hiç tuzluda yemiyorum. Neyse nasılsa geçicek bakalım kısmet:) sende ssabah sabah çok yorma kendini yorulunca yat uyu kalkınca gene yaparsın ufak ufak. Ben kalan işlerimi hergüne bi iş koyup düzenledim. Ogün ondan başka iş yapmıyorum. Dün mesela banyoyu ovup çamaşır astım okadar:)

günaydııınn hatunlarrrrr...
dün lohusa tacımıda aldım attım bavulaaa artık duğurabiliriimmmm evim temiz çantamız hazırrr gel oğlum artııkkkk..
ayy şaka gibi bi rüya gördüm totom açıkta kalmış heraldee ben felaket derecede normal doğum istiyorum birde oğlumun kilosunun az olduğunu söylemişti doktor bilinç altıma yerleşmiş iyice neyse rüyamda oğlum 6 kg olmuş karnımda doktor diyo acil sezeryana almamız lazım diyoo hani kilo alamıyodu zayıftı bu çocuk diyorum çok iyi beslemişsin ik,i haftada bu kiloya gelmiş diyo doktorum hemen uyandım bendee herşeyin karmamşası bi rüya gördüm saçma sapan bişeydi yaa tövbe töbeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…