2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

amanıııın ne ettiiin kız seeen:) tatilemi çıkıyosunuz kaç gün kalcanız hastanede :) buarada bende ekleme yapıyım iki adet çatal kaşık bıçak ve bardak al. Ben bakım ürünlerini falan almadım. Evden hastane görnüyor yürüyerek 5dk, hayırlısıyla kullanmak nasip olsun :)

Ehehehe... Onlarda varki listede bisi kacar mi.. Fazlasi var eksigi yok

Ben annemlerin yaninda yapicam dogumu ist.dan muglaya gidicem o yuzden biraz teferruatli bizim canta macburen yani azicik da :)
Bi de ne olacagi belli olmaz sonucta dogum cantasini hazirlamanin nedeni de hazirliksiz duruma hazir yakalanmak.. Normal dogum diye istiyorum dusunuyorum ama ya erken gelirse ya da ne biliyim sezaryen derlerse.. Allah korusun kuvoze fln alirlarsa..

Hazirliksiz seylere hazirlikli olmak lazim.. Bi de babamiz dogumda gelicek mecburen calisiyor ona da birseyler koymak durumundayim cunku ben doguruyorum yetis desem kendini unutmadan geldigine sukrederim

Canım benimde eşim Edirnede ben Hatay da doğum yapacam annemin yanında ama normal doğumun günü belli değil ki eşlerimiz nasıl yanımızda olcak o zamn ((( şuan ki derdimde bu

Canım benimde eşim Edirnede ben Hatay da doğum yapacam annemin yanında ama normal doğumun günü belli değil ki eşlerimiz nasıl yanımızda olcak o zamn ((( şuan ki derdimde bu

canım valla tek istediğim nişanım gelsin... çünkü nişan gelince 2 gün içinde tahmini doğum oluyorya.. o zaman hemen haber vericem uçağa atlayıp gelicek.. başka çaremiz yok.. telefonla şirkete haber vericek 1 hafta doğum izni alıcak eşim..

diğer durumda da sancım başlarsa ya da suyum gelirse yine anında haber vericem gelicek..

bizim bir de şöyle bir durumumuz var yatıda olma ihtimali de olabilir eşimin ya da yurtdışında.. o durumlarda da yatıyı bırakıp direk gelicek... ya da işteyken sancım başlarsa o zaman ekip planlamayı arayıp direk uçakta alıcak haberi iner inmez gelicek...

napalım artık..kısmet,hayırlısı...

Son düzenleme:

evet canım hayırlısı ama en çok onlara ihtiyacımız olacak Rabbimde yanımızda olmalarını nasip etsin.
Bu arada hastane çantana baktım çok güzel hazırlamışsın fazlası var eksiği yok süpersin ya kim bilir bebişini ne titizlikle büyütürsün Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hehehe doğru diyorsun canım. E bide anneye gitceksiniz ayrı ayrı koymakta olmaz. İyi yapmışsın :)

Bizim babamız da poposunu ısıracakmış :) Bütün babaların ilk isteği bu galiba.
Bu arada çantan güzel olmuş. Aklında olacağına çantanda olsun boşver. Zaten arabada taşıyoruz sırtımızda taşımayacağız ya :)

Evet haklısın, en çok eşlerimize ihtiyacımız olacak.. ben sanırım annemin yanında bile eşimin yanında olacağım kadar rahat olamam.. sancı çekerken zaten eşim olsun yanımda istiyorum.. İnşallah yetişirse doğuma da girecek eşim hastane ve dr.la görüştük...

İnşallah sağlıcakla hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alırız.. Çok teşekkür ederim bu arada mutlu oldum çantamızı begendiğine :) inşallah hakkıyla büyütür yetiştiririz evlatlarımızı hepimiz...

hanımlar nasılsınız.. geçmiyor vakit..

nasıl olsun.. yuvarlanıp gidiyoruz... (iyice topalak oldukya )

sadist sadist bu adamlar yauuu aynen dediğin gibi valla canım nasıl olsa arabayla gidicez hastanede orda burda da biz taşımıycazya

hehehe doğru diyorsun canım. E bide anneye gitceksiniz ayrı ayrı koymakta olmaz. İyi yapmışsın :)

Evet canım derli toplu olmak iyidir ne nerde belli olsun aklım karışmasın istedim.. çeşitlerine göre de herşeyi poşetledim kullanımı kolay olsun bişeyi alınca diğer şeyler dağılmasın diye...

cokmu yedım nee tmm yemek bıttı komsuu sıcacık mantı getırmıss dayanamdım 3 kasık daldırdım.. ama patlııycamm

Bizde eşimle balık tutmaya geldik taze taze tutalımda yiyelim diye ama bu gece yiyemicez herhalde bende meyvamı büsküvimi paspasımı aldım oturuyorum yorulunca arabaya geçiyorum. Cepten nete giriyorum falan keyif yapıyoz işte şimdilik karnımızda tok:)

ohh negusel cnmm rastgelee

selam kızlar dün kaynım geldi, o oruç tutmuyor, eşim tutuyor, iki gündür sabah öğle akşam yemek derdi çıktı bana. Bi kaç gün daha burda. Ne yapacağımı ne yedireceğimi şaşırdım ya. Normalde klimayı açar yatardık, o geldi diye odamızın kapısını da kapatıyoruz, dün gece sıcaktan piştik valla. Bu sıcakta evde tam takım gezmek de işime gelmiyor. Anlıcağınız sıcaktan iyice daral geldi.

ııyıkı sevmıosunnn sevseydınn neolcaktı ıns normal dogururum cnmm cok kararlıyım ama allah nasıp edıcekmı bakalım gorucezz
kızlar şükriye gözükmüyo......
hep olurdu......
baya bi ağırlaştı sanırım o,Elif kızımız rahat vermiyo......
burdayım cnmm cok gıremıyorum gırsemde yazamıyorumm okuyorum sadecee.. elıfımmm annesınne yaraamazlık yapıo ..sancılarr derkenn halım olmuoo bıde bel agrısıı ..cok dertlenmısım benn neysee halımıze sukur yınede.
aman cnmm cok yorma kendını..ev ıslerrı yap yap bıtmıo cnmm benımde annemler gelınce yapıcaklar.. ınss..
slm cnmmmmmmmmmmmm cok zor yaa sıcakta ben mutfaga zor gırıyorumm.. sana ıs cıkmıss alllah yardımcın olsun..neysekı cok kalmıycakmıss anlayabılıyorum senı.. hamıle hamılee sıcaktaa bıde mısafır hıc cekılmıo

slm nasılsınız bakalım:) bız bugun dr a gıttık cok cok kotuydu karnımızzz.kızlar catlak ıcın dr unuza basvurmadan bır sey kullanmayın aman dıkkat edın.benı zeytınyagı mahvettı.resmen kızardı,pısmekten kotu oldu.neysekı dr ılac verdı rahatladım.bu sayede bebısımııı az da olsa gormus oldum:) 1 ay var dedı belkı daha az surebılır dedıı ayyy:) canım oğlum zamanında hayırlı zamanda gelsın ıns.hepımızınkı ıns hayırlı zamanda gelsın.:)

sağol canım, beni zaten ancak benim gibi bi hamile anlar, yanıyorum diyorum, kesin birileri o kadar değil falan diyo, üstüne atlayasım geliyo.

ben hiç bişey kullanmadım, sadece kaşınırsa bebe yağı sürdüm o da son iki aydır, anca haftada bir kere falan oldu. son günlerde kırmızı noktalar çıktı dr.a söyledim hiç bişey sürme dedi, hava alsın diye. Sıcaktan olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…