walla canım benimde ilk ama bende düşünüyorum uzmanlar 3 3.5 diyor bende 3.5 falan düşünüyorum çok yas farkı olunca anne içinde zor oluyor kardeşler içinde
yok artıııkkkkk
bende düşünmüyo değilim doğrusu ama arayıda çok açmak istemiyorum açıkçası 3-4 yaş ideal geliyo banaa.. benim kardeşimle aramda 4 yaş var ve çooook memnunumm
ALLAH hayra çıkartsınn..Selam kizlar. Ben bugun de dogurmadim hehe :) Doktora kalsa cuma dogurmustum. Ama ben de ruyamda dogurdum dun gece. Minicik bir bebekti. Yuzunun sisligi inmemis. Gozleri kapali.. Once emziriyorum. Ama nasil sut var bebegin agzindan tasiyor artik. Sonra bebegi besigine birakip okula gidiyorum. Universitede ogrenciymisim :) Kendime sasiriyorum Sadece 1 saat oldu dogurali hic agrim yok diye.. Hayirdir insallah :)
ALLAH hayra çıkartsınn..
ayy inşallah bool bool sütümüz olur hepimizindeee...
ağrısız sancısız bi doğum olacak heraldee
selam arkadaşlar dolaba konulacak tatlı kurabiye türü tarifiniz varsa yazın lütfen tatlı işinide yapıp bu defteri kapatıyorum börek ve dolma sarma tamamdır.
Kizlar su an varya resmen gok yere iniyor... Felaket yagmur simsek gokgurultusu ruzgar var burda(ist) sezlonglar semsiyeler bile havuza uctu... Balkonun kapisini zor kapattim ruzgardan ipislak oldum... Hava cok fena iki saniye durmuyor gokgurultusu....
slm cnmm muayanedenn sonra kanaması olan cok oluoo .. durtuolar kanatıolar resmen zorlaa.. kımısınınde suyu gelıomus o esnada.. bana yapılmadı allahtann dogumda yapılcakmıs bı. bozma moralını cnm masalah sen 38 haftadasın artık bısıycık olmazzz
sahura kalktık bı bakım dedım dogurann varmı dıee.. ruyamda catı muayenesı olan hastaları goruyodum bende sırada beklıomusumm korkuyodumm ne sacma bı ruyaydı.. taktım demekkııı psıkolojıkdr yapmıycaakk sancım geldıgınde bakıccaklarmıs sadece sevndım aslında..:18:
cuma gunu cok yakın bır arkadasım epıdural normal dogum yaptı. ınanılmaz kolay gecmıs dogumu.
cok guzel bır kızı oldu, kocaman gozlerı, mınıcık kıpkırmızı dudakları vardı.
agladım zıyaretıne gıdınce
canım sen hiç durmuyorsun ki hep kıpır kıpırsın tabi şişer ayakların,paso temizlik yapıysun....bak bebiş temizlik hastası olcak......Bugünün ilk günaydını da benden olsun :)
Uykum var ama yatarsam uyuyamıyacağım için yarım kalan temizliğe devam edeyim en iyisi... Bu arada dün davul olan ayaklarımın şişi biraz indi. Yatarken ayağımın altına iki yastık koyuyorum. Başımın altnda iki yastık bacaklarımın arasında bi yastık boğuşuyorum resmen ama işe yarıyor :)
günaydııınn hatunlarrrrr...
dün lohusa tacımıda aldım attım bavulaaa artık duğurabiliriimmmm evim temiz çantamız hazırrr gel oğlum artııkkkk..
ayy şaka gibi bi rüya gördüm totom açıkta kalmış heraldee ben felaket derecede normal doğum istiyorum birde oğlumun kilosunun az olduğunu söylemişti doktor bilinç altıma yerleşmiş iyice neyse rüyamda oğlum 6 kg olmuş karnımda doktor diyo acil sezeryana almamız lazım diyoo hani kilo alamıyodu zayıftı bu çocuk diyorum çok iyi beslemişsin ik,i haftada bu kiloya gelmiş diyo doktorum hemen uyandım bendee herşeyin karmamşası bi rüya gördüm saçma sapan bişeydi yaa tövbe töbeee
kızlar günaydın.bizde kalktık .yatak odamızın camını sildik.dinlenip odayıda temizlicez hergün evin biyerini temizlicem.başka türlü olmuyor.bu arada sizler geçmişmi yapıyorsunuz yazan yok.
ben içerde kuruttum teyzesi cicilerimizi.....dışarı asmaya cesaret edemedim,mikrop kapar die......ayyy ben bugün bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlayacaktım.çok yağmur yağıyor. güneşte kurutmak lazım değilmi?
slm kızlar nasılızz bugünn ?? bizde çok sıkılmaya başladık artık kızımla ama az kaldı ya o teselli ediyor benidoğsada minnak kızım sevsem artık yavrumu
bugün hava serin,yağmur boşansa daha da rahatlayacak, size birşey sormak istiyorum,sizce iki kardeş arası yaş farkı kaç olmalı ? :26: benim ilk çocuğum,şimdi diyeceksiniz
daha dur doğurmadın bile ama şimdiden düşünüyorum valla
Selam kizlar. Ben bugun de dogurmadim hehe :) Doktora kalsa cuma dogurmustum. Ama ben de ruyamda dogurdum dun gece. Minicik bir bebekti. Yuzunun sisligi inmemis. Gozleri kapali.. Once emziriyorum. Ama nasil sut var bebegin agzindan tasiyor artik. Sonra bebegi besigine birakip okula gidiyorum. Universitede ogrenciymisim :) Kendime sasiriyorum Sadece 1 saat oldu dogurali hic agrim yok diye.. Hayirdir insallah :)
selam arkadaşlar dolaba konulacak tatlı kurabiye türü tarifiniz varsa yazın lütfen tatlı işinide yapıp bu defteri kapatıyorum börek ve dolma sarma tamamdır.
akşama ne var menülerinizde:)) aklıma bişey gelmiyor
akşama ne var menülerinizde:)) aklıma bişey gelmiyor
canım dolapta biraz tarhana çorbasıyla pirinç pilavı var.geçen köfte yapmıştım fazlasını kızartmadan buzluğa atmıştım.onuda çıkarıcam.birde kavun dilimlerim.yeşil bi salata.belki patateste kızartırım.offfff hergün yemek hergün yemek insan usanıyor yemek yapmaktan.ev işimi yapıyım yemekmi yapıyım bulaşıklamı uğraşıyım yoksa yatıp hamileliğimin tadınımı çıkarıyım:imdaaaaaaaaatttttttttttttt
ben de içeri astım artık cnm:) zaten fena yağmur yapıyor:))) kapalı balkonum var oraya serdim hafifte açtım camları bakalımben içerde kuruttum teyzesi cicilerimizi.....dışarı asmaya cesaret edemedim,mikrop kapar die..........
afiyet olsun cnm daha ne olsun.missss gibi:)yanına da ayran ya da cacıkcanım dolapta biraz tarhana çorbasıyla pirinç pilavı var.geçen köfte yapmıştım fazlasını kızartmadan buzluğa atmıştım.onuda çıkarıcam.birde kavun dilimlerim.yeşil bi salata.belki patateste kızartırım.offfff hergün yemek hergün yemek insan usanıyor yemek yapmaktan.ev işimi yapıyım yemekmi yapıyım bulaşıklamı uğraşıyım yoksa yatıp hamileliğimin tadınımı çıkarıyım:imdaaaaaaaaatttttttttttttt
ana yemeğimiz zeytin yağlı taze fasulye......
gerisine karar veremedim canım düşünüyrm.......
kolay gelsin canım çoğu gitmiş azı kalmış onlarıda halledersin kendini yormadann...ayyyy çok şükür kızlarrr hava nasıl serin.fırtına kıyamet burada:)))))hava resmen karardı. akşam 8-9 gibi oldu:))) ama olsun ben özlemiştim bu havayı. nasıl serinlediiii:)))))
bebişimin kıyaftelerini yıkadım sonundahurçta aldım kurusunlar ütüleyip yerleştireceğim allah izin verirse.
odası dolabı olmayacağı için kendi dolabımda yer açıp hurçlara koyacağım artık
çantam yok henüz ama hastanelikleride ayırıp başka bir hurca koyacağım. işte böyle:))
sezeryandan korkuyorumm:18::18: birde uyuz doktorum zayıf bebek dedi hepsi bilinçaltıma yerleşmişş acil sezeryan diyoo doktor kocaman bebek şaka gibi hehemrb canım....
hemen Efe ne kavuşmak istiysun annneesi....biraz daha büyüsüüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnn....kocamman olsuuuuuuuuunnnn öyle gelsinnnnnnn
maşallah 6 kilo muuuuuuuuuuuuuuuuuu,ay süper bi rüyaymış.....
neeeeee %88miiikızlar ablam aradı anadolu yakasında oturuo burda hava costu bi yağdı ki sorma camlarımı da yeni silmiştim battı dıo :)) bzm burda da gok gurlemişti ben uyurken hafifte yagdı ama ole şiddetli yagsa da hava da serinlese nem oranı %88((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?