2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

walla canım benimde ilk ama bende düşünüyorum uzmanlar 3 3.5 diyor bende 3.5 falan düşünüyorum çok yas farkı olunca anne içinde zor oluyor kardeşler içinde

yok artıııkkkkk

bende düşünmüyo değilim doğrusu ama arayıda çok açmak istemiyorum açıkçası 3-4 yaş ideal geliyo banaa.. benim kardeşimle aramda 4 yaş var ve çooook memnunumm

bende 2016 gibi ideal diye düşünüyorum,o zaman kızım da 3.5 - 4 yaşında olacak zaten bakalım nasip kısmet ama ciddi ciddi düşünmeye başladım. gebelik zorlu bir
süreç,heleki yaz gebeliği öyle zorlandığım zamanlar oldu ki ağrılar ve özellikle sıcak daha dün çok sıkıldım ve dışarı çıktık ama kimse terlemezken ben vıcık vıcık oldum.
gözlerim doldu zor tuttum kendimi Allahım dedim hayırlısıyla kurtar beni,ama herşeye rağmen sıkıntılarda güzel onu hissetmek ve taşımak anlatılamaz bir duygu Rabbim
dileyen bütün kullarına nasip etsin,hiçkimse üzülmesin beklemesin inşallah

ALLAH hayra çıkartsınn..
ayy inşallah bool bool sütümüz olur hepimizindeee...
ağrısız sancısız bi doğum olacak heraldee

selam arkadaşlar dolaba konulacak tatlı kurabiye türü tarifiniz varsa yazın lütfen tatlı işinide yapıp bu defteri kapatıyorum börek ve dolma sarma tamamdır.

ALLAH hayra çıkartsınn..
ayy inşallah bool bool sütümüz olur hepimizindeee...
ağrısız sancısız bi doğum olacak heraldee

Amin.. Hepimizin bol bol sütü olsun inşallah.
Epidural taktırmayı düşünüyorum normal doğumda. Büyük ihtimalle ağrısız olacak. Tabi zaman ne gösterir bilmiyorum..

Kizlar su an varya resmen gok yere iniyor... Felaket yagmur simsek gokgurultusu ruzgar var burda(ist) sezlonglar semsiyeler bile havuza uctu... Balkonun kapisini zor kapattim ruzgardan ipislak oldum... Hava cok fena iki saniye durmuyor gokgurultusu....

ayyyy çok şükür kızlarrr hava nasıl serin.fırtına kıyamet burada:)))))hava resmen karardı. akşam 8-9 gibi oldu:))) ama olsun ben özlemiştim bu havayı. nasıl serinlediiii:)))))
bebişimin kıyaftelerini yıkadım sonunda hurçta aldım kurusunlar ütüleyip yerleştireceğim allah izin verirse.
odası dolabı olmayacağı için kendi dolabımda yer açıp hurçlara koyacağım artık
çantam yok henüz ama hastanelikleride ayırıp başka bir hurca koyacağım. işte böyle:))

canım ben ankaradayım az önce burdada feci şekilde yağmur yağdı.yarım saat sonra güneş açtı heryer kupkuru.nasıl bir havadır anlamadım.

cnm sen benden etkilenmişsin :)) üzüldüm ama etkiledim die ( ya tamamen benle alakalıydı hayatımda ole bi şey yasamadım çok korktum sıktım kendimi hatta sıkarken bile utandım dr. içinden demiştir bu daha çatı muayenesinde bole nası doğurcak die nese doğcaklar bi şekilde hayırlısıyla inş:)) zaten bnmki doğsa doğar normal vakti geldi artık ama niyeti yokmuş yuruyuse basladım 2 hafta kala

bende epidural normal istiyorum inş bi sıkıntı olmazsa

canım sen hiç durmuyorsun ki hep kıpır kıpırsın tabi şişer ayakların,paso temizlik yapıysun....bak bebiş temizlik hastası olcak......

benimde yapılması gerekte ben ehlikeyiflik yapıyrm biraz...
ayaklarını tuzlu suya sok canım belki faydasını görürsün....

mrb canım....
hemen Efe ne kavuşmak istiysun annneesi....biraz daha büyüsüüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnn....kocamman olsuuuuuuuuunnnn öyle gelsinnnnnnn
maşallah 6 kilo muuuuuuuuuuuuuuuuuu,ay süper bi rüyaymış.....
kızlar günaydın.bizde kalktık .yatak odamızın camını sildik.dinlenip odayıda temizlicez hergün evin biyerini temizlicem.başka türlü olmuyor.bu arada sizler geçmişmi yapıyorsunuz yazan yok.

ay maşallah bu ne hamaratlık....dinlenin kızlar keyfini çıkarın,,,,,
ayyy ben bugün bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlayacaktım.çok yağmur yağıyor. güneşte kurutmak lazım değilmi?
ben içerde kuruttum teyzesi cicilerimizi.....dışarı asmaya cesaret edemedim,mikrop kapar die......

çok hızlısın sevgiiiiii..............

ama süpersinnnnnnnnnnn...........

slm....
hayır olsun rüyanda.....
umarım gerçek hayattada sütün bol olur ,ağrında doğumdan sonra hiç olmaz
selam arkadaşlar dolaba konulacak tatlı kurabiye türü tarifiniz varsa yazın lütfen tatlı işinide yapıp bu defteri kapatıyorum börek ve dolma sarma tamamdır.

ay aslında yapıpta atmak lazım dolaba,
ama bizde sıra henüz onlara gelmedi......
ben pek pasta börek işinden annlamam canım ama,Ağustos anneleri topğinde bi kaç tarif görmüştüm,belki yardımcı olur sana....
ağustos annelerinin hünerli elleri di sanırımm....

akşama ne var menülerinizde:)) aklıma bişey gelmiyor

canım dolapta biraz tarhana çorbasıyla pirinç pilavı var.geçen köfte yapmıştım fazlasını kızartmadan buzluğa atmıştım.onuda çıkarıcam.birde kavun dilimlerim.yeşil bi salata.belki patateste kızartırım.offfff hergün yemek hergün yemek insan usanıyor yemek yapmaktan.ev işimi yapıyım yemekmi yapıyım bulaşıklamı uğraşıyım yoksa yatıp hamileliğimin tadınımı çıkarıyım:imdaaaaaaaaatttttttttttttt

ay canım ne kadar çok haklısın............
bende hergün yemek yapmaktan ve ne yapıcam die düşünmekten bıktım........
zaten bi yemek yapıyrm oda zor geliyoo banaaaa

ben içerde kuruttum teyzesi cicilerimizi.....dışarı asmaya cesaret edemedim,mikrop kapar die..........
ben de içeri astım artık cnm:) zaten fena yağmur yapıyor:))) kapalı balkonum var oraya serdim hafifte açtım camları bakalım
afiyet olsun cnm daha ne olsun.missss gibi:)yanına da ayran ya da cacık ben kızartmayı h. içi yapıyorum genelde. pratik ya işten glince hemen yapıyorum:)
ana yemeğimiz zeytin yağlı taze fasulye......
gerisine karar veremedim canım düşünüyrm.......

fasulyem yok evde:44: afiyet olsun. ben de düşünüyorum :)

kolay gelsin canım çoğu gitmiş azı kalmış onlarıda halledersin kendini yormadann...
sezeryandan korkuyorumm:18::18: birde uyuz doktorum zayıf bebek dedi hepsi bilinçaltıma yerleşmişş acil sezeryan diyoo doktor kocaman bebek şaka gibi hehe
ayy yarın itibariylee 37+0 oluyoruzz ayy şaka gibi yaa 38.haftaya giriyorum çook heyecanlıı:18::18: bdtye sadecee 3 hafta kaldıı anneciimm tırstım iyice beeennn..
EFEm büyümüştür inşallah teyzesii salı günü öğreneceğizz. bugünde pek az hareket etti yavrumm çok uyuyo heralde benim oğlan anası babası gibi uykucu olacakk
pasta börek işine ben hiiç girmiyorum ben annemlere halamlara dedim yapıp atalım derin dondurucuya diyeehepsi kızdı bana babaannem ben yaprak sarması yapar getiririm koca bi tencere dedi sen ne karışıyon dedi halamda sen doğurunca bile yaparım ben yarım saatte ne olacak dedi amcamın eşide bende iki tarif var bayatlamayan doğumdan bi kaç gün önce haber ver yaparım ben dedi bende amaannn ne yaparsanız yapın dedim siz bilirsiniz misafiri siz ağırlayacaksınız dedim çekiliverdim aradan

kızlar ablam aradı anadolu yakasında oturuo burda hava costu bi yağdı ki sorma camlarımı da yeni silmiştim battı dıo :)) bzm burda da gok gurlemişti ben uyurken hafifte yagdı ama ole şiddetli yagsa da hava da serinlese nem oranı %88 ((

neeeeee %88miii
burası sabahtan beri bi kararıyo bi açılıyoo bi türlü yağmadı hava yaaa bi yağsada rahatlasa ama yine birazcık serinlik var bayıltıcı sıcaklık yokk..
yaa kızlar bana aniden bi ateş basması oluyo sonra geçiyoo sizede oluyo mu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…