2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canim su oyle idrar gibi olmuyormus.. Hem rengi kokusu acisindan hem de azligi acisindan.. Takip et devamli mi geliyor?

Son düzenleme:
günaydın annişler...

ayyy bu gece o kadar rüya gördüm ki artık rüya görmekten kafam bir dünya olmuştu, o yorgunlukla kalktım, uyuyamadım...

suksuku gördüm rüyamda

sancım var sancım var doktora gidelim diyor, biz hepimiz de aman sen hep öyle diyorsun biraz bekle öyle git hastaneye evde çek sancını strese girme diyoruz, yatış pozisyonu felan gösteriyorum ben şöyle yat geçecek böyle yat geçecek diye ama kız sürekli gitmem lazım deyip duruyorrrrr ama yanımda o arada suksuk ben git o zaman felan diyorum konuşuyoruz...

ertesi gün yazıyor ki suksuk doğurmuş, yaaa bakın diyor ben size demiştim

öyle işte ilginç ilginç rüyalar

ayyy ben bugün bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlayacaktım.çok yağmur yağıyor. güneşte kurutmak lazım değilmi?

canım ben bebişimin kıyafetlerini yıkayıp evin içinde çamaşırlıkta kuruttum.sonrada ütüledim.dışarıda kurutmaya korktum.önümüzde park var o yüzden çok toz oluyor.sende evin içinde kurutup ütüleyebilirsin.

ayyy ben bugün bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlayacaktım.çok yağmur yağıyor. güneşte kurutmak lazım değilmi?
canım ben evin içinde çamaşırlıkta kuruttumm ev anayol üstü balkona sersem toz olacaktıı..
hehe. ayy birde senin rüya çıkarmıışşş

kapalı balkonum var orada kurutayım o zaman

sibelcim o yüzden kimseye hastaneye gitme evde dur demeyelim hehehehe
aynen öyle canım hep diyoruz yaa biraz daha bekle takip et işte su gelmeye devam ederse öyle hastaneye git diyee demesek iyi olacak hemen koooş hastaneye diyelimm bu gidişle evde doğuracağızz
ben de öyle yapayım cnm nasıl olsa ütüleyeceğiz mikropları kırılır
aynen canım nasılsa ütüleyince mikropları kırılacakk

kızlar az önce ağustos annelerinin birkaç doğum hikayesini okudum.birkaç diyorum çünkü ağlamaktan devam edemedim.çok duygulandım.inşallah hayırlısıyla kuzucuklarımızı bizde kucağımıza alırız.

Ben de ne zaman dogum hikayesi okusam agliyorum.. Allah bize de saglikli ve kolay dogumlar nasip etsin.. Hele bebeklerini ilk gordukleri sesini ilk duyduklari ani anlatmalarinda kopuyorum ben

bız geldıkkkkkkkkkk :)) yagmur yagsammmı yagmasammı arasıı . yagsadaa bı serınlesek

Sukriye bak artik ruyalara girmeye basladin he

Sibel sanirim seni ruyasinda gormus okudun mu ? (sibel sen mi gormustun kis?)

Son düzenleme:
bence bir anne kız evladına hanım hanımcık olmayı öğretebildiği gibi oğlunada sevgilisine çiçek almasını öğretebilmeli

kızlar hep aman onu yapma aman kızım bunu yapma diye öğütlenirken erkekler hep sen erkeksin olarak büyütülüyor...

erkek çocuklarda nazik büyütülmeli,kibar ve kadına saygı duyan....
bilinçaltına işlenmeli...

mesela hangimizin kayınvalidesi eşimiz bize çiçek alsa mutlu olur... eminim büyük kısmı yandan yandan pis pis bakar:)

halbuki oğlum mutlu mantığı olmalıdır... ne güzel benim evladım mutlu ...

genelde kadın anneleri evliliklerde daha az sorun oluşturuyorlar neden çünkü kızım ezilmesin.. damat kızıma iyi baksın..

ama hiç gelinimi mutlu edeyim ki oğlumda mutlu olsun diyen kv yok yani... varsada ben göremedim...

erkek yetiştirmek sadece sen erkeksin demek değil ama bunu bizim jenerasyonumuz farketti ve sanırım baya düzelecek...

umuyorum kızlarımız oğullarımız bu saçmasapan evlilik oyununu oynamayı bırakıp gerçekten birer eş olabilirler birbirlerine...

umuyorum daha mutlu bebekler doğar daha sağlıklı aileleri olur evlatlarımızın..

umuyorum bu eşimin ailesi saçmalıkları en kısa zamanda biterde evlilikler gereksiz yere yıpranmaz..

umuyorum oğullarımız eşlerine çıkarsız bir demet çiçekle eve gelir ve umuyorum kızlarımız eşlerine karşı öğretildikleri o saygıyı hakederler...

genelleme yaptım arkadaşlar umuyorum evlatlarımız çok çok mutlu insanlar olurlar ileride.... madem anne olmak kolay değil burda iş bizlere düşüyor...

umuyorum herkes hayallerindeki gibi yetiştirebilir evladını ve o büyüdüğünde işte bu diyebilir içinden o haklı gururla...

gunaydın cnmm bende ruyamda catı muayanesı olucaktım sırada beklıodumm bence sacma sapan ruyalar gordum cok kafaya takmısım galıbaa6 kgmuu neyedındee oldu acabaa ıkı haftadadusunsenee bıde 6 kg doguruyomusunn
Kizlar gunaydinnnnnnn

Nasilsiniz?
gunaydın yelızz ıyızz sen nasılsın eylulcukk nasıl
Günaydınnnnnn Süper bi pazar günü geçirirriz inşşşşşşşş
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ınss cnmm evdeyızz bızzzzz
ayy herkez benle ugrasmıss ılknurda benı gormus ruyasında dogurmusumm elıf kucagımdaymıss hayırdır ınsssszorla dogurtucaksınız benı bu gıdısleeeeeeeeee
canım ben evin içinde çamaşırlıkta kuruttumm ev anayol üstü balkona sersem toz olacaktıı..

hehe. ayy birde senin rüya çıkarmıışşş
yok dogurmadımm kızlarrrrrrrrrrrr
hoşgeldiniizzz şükriye hanım vee elif hanımmm
buradada öyle yaa yağsam mııı yağmasam mııı pek bi kararsız kaldı havaaa..
hbb cnmmmmmmmmm.. yagmadı gıtı yaa sormaa gok gurledı gurledıı hava actı
Sukriye bak artik ruyalara girmeye basladin he

Sibel sanirim seni ruyasinda gormus okudun mu ? (sibel sen mi gormustun kis?)
herkeezz benımle ugramıss anlasılann gecee

yok tatlım kundera görmüş

Hatlar karisti bende demekki

Yaaa gustos annelerinin dogum hikayeleri baya sayiya ulasmis.. En son okudugumda 2-3 taneydi.. Tekrardan bakiyim dedim.. Agla agla cok fena oldum.. Allah'im bu mucizeyi bize yasattigi ve yasatacagi icin o kadar sansliyozki kizlar

Son düzenleme:
gunaydın yelızz ıyızz sen nasılsın eylulcukk nasıl

sukur cok iyiyiz sukriye teyzosu kizimin cani cikolata istedi ama ben cok abartiyorum diye en son almamistim, babamiz da yasak koydu getirmiyodu artik cikolata bize.. Ben de naaaptim.. Evde kek icin damla cikolata vardi actim kocccca paketi sildim supurdum.. E napiim kizim istiyo ama :26: yine abarttim yani

Uf gunler gectikce benim heyecanim da artiyo... Bi de 18inde annemlere gidicez artik dogumu orda yapmaya karar vermistim.. Insallah ucakta rahatsiz olmaz kuzucugum.. Zaten yasal tasimanin tam sinirinda dr izniyle ucucaz.. Esim de heyecan yapiyo ben su kadar hafta bu kar gun oldu dedikce ya ben heyecanlaniyorum ucaga binicez o haftada diyo.. Yazik adamcagiz kac yildir ucuyo bi buna heyecan yapti

ayy gülmekten karnıma ağrılar girdi inankii böyle konuşulanlar bi anda tek sayfada görününce çook komiğiz biz dedim içimden
doktor bebeğin zayıf dedi takmışım baya kafaya anlaşılann 6kg çocuk nasıl doğar yahuu çok meraktayım kaç kg oldu benim sıpaa..
ayy sorma şekerim bu gidişle doğuracan sen zaten sayemizdee konuşa konuşaa
evet yaa gerçekten çok şanslıyızz ALLAHIMA binlerce kez şükürler olsunn..
blki ço şikayet edeceğiz ama resmen bi mucizeye tanık olacağızz.. ALLAH bütüüün isteyenleri bebek sahibi yapsın İNŞALLAAHHHH..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…