2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hayırdır kız nereye yolculuk tatilee mi doğuma mıı maşallah bu kadar eşyayla baya kalırsınız hastanedee.. doğrusu bizim burada sezeryan 2 gün normal doğum 1 gün kalıyosun hastanede bu kadar eşya koymadım ben yaa..
canım ben pek sorun yaşamadım maşaallah kızım çok akıllı beni zorlamadı kusmam falan yoktuda herşeyden tiksiniyordum o konuda zorlandım ama isteyerek çoçuk yaptığın zaman fazlada zorlanmıyorsun
hayırlısı hakkımızda artık yaa ama haklısın galibaa isteyerek yapınca sorun olmazz gibi..
bakalım sağ salim oğlumu kucağıma alayımda artık 2. bebişide bi 2-3 sene sonra düşüneceğiz gibi
kızlarr selam napıyorsunuzzzzz
vayy efem hoşgeldiniizz

yelizzzzzz52:
ne yaaptın annem sen tatile gidiyormuş gibi:)) baya teferruatlı olmuş
kaç gün kalacaksın ki??*
bir de bebek bakım rürünlerinden şampuanı masaj yağını tarağını fırçasını ne yapacaksın??*

canım hepsi çok güzel,odasına hele bayıldım küçük hanımın güle güle kullanın......
hastane çantasını paylaşman faydalı oldu benim için çok teşekkürler.................

Çok teşekkür ederim canım ben herşeyi poşetlere koydum, hem aradığımı bulma açısından hem de hijyenik açıdan daha iyi olur diye düşündüm (buzdolabı poşetleri birebir tavsiye ederim )

ne güzel yaa çantalar hazır bende daha tık yok temizliği bekliyorum

canım valla çanta hazır da bizim çanta her gün açılıp öpülüp koklanıp tekrar yerleşiyo.. yani acele etme.. benim her gün çanta hazırlama telaşım oluyo.. bi gün öpüp koklayayım derken doğuruvericem çantasız gidicem hastaneye

Canım ben ne olur ne olmaz diye herşeyi yedekli yedekli aldım.. İnşallah normal doğum bekliyorum ve istiyorum ben de ama ne zaman ne olacagı belli değilki.. zaten doğum çantası da her duruma karşı hazırlıklı olmak için bence.. e ben de birazcık kontrol delisiyim.. böyle bişi çıktı ortaya.. (annemlerin olduğu yerde doğum yapıcam ben bir de o yüzden babamıza falan yedekli yedekli koydum herşeyi)

ahahahhahahaahaa

hastaneye hastane gözüyle bakmamak lazım yauuu.. ne güzel yemekler önümüze gelicek altımı üstümü değiştiricekler azcık sefasını süriyim ama dimi

(düzenleme: bak güneş yağımı unutmuşum tatil diyince aklıma getirdin onu da mı koysam neyyyy hahahhahaaa :))))

şaka bi yana az önce dediğim gibi ne olur ne olmaz.. normal doğum, zamanında doğum beklerken birden çıkagelirse herşeyimiz haaazır naaazır olsun dedim..

bi de biz annemlerin yanına gidicez doğuma o yüzden de extra şeyler var..

şampuanını yağını falan annemlerde de kolaylık olsun diye hazır ettim herşey elimin altında olsun istiyorum dağınık bölük pörçük olmasın diye..

ben accık kontrol delisiyim deeee hihihihiii

Son düzenleme:

tamam o zaman başak burcu musun sen???

ayyy doğru yaa inan aklıma gelmedii anneni yanına gideceksin doğuma o zaman normal senin çantaa. bizim hastaneyle ev arası 10 dk olurda eksik bişey olursa alınır gelinirr. ama senin öyle bi şansın yok canım o yüzden herşeyi almışsın iyi yapmışsınn
ayrıca EYLÜL'n odasina bayildimm

tamam o zaman başak burcu musun sen???

valla aksine ben tam bir ikizlerim.. hatta double ikizlerim yükselenim de ikizler.... kızım inşallah başak olucakya heralde ondan bulaştı bana da
ya ben genelde evrak konularında da ne biliyim çanta hazırlıklarında da evde dolap bilmemne düzenlemelerinde de biraz titizim ondan heralde:44:

Evet Sibel'cim teee 800km öteye gidicez napalım... Odamızı beğenmene çok sevindik, inşallah gecikmez duvarkağıdı da ben burdayken zamanında gelir o zaman tam olucak.. çarşamba dediler ama malum burası Türkiye o çarşambaya en az 2 gün daha eklenir gibi geliyo bana:44:

Son düzenleme:

düzenli hatun kzızn da başak olursa eşin yandı:))) ben başağım. kendime bazen sinir oluyorum:))

Benim eşimde çocuk doğunca ısırma derdinde ısırıcakmış poposunu ki yaparda biliyorum nasıl engelleyeceğim bilmiyorum :)

anaaammmm 800km miiiiiii ayy dikkat et kendine canimm gerci ucakla gideceksin ama olsun dikkatli ol yinedee
kesin kesin o cumayi bulmazsa iyidir dedigin gibii burasi turkiyeee

düzenli hatun kzızn da başak olursa eşin yandı:))) ben başağım. kendime bazen sinir oluyorum:))

Allahtan dağınık değil benim eşim.. gerçi dağınık olmasına ben de fırsat vermiyorumki.. adamı ben giydirip ben soyuyorum, elimden gelse yemeğini de ağzına ben vercem lokma lokma
belki de fırsat bulsa dağınık olur.. bakalım valla görcez ben 18inde annemlere gidicem o çalıştığı için doğuma gelicek o zamana kadar ev ne halde olur ona göre dağınık ya da değil diyebilicem sanırım çünkü daha önce hiç ayrı kalmadık 2-3 günlük yatı ya da aile ziyareti düşünda..

ümüüüünü sıkarım valla geldiğimde ev dağınık olursa bu arada

anaaammmm 800km miiiiiii ayy dikkat et kendine canimm gerci ucakla gideceksin ama olsun dikkatli ol yinedee
kesin kesin o cumayi bulmazsa iyidir dedigin gibii burasi turkiyeee

evet canımya sorma.. bi de uçakta önceden de rahatsız oluyordu Eylül toplanıyodu bi yere şimdi nasıl olucak onun stresi var.. bi de tam sınırdaki haftada uçucaz.. çok gezenti olucak bizim kız çook karnımdayken bile en az 20 kere uçağa bindi, tatillere gitti, arabayla yolculuk yaptı izmir-muğla falan...

Ben yapılacak iş konusunda gıcığımdır biraz valla zamanında gelmesin cırlarım anında adamlara gece de olsa kaplatırım o duvarı

Son düzenleme:
kızışımda bende çok acıktık ama eşim hala işte.bi gelseydide yeseydik yemeğimizi.bu arada baya temizlik yaptık.iki oda çıktı tamamen aradan.camlardı perdelerdi tozuydu yeriydi derken bitti.banyonun birinide temizledim.yarında sıra oturma odasında.sonra salon.sonra diğer banyo ve mutfak.halıları eşim yıkayacaktı ama o nezaman niyetlense yağmur yağıyor.artık bayramdan sonra doğumuma yıkasada olur.

Benim eşimde çocuk doğunca ısırma derdinde ısırıcakmış poposunu ki yaparda biliyorum nasıl engelleyeceğim bilmiyorum :)

bişey olmaz canım ya babası o onun acıtmaz merak etme kıyamaz.hem sakınılan göze ot batarmış unutmayın.babaları sevsin öpsün okşasın ne güzel.

bişey olmaz canım ya babası o onun acıtmaz merak etme kıyamaz.hem sakınılan göze ot batarmış unutmayın.babaları sevsin öpsün okşasın ne güzel.

şu popiş ısırma hayali sanırım tüm babalarda var.. ben ısırıcam ilk popişinden benim hakkım kaç aydır karnımda taşıyorum ben o popişi ısırmak için diyorum ..

eşimin cevabı.. ' e popişin de iki yanağı var birini sen ısırırsın birini ben'

aayyyyyyy kıyamam ben ona ya iki popişte gitti yani.annede babada birbirinden fenaaaaaaaa.ısırın canım ısırın bende doğsun bi ısırıcam kızımın poposunu.ellerini ayaklarını parmaklarını tek tek öpücem inşallah.

içim titriyo biliyo musun hayal ederken bile kokladığımı öptüğümü emzirdiğimi...

bana linkini atsanıza yaf bi ben mı bulamadım bu doğum hikayelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…