2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

lara sen hazırla da varsın geç gelsinler :) benimki epey zamandır hazır

kızlar günaydın.bizde kalktık .yatak odamızın camını sildik.dinlenip odayıda temizlicez hergün evin biyerini temizlicem.başka türlü olmuyor.bu arada sizler geçmişmi yapıyorsunuz yazan yok.

kızlar günaydın.bizde kalktık .yatak odamızın camını sildik.dinlenip odayıda temizlicez hergün evin biyerini temizlicem.başka türlü olmuyor.bu arada sizler geçmişmi yapıyorsunuz yazan yok.

Gunaydin canim.. Temizlik yaparken cok yorma kendini bi de dedigin gibi dinlene dinlene yap.. Ben bi baslayinca duramiyorum bitirmeden sonrasinda da oram agridi buram kasildi diyorum hep

Dogurn yok dimi baska?

booool bol dinlen canım ayberk bey azıcık daha sabretsin bakalımmm.. zamanında gelir inşallah ufaklık..
ohooooo ben öyle bi çatladım kii eşim karayolları gibi oldun diyoo
Kizlar gunaydinnnnnnn

Nasilsiniz?
günaydııınnnnnnn
bel ağrısıyla oturuyoruz oğluşumlaaaa
günaydıınnn
ben azcık geçmiş yaptım geldim hemeennn
aman canım yavaş yavaş yap yorma kendinii

kızlar bugün temizlik yapayım dedim camları silecektik ablam gelmişti yağmur yağacakmış ist tekrar batacak napcam şimdii(((

kızlar bugün temizlik yapayım dedim camları silecektik ablam gelmişti yağmur yağacakmış ist tekrar batacak napcam şimdii(((
bi kat silin camlarıı en azından kiri bi kat kalkar ortadan doğuma yakın tekrar silersiniz canım olmaz mııı. ama çok kirli değilsee gerek yokk uğraşmayın boş yeree..
Günaydınnnnnn Süper bi pazar günü geçirirriz inşşşşşşşş
günaydıınnnnnnnnnn
amiiiinnnnnnnnnnnnnnnn

Gunaydin canim.. Temizlik yaparken cok yorma kendini bi de dedigin gibi dinlene dinlene yap.. Ben bi baslayinca duramiyorum bitirmeden sonrasinda da oram agridi buram kasildi diyorum hep

Dogurn yok dimi baska?

görünüşe göre doğuran yok canım.bende bayramdan sonra bebeğim gelsin diyorum ama daha çok şükür sancım filan yok.benim kız vaktinde doğacak gibi.neyse hakkımızda hayırlısı ne ise oolsun.

Kizlr günaydın dün doktordaydim 2200 olmuş benimki 14.5kg almisim dogum tarihimde Eylül'ün.
6-7 si 2 hafta sonra net gunü solicek bu arada ben 28agustosa kadar çalışıyorum 1 hafta sonrada dogum :)

öğlen günaydını herhalde bunlar :)))) GÜNAYDINNNNNN ANİŞLERE BEBİŞLERE

Oyle oluyor sanirim birazcik
Gece ayri kalk, sabaha karsi ayri kalk, sabahin korunde ayri kalk.. Gokgurultusune uyan ayri kalk... Benim bugunumun heralde 3. Ya da 4. Gunaydini bu

canım ankaradada dün felaket yağmur yağdı havada hala kapalı ama ben siliyorum en azından tozu pisliği gitsin.perdeleri tülleride yıkadım pis cama asamam.yağmur yağsada sonuçta camın dışına yağacak.içi temiz olur hiçdeğilse.silin gitsin.

Kizlr günaydın dün doktordaydim 2200 olmuş benimki 14.5kg almisim dogum tarihimde Eylül'ün.
6-7 si 2 hafta sonra net gunü solicek bu arada ben 28agustosa kadar çalışıyorum 1 hafta sonrada dogum :)
maşallah bebişinee canım
nasıl yanii sezeryan mı olacaakkk:44::44: ayy keşke izne ayrılsaydınn aniden çıkıp gelmesin ufaklıkk

canım sezeryanlamı yapıcaksın doğumu.maşallah bebeğine.ben bilmiyorum bebeğimin kiosunu hiç söylemiyorlar.gelişimi güzel diyorlar okadar.bakalım bu hafta kontrolüm var.doğumla ilgili birşey söylerlermi bilmem.

Tunaydin canim:)ayy Allah kolaylık versin çalışanlara biz evde bunalıyoruz çalışanlar napsin..senin normal mı sezaryen mı canim..Bişeyde kalmamış doğumuna ne güzel kavuşuyorsun bebisine

Kızlar suyumuzun geldiğini nasıl anlayacağız?valla çok telaşlandım su mu akıntı mı idrar mı ayırt edemedim.ama idrarımı ettim.temizlendim,kurulandım bir baktım çamaşırımda bir avuç ıslaklık var.....

ayyy ben bugün bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlayacaktım.çok yağmur yağıyor. güneşte kurutmak lazım değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…