Kızlar suyumuzun geldiğini nasıl anlayacağız?valla çok telaşlandım su mu akıntı mı idrar mı ayırt edemedim.ama idrarımı ettim.temizlendim,kurulandım bir baktım çamaşırımda bir avuç ıslaklık var.....
ayyy ben bugün bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlayacaktım.çok yağmur yağıyor. güneşte kurutmak lazım değilmi?
canım ben evin içinde çamaşırlıkta kuruttumm ev anayol üstü balkona sersem toz olacaktıı..ayyy ben bugün bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlayacaktım.çok yağmur yağıyor. güneşte kurutmak lazım değilmi?
hehegünaydın annişler...
ayyy bu gece o kadar rüya gördüm ki artık rüya görmekten kafam bir dünya olmuştu, o yorgunlukla kalktım, uyuyamadım...
suksuku gördüm rüyamda
sancım var sancım var doktora gidelim diyor, biz hepimiz de aman sen hep öyle diyorsun biraz bekle öyle git hastaneye evde çek sancını strese girme diyoruz, yatış pozisyonu felan gösteriyorum ben şöyle yat geçecek böyle yat geçecek diye ama kız sürekli gitmem lazım deyip duruyorrrrr ama yanımda o arada suksuk ben git o zaman felan diyorum konuşuyoruz...
ertesi gün yazıyor ki suksuk doğurmuş, yaaa bakın diyor ben size demiştim
öyle işte ilginç ilginç rüyalar
canım ben bebişimin kıyafetlerini yıkayıp evin içinde çamaşırlıkta kuruttum.sonrada ütüledim.dışarıda kurutmaya korktum.önümüzde park var o yüzden çok toz oluyor.sende evin içinde kurutup ütüleyebilirsin.
canım ben evin içinde çamaşırlıkta kuruttumm ev anayol üstü balkona sersem toz olacaktıı..
hehe. ayy birde senin rüya çıkarmıışşş
canım ben evin içinde çamaşırlıkta kuruttumm ev anayol üstü balkona sersem toz olacaktıı..
aynen öyle canım hep diyoruz yaa biraz daha bekle takip et işte su gelmeye devam ederse öyle hastaneye git diyee demesek iyi olacak hemen koooş hastaneye diyelimmsibelcim o yüzden kimseye hastaneye gitme evde dur demeyelim hehehehe
aynen canım nasılsa ütüleyince mikropları kırılacakkben de öyle yapayım cnm nasıl olsa ütüleyeceğiz mikropları kırılır
kızlar az önce ağustos annelerinin birkaç doğum hikayesini okudum.birkaç diyorum çünkü ağlamaktan devam edemedim.çok duygulandım.inşallah hayırlısıyla kuzucuklarımızı bizde kucağımıza alırız.
hoşgeldiniizzz şükriye hanım vee elif hanımmmbız geldıkkkkkkkkkk :)) yagmur yagsammmı yagmasammı arasıı . yagsadaa bı serınlesek
bız geldıkkkkkkkkkk :)) yagmur yagsammmı yagmasammı arasıı . yagsadaa bı serınlesek
yok tatlım kundera görmüşSukriye bak artik ruyalara girmeye basladin he
Sibel sanirim seni ruyasinda gormus okudun mu ? (sibel sen mi gormustun kis?)
günaydııınn hatunlarrrrr...
dün lohusa tacımıda aldım attım bavulaaa artık duğurabiliriimmmm evim temiz çantamız hazırrr gel oğlum artııkkkk..
ayy şaka gibi bi rüya gördüm totom açıkta kalmış heraldee ben felaket derecede normal doğum istiyorum birde oğlumun kilosunun az olduğunu söylemişti doktor bilinç altıma yerleşmiş iyice neyse rüyamda oğlum 6 kg olmuş karnımda doktor diyo acil sezeryana almamız lazım diyoo hani kilo alamıyodu zayıftı bu çocuk diyorum çok iyi beslemişsin ik,i haftada bu kiloya gelmiş diyo doktorum hemen uyandım bendee herşeyin karmamşası bi rüya gördüm saçma sapan bişeydi yaa tövbe töbeee
gunaydın yelızz ıyızz sen nasılsın eylulcukk nasılKizlar gunaydinnnnnnn
Nasilsiniz?
GünaydınnnnnnSüper bi pazar günü geçirirriz inşşşşşşşş
günaydın annişler...
ayyy bu gece o kadar rüya gördüm ki artık rüya görmekten kafam bir dünya olmuştu, o yorgunlukla kalktım, uyuyamadım...
suksuku gördüm rüyamda
sancım var sancım var doktora gidelim diyor, biz hepimiz de aman sen hep öyle diyorsun biraz bekle öyle git hastaneye evde çek sancını strese girme diyoruz, yatış pozisyonu felan gösteriyorum ben şöyle yat geçecek böyle yat geçecek diye ama kız sürekli gitmem lazım deyip duruyorrrrr ama yanımda o arada suksuk ben git o zaman felan diyorum konuşuyoruz...
ertesi gün yazıyor ki suksuk doğurmuş, yaaa bakın diyor ben size demiştim
öyle işte ilginç ilginç rüyalar
yok dogurmadımm kızlarrrrrrrrrrrrcanım ben evin içinde çamaşırlıkta kuruttumm ev anayol üstü balkona sersem toz olacaktıı..
hehe. ayy birde senin rüya çıkarmıışşş
hoşgeldiniizzz şükriye hanım vee elif hanımmm
buradada öyle yaa yağsam mııı yağmasam mııı pek bi kararsız kaldı havaaa..
Sukriye bak artik ruyalara girmeye basladin he
Sibel sanirim seni ruyasinda gormus okudun mu ? (sibel sen mi gormustun kis?)
yok tatlım kundera görmüş
gunaydın yelızz ıyızz sen nasılsın eylulcukk nasıl
ayy gülmekten karnıma ağrılar girdi inankii böyle konuşulanlar bi anda tek sayfada görününce çook komiğiz biz dedim içimdengunaydın cnmm bende ruyamda catı muayanesı olucaktım sırada beklıodumm bence sacma sapan ruyalar gordum cok kafaya takmısım galıbaa 6 kgmuu neyedındee oldu acabaa ıkı haftada dusunsenee bıde 6 kg doguruyomusunn
ayy herkez benle ugrasmıss ılknurda benı gormus ruyasında dogurmusumm elıf kucagımdaymıss hayırdır ınssss zorla dogurtucaksınız benı bu gıdısleeeeeeeeee
yok dogurmadımm kızlarrrrrrrrrrrr
hbb cnmmmmmmmmm.. yagmadı gıtı yaa sormaa gok gurledı gurledıı hava actı
herkeezz benımle ugramıss anlasılann gecee
evet yaa gerçekten çok şanslıyızz ALLAHIMA binlerce kez şükürler olsunn..Hatlar karisti bende demekki
Yaaa gustos annelerinin dogum hikayeleri baya sayiya ulasmis.. En son okudugumda 2-3 taneydi.. Tekrardan bakiyim dedim.. Agla agla cok fena oldum.. Allah'im bu mucizeyi bize yasattigi ve yasatacagi icin o kadar sansliyozki kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?