2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gozun aydın cnmm ewt cok az kaldı nasılmıss kuzucuk buyumusmu
sağol canım, beni zaten ancak benim gibi bi hamile anlar, yanıyorum diyorum, kesin birileri o kadar değil falan diyo, üstüne atlayasım geliyo.

banada esım dıoo nıe bukadar terlıosun dıe keyfımdenn deıl herhaldee gobegı gormuomusun dıyorumm .. erkeklerr nerden anlıycaklar cnm gecen gun buaraya yazmıstım oturdum agladım dıee. dus aldımm 5 dk sonaa gene sucuk gıbı oldumm.. anlamıolar malesefff

onlar hamıle olsaydı belkı anca anlardılarr cnmm ..

ayy cnm cok zor mecburiyetten geldiyse o ayrı da keyfi ise düşüncesizlik dıorum hamile kadınsın son ayındasın sıcaklar yemek derdi ayy Allah yardımcın olsun wala ne dieyim sana

ayy cnm cok zor mecburiyetten geldiyse o ayrı da keyfi ise düşüncesizlik dıorum hamile kadınsın son ayındasın sıcaklar yemek derdi ayy Allah yardımcın olsun wala ne dieyim sana

Sağol canım, başka şehirden bayram izni için geldi işte abisini de görecek falan filan, ya aslında sonra da görüşecekler ama, ya bana zararı yok normalde de işte sıcakta çok zorluyor.

ben de mersine geldikten sonra oldu zaten...cok sukur sımdı bıraz daha rahatım...
suksuk...valla karnım ıcın gıttım dr nstye baglattı.ondan once kısa bır baktı ultrasondan ama kılosunu boyunu falan soylemedı.benım kendı dr um antepte.ben mersındeyım sımdı.

selam kızlar
ben bir hafta önce bebeğimin çamaşırlarını yıkadım pijamalarımı yıkadım ama hala ütülemedim yani çantam hazır değil hala çok mu rahatım acaba

geçmiş olsun canım

Sağol canım, başka şehirden bayram izni için geldi işte abisini de görecek falan filan, ya aslında sonra da görüşecekler ama, ya bana zararı yok normalde de işte sıcakta çok zorluyor.
şu sıcaklarda bu halimle kadın misafir bile düşünemiyorum değilki erkek
heran derli toplu giyinip devamlı hizmet çekemem valla çocuğumla bile zor ilgileniyorum ben

selam kızlar
ben bir hafta önce bebeğimin çamaşırlarını yıkadım pijamalarımı yıkadım ama hala ütülemedim yani çantam hazır değil hala çok mu rahatım acaba

ben de utuledım ama antepte camasırları.mersıne geldım daha yenı gecelık aldım:) onu da yıkamadım.cantam da yok henuz.hayırlısı bakalım:))) ama bıldıgımm bısı war bebek magazalarında sterıl bebek kıyafetlerı satılıyor bızım gb anneler ıcın sanırım:)))

biz geldik geçmiş yapıcazzz
hgnız cnmmmmmmmmmmmmm.. gecmıssı yapıp gelın hemennnnnnnnnnn ..
selam kızlar

yavasyavas yap cnmm artıkk 36 bıtmıss.. hergun azar azar yapsan bıter zaten..

anladım cnm Allah kolaylıklar versin sana :)

biz geldik geçmiş yapıcazzz
hgnız cnmmmmmmmmmmmmm.. gecmıssı yapıp gelın hemennnnnnnnnnn ..
selam kızlar

yavasyavas yap cnmm artıkk 36 bıtmıss.. hergun azar azar yapsan bıter zaten..

ay fena... ben valla artık evde ya kısacık bi elbisem var popiş mopiş fora onla geziyorum ya da babamızın atletiyle.. evde bizden başkası olsa heralde daralırdım.. hele bi de kapı kapalı yatmak afakanlar basar... Allah kolaylık versin valla...

ben başta yağ karışımı yapmıştım (badem yağı,kakao yağı bi de unuttum diğerini.. pastane gibi kokuyodum) çok az sürdüm onu.. ama bu haftaya kadar sürekli neurogenanın yağını sürdüm banyodan sonra hem cildim yumoş yumoş oluyo nemini kaybetmiyo hem de misler gibi kokuyo.. çatlağa faydası yoktur da cildim çok rahatlıyo valla.. çatlak biraz da ırsi..yani annenizde varsa sizde de çıkıyo.. şükür benim annemde yoktu, bende de hiç olmadı ne göbeğimde ne kalçamda ne de bacaklarımda göğüsümde falan.. her banyodan sonra bakıyorum yok şükür..

çatlağınız varsa kızlar aman güneşe çıkmayın güneşlenmeye falan birkaç arkadaşımdan biliyorum inanılmaz kötü oluyor o çatlaklar dikkat çekmeyecek boyuttayken baya iz oluyorlar..

ben de günde en az 10 kere hatırlatıyorum eşime.. bak mesela az önce işten geldi maç izliyo.. gs gol attı bi bağırdı aklım çıktı.. geçtim karşısına 'aşkım bilmiyorum farkında mısın ama ben hamileyim, karnımda bir bebek var sana kaç kere diyorum ani tepkiler verme diye' dedim.. yatmaya gitçez mesela kalkıyo gidiyo bekliyorum gel de kaldır beni diye napim dönemiyorumki

tosbaaam diyo

nefes alamıyorum noldu aşkım diyo.. her seferinde ben de aynı açıklamayı yapıyorum 'aşkım ben hamileyim'....

banada paytak ordegım dıoo yataktaa saga sola donerkenn yatak sallanıomuss sallanır tabı kocaman gobegım var benım dıyorummmmmmmmmmm.. oturunca koltuga hafıf kaykılırsamm kalkmak ne mumkun gelıp benı kaldırıo bıde gülüo gıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…