hahhhayyyyyyyy çok güldüm yaaa oooy annem o pipileri yerim bennnn pipiped de çıkmış demek
sibel evet canım ikiz oğluş bizimkilerde
hep erken doğum senaryoları beynimde dolanıyor bide çanta hazır olursa ben hepten kafayı sıyırırımm:18::18:ben bayramdan sonra hazırlıcam
kızlar günaydın.bizde kalktık .yatak odamızın camını sildik.dinlenip odayıda temizlicez hergün evin biyerini temizlicem.başka türlü olmuyor.bu arada sizler geçmişmi yapıyorsunuz yazan yok.
booool bol dinlen canım ayberk bey azıcık daha sabretsin bakalımmm.. zamanında gelir inşallah ufaklık..kızlar hastaneden çıktım çok şükür ben ve paşam iyi ayberkime yetecek kadar suyumuz kalmış nst bağladı doktorum sancı hiçbişi gözükmedi usg den baktı paşamın keyfi gayet yerinde bu hafta benim için çok kritikmiş yorulmamam gerekiyormuş zaten şuan annemdeyim gel keyfim gel yapıcam
ohooooo ben öyle bi çatladım kii eşim karayolları gibi oldun diyookızlar benım gobegım cok catladı.ustelık mustele da kullanıyordum ama sureklı kullanmadımcatlmakla kalsa neyse mersıne geldım.bır de pısıkten daha felaket oldu kıpkırmızı.badem yagı denemeye basladım...dıkkat edın ha bır de zeytın yagı ıyı gelır dedıler zyagı surdum sakın denemeyın bıle...
günaydııınnnnnnnKizlar gunaydinnnnnnn
Nasilsiniz?
günaydıınnnkızlar günaydın.bizde kalktık .yatak odamızın camını sildik.dinlenip odayıda temizlicez hergün evin biyerini temizlicem.başka türlü olmuyor.bu arada sizler geçmişmi yapıyorsunuz yazan yok.
bi kat silin camlarıı en azından kiri bi kat kalkar ortadan doğuma yakın tekrar silersiniz canım olmaz mııı. ama çok kirli değilsee gerek yokk uğraşmayın boş yeree..kızlar bugün temizlik yapayım dedim camları silecektik ablam gelmişti yağmur yağacakmış ist tekrar batacak napcam şimdii(((
günaydıınnnnnnnnnnGünaydınnnnnnSüper bi pazar günü geçirirriz inşşşşşşşş
Gunaydin canim.. Temizlik yaparken cok yorma kendini bi de dedigin gibi dinlene dinlene yap.. Ben bi baslayinca duramiyorum bitirmeden sonrasinda da oram agridi buram kasildi diyorum hep
Dogurn yok dimi baska?
öğlen günaydını herhalde bunlar :))))GÜNAYDINNNNNN ANİŞLERE BEBİŞLERE
öğlen günaydını herhalde bunlar :))))GÜNAYDINNNNNN ANİŞLERE BEBİŞLERE
bi kat silin camlarıı en azından kiri bi kat kalkar ortadan doğuma yakın tekrar silersiniz canım olmaz mııı. ama çok kirli değilsee gerek yokk uğraşmayın boş yeree..
günaydıınnnnnnnnnn
amiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar bugün temizlik yapayım dedim camları silecektik ablam gelmişti yağmur yağacakmış ist tekrar batacak napcam şimdii(((
maşallah bebişinee canımKizlr günaydın dün doktordaydim 2200 olmuş benimki 14.5kg almisimdogum tarihimde Eylül'ün.
6-7 si 2 hafta sonra net gunü solicek bu arada ben 28agustosa kadar çalışıyorum 1 hafta sonrada dogum :)
Kizlr günaydın dün doktordaydim 2200 olmuş benimki 14.5kg almisimdogum tarihimde Eylül'ün.
6-7 si 2 hafta sonra net gunü solicek bu arada ben 28agustosa kadar çalışıyorum 1 hafta sonrada dogum :)
Kizlr günaydın dün doktordaydim 2200 olmuş benimki 14.5kg almisimdogum tarihimde Eylül'ün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?