kolay gelsin canım çoğu gitmiş azı kalmış onlarıda halledersin kendini yormadann...
sezeryandan korkuyorumm:18::18: birde uyuz doktorum zayıf bebek dedi hepsi bilinçaltıma yerleşmişş acil sezeryan diyoo doktor kocaman bebek şaka gibi hehe
ayy yarın itibariylee 37+0 oluyoruzz ayy şaka gibi yaa 38.haftaya giriyorum çook heyecanlıı:18::18: bdtye sadecee 3 hafta kaldıı anneciimm tırstım iyice beeennn..
EFEm büyümüştür inşallah teyzesii salı günü öğreneceğizz. bugünde pek az hareket etti yavrumm çok uyuyo heralde benim oğlan anası babası gibi uykucu olacakk
pasta börek işine ben hiiç girmiyorum ben annemlere halamlara dedim yapıp atalım derin dondurucuya diyeehepsi kızdı bana babaannem ben yaprak sarması yapar getiririm koca bi tencere dedi sen ne karışıyon dedi halamda sen doğurunca bile yaparım ben yarım saatte ne olacak dedi amcamın eşide bende iki tarif var bayatlamayan doğumdan bi kaç gün önce haber ver yaparım ben dedi bende amaannn ne yaparsanız yapın dedim siz bilirsiniz misafiri siz ağırlayacaksınız dedim çekiliverdim aradan
neeeeee %88miii
burası sabahtan beri bi kararıyo bi açılıyoo bi türlü yağmadı hava yaaa bi yağsada rahatlasa ama yine birazcık serinlik var bayıltıcı sıcaklık yokk..
yaa kızlar bana aniden bi ateş basması oluyo sonra geçiyoo sizede oluyo mu yaa
Yaa ağustos anneleri doğurmuş maşallh maa 1 tane normal var ne demek bu yyaa
çok üzücü ü
şimdiki bebekelr normal doğumla neden gelemiyor
ya su azalıyor ya kalp atışı hızlanıyor ya kilolu oluyor ya suni sancı çekiyorsun açılma olmuyor hopppppp s ezeryana
aynen bi ateş basıyo,ardından normale dönüyrm....iyice hormonlar denge değişti bizim........neeeeee %88miii
burası sabahtan beri bi kararıyo bi açılıyoo bi türlü yağmadı hava yaaa bi yağsada rahatlasa ama yine birazcık serinlik var bayıltıcı sıcaklık yokk..
ay o ne neeeemmmmmmmmmmmkızlar ablam aradı anadolu yakasında oturuo burda hava costu bi yağdı ki sorma camlarımı da yeni silmiştim battı dıo :)) bzm burda da gok gurlemişti ben uyurken hafifte yagdı ama ole şiddetli yagsa da hava da serinlese nem oranı %88((
bakalım bizimkiler ne olucak...Yaa ağustos anneleri doğurmuş maşallh maa 1 tane normal var ne demek bu yyaa
çok üzücü ü
şimdiki bebekelr normal doğumla neden gelemiyor
ya su azalıyor ya kalp atışı hızlanıyor ya kilolu oluyor ya suni sancı çekiyorsun açılma olmuyor hopppppp s ezeryana
neeeeee %88miii
ay o ne neeeemmmmmmmmmmm
Yazık yaaaa, suyun altına bile girsen çıkar çıkmaz yine aynı olursun canım...
Allah yardımcın olsun....
evet canım 28 kasımm...SİBEL BEN DE YARIN 37 + 0 OLUYORUM BEBİŞLER KENDİNİ KURTARMIŞ OLUYOR aLLAHIN İZNİYLE
28 KASIM MI SON ADETİN
bende iki haftadır görmüyorum canım 35.haftada 2440dı bakalım ne kadar oldu benim yyaramaz oğlumm...benim de kontrolün Salı canım,çatı muayenesi yapılıp normal doğum olup olamıycağına karar verilecek.....bende kesinlikle normal doğum istiyrm....bakalım ne olucak.....
arada bi bende panik oluyrm
kocaman olmuştur annesi...bende 2 haftadır görmüyrm kızımı en osn 2750di şimdi 3 olmuştur sanırım.....tonbik kızım......
kesin uyuyodur,benimkide gündüzleri ıstirahat ediyo,akşamları kopuyooooo
bencede pasta börek konusunda geri çekilerek en iyisini yapmışsın....
annemde bana sen niye panik yapıyosun,sen bi doğur ben herşeyi hallederim dioooo
annneme güveniyrm bendeeeeee
slm kızlar nasılızz bugünn ?? bizde çok sıkılmaya başladık artık kızımla ama az kaldı ya o teselli ediyor benidoğsada minnak kızım sevsem artık yavrumu
bugün hava serin,yağmur boşansa daha da rahatlayacak, size birşey sormak istiyorum,sizce iki kardeş arası yaş farkı kaç olmalı ? :26: benim ilk çocuğum,şimdi diyeceksiniz
daha dur doğurmadın bile ama şimdiden düşünüyorum valla
olabilir canım deterjan alerji yapmış olabilirrr.aynen cnm Allahtan klıma var yoksa ben bogulurdum evde( dısarı adımımı atmıom gunduz deniz kenarı oldugu için burda hep nem bole ( ateş basması olmuo bana ama ellerim soyulmuş şaşırdım toz bezine sıktıgım deterjanlardan falan kaynaklandı heralde ..
evet bende cok korkuorum her durumda hoooooooop sezeryan
hoşgeldiniiizzzzselam annişler ve onların minik kuzuları
bizde her zamanki gibi sabah ezanında uykuya daldık öğle ezanında da uyandıkaman allah hava zindan gibiydi bi ara gece sandım dedim sabah olmadı herhalde yağmur gök gürültüsü kıyamet gidiyo buralarıda(kocaeli) ama hava çok güzel serinledi özlemişim serinliği valla bugünde pazara gidecektik kocişle yalan oldu sanırsam.... kızımda pek hareketli değil bugün ne yapsam die düşünüyo belim çok ağrıyo yaa...
sizlerden ne var ne yok bi baktım öle geçmişe doğuran falan yok henüz ama doğurtturulmaya çalışılanlar var suksuk gibi:) hayırlısı diyorum:) bende sabaha kadar rüyalarla uğraştım hep doktor kızının boyu çok uzun olacak kilosuda 3500 dan fazla olacak dio bende pişkin pişkin annesi babası uzun kızımızda uzun olucak tabi diyorum doktora
bi anda bi ateş basıyoo sanki hava sıcaklığı bi anda artıyo gibi sonra tekrar normal halime dönüyorum doğum yaklaştıkça gerçekten sapıttı hormonlarr..aynen bi ateş basıyo,ardından normale dönüyrm....iyice hormonlar denge değişti bizim........
birde o ateş basma asnasında sanki çarpıntımda oluyoo kalbim taa ağzımda atıyoo nerdeyseebnm el ve ayaklarımda oluyo oellerim patladı artık sıcaktan acıyolar bi anda geliyo böle ateş basıyo fenalık geçirecem sanıyorum
eşimde bende araları yakın olsun istiyoruz ama cesaret edebilirmiyim bilmiyorum oğlum 2 yaşındayken 2. bebeğe ama olsa iyi olur yaa hakkımızda hayırlısıı.Uzmanlar 3 yas diyor genelde.kizimla bebegin arasi 3 yas olacak 33 ay tam aralari olccak ins.fazla yas farrki iyi degilmis.
evet canım 28 kasımm...
aynen bizimkiler kendini kurtarmış oluyolar heran beklemekteyiz artık ufaklıkları 37den sonraa sağlıkla gelirler inşallahhh
bende iki haftadır görmüyorum canım 35.haftada 2440dı bakalım ne kadar oldu benim yyaramaz oğlumm...
evet yaa akşam saatt 22den 23e kadar fln acayip tepiniyoo sonraa taaa gece 2-2,30 gibi tekrar başlıyoo yaklaşık 1 saat mahvediyoo benii babasıda bu doğunca da bu saatlerde uyanık olursaa yandık diyoo
büyüklerimize sonsuz güveniyoruzz ne yaparlarsa yapsınlarr biz bebişlerimizlee onlar gelen gidenle ilgileneceklerr eee yapacak bişeyy yoookkk
eşimde bende araları yakın olsun istiyoruz ama cesaret edebilirmiyim bilmiyorum oğlum 2 yaşındayken 2. bebeğe ama olsa iyi olur yaa hakkımızda hayırlısıı.
Uzmanlar 3 yas diyor genelde.kizimla bebegin arasi 3 yas olacak 33 ay tam aralari olccak ins.fazla yas farrki iyi degilmis.
eşimde bende araları yakın olsun istiyoruz ama cesaret edebilirmiyim bilmiyorum oğlum 2 yaşındayken 2. bebeğe ama olsa iyi olur yaa hakkımızda hayırlısıı.
ayy ALLAH kolaylık versin sana ve bütün çalışacak anneleree.. ben evdeyim ALLAHTAN bakalım inşallah oğlumu sallamaya alıştırmamayı düşünüyorum ki zaten park yatağımız sallanmıyoo eşimde bile bile sallanmayan aldıı alışmasın diyoo biri sallamaya kalkarsa tersle diyoo kimseye verme oğlumuzu diyoo annesi o olacak sanki ama olsun böyle ilgili olması çook güzellbende endişeleniyrm hep o zaman gece hiç uyumuycak mı die, ister istemez.....bide ben çalışcam yandım ki ne yandım......
ama şeymiş,bebekler doğdukları zanam gece gündüz ayrımı yapamıyrlarmış,biz alıştırcakmışız.....
gündüzleri normal ışıklı bi yerde uyuytup, gece uyuması gerektiğinde odasına götürüp loş bi ışıkta uyutarak o ayrımı yaptırcakmışız....
tabi ben bunda ne kadar başarılı olurum bilmiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?