2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cuma gunu cok yakın bır arkadasım epıdural normal dogum yaptı. ınanılmaz kolay gecmıs dogumu.
cok guzel bır kızı oldu, kocaman gozlerı, mınıcık kıpkırmızı dudakları vardı.
agladım zıyaretıne gıdınce

ewt cok sanslıyız allah bızee bunu yasamayı nasıp ettı.. bende okuyorumm normal dogumlar daha cok hosuma gıdıo ole ıstedıgım ıcın sanırsam. bakalımnormal dogurabılcekmıyım
yasaklar ne ıcındr cıgnenmek ıcın benımde buara cok cıkolata ıstıo cnm yıyorum bendee aksam supangle yedım ohh mısss
ewt banada ole gelıo sızı gıdı sızıı

Prensesime isim arıyorum böyle giderse doğumda karar vericez heralde yardım lütfennnn :44:
acele etmeyın bulursunuz dahaa defne ,cemree benım hosuma gıden dıger ısımlerr..
ay netatlıdır sımdı o bende epıdural normal dusunuyorum bakalım neolcak..

ayy yağmurdan bahsetmişsiniz burası yine cehennem çok sıcak yaa... bu sıcakta dayarsam soğuk suları boğazım şişdi çok da ağrıyor bir bu eksikdi akşamda ortada bişe yokkken ağladım ağladım resmen sinir krizi geçirdim piskopat oldum iyice yaa

Prensesime isim arıyorum böyle giderse doğumda karar vericez heralde yardım lütfennnn :44:
Ben kızım olsaydı kesin eylül koyacaktımm düşünebilirsiniz bencee..
ayy biz başka bebişleri görünce ağlıyoruz kendi bebişlerimizi görünce ne yapacağız acabaa

Canim saglikla ilgili bir problem olmadigi surece tabiki de normal dogurursun.. Zaten doganin kanunu geregi de bu gibi geliyor bana.. Sen kararli olup kendine inandin mi yaparsin emin ol. Sezeryan karsiti degilim ama normal dogum kesinlikle anne icin de bebek icin de en dogrusu.. Sezeryan mecbur kalindiginda yapilmasi gerekli bir uygulama bence sonucta ameliyat ve normal bir surec degil...

Sen kuvvetli oldunmu inandin,i herseyi yaparsin

Bu arada ohhhh afiyet olsun supangleyi de hiiiiiiiiic sevmem ben de yapiyim bari aksama

cuma doktora gittiğimde asistanıyla baya samimiyiz kilo muhabbeti yapıyoduk ayyy didem okudunmu çocuk 7 kilo doğumus we dişi warmıs dedi yuh dedimm

slm kızlar nasılızz bugünn ?? bizde çok sıkılmaya başladık artık kızımla ama az kaldı ya o teselli ediyor beni doğsada minnak kızım sevsem artık yavrumu
bugün hava serin,yağmur boşansa daha da rahatlayacak, size birşey sormak istiyorum,sizce iki kardeş arası yaş farkı kaç olmalı ? :26: benim ilk çocuğum,şimdi diyeceksiniz
daha dur doğurmadın bile ama şimdiden düşünüyorum valla

elif kızımız 2 hafta daha sabretsin annesii kilosu maşallahhh çok iyi
ama ciğerleri fln tam gelişsin öyle gelsin ufaklıkk.. benimkide gelebilir artııkkkk..
sendeki psikoloji bende de oldu yaaa salı kontrole gideceğiz yaa eşime diyorum kii ya doktor doğuma alırsa beni diyorum e alsın ne olacak diyo bak dedim herşey hazır hepsi bi yerde dedim onların hepsini arabaya at gel dedim odamı süsleyin kapı süsümü takın dedim bi buket çiçek al bana dedim derdim neyyse artıkk sonra kardeşimi ara hemen gelsin ben doğumdayken evi silsin süpürsün bi kat dedim hehe
ayy kızlarr sizin derdiniz çikolata benim derdim dee vişne reçelii kaşık kaşık yiyorum yaaa deli miyim neyimm

walla canım benimde ilk ama bende düşünüyorum uzmanlar 3 3.5 diyor bende 3.5 falan düşünüyorum çok yas farkı olunca anne içinde zor oluyor kardeşler içinde

bende kahwaltıda yedim bir sürü vişne reçeli ve kayısı reçeli şimdide içim yanıyor su içmekten patlıycam:)

cuma doktora gittiğimde asistanıyla baya samimiyiz kilo muhabbeti yapıyoduk ayyy didem okudunmu çocuk 7 kilo doğumus we dişi warmıs dedi yuh dedimm
yok artıııkkkkk
bende düşünmüyo değilim doğrusu ama arayıda çok açmak istemiyorum açıkçası 3-4 yaş ideal geliyo banaa.. benim kardeşimle aramda 4 yaş var ve çooook memnunumm

bende kahwaltıda yedim bir sürü vişne reçeli ve kayısı reçeli şimdide içim yanıyor su içmekten patlıycam:)
ayy işin garip tarafıı kaşık kaşık reçel yiyorum ama susamıyorumm
zaten 3-3,5 yaş farkı koyacaksakk bu ufaklıklarr 2,5 yaşını biraz geçtiğinde hamiş olmamız lazım tekrar acaba yapabilirmiyiz ki yaaa:26::26:

bende bilmiyorum canım bakalım 1.de tadına ona göre artık:) ayyy ben abartmıyorum cuma günü damacana su istedim kaç litre 19 falan heralde eşimde su çok içmez ewdede baska kimse yok şimdi suyun sonun doldurdum düşün ben gece bile 2 tane 1.5 litelik şişeyi bitiriyorum sonrada karnım ağrıo çok içiyorum die doktorda kızdı günde 10 litre falan oluo

Selam kizlar. Ben bugun de dogurmadim hehe :) Doktora kalsa cuma dogurmustum. Ama ben de ruyamda dogurdum dun gece. Minicik bir bebekti. Yuzunun sisligi inmemis. Gozleri kapali.. Once emziriyorum. Ama nasil sut var bebegin agzindan tasiyor artik. Sonra bebegi besigine birakip okula gidiyorum. Universitede ogrenciymisim :) Kendime sasiriyorum Sadece 1 saat oldu dogurali hic agrim yok diye.. Hayirdir insallah :)

19 lt mi maşallahhhhh ben 3 litreyi zorlayarak içiyorum vallaa ne kadar tatlı yersem yiyeyim yok zorla içiyorum suyuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…