Bende yarın saat önce yürürken öyle hissettim sanki aşağıya doğru yer yapıyormuş gibi.
bizim bebişler sabırsız hemen yer yapıyolar kendilerine....
ilerleyen haftalarda daha fazla hissedersin canım....
ben diyorum ki bazen ahaaa çıkıyooooo o baskısı sayesindeee
Ya sanki kafasını aşağıya doğru sokmaya çalışıyormuş gibi geliyor :) Aman 3 hafta daha gelmesinde sonrasında gelsede olur :)
ay bende izmirliyim......ailem ordaaa..............ay biz şimdi akraba falan çıkarmışızzzzzzz
umarım atanırsın canım bebişin şans getirir inşallah.......
evet atandım canım ben 6 yıldır çalışıyrm...darısı en kısa zamanda seninde başınaaaaaaaaa
Kızlar gece bütün el parmaklarım uyuşuyor,
aynı şeyi yasayan var mı?neden oluyor ki anlamadım ve şişiyor uyuşunca sanki..
aminnnnnn inşallaaahhh :) zaten diyorum atanırsam kızımın 2. İsmini Şansım koyucam :)
inşallah atanırsın canım bende gecen yıl atandım çok güzelk bi duygu Alllah hrkese nasip etsin inşallah..
ii geceler hatunlar : )) doğum hikayelerini paylaşan bi topik yok mu okumak istedim de :) bu arada ne zaman doğurucamızı çok merak edıom : ) gecen rüyamda sedyeye yatmışm pıtt diye doğmuş oğlum sora beni dikmeyı unuttu bunlar diye dolanıyodm hastanede we anladım kii ben kesıklerden we dikişten çok tısrıyomm Allah yardımcımız olsun az kaldı bizlerinde doğumuna geçiyo zaman o gün gelicek elbet....
ya bende işte ondan çok korkuyorum.......
benimde salı günü çatı muayenem.....
bencede ne gerek var ki niye yapıyolar...doğum anında yapsınlar olmadı darsa sezeryana alsınlar...boşyere geriyolar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok gerildim cnm bide hazırlıksız yakalandım psikolojimi ona gore ayarlamamıştım çok etkilendim normal doğumdan bile korktum diebilirim ama ben kendimi aşırı sıktım dr.umda saolsun hiç acımadı diebilirim :)) ama suan cok pişmanım sıkmasaydım kendimi o kadar canım yanmazdı bide kanamam olunca baya moralim bozuldu buakşam buarada adaşız :))
slm hanımlar çok kalamıycam ama hemen girip yazayım dedim 27 ağustos pazartesi saat 8:30 da ameliyata giriyorum:18::18: inş 3000 gr olmuş kızım 3500falan doğar dedi ve bu arada bol karpuz dedi potasyum kaynağı olduğu için bebeğe kilo yapıyomuş ve de suyunu artırıyomuş
Bugünün ilk günaydını da benden olsun :)
Uykum var ama yatarsam uyuyamıyacağım için yarım kalan temizliğe devam edeyim en iyisi... Bu arada dün davul olan ayaklarımın şişi biraz indi. Yatarken ayağımın altına iki yastık koyuyorum. Başımın altnda iki yastık bacaklarımın arasında bi yastık boğuşuyorum resmen ama işe yarıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?