hayırdır kız nereye yolculuk tatilee mi doğuma mııkızlar herşeyimizi hazırladık... sizlerle paylaşalım :
doğum çantamız:
Eki Görüntüle 487120 Eki Görüntüle 487121 Eki Görüntüle 487123 Eki Görüntüle 487125 Eki Görüntüle 487126 Eki Görüntüle 487127 Eki Görüntüle 487128 Eki Görüntüle 487129 Eki Görüntüle 487130 Eki Görüntüle 487131 Eki Görüntüle 487132 Eki Görüntüle 487133 Eki Görüntüle 487134 Eki Görüntüle 487135 Eki Görüntüle 487136
iki tane çanta hazırladım.
Büyük siyah olanda sadece Eylül'ün kıyafet ve bakım ürünleri var. içeriği:
kıyafetler:
-2 tane 10'lu hastane çıkışı. (birini yani doğduğunda giydirmelerini istediğimi hurcun içine koydum, ayriyeten hurcun içine;örme patik,çorap, 5 adet bez,pişik kremi ve pudrasını koydum hemşire hanımlara kolaylık olsun diye,diğerlerini de küçük buzdolabı poşetlerine koydum kirlenmesin,dağılmasın,aradığımızı çabuk bulalım diye)
- 1 adet penye yelek
- 1 adet örme yelek
- 1 adet tulum
- 1 adet patikli alt
- 1 adet cıtcıtlı body
- 2 adet battaniye
- 1 adet örgü batteniye
- 3 adet çorap
- 2 adet eldiven
- 3 adet önlük
- 2 adet bere
- 5 adet agız silme bezi
bakım ürünleri:
-Ateşölçer (braun)
- 25 adet bez (prima)
- 1 paket hijyenik mendil (chicco)
- 1 paket alt silme pamuğu (baby&me)
- tırnak makası
- pratik alt açma minderi
- göbek bağı kemeri
- koruma kutulu emzik (nuk)
- biberon(chicco)
- pişik kremi (chicco)
- pudra (chicco)
- no tears şampuan (chicco)
- body lotion (chicco)
- masaj yağı (chicco)
- fırça-tarak takımı (chicco)
- su biberonu
- sabun (chicco)
Gelelim biizm çantayaaaaaa...
kıyafetler:
- 2 adet sabahlıklı gecelık tk.
- 1 adet pijama tk.
- 1 adet evde de rahat ettiğim pijama altım ve t-shirtüm
- 5 adet külot (elija)
- 2 adet emzirme südyeni (elija)
- 1 adet emzirme atleti(elija)
- terlik
- 2 adet çorap
- hastane çıkışında giyeceğim elbise
bakım ürünlerim:
- Ameda çiftli pompa
- Lansinoh süt saklama poşeti
- Lansinoh meme kremi
- Avent göğüs kalkanı
- chicco meme silme mendili
- 1 paket orkid
- havlu
- kağıt havlu
- kirliler için poşet
- makyaj çantam( diş fırçam diş macunum, makyaj malzemelerim, lohusa tacım,ayna, mini sıvı sabun, makyaj temizleme mendili, nemlendirici, tarak-fırça)
babamıza:
- 2 adet t-shirt
- 2 adet çamaşır tk
- 1 şort
- 1 eşofman altı
- bakım seti (mini traş köpüğü, jileti, kremi, stick deo, diş fırçası, diş macunu, tarak)
ayriyeten yanımıza alacaklarımız:
- şarj aletlerimiz
- foto makinamız
- ıpad
- tabiki de telefonlar :)
- takı yastığı
- oda süsleme malzemeleri
- lohusa şerbet tk
- süt yapıcı malt içecek
- bardak-kaşık-çatal
- çikolata
- su
-bebek şekerleri
konu da açtım buyruuun
doğum çantamız: http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/550875-dogum-cantasi.html
odamız: http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/550865-gozbebegim-eylulumun-odasi.html
hayırlısı hakkımızda artık yaa ama haklısın galibaa isteyerek yapınca sorun olmazz gibi..canım ben pek sorun yaşamadım maşaallah kızım çok akıllı beni zorlamadı kusmam falan yoktuda herşeyden tiksiniyordum o konuda zorlandım ama isteyerek çoçuk yaptığın zaman fazlada zorlanmıyorsun
vayy efem hoşgeldiniizzkızlarr selam napıyorsunuzzzzz
canım hepsi çok güzel,odasına hele bayıldım küçük hanımın güle güle kullanın......
hastane çantasını paylaşman faydalı oldu benim için çok teşekkürler.................
ne güzel yaa çantalar hazır bende daha tık yok temizliği bekliyorum
hayırdır kız nereye yolculuk tatilee mi doğuma mıımaşallah bu kadar eşyayla baya kalırsınız hastanedee.. doğrusu bizim burada sezeryan 2 gün normal doğum 1 gün kalıyosun hastanede bu kadar eşya koymadım ben yaa..
yelizzzzzz52:
ne yaaptın annem sentatile gidiyormuş gibi:)) baya teferruatlı olmuş
kaç gün kalacaksın ki??*
bir de bebek bakım rürünlerinden şampuanı masaj yağını tarağını fırçasını ne yapacaksın??*
ahahahhahahaahaa
hastaneye hastane gözüyle bakmamak lazım yauuu.. ne güzel yemekler önümüze gelicek altımı üstümü değiştiricekler azcık sefasını süriyim ama dimi
şaka bi yana az önce dediğim gibi ne olur ne olmaz.. normal doğum, zamanında doğum beklerken birden çıkagelirse herşeyimiz haaazır naaazır olsun dedim..
bi de biz annemlerin yanına gidicez doğuma o yüzden de extra şeyler var..
şampuanını yağını falan annemlerde de kolaylık olsun diye hazır ettim herşey elimin altında olsun istiyorum dağınık bölük pörçük olmasın diye..
ben accık kontrol delisiyim deeeehihihihiii
ayyy doğru yaa inan aklıma gelmedii anneni yanına gideceksin doğuma o zaman normal senin çantaa. bizim hastaneyle ev arası 10 dk olurda eksik bişey olursa alınır gelinirr. ama senin öyle bi şansın yok canım o yüzden herşeyi almışsın iyi yapmışsınnCanım ben ne olur ne olmaz diye herşeyi yedekli yedekli aldım.. İnşallah normal doğum bekliyorum ve istiyorum ben de ama ne zaman ne olacagı belli değilki.. zaten doğum çantası da her duruma karşı hazırlıklı olmak için bence.. e ben de birazcık kontrol delisiyim.. böyle bişi çıktı ortaya.. (annemlerin olduğu yerde doğum yapıcam ben bir de o yüzden babamıza falan yedekli yedekli koydum herşeyi)
tamam o zamanbaşak burcu musun sen???
ayyy doğru yaa inan aklıma gelmedii anneni yanına gideceksin doğuma o zaman normal senin çantaa. bizim hastaneyle ev arası 10 dk olurda eksik bişey olursa alınır gelinirr. ama senin öyle bi şansın yok canım o yüzden herşeyi almışsın iyi yapmışsınn
ayrıca EYLÜL'n odasina bayildimm
valla aksine ben tam bir ikizlerim.. hatta double ikizlerim yükselenim de ikizler.... kızım inşallah başak olucakya heralde ondan bulaştı bana da
ya ben genelde evrak konularında da ne biliyim çanta hazırlıklarında da evde dolap bilmemne düzenlemelerinde de biraz titizim ondan heralde:44:
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn.............
bizim yatağımızda sallanmıyor teyzesi....ama benim asıl korkum şu puset olayı,acaba alışır mı onda sallanmaya die.....
benim eşimde tutturmuş öptürmiyceksin ,fazla sıktırmıycaksın bak kızımızı diyo,eğer o şekil severlerse uyarmamı istiyo...nasıl yapabilirim ki.......
tabiki ilgili olmaları güzel...bize düşen görev onlara bol bol sorumluluk vermek bebekle ilgili.........
sonuçta 2 kişinin meyvesi demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
anaaammmm 800km miiiiiii ayy dikkat et kendine canimm gerci ucakla gideceksin ama olsun dikkatli ol yinedeeEvet Sibel'cim teee 800km öteye gidicez napalım... Odamızı beğenmene çok sevindik, inşallah gecikmez duvarkağıdı da ben burdayken zamanında gelir o zaman tam olucak.. çarşamba dediler ama malum burası Türkiye o çarşambaya en az 2 gün daha eklenir gibi geliyo bana:44:
düzenli hatunkzızn da başak olursa eşin yandı:))) ben başağım. kendime bazen sinir oluyorum:))
anaaammmm 800km miiiiiii ayy dikkat et kendine canimm gerci ucakla gideceksin ama olsun dikkatli ol yinedee
kesin kesin o cumayi bulmazsa iyidir dedigin gibii burasi turkiyeee
Benim eşimde çocuk doğunca ısırma derdinde ısırıcakmış poposunu ki yaparda biliyorum nasıl engelleyeceğim bilmiyorum :)
bişey olmaz canım ya babası o onun acıtmaz merak etme kıyamaz.hem sakınılan göze ot batarmış unutmayın.babaları sevsin öpsün okşasın ne güzel.
şu popiş ısırma hayali sanırım tüm babalarda var.. ben ısırıcam ilk popişinden benim hakkım kaç aydır karnımda taşıyorum ben o popişi ısırmak için diyorum ..
eşimin cevabı.. ' e popişin de iki yanağı var birini sen ısırırsın birini ben'
aayyyyyyy kıyamam ben ona ya iki popişte gitti yani.annede babada birbirinden fenaaaaaaaa.ısırın canım ısırın bende doğsun bi ısırıcam kızımın poposunu.ellerini ayaklarını parmaklarını tek tek öpücem inşallah.
bana linkini atsanıza yaf bi ben mı bulamadım bu doğum hikayeleriniHatlar karisti bende demekki
Yaaa gustos annelerinin dogum hikayeleri baya sayiya ulasmis.. En son okudugumda 2-3 taneydi.. Tekrardan bakiyim dedim.. Agla agla cok fena oldum.. Allah'im bu mucizeyi bize yasattigi ve yasatacagi icin o kadar sansliyozki kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?