ewt cok sanslıyız allah bızee bunu yasamayı nasıp ettı.. bende okuyorumm normal dogumlar daha cok hosuma gıdıo ole ıstedıgım ıcın sanırsam. bakalımnormal dogurabılcekmıyımHatlar karisti bende demekki
Yaaa gustos annelerinin dogum hikayeleri baya sayiya ulasmis.. En son okudugumda 2-3 taneydi.. Tekrardan bakiyim dedim.. Agla agla cok fena oldum.. Allah'im bu mucizeyi bize yasattigi ve yasatacagi icin o kadar sansliyozki kizlar
sukur cok iyiyiz sukriye teyzosukizimin cani cikolata istedi ama ben cok abartiyorum diye en son almamistim, babamiz da yasak koydu getirmiyodu artik cikolata bize.. Ben de naaaptim.. Evde kek icin damla cikolata vardi actim kocccca paketi sildim supurdum.. E napiim kizim istiyo ama :26: yine abarttim yani
Uf gunler gectikce benim heyecanim da artiyo... Bi de 18inde annemlere gidicez artik dogumu orda yapmaya karar vermistim.. Insallah ucakta rahatsiz olmaz kuzucugum.. Zaten yasal tasimanin tam sinirinda dr izniyle ucucaz.. Esim de heyecan yapiyo ben su kadar hafta bu kar gun oldu dedikce ya ben heyecanlaniyorum ucaga binicez o haftada diyo.. Yazik adamcagiz kac yildir ucuyo bi buna heyecan yapti
ewt banada ole gelıo sızı gıdı sızııayy gülmekten karnıma ağrılar girdi inankii böyle konuşulanlar bi anda tek sayfada görününce çook komiğiz biz dedim içimden
doktor bebeğin zayıf dedi takmışım baya kafaya anlaşılann 6kg çocuk nasıl doğar yahuuçok meraktayım kaç kg oldu benim sıpaa..
ayy sorma şekerim bu gidişle doğuracan sen zaten sayemizdee konuşa konuşaa
evet yaa gerçekten çok şanslıyızz ALLAHIMA binlerce kez şükürler olsunn..
blki ço şikayet edeceğiz ama resmen bi mucizeye tanık olacağızz.. ALLAH bütüüün isteyenleri bebek sahibi yapsın İNŞALLAAHHHH..
acele etmeyın bulursunuz dahaaPrensesime isim arıyorum böyle giderse doğumda karar vericez heralde yardım lütfennnn :44:
ay netatlıdır sımdı o bende epıdural normal dusunuyorum bakalım neolcak..cuma gunu cok yakın bır arkadasım epıdural normal dogum yaptı. ınanılmaz kolay gecmıs dogumu.
cok guzel bır kızı oldu, kocaman gozlerı, mınıcık kıpkırmızı dudakları vardı.
agladım zıyaretıne gıdınce
Ben kızım olsaydı kesin eylül koyacaktımm düşünebilirsiniz bencee..Prensesime isim arıyorum böyle giderse doğumda karar vericez heralde yardım lütfennnn :44:
ayy biz başka bebişleri görünce ağlıyoruz kendi bebişlerimizi görünce ne yapacağız acabaacuma gunu cok yakın bır arkadasım epıdural normal dogum yaptı. ınanılmaz kolay gecmıs dogumu.
cok guzel bır kızı oldu, kocaman gozlerı, mınıcık kıpkırmızı dudakları vardı.
agladım zıyaretıne gıdınce
ewt cok sanslıyız allah bızee bunu yasamayı nasıp ettı.. bende okuyorumm normal dogumlar daha cok hosuma gıdıo ole ıstedıgım ıcın sanırsam. bakalımnormal dogurabılcekmıyım
yasaklar ne ıcındr cıgnenmek ıcın benımde buara cok cıkolata ıstıo cnm yıyorum bendee aksam supangle yedım ohh mısss
ewt banada ole gelıo sızı gıdı sızıı
Prensesime isim arıyorum böyle giderse doğumda karar vericez heralde yardım lütfennnn :44:
elif kızımız 2 hafta daha sabretsin annesii kilosu maşallahhh çok iyiewt cok sanslıyız allah bızee bunu yasamayı nasıp ettı.. bende okuyorumm normal dogumlar daha cok hosuma gıdıo ole ıstedıgım ıcın sanırsam. bakalımnormal dogurabılcekmıyım
yasaklar ne ıcındr cıgnenmek ıcın benımde buara cok cıkolata ıstıo cnm yıyorum bendee aksam supangle yedım ohh mısss
ewt banada ole gelıo sızı gıdı sızıı
slm kızlar nasılızz bugünn ?? bizde çok sıkılmaya başladık artık kızımla ama az kaldı ya o teselli ediyor benidoğsada minnak kızım sevsem artık yavrumu
bugün hava serin,yağmur boşansa daha da rahatlayacak, size birşey sormak istiyorum,sizce iki kardeş arası yaş farkı kaç olmalı ? :26: benim ilk çocuğum,şimdi diyeceksiniz
daha dur doğurmadın bile ama şimdiden düşünüyorum valla
elif kızımız 2 hafta daha sabretsin annesii kilosu maşallahhh çok iyi
ama ciğerleri fln tam gelişsin öyle gelsin ufaklıkk.. benimkide gelebilir artııkkkk..
sendeki psikoloji bende de oldu yaaa salı kontrole gideceğiz yaa eşime diyorum kii ya doktor doğuma alırsa beni diyorum e alsın ne olacak diyo bak dedim herşey hazır hepsi bi yerde dedim onların hepsini arabaya at gel dedim odamı süsleyin kapı süsümü takın dedim bi buket çiçek al bana dedimderdim neyyse artıkk sonra kardeşimi ara hemen gelsin ben doğumdayken evi silsin süpürsün bi kat dedim hehe
ayy kızlarr sizin derdiniz çikolata benim derdim dee vişne reçelii kaşık kaşık yiyorum yaaa deli miyim neyimm
yok artıııkkkkkcuma doktora gittiğimde asistanıyla baya samimiyiz kilo muhabbeti yapıyoduk ayyy didem okudunmu çocuk 7 kilo doğumus we dişi warmıs dedi yuh dedimm
bende düşünmüyo değilim doğrusu ama arayıda çok açmak istemiyorum açıkçası 3-4 yaş ideal geliyo banaa.. benim kardeşimle aramda 4 yaş var ve çooook memnunummslm kızlar nasılızz bugünn ?? bizde çok sıkılmaya başladık artık kızımla ama az kaldı ya o teselli ediyor benidoğsada minnak kızım sevsem artık yavrumu
bugün hava serin,yağmur boşansa daha da rahatlayacak, size birşey sormak istiyorum,sizce iki kardeş arası yaş farkı kaç olmalı ? :26: benim ilk çocuğum,şimdi diyeceksiniz
daha dur doğurmadın bile ama şimdiden düşünüyorum valla
Prensesime isim arıyorum böyle giderse doğumda karar vericez heralde yardım lütfennnn :44:
ayy işin garip tarafıı kaşık kaşık reçel yiyorum ama susamıyorummbende kahwaltıda yedim bir sürü vişne reçeli ve kayısı reçeli şimdide içim yanıyor su içmekten patlıycam:)
Tunaydin canim:)ayy Allah kolaylık versin çalışanlara biz evde bunalıyoruz çalışanlar napsin..senin normal mı sezaryen mı canim..Bişeyde kalmamış doğumuna ne güzel kavuşuyorsun bebisine
ayy işin garip tarafıı kaşık kaşık reçel yiyorum ama susamıyorumm
zaten 3-3,5 yaş farkı koyacaksakk bu ufaklıklarr 2,5 yaşını biraz geçtiğinde hamiş olmamız lazım tekrar acaba yapabilirmiyiz ki yaaa:26::26:
19 lt mibende bilmiyorum canım bakalım 1.de tadına ona göre artık:) ayyy ben abartmıyorum cuma günü damacana su istedim kaç litre 19 falan heralde eşimde su çok içmez ewdede baska kimse yok şimdi suyun sonun doldurdum düşün ben gece bile 2 tane 1.5 litelik şişeyi bitiriyorum sonrada karnım ağrıo çok içiyorum die doktorda kızdı günde 10 litre falan oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?