2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bnmkide normalci cnm Allahtan sonucta bebeğin veya benm hayatımız riske girerse tabi mecbur sezeryan olcaz ama inş bi sorun olmadan normal normal doğururuz

benimde 3 sene var arada canım ideal bencede
şimdi nasıl canım daha doğrusu hamileliğinin başında nasıldı yani diğeri küçük birde hamilesin zor oldu mu acaba bulantılar fln derken büyük olanla ilgilenebildin mii ben hiçbirşeyden değilde yaa oğlumla ilgilenemezsem diye korkuyorumm sonuçta 2-2,5yaşında ancak olacak yapabilirmiyim bilmiyorumm
kızlar şükriye gözükmüyo......
hep olurdu......
baya bi ağırlaştı sanırım o,Elif kızımız rahat vermiyo......
canım şükriye buradaydı ama pek keyfi yokmuş halsizim cvp yazmaya takatim yok diyoduu ALLAH yardımcısı olsun hepimizin iyice ağırlaştı havalarda sıcak pek giremiyomuş o yüzden

Bende yarın saat önce yürürken öyle hissettim sanki aşağıya doğru yer yapıyormuş gibi.

kızlar...

böyle aşağıya doğru ilerlemesi için daha erken değil mi benim için. dün size böyle yazdıktan sonra gece yatağa yattım benimkisi yine bişeyler karıştırmaya başladı, hiç durmadı kafasını karnıma vurup vurup durdu. Sonra bi baktım kafasını iyice aşağıdan vurmaya başladı, kafası bikini bölgemde dışarı doğru inip çıkıyordu. Artık kafasını kımıldatmıyor. Şimdi benimkisi doğum kanalına girmiş mi oldu kızlar??????????

Prensesime isim arıyorum böyle giderse doğumda karar vericez heralde yardım lütfennnn :44:

benim beğendiğim isimleri yazayım canım; sena, berra, sare, zülal, zelal.

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn.............
bizim yatağımızda sallanmıyor teyzesi....ama benim asıl korkum şu puset olayı,acaba alışır mı onda sallanmaya die.....
benim eşimde tutturmuş öptürmiyceksin ,fazla sıktırmıycaksın bak kızımızı diyo,eğer o şekil severlerse uyarmamı istiyo...nasıl yapabilirim ki.......
tabiki ilgili olmaları güzel...bize düşen görev onlara bol bol sorumluluk vermek bebekle ilgili.........
sonuçta 2 kişinin meyvesi demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bnmkide normalci cnm Allahtan sonucta bebeğin veya benm hayatımız riske girerse tabi mecbur sezeryan olcaz ama inş bi sorun olmadan normal normal doğururuz
inşallah canım,Allah gönlümüze göre verir......

canım pek bi bilgim yok.....
ben işte tam olarak 4 gündür falan hissediyrm.......
sanırım evet.....

benimde iki üç haftadır o bölgemde ve kafası çok hareket etmiyo canım ama doktorum doğum kanalına girmiş fln demedii.
benim bi arkadaşıma 8.aya girdiğinde doktoru her an hazırlıklı olmalıyız kafası doğum kanalına girmiş demiş ama tam zamanında doğum yaptı endişelenmee..
aynen benimkide öylee benim annem bile olsa diyoo kimseye karıştırtma diyoo koy yatağına ağlasın ağlasın uyusun diyoo çok bilmiş adamlar vallahi çok bilmişş
bende korkuyorum ondan yaa birde orada alışırsaa işte o zaman yandıkkk.. sallanmayan beşik aldık ama puseti akıl edemedik neyse alıştırmamaya çalışacağız artık ne yapalımm..
kesinlikle katılıyorumm baktım benim adam oralı olmazsa eğeerrr açcam oğlanın bezinii eşim uyurken bırakıvercem karnının üstünee bi işesin üstüne dee görsünn hııhhhhhh sorumluluk almak zorundalarrrr zaten kıyamazlar kiii..

inşallah canım,Allah gönlümüze göre verir......

canım pek bi bilgim yok.....
ben işte tam olarak 4 gündür falan hissediyrm.......
sanırım evet.....

sağol canım, hadi seninki son haftalarında da benimkine ne oluyor

kızlar bilen bilgi versin lütfen.

Dün arkadaşımın bebeğini gördüm ya öyle heyecenlandım ki anlatamam, çok küçük çok güzeldi maşallah, eşime anlata anlata bitiremedim, elleri şöyleydi, ağzını böyle yapıyodu diye. Ay benim oğlumda hayırlısıyla çok bekletmeden gelsin inşallah, yarın 34 oluyoruz.

Oğlum bu sabah bizi çok korkuttu, ne yaptıysam hiç kımıldamadı, dakikalarca bekledik en sonunda eşim konuştu okşadı da paşamız hafiften salladı poposunu

ay canım güldürdün beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sağolasın canım ya demek ki bu şekilde de bekleyebiliyorlar, çarşamba dr.a gidiyorum o zaman ne diyecek çok merak ediyorum, eşim bayramda yok, köye gidecek ben de annemlerde kalacağım, o yokken bişey olmasını hiç istemiyorum, babası gelince gelsin oğlum da. ben eşimin bebeğe çok güzel bakacağını düşünüyorum, bence atını bile güzelce değiştirir, inşallah yanılmam.

Rica ederim canım keşke yardımcı olabilseydim......
senin oğluş nazlı demekki biraz annesi....bak sen babasına nasılda tepki veriyomuş maşallah......poposunu ısırırım ben onun.......
bazen korkutuyorlar yaramazlar.....bugün benimkide sessiz ama benimkinin saati var teyzesi akşam 10 dan sabaha kadar.......

gelmez gelmez annesi inşallah 30 eylül diyo bak doğumunaaaaaaaaaaaaaa
sen içini rahat tutda eşim yokken doğurcam korkusuyla doğurmayasın........

ya arkadaşın da 30 ağustos diyordu ama ayın başında gelmiş oğlu yaa.....

canım benim boşver onlar istisnaaa,,, bak benimkide 30 u diyoooo,benim kızdan tık yok maşallah,sancım falan çıkmıyo hiç nst de...
aman çıkmasın olmasın henüz bizde anneannemizi bekliyrz,bayramıda geçirelim,kızım başak burcu olsun aslan olmasın........

kendini inandır yaaa rahat ollll,o akıllı bebiş annesi,babasını bekler.........

ay canım güldürdün beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayy canım mırın kırın edersee bbaşına geleceklere katlanacaakk tek başıma yapmadım ya bu çocuğu tövbe tövbee
canımçok takma kafanaa gelecekleri zamanı biliyolar ufakıklarr babası gelmeden gelmez merak etme seen bol bol dinlen ayakta kalmamaya çalışş çarşamba günü güzel haberlerle gelirsin inşallahhh..
bende güveniyorum eşime ama yapmazsa daa yapacağımı biliyorumm ben

kızlar herşeyimizi hazırladık... sizlerle paylaşalım :

doğum çantamız:

Eki Görüntüle 487120 Eki Görüntüle 487121 Eki Görüntüle 487123 Eki Görüntüle 487125 Eki Görüntüle 487126 Eki Görüntüle 487127 Eki Görüntüle 487128 Eki Görüntüle 487129 Eki Görüntüle 487130 Eki Görüntüle 487131 Eki Görüntüle 487132 Eki Görüntüle 487133 Eki Görüntüle 487134 Eki Görüntüle 487135 Eki Görüntüle 487136

iki tane çanta hazırladım.

Büyük siyah olanda sadece Eylül'ün kıyafet ve bakım ürünleri var. içeriği:

kıyafetler:

-2 tane 10'lu hastane çıkışı. (birini yani doğduğunda giydirmelerini istediğimi hurcun içine koydum, ayriyeten hurcun içine;örme patik,çorap, 5 adet bez,pişik kremi ve pudrasını koydum hemşire hanımlara kolaylık olsun diye,diğerlerini de küçük buzdolabı poşetlerine koydum kirlenmesin,dağılmasın,aradığımızı çabuk bulalım diye)
- 1 adet penye yelek
- 1 adet örme yelek
- 1 adet tulum
- 1 adet patikli alt
- 1 adet cıtcıtlı body
- 2 adet battaniye
- 1 adet örgü batteniye
- 3 adet çorap
- 2 adet eldiven
- 3 adet önlük
- 2 adet bere
- 5 adet agız silme bezi

bakım ürünleri:

-Ateşölçer (braun)
- 25 adet bez (prima)
- 1 paket hijyenik mendil (chicco)
- 1 paket alt silme pamuğu (baby&me)
- tırnak makası
- pratik alt açma minderi
- göbek bağı kemeri
- koruma kutulu emzik (nuk)
- biberon(chicco)
- pişik kremi (chicco)
- pudra (chicco)
- no tears şampuan (chicco)
- body lotion (chicco)
- masaj yağı (chicco)
- fırça-tarak takımı (chicco)
- su biberonu
- sabun (chicco)

Gelelim biizm çantayaaaaaa...

kıyafetler:

- 2 adet sabahlıklı gecelık tk.
- 1 adet pijama tk.
- 1 adet evde de rahat ettiğim pijama altım ve t-shirtüm
- 5 adet külot (elija)
- 2 adet emzirme südyeni (elija)
- 1 adet emzirme atleti(elija)
- terlik
- 2 adet çorap
- hastane çıkışında giyeceğim elbise

bakım ürünlerim:

- Ameda çiftli pompa
- Lansinoh süt saklama poşeti
- Lansinoh meme kremi
- Avent göğüs kalkanı
- chicco meme silme mendili
- 1 paket orkid
- havlu
- kağıt havlu
- kirliler için poşet
- makyaj çantam( diş fırçam diş macunum, makyaj malzemelerim, lohusa tacım,ayna, mini sıvı sabun, makyaj temizleme mendili, nemlendirici, tarak-fırça)

babamıza:
- 2 adet t-shirt
- 2 adet çamaşır tk
- 1 şort
- 1 eşofman altı
- bakım seti (mini traş köpüğü, jileti, kremi, stick deo, diş fırçası, diş macunu, tarak)

ayriyeten yanımıza alacaklarımız:
- şarj aletlerimiz
- foto makinamız
- ıpad
- tabiki de telefonlar :)
- takı yastığı
- oda süsleme malzemeleri
- lohusa şerbet tk
- süt yapıcı malt içecek
- bardak-kaşık-çatal
- çikolata
- su
-bebek şekerleri

konu da açtım buyruuun

doğum çantamız: http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/550875-dogum-cantasi.html

odamız: http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/550865-gozbebegim-eylulumun-odasi.html

Son düzenleme:

canım ben pek sorun yaşamadım maşaallah kızım çok akıllı beni zorlamadı kusmam falan yoktuda herşeyden tiksiniyordum o konuda zorlandım ama isteyerek çoçuk yaptığın zaman fazlada zorlanmıyorsun

canım hepsi çok güzel,odasına hele bayıldım küçük hanımın güle güle kullanın......
hastane çantasını paylaşman faydalı oldu benim için çok teşekkürler.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…