bana linkini atsanıza yaf bi ben mı bulamadım bu doğum hikayelerini
kızlar herşeyimizi hazırladık... sizlerle paylaşalım :
doğum çantamız:
Eki Görüntüle 487120 Eki Görüntüle 487121 Eki Görüntüle 487123 Eki Görüntüle 487125 Eki Görüntüle 487126 Eki Görüntüle 487127 Eki Görüntüle 487128 Eki Görüntüle 487129 Eki Görüntüle 487130 Eki Görüntüle 487131 Eki Görüntüle 487132 Eki Görüntüle 487133 Eki Görüntüle 487134 Eki Görüntüle 487135 Eki Görüntüle 487136
iki tane çanta hazırladım.
Büyük siyah olanda sadece Eylül'ün kıyafet ve bakım ürünleri var. içeriği:
kıyafetler:
-2 tane 10'lu hastane çıkışı. (birini yani doğduğunda giydirmelerini istediğimi hurcun içine koydum, ayriyeten hurcun içine;örme patik,çorap, 5 adet bez,pişik kremi ve pudrasını koydum hemşire hanımlara kolaylık olsun diye,diğerlerini de küçük buzdolabı poşetlerine koydum kirlenmesin,dağılmasın,aradığımızı çabuk bulalım diye)
- 1 adet penye yelek
- 1 adet örme yelek
- 1 adet tulum
- 1 adet patikli alt
- 1 adet cıtcıtlı body
- 2 adet battaniye
- 1 adet örgü batteniye
- 3 adet çorap
- 2 adet eldiven
- 3 adet önlük
- 2 adet bere
- 5 adet agız silme bezi
bakım ürünleri:
-Ateşölçer (braun)
- 25 adet bez (prima)
- 1 paket hijyenik mendil (chicco)
- 1 paket alt silme pamuğu (baby&me)
- tırnak makası
- pratik alt açma minderi
- göbek bağı kemeri
- koruma kutulu emzik (nuk)
- biberon(chicco)
- pişik kremi (chicco)
- pudra (chicco)
- no tears şampuan (chicco)
- body lotion (chicco)
- masaj yağı (chicco)
- fırça-tarak takımı (chicco)
- su biberonu
- sabun (chicco)
Gelelim biizm çantayaaaaaa...
kıyafetler:
- 2 adet sabahlıklı gecelık tk.
- 1 adet pijama tk.
- 1 adet evde de rahat ettiğim pijama altım ve t-shirtüm
- 5 adet külot (elija)
- 2 adet emzirme südyeni (elija)
- 1 adet emzirme atleti(elija)
- terlik
- 2 adet çorap
- hastane çıkışında giyeceğim elbise
bakım ürünlerim:
- Ameda çiftli pompa
- Lansinoh süt saklama poşeti
- Lansinoh meme kremi
- Avent göğüs kalkanı
- chicco meme silme mendili
- 1 paket orkid
- havlu
- kağıt havlu
- kirliler için poşet
- makyaj çantam( diş fırçam diş macunum, makyaj malzemelerim, lohusa tacım,ayna, mini sıvı sabun, makyaj temizleme mendili, nemlendirici, tarak-fırça)
babamıza:
- 2 adet t-shirt
- 2 adet çamaşır tk
- 1 şort
- 1 eşofman altı
- bakım seti (mini traş köpüğü, jileti, kremi, stick deo, diş fırçası, diş macunu, tarak)
ayriyeten yanımıza alacaklarımız:
- şarj aletlerimiz
- foto makinamız
- ıpad
- tabiki de telefonlar :)
- takı yastığı
- oda süsleme malzemeleri
- lohusa şerbet tk
- süt yapıcı malt içecek
- bardak-kaşık-çatal
- çikolata
- su
-bebek şekerleri
konu da açtım buyruuun
doğum çantamız: http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/550875-dogum-cantasi.html
odamız: http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/550865-gozbebegim-eylulumun-odasi.html
amanıııın ne ettiiin kız seeen:) tatilemi çıkıyosunuz kaç gün kalcanız hastanede :) buarada bende ekleme yapıyım iki adet çatal kaşık bıçak ve bardak al. Ben bakım ürünlerini falan almadım. Evden hastane görnüyor yürüyerek 5dk, hayırlısıyla kullanmak nasip olsun :)
Ehehehe... Onlarda varki listede bisi kacar mi.. Fazlasi var eksigi yok
Ben annemlerin yaninda yapicam dogumu ist.dan muglaya gidicem o yuzden biraz teferruatli bizim canta macburen yani azicik da :)
Bi de ne olacagi belli olmaz sonucta dogum cantasini hazirlamanin nedeni de hazirliksiz duruma hazir yakalanmak.. Normal dogum diye istiyorum dusunuyorum ama ya erken gelirse ya da ne biliyim sezaryen derlerse.. Allah korusun kuvoze fln alirlarsa..
Hazirliksiz seylere hazirlikli olmak lazim.. Bi de babamiz dogumda gelicek mecburen calisiyor ona da birseyler koymak durumundayim cunku ben doguruyorum yetis desem kendini unutmadan geldigine sukrederim
Canım benimde eşim Edirnede ben Hatay da doğum yapacam annemin yanında ama normal doğumun günü belli değil ki eşlerimiz nasıl yanımızda olcak o zamn((( şuan ki derdimde bu
canım valla tek istediğim nişanım gelsin... çünkü nişan gelince 2 gün içinde tahmini doğum oluyorya.. o zaman hemen haber vericem uçağa atlayıp gelicek.. başka çaremiz yok.. telefonla şirkete haber vericek 1 hafta doğum izni alıcak eşim..
diğer durumda da sancım başlarsa ya da suyum gelirse yine anında haber vericem gelicek..
bizim bir de şöyle bir durumumuz var yatıda olma ihtimali de olabilir eşimin ya da yurtdışında.. o durumlarda da yatıyı bırakıp direk gelicek... ya da işteyken sancım başlarsa o zaman ekip planlamayı arayıp direk uçakta alıcak haberi iner inmez gelicek...
napalım artık..kısmet,hayırlısı...
Ehehehe... Onlarda varki listede bisi kacar mi.. Fazlasi var eksigi yok
Ben annemlerin yaninda yapicam dogumu ist.dan muglaya gidicem o yuzden biraz teferruatli bizim canta macburen yani azicik da :)
Bi de ne olacagi belli olmaz sonucta dogum cantasini hazirlamanin nedeni de hazirliksiz duruma hazir yakalanmak.. Normal dogum diye istiyorum dusunuyorum ama ya erken gelirse ya da ne biliyim sezaryen derlerse.. Allah korusun kuvoze fln alirlarsa..
Hazirliksiz seylere hazirlikli olmak lazim.. Bi de babamiz dogumda gelicek mecburen calisiyor ona da birseyler koymak durumundayim cunku ben doguruyorum yetis desem kendini unutmadan geldigine sukrederim
şu popiş ısırma hayali sanırım tüm babalarda var.. ben ısırıcam ilk popişinden benim hakkım kaç aydır karnımda taşıyorum ben o popişi ısırmak için diyorum ..
eşimin cevabı.. ' e popişin de iki yanağı var birini sen ısırırsın birini ben'
evet canım hayırlısı ama en çok onlara ihtiyacımız olacak Rabbimde yanımızda olmalarını nasip etsin.
Bu arada hastane çantana baktım çok güzel hazırlamışsın fazlası var eksiği yoksüpersin ya kim bilir bebişini ne titizlikle büyütürsün Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hanımlar nasılsınız.. geçmiyor vakit..
Bizim babamız da poposunu ısıracakmış :) Bütün babaların ilk isteği bu galiba.
Bu arada çantan güzel olmuş. Aklında olacağına çantanda olsun boşver. Zaten arabada taşıyoruz sırtımızda taşımayacağız ya :)
hehehe doğru diyorsun canım. E bide anneye gitceksiniz ayrı ayrı koymakta olmaz. İyi yapmışsın :)
Selam kızlar acayip karardı hava fırtına var boluda :)
Bizde eşimle balık tutmaya geldik taze taze tutalımda yiyelim diye ama bu gece yiyemicez herhaldebende meyvamı büsküvimi paspasımı aldım oturuyorum yorulunca arabaya geçiyorum. Cepten nete giriyorum falan keyif yapıyoz işte şimdilik karnımızda tok:)
ııyıkı sevmıosunnn sevseydınn neolcaktıCanim saglikla ilgili bir problem olmadigi surece tabiki de normal dogurursun.. Zaten doganin kanunu geregi de bu gibi geliyor bana.. Sen kararli olup kendine inandin mi yaparsin emin ol. Sezeryan karsiti degilim ama normal dogum kesinlikle anne icin de bebek icin de en dogrusu.. Sezeryan mecbur kalindiginda yapilmasi gerekli bir uygulama bence sonucta ameliyat ve normal bir surec degil...
Sen kuvvetli oldunmu inandin,i herseyi yaparsin
Bu arada ohhhh afiyet olsun supangleyi de hiiiiiiiiic sevmemben de yapiyim bari aksama
burdayım cnmm cok gıremıyorum gırsemde yazamıyorumm okuyorum sadecee.. elıfımmm annesınne yaraamazlık yapıo ..sancılarr derkenn halım olmuoo bıde bel agrısıı ..cok dertlenmısım benn neysee halımıze sukur yınede.kızlar şükriye gözükmüyo......
hep olurdu......
baya bi ağırlaştı sanırım o,Elif kızımız rahat vermiyo......
aman cnmm cok yorma kendını..ev ıslerrı yap yap bıtmıo cnmm benımde annemler gelınce yapıcaklar.. ınss..kızışımda bende çok acıktık ama eşim hala işte.bi gelseydide yeseydik yemeğimizi.bu arada baya temizlik yaptık.iki oda çıktı tamamen aradan.camlardı perdelerdi tozuydu yeriydi derken bitti.banyonun birinide temizledim.yarında sıra oturma odasında.sonra salon.sonra diğer banyo ve mutfak.halıları eşim yıkayacaktı ama o nezaman niyetlense yağmur yağıyor.artık bayramdan sonra doğumuma yıkasada olur.
slm cnmmmmmmmmmmmm cok zor yaa sıcakta ben mutfaga zor gırıyorumm.. sana ıs cıkmıss alllah yardımcın olsun..neysekı cok kalmıycakmıss anlayabılıyorum senı.. hamıle hamılee sıcaktaa bıde mısafır hıc cekılmıoselam kızlar dün kaynım geldi, o oruç tutmuyor, eşim tutuyor, iki gündür sabah öğle akşam yemek derdi çıktı bana. Bi kaç gün daha burda. Ne yapacağımı ne yedireceğimi şaşırdım ya. Normalde klimayı açar yatardık, o geldi diye odamızın kapısını da kapatıyoruz, dün gece sıcaktan piştik valla. Bu sıcakta evde tam takım gezmek de işime gelmiyor. Anlıcağınız sıcaktan iyice daral geldi.
ııyıkı sevmıosunnn sevseydınn neolcaktııns normal dogururum cnmm cok kararlıyım ama allah nasıp edıcekmı bakalım gorucezz
burdayım cnmm cok gıremıyorum gırsemde yazamıyorumm okuyorum sadecee.. elıfımmm annesınne yaraamazlık yapıo ..sancılarr derkenn halım olmuoo bıde bel agrısıı ..cok dertlenmısım benn neysee halımıze sukur yınede.
aman cnmm cok yorma kendını..ev ıslerrı yap yap bıtmıo cnmm benımde annemler gelınce yapıcaklar.. ınss..
slm cnmmmmmmmmmmmm cok zor yaa sıcakta ben mutfaga zor gırıyorumm.. sana ıs cıkmıss alllah yardımcın olsun..neysekı cok kalmıycakmıss anlayabılıyorum senı.. hamıle hamılee sıcaktaa bıde mısafır hıc cekılmıo
slm nasılsınız bakalım:) bız bugun dr a gıttık cok cok kotuydu karnımızzz.kızlar catlak ıcın dr unuza basvurmadan bır sey kullanmayın aman dıkkat edın.benı zeytınyagı mahvettı.resmen kızardı,pısmekten kotu oldu.neysekı dr ılac verdı rahatladım.bu sayede bebısımııı az da olsa gormus oldum:) 1 ay var dedı belkı daha az surebılır dedıı ayyy:) canım oğlum zamanında hayırlı zamanda gelsın ıns.hepımızınkı ıns hayırlı zamanda gelsın.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?