2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Yaa ağustos anneleri doğurmuş maşallh maa 1 tane normal var ne demek bu yyaa
çok üzücü ü
şimdiki bebekelr normal doğumla neden gelemiyor
ya su azalıyor ya kalp atışı hızlanıyor ya kilolu oluyor ya suni sancı çekiyorsun açılma olmuyor hopppppp s ezeryana

SİBEL BEN DE YARIN 37 + 0 OLUYORUM BEBİŞLER KENDİNİ KURTARMIŞ OLUYOR aLLAHIN İZNİYLE
28 KASIM MI SON ADETİN

Son düzenleme:

benim de kontrolün Salı canım,çatı muayenesi yapılıp normal doğum olup olamıycağına karar verilecek.....bende kesinlikle normal doğum istiyrm....bakalım ne olucak.....
arada bi bende panik oluyrm
kocaman olmuştur annesi...bende 2 haftadır görmüyrm kızımı en osn 2750di şimdi 3 olmuştur sanırım.....tonbik kızım......
kesin uyuyodur,benimkide gündüzleri ıstirahat ediyo,akşamları kopuyooooo
bencede pasta börek konusunda geri çekilerek en iyisini yapmışsın....
annemde bana sen niye panik yapıyosun,sen bi doğur ben herşeyi hallederim dioooo
annneme güveniyrm bendeeeeee

aynen cnm Allahtan klıma var yoksa ben bogulurdum evde ( dısarı adımımı atmıom gunduz deniz kenarı oldugu için burda hep nem bole ( ateş basması olmuo bana ama ellerim soyulmuş şaşırdım toz bezine sıktıgım deterjanlardan falan kaynaklandı heralde ..

evet bende cok korkuorum her durumda hoooooooop sezeryan

selam annişler ve onların minik kuzuları

bizde her zamanki gibi sabah ezanında uykuya daldık öğle ezanında da uyandık aman allah hava zindan gibiydi bi ara gece sandım dedim sabah olmadı herhalde yağmur gök gürültüsü kıyamet gidiyo buralarıda(kocaeli) ama hava çok güzel serinledi özlemişim serinliği valla bugünde pazara gidecektik kocişle yalan oldu sanırsam.... kızımda pek hareketli değil bugün ne yapsam die düşünüyo belim çok ağrıyo yaa...

sizlerden ne var ne yok bi baktım öle geçmişe doğuran falan yok henüz ama doğurtturulmaya çalışılanlar var suksuk gibi:) hayırlısı diyorum:) bende sabaha kadar rüyalarla uğraştım hep doktor kızının boyu çok uzun olacak kilosuda 3500 dan fazla olacak dio bende pişkin pişkin annesi babası uzun kızımızda uzun olucak tabi diyorum doktora

aynen bi ateş basıyo,ardından normale dönüyrm....iyice hormonlar denge değişti bizim........

ay o ne neeeemmmmmmmmmmm
Yazık yaaaa, suyun altına bile girsen çıkar çıkmaz yine aynı olursun canım...
Allah yardımcın olsun....

bakalım bizimkiler ne olucak...
ne mazeret bulupta bizide sezeryana alıcaklar.......

bnm el ve ayaklarımda oluyo o ellerim patladı artık sıcaktan acıyolar bi anda geliyo böle ateş basıyo fenalık geçirecem sanıyorum

SİBEL BEN DE YARIN 37 + 0 OLUYORUM BEBİŞLER KENDİNİ KURTARMIŞ OLUYOR aLLAHIN İZNİYLE
28 KASIM MI SON ADETİN
evet canım 28 kasımm...
aynen bizimkiler kendini kurtarmış oluyolar heran beklemekteyiz artık ufaklıkları 37den sonraa sağlıkla gelirler inşallahhh
bende iki haftadır görmüyorum canım 35.haftada 2440dı bakalım ne kadar oldu benim yyaramaz oğlumm...
evet yaa akşam saatt 22den 23e kadar fln acayip tepiniyoo sonraa taaa gece 2-2,30 gibi tekrar başlıyoo yaklaşık 1 saat mahvediyoo benii babasıda bu doğunca da bu saatlerde uyanık olursaa yandık diyoo
büyüklerimize sonsuz güveniyoruzz ne yaparlarsa yapsınlarr biz bebişlerimizlee onlar gelen gidenle ilgileneceklerr eee yapacak bişeyy yoookkk

Uzmanlar 3 yas diyor genelde.kizimla bebegin arasi 3 yas olacak 33 ay tam aralari olccak ins.fazla yas farrki iyi degilmis.

olabilir canım deterjan alerji yapmış olabilirrr.
demiştim daha öncede benim doktorum kendisi sezeryan sonrası normal doğum yapmış biri hemde 3 sene araylaa sezeryana karşı son dkya kadar bi sorun olmadığı sürece normal doğumdan taraf hemde basit basit suni sancı da vermiyoo ve çatı muayenesinide doğum başlayınca yapıyomuş taş çatlasın 3-4kere bakıyomuş açılma var mı diye şanslıyım o konudaa
hoşgeldiniiizzzz
bugün bi çok kişi bebişlerini görmüş heraldee baya özledik ufaklıklarııı
aynen bi ateş basıyo,ardından normale dönüyrm....iyice hormonlar denge değişti bizim........
bi anda bi ateş basıyoo sanki hava sıcaklığı bi anda artıyo gibi sonra tekrar normal halime dönüyorum doğum yaklaştıkça gerçekten sapıttı hormonlarr..
bnm el ve ayaklarımda oluyo o ellerim patladı artık sıcaktan acıyolar bi anda geliyo böle ateş basıyo fenalık geçirecem sanıyorum
birde o ateş basma asnasında sanki çarpıntımda oluyoo kalbim taa ağzımda atıyoo nerdeysee

Uzmanlar 3 yas diyor genelde.kizimla bebegin arasi 3 yas olacak 33 ay tam aralari olccak ins.fazla yas farrki iyi degilmis.
eşimde bende araları yakın olsun istiyoruz ama cesaret edebilirmiyim bilmiyorum oğlum 2 yaşındayken 2. bebeğe ama olsa iyi olur yaa hakkımızda hayırlısıı.

bende endişeleniyrm hep o zaman gece hiç uyumuycak mı die, ister istemez.....bide ben çalışcam yandım ki ne yandım......
ama şeymiş,bebekler doğdukları zanam gece gündüz ayrımı yapamıyrlarmış,biz alıştırcakmışız.....
gündüzleri normal ışıklı bi yerde uyuytup, gece uyuması gerektiğinde odasına götürüp loş bi ışıkta uyutarak o ayrımı yaptırcakmışız....
tabi ben bunda ne kadar başarılı olurum bilmiyrm

ayy ALLAH kolaylık versin sana ve bütün çalışacak anneleree.. ben evdeyim ALLAHTAN bakalım inşallah oğlumu sallamaya alıştırmamayı düşünüyorum ki zaten park yatağımız sallanmıyoo eşimde bile bile sallanmayan aldıı alışmasın diyoo biri sallamaya kalkarsa tersle diyoo kimseye verme oğlumuzu diyoo annesi o olacak sanki ama olsun böyle ilgili olması çook güzell
bende duydum onu gece gündüz ayrımını öğretecekmişiz ayy inşallah başarabiliriz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…