gozun aydın cnmm ewt cok az kaldı nasılmıss kuzucuk buyumusmuslm nasılsınız bakalım:) bız bugun dr a gıttık cok cok kotuydu karnımızzz.kızlar catlak ıcın dr unuza basvurmadan bır sey kullanmayın aman dıkkat edın.benı zeytınyagı mahvettı.resmen kızardı,pısmekten kotu oldu.neysekı dr ılac verdı rahatladım.bu sayede bebısımııı az da olsa gormus oldum:) 1 ay var dedı belkı daha az surebılır dedıı ayyy:) canım oğlum zamanında hayırlı zamanda gelsın ıns.hepımızınkı ıns hayırlı zamanda gelsın.:)
sağol canım, beni zaten ancak benim gibi bi hamile anlar, yanıyorum diyorum, kesin birileri o kadar değil falan diyo, üstüne atlayasım geliyo.
selam kızlar dün kaynım geldi, o oruç tutmuyor, eşim tutuyor, iki gündür sabah öğle akşam yemek derdi çıktı bana. Bi kaç gün daha burda. Ne yapacağımı ne yedireceğimi şaşırdım ya. Normalde klimayı açar yatardık, o geldi diye odamızın kapısını da kapatıyoruz, dün gece sıcaktan piştik valla. Bu sıcakta evde tam takım gezmek de işime gelmiyor. Anlıcağınız sıcaktan iyice daral geldi.
ayy cnm cok zormecburiyetten geldiyse o ayrı da keyfi ise düşüncesizlik dıorum hamile kadınsın son ayındasın sıcaklar yemek derdi ayy Allah yardımcın olsun wala ne dieyim sana
ben hiç bişey kullanmadım, sadece kaşınırsa bebe yağı sürdüm o da son iki aydır, anca haftada bir kere falan oldu. son günlerde kırmızı noktalar çıktı dr.a söyledim hiç bişey sürme dedi, hava alsın diye. Sıcaktan olmuş.
ben de mersine geldikten sonra oldu zaten...cok sukur sımdı bıraz daha rahatım...
suksuk...valla karnım ıcın gıttım dr nstye baglattı.ondan once kısa bır baktı ultrasondan ama kılosunu boyunu falan soylemedı.benım kendı dr um antepte.ben mersındeyım sımdı.
selam kızlar
ben bir hafta önce bebeğimin çamaşırlarını yıkadım pijamalarımı yıkadım ama hala ütülemedim yani çantam hazır değil hala çok mu rahatım acaba
şu sıcaklarda bu halimle kadın misafir bile düşünemiyorum değilki erkekSağol canım, başka şehirden bayram izni için geldi işte abisini de görecek falan filan, ya aslında sonra da görüşecekler ama, ya bana zararı yok normalde de işte sıcakta çok zorluyor.
selam kızlar
ben bir hafta önce bebeğimin çamaşırlarını yıkadım pijamalarımı yıkadım ama hala ütülemedim yani çantam hazır değil hala çok mu rahatım acaba
hgnız cnmmmmmmmmmmmmm.. gecmıssı yapıp gelın hemennnnnnnnnnn ..biz geldik geçmiş yapıcazzz
selam kızlar
Sağol canım, başka şehirden bayram izni için geldi işte abisini de görecek falan filan, ya aslında sonra da görüşecekler ama, ya bana zararı yok normalde de işte sıcakta çok zorluyor.
şu sıcaklarda bu halimle kadın misafir bile düşünemiyorum değilki erkek
heran derli toplu giyinip devamlı hizmet çekemem valla çocuğumla bile zor ilgileniyorum ben
eşim bile buğün söyleniyordu şu ütüyü yapayımda çantan hazır olsun bari diye ben duymamazlıktan geldim hahaya sen adını niye bayanstres koydun ki, rahathanım daha hoş olurdu bence
hgnız cnmmmmmmmmmmmmm.. gecmıssı yapıp gelın hemennnnnnnnnnn ..biz geldik geçmiş yapıcazzz
selam kızlar
selam kızlar dün kaynım geldi, o oruç tutmuyor, eşim tutuyor, iki gündür sabah öğle akşam yemek derdi çıktı bana. Bi kaç gün daha burda. Ne yapacağımı ne yedireceğimi şaşırdım ya. Normalde klimayı açar yatardık, o geldi diye odamızın kapısını da kapatıyoruz, dün gece sıcaktan piştik valla. Bu sıcakta evde tam takım gezmek de işime gelmiyor. Anlıcağınız sıcaktan iyice daral geldi.
slm nasılsınız bakalım:) bız bugun dr a gıttık cok cok kotuydu karnımızzz.kızlar catlak ıcın dr unuza basvurmadan bır sey kullanmayın aman dıkkat edın.benı zeytınyagı mahvettı.resmen kızardı,pısmekten kotu oldu.neysekı dr ılac verdı rahatladım.bu sayede bebısımııı az da olsa gormus oldum:) 1 ay var dedı belkı daha az surebılır dedıı ayyy:) canım oğlum zamanında hayırlı zamanda gelsın ıns.hepımızınkı ıns hayırlı zamanda gelsın.:)
gozun aydın cnmm ewt cok az kaldı nasılmıss kuzucuk buyumusmu
banada esım dıoo nıe bukadar terlıosun dıe keyfımdenn deıl herhaldee gobegı gormuomusun dıyorumm .. erkeklerr nerden anlıycaklar cnm gecen gun buaraya yazmıstım oturdum agladım dıee. dus aldımm 5 dk sonaa gene sucuk gıbı oldumm.. anlamıolar malesefff
onlar hamıle olsaydı belkı anca anlardılarr cnmm ..
eşim bile buğün söyleniyordu şu ütüyü yapayımda çantan hazır olsun bari diye ben duymamazlıktan geldim hahaya sen adını niye bayanstres koydun ki, rahathanım daha hoş olurdu bence
ay fena... ben valla artık evde ya kısacık bi elbisem var popiş mopiş fora onla geziyorum ya da babamızın atletiyle.. evde bizden başkası olsa heralde daralırdım.. hele bi de kapı kapalı yatmak afakanlar basar... Allah kolaylık versin valla...
ben başta yağ karışımı yapmıştım (badem yağı,kakao yağı bi de unuttum diğerini.. pastane gibi kokuyodum) çok az sürdüm onu.. ama bu haftaya kadar sürekli neurogenanın yağını sürdüm banyodan sonra hem cildim yumoş yumoş oluyo nemini kaybetmiyo hem de misler gibi kokuyo.. çatlağa faydası yoktur da cildim çok rahatlıyo valla.. çatlak biraz da ırsi..yani annenizde varsa sizde de çıkıyo.. şükür benim annemde yoktu, bende de hiç olmadı ne göbeğimde ne kalçamda ne de bacaklarımda göğüsümde falan.. her banyodan sonra bakıyorum yok şükür..
çatlağınız varsa kızlar aman güneşe çıkmayın güneşlenmeye falan birkaç arkadaşımdan biliyorum inanılmaz kötü oluyor o çatlaklar dikkat çekmeyecek boyuttayken baya iz oluyorlar..
ben de günde en az 10 kere hatırlatıyorum eşime.. bak mesela az önce işten geldi maç izliyo.. gs gol attı bi bağırdı aklım çıktı.. geçtim karşısına 'aşkım bilmiyorum farkında mısın ama ben hamileyim, karnımda bir bebek var sana kaç kere diyorum ani tepkiler verme diye' dedim.. yatmaya gitçez mesela kalkıyo gidiyo bekliyorum gel de kaldır beni diye napim dönemiyorumki
tosbaaam diyo
nefes alamıyorum noldu aşkım diyo.. her seferinde ben de aynı açıklamayı yapıyorum 'aşkım ben hamileyim'....
geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?