olabilir canım deterjan alerji yapmış olabilirrr.
demiştim daha öncede benim doktorum kendisi sezeryan sonrası normal doğum yapmış biri hemde 3 sene araylaa sezeryana karşı son dkya kadar bi sorun olmadığı sürece normal doğumdan taraf hemde basit basit suni sancı da vermiyoo ve çatı muayenesinide doğum başlayınca yapıyomuş taş çatlasın 3-4kere bakıyomuş açılma var mı diye şanslıyım o konudaa
şimdi nasıl canım daha doğrusu hamileliğinin başında nasıldı yani diğeri küçük birde hamilesin zor oldu mu acaba bulantılar fln derken büyük olanla ilgilenebildin mii ben hiçbirşeyden değilde yaa oğlumla ilgilenemezsem diye korkuyorumm sonuçta 2-2,5yaşında ancak olacak yapabilirmiyim bilmiyorummbenimde 3 sene var arada canım ideal bencede
canım şükriye buradaydı ama pek keyfi yokmuş halsizim cvp yazmaya takatim yok diyoduu ALLAH yardımcısı olsun hepimizin iyice ağırlaştı havalarda sıcak pek giremiyomuş o yüzdenkızlar şükriye gözükmüyo......
hep olurdu......
baya bi ağırlaştı sanırım o,Elif kızımız rahat vermiyo......
mis gibi oturun bakalım annesi,ama Duru gelmesin daha bence biraz daha içerde keyfine baksın....daha 36. haftada annnesi,......
aman canım hayırlısı olsun hakkınızda,kendine dikkat et Ayberk bey biraz daha büyüsün.....
evet canım ben,dün akşamdan beri hissediyrm ben...
böyle şağı taraflarda kıpır kıpır sanki kafasını hazneye yerleştirmeye çalışıyoo yaramaz......
Bende yarın saat önce yürürken öyle hissettim sanki aşağıya doğru yer yapıyormuş gibi.
Prensesime isim arıyorum böyle giderse doğumda karar vericez heralde yardım lütfennnn :44:
ayy ALLAH kolaylık versin sana ve bütün çalışacak anneleree.. ben evdeyim ALLAHTAN bakalım inşallah oğlumu sallamaya alıştırmamayı düşünüyorum ki zaten park yatağımız sallanmıyoo eşimde bile bile sallanmayan aldıı alışmasın diyoo biri sallamaya kalkarsa tersle diyoo kimseye verme oğlumuzu diyoo annesi o olacak sanki ama olsun böyle ilgili olması çook güzell
bende duydum onu gece gündüz ayrımını öğretecekmişiz ayy inşallah başarabiliriz yaaa
inşallah canım,Allah gönlümüze göre verir......bnmkide normalci cnm Allahtan sonucta bebeğin veya benm hayatımız riske girerse tabi mecbur sezeryan olcaz ama inş bi sorun olmadan normal normal doğururuz
canım pek bi bilgim yok.....kızlar...
böyle aşağıya doğru ilerlemesi için daha erken değil mi benim için. dün size böyle yazdıktan sonra gece yatağa yattım benimkisi yine bişeyler karıştırmaya başladı, hiç durmadı kafasını karnıma vurup vurup durdu. Sonra bi baktım kafasını iyice aşağıdan vurmaya başladı, kafası bikini bölgemde dışarı doğru inip çıkıyordu. Artık kafasını kımıldatmıyor. Şimdi benimkisi doğum kanalına girmiş mi oldu kızlar??????????
benim beğendiğim isimleri yazayım canım; sena, berra, sare, zülal, zelal.
benimde iki üç haftadır o bölgemde ve kafası çok hareket etmiyo canım ama doktorum doğum kanalına girmiş fln demedii.kızlar...
böyle aşağıya doğru ilerlemesi için daha erken değil mi benim için. dün size böyle yazdıktan sonra gece yatağa yattım benimkisi yine bişeyler karıştırmaya başladı, hiç durmadı kafasını karnıma vurup vurup durdu. Sonra bi baktım kafasını iyice aşağıdan vurmaya başladı, kafası bikini bölgemde dışarı doğru inip çıkıyordu. Artık kafasını kımıldatmıyor. Şimdi benimkisi doğum kanalına girmiş mi oldu kızlar??????????
aynen benimkide öylee benim annem bile olsa diyoo kimseye karıştırtma diyoo koy yatağına ağlasın ağlasın uyusun diyoo çok bilmiş adamlar vallahi çok bilmişşAmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn.............
bizim yatağımızda sallanmıyor teyzesi....ama benim asıl korkum şu puset olayı,acaba alışır mı onda sallanmaya die.....
benim eşimde tutturmuş öptürmiyceksin ,fazla sıktırmıycaksın bak kızımızı diyo,eğer o şekil severlerse uyarmamı istiyo...nasıl yapabilirim ki.......
tabiki ilgili olmaları güzel...bize düşen görev onlara bol bol sorumluluk vermek bebekle ilgili.........
sonuçta 2 kişinin meyvesi demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
inşallah canım,Allah gönlümüze göre verir......
canım pek bi bilgim yok.....
ben işte tam olarak 4 gündür falan hissediyrm.......
sanırım evet.....
benimde iki üç haftadır o bölgemde ve kafası çok hareket etmiyo canım ama doktorum doğum kanalına girmiş fln demedii.
benim bi arkadaşıma 8.aya girdiğinde doktoru her an hazırlıklı olmalıyız kafası doğum kanalına girmiş demiş ama tam zamanında doğum yaptı endişelenmee..
aynen benimkide öylee benim annem bile olsa diyoo kimseye karıştırtma diyoo koy yatağına ağlasın ağlasın uyusun diyoo çok bilmiş adamlar vallahi çok bilmişş
bende korkuyorum ondan yaa birde orada alışırsaa işte o zaman yandıkkk.. sallanmayan beşik aldık ama puseti akıl edemedik neyse alıştırmamaya çalışacağız artık ne yapalımm..
kesinlikle katılıyorumm baktım benim adam oralı olmazsa eğeerrr açcam oğlanın bezinii eşim uyurken bırakıvercem karnının üstünee bi işesin üstüne dee görsünn hııhhhhhhsorumluluk almak zorundalarrrr zaten kıyamazlar kiii..
benimde iki üç haftadır o bölgemde ve kafası çok hareket etmiyo canım ama doktorum doğum kanalına girmiş fln demedii.
benim bi arkadaşıma 8.aya girdiğinde doktoru her an hazırlıklı olmalıyız kafası doğum kanalına girmiş demiş ama tam zamanında doğum yaptı endişelenmee..
aynen benimkide öylee benim annem bile olsa diyoo kimseye karıştırtma diyoo koy yatağına ağlasın ağlasın uyusun diyoo çok bilmiş adamlar vallahi çok bilmişş
bende korkuyorum ondan yaa birde orada alışırsaa işte o zaman yandıkkk.. sallanmayan beşik aldık ama puseti akıl edemedik neyse alıştırmamaya çalışacağız artık ne yapalımm..
kesinlikle katılıyorumm baktım benim adam oralı olmazsa eğeerrr açcam oğlanın bezinii eşim uyurken bırakıvercem karnının üstünee bi işesin üstüne dee görsünn hııhhhhhhsorumluluk almak zorundalarrrr zaten kıyamazlar kiii..
sağol canım, hadi seninki son haftalarında da benimkine ne oluyor
kızlar bilen bilgi versin lütfen.
Dün arkadaşımın bebeğini gördüm ya öyle heyecenlandım ki anlatamam, çok küçük çok güzeldi maşallah, eşime anlata anlata bitiremedim, elleri şöyleydi, ağzını böyle yapıyodu diye. Ay benim oğlumda hayırlısıyla çok bekletmeden gelsin inşallah, yarın 34 oluyoruz.
Oğlum bu sabah bizi çok korkuttu, ne yaptıysam hiç kımıldamadı, dakikalarca bekledik en sonunda eşim konuştu okşadı da paşamız hafiften salladı poposunu
sağolasın canım ya demek ki bu şekilde de bekleyebiliyorlar, çarşamba dr.a gidiyorum o zaman ne diyecek çok merak ediyorum, eşim bayramda yok, köye gidecek ben de annemlerde kalacağım, o yokken bişey olmasını hiç istemiyorum, babası gelince gelsin oğlum da. ben eşimin bebeğe çok güzel bakacağını düşünüyorum, bence atını bile güzelce değiştirir, inşallah yanılmam.
gelmez gelmez annesi inşallah 30 eylül diyo bak doğumunaaaaaaaaaaaaaa
sen içini rahat tutda eşim yokken doğurcam korkusuyla doğurmayasın........
ya arkadaşın da 30 ağustos diyordu ama ayın başında gelmiş oğlu yaa.....
ayy canım mırın kırın edersee bbaşına geleceklere katlanacaakk tek başıma yapmadım ya bu çocuğu tövbe tövbeeay canım güldürdün beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canımçok takma kafanaa gelecekleri zamanı biliyolar ufakıklarr babası gelmeden gelmez merak etme seen bol bol dinlen ayakta kalmamaya çalışş çarşamba günü güzel haberlerle gelirsin inşallahhh..sağolasın canım ya demek ki bu şekilde de bekleyebiliyorlar, çarşamba dr.a gidiyorum o zaman ne diyecek çok merak ediyorum, eşim bayramda yok, köye gidecek ben de annemlerde kalacağım, o yokken bişey olmasını hiç istemiyorum, babası gelince gelsin oğlum da. ben eşimin bebeğe çok güzel bakacağını düşünüyorum, bence atını bile güzelce değiştirir, inşallah yanılmam.
şimdi nasıl canım daha doğrusu hamileliğinin başında nasıldı yani diğeri küçük birde hamilesin zor oldu mu acaba bulantılar fln derken büyük olanla ilgilenebildin mii ben hiçbirşeyden değilde yaa oğlumla ilgilenemezsem diye korkuyorumm sonuçta 2-2,5yaşında ancak olacak yapabilirmiyim bilmiyorumm
canım şükriye buradaydı ama pek keyfi yokmuş halsizim cvp yazmaya takatim yok diyoduu ALLAH yardımcısı olsun hepimizin iyice ağırlaştı havalarda sıcak pek giremiyomuş o yüzden
kızlarr selam napıyorsunuzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?