ay fena... ben valla artık evde ya kısacık bi elbisem var popiş mopiş fora onla geziyorum ya da babamızın atletiyle.. evde bizden başkası olsa heralde daralırdım.. hele bi de kapı kapalı yatmak afakanlar basar... Allah kolaylık versin valla...
ben başta yağ karışımı yapmıştım (badem yağı,kakao yağı bi de unuttum diğerini.. pastane gibi kokuyodum) çok az sürdüm onu.. ama bu haftaya kadar sürekli neurogenanın yağını sürdüm banyodan sonra hem cildim yumoş yumoş oluyo nemini kaybetmiyo hem de misler gibi kokuyo.. çatlağa faydası yoktur da cildim çok rahatlıyo valla.. çatlak biraz da ırsi..yani annenizde varsa sizde de çıkıyo.. şükür benim annemde yoktu, bende de hiç olmadı ne göbeğimde ne kalçamda ne de bacaklarımda göğüsümde falan.. her banyodan sonra bakıyorum yok şükür..
çatlağınız varsa kızlar aman güneşe çıkmayın güneşlenmeye falan birkaç arkadaşımdan biliyorum inanılmaz kötü oluyor o çatlaklar dikkat çekmeyecek boyuttayken baya iz oluyorlar..
ben de günde en az 10 kere hatırlatıyorum eşime.. bak mesela az önce işten geldi maç izliyo.. gs gol attı bi bağırdı aklım çıktı.. geçtim karşısına 'aşkım bilmiyorum farkında mısın ama ben hamileyim, karnımda bir bebek var sana kaç kere diyorum ani tepkiler verme diye' dedim.. yatmaya gitçez mesela kalkıyo gidiyo bekliyorum gel de kaldır beni diye napim dönemiyorumki
tosbaaam diyo
nefes alamıyorum noldu aşkım diyo.. her seferinde ben de aynı açıklamayı yapıyorum 'aşkım ben hamileyim'....
ben cicileri aldım mis gibi yıkadım işte tek ütüleyip valize koyacam o alma yıkama kısmınıda zevzek in korkusundan geçen hafta yaptım yoksa belkide yapamazdımben de utuledım ama antepte camasırları.mersıne geldım daha yenı gecelık aldım:) onu da yıkamadım.cantam da yok henuz.hayırlısı bakalım:))) ama bıldıgımm bısı war bebek magazalarında sterıl bebek kıyafetlerı satılıyor bızım gb anneler ıcın sanırım:)))
hgnız cnmmmmmmmmmmmmm.. gecmıssı yapıp gelın hemennnnnnnnnnn ..
yavasyavas yap cnmm artıkk 36 bıtmıss.. hergun azar azar yapsan bıter zaten..
ben cicileri aldım mis gibi yıkadım işte tek ütüleyip valize koyacam o alma yıkama kısmınıda zevzek in korkusundan geçen hafta yaptım yoksa belkide yapamazdım
2 gün sonra 37 :)) sen beni dürttünmü tam hissedemedimde
Ay kıyamam yaa. Gelmesinler hamile kadının evine. Hem de yatılı... Yıllardır ağırladığımıza saysınlar. Vallahi çok kızıyorum böyle düşüncesizliklere. Bana normalde sürekli gelirler yatılı ama ben kabul etmiyorum artık. Eşim de sağolsun reddediyor kibarca, gelmek isteyenleri. Kendimize zor bakıyoruz. Yemek yapmak bile zor geliyor bazen. Hatta bugün eşim yaptı yemeği. Hatta diyor ki sen hamile olduktan sonra pasaklı oldun diye:) Ne yapayım elimden gelen bu kadar. Yok bir de milleti ağırlayacağım. Bravo valla size pek hamaratsınız:))
eşim bile buğün söyleniyordu şu ütüyü yapayımda çantan hazır olsun bari diye ben duymamazlıktan geldim haha
banada paytak ordegım dıoo yataktaa saga sola donerkenn yatak sallanıomuss sallanır tabı kocaman gobegım var benım dıyorummmmmmmmmmm..oturunca koltuga hafıf kaykılırsamm kalkmak ne mumkun gelıp benı kaldırıo bıde gülüo gıcık
he he tüm erkekler aynı yani ben boşuna benimkine bğırıp durmayayım, mesela nefes alamıyorum diyorum ya da ay çok yoruldum diyorum dönüyo niye diyor, ben de başlıyorum sen bi anlayamadın ama ben hamile bi kadınım hem de 8 aylık diye bağırıyorum, tamam tamam aşkım unutmuşum diyo, deli mi ne
Ay kıyamam yaa. Gelmesinler hamile kadının evine. Hem de yatılı... Yıllardır ağırladığımıza saysınlar. Vallahi çok kızıyorum böyle düşüncesizliklere. Bana normalde sürekli gelirler yatılı ama ben kabul etmiyorum artık. Eşim de sağolsun reddediyor kibarca, gelmek isteyenleri. Kendimize zor bakıyoruz. Yemek yapmak bile zor geliyor bazen. Hatta bugün eşim yaptı yemeği. Hatta diyor ki sen hamile olduktan sonra pasaklı oldun diye:) Ne yapayım elimden gelen bu kadar. Yok bir de milleti ağırlayacağım. Bravo valla size pek hamaratsınız:))
hadi bakalım bekleyip göreceğiz. doğumdan sonra eve geldiğinde buradan çığlıklarını duyacak mıyız bakalımAllahtan dağınık değil benim eşim.. gerçi dağınık olmasına ben de fırsat vermiyorumki.. adamı ben giydirip ben soyuyorum, elimden gelse yemeğini de ağzına ben vercem lokma lokma
belki de fırsat bulsa dağınık olur.. bakalım valla görcez ben 18inde annemlere gidicem o çalıştığı için doğuma gelicek o zamana kadar ev ne halde olur ona göre dağınık ya da değil diyebilicem sanırım çünkü daha önce hiç ayrı kalmadık 2-3 günlük yatı ya da aile ziyareti düşünda..
ümüüüünü sıkarım valla geldiğimde ev dağınık olursa bu arada
kızışımda bende çok acıktık ama eşim hala işte.bi gelseydide yeseydik yemeğimizi.bu arada baya temizlik yaptık.iki oda çıktı tamamen aradan.camlardı perdelerdi tozuydu yeriydi derken bitti.banyonun birinide temizledim.yarında sıra oturma odasında.sonra salon.sonra diğer banyo ve mutfak.halıları eşim yıkayacaktı ama o nezaman niyetlense yağmur yağıyor.artık bayramdan sonra doğumuma yıkasada olur.
cemreyı gordummmmmmmmmmm cok tatlıı kızlarr..zevzekbayanın kızcesıı :))
Merhaba hanımlar yorgun savaçşı modundayım resmen hiç geçmiş yapamıcam önemli şeyler var mı?
sil sil temizlie temizle nereye kadar bitmedi bitmedi poff ya... Sabah sahurda yatmadı eşim 6ya kadar kendi işlerini yaptı pc de 1e kadar mutfaktaydık resmen mutfak odlabını sil yerleştir buzdolabını çek sil fırını çek sil rafları yerleştir saat 1 oldu sonra ben perdelere giriştim storu sildik avizeleri sildik, sonra tv ünitemdeki kristalleri yıkayayım dedi iki tane mefta verdim moralim bozuldu gitti takımlar cana gelene kadar mala gelsin nazarlarım döküldü dedimsonra onlar yerleştirdim Salonda masaları sildim yerleştrdim totom çıktı desem yeridir acaip uykum var ama kendimi iyi hissediyorum uyuyup uyansam geçecek gibi geliyo :1.. Yerler silincek fayanslar parlatılacak onlarıda eşim yapar yarın iftradan sonra artıkın güneşliklerimi yıkadım tülleride yarın yıkarım eşim geldimi asar tamam yeter poff
Ne çok konuştum yorgunluk parmaklarıma vurdu sizden ne haberr
ben face üyesi değilim ki eşimin kimliğiyle bidefa size baktım senden başkada kimseye bakamadımtam olarak ole dıyeblıırızz ıstersen bıde faceden dürteyım
bende senin gibiyim bana yardıma gelmeyen misafirliğe hiç gelmesinAy kıyamam yaa. Gelmesinler hamile kadının evine. Hem de yatılı... Yıllardır ağırladığımıza saysınlar. Vallahi çok kızıyorum böyle düşüncesizliklere. Bana normalde sürekli gelirler yatılı ama ben kabul etmiyorum artık. Eşim de sağolsun reddediyor kibarca, gelmek isteyenleri. Kendimize zor bakıyoruz. Yemek yapmak bile zor geliyor bazen. Hatta bugün eşim yaptı yemeği. Hatta diyor ki sen hamile olduktan sonra pasaklı oldun diye:) Ne yapayım elimden gelen bu kadar. Yok bir de milleti ağırlayacağım. Bravo valla size pek hamaratsınız:))
e yap diyeydin
geçen bi karikatür vardı vinçli hatırlıyo musun onuona dönmeyelim de
boynumuza yazı mı assak 'hamileyim' diye acaba
hay maşşallah canım yaa:) Fayanslar da parlamayıversin yorma bu kadar kendini. Ne yaptın sen öyle:) Bebişini düşün yat dinlen. Allah korusun erken gelmeye kalkmasın bu yorgunluğa boşver...
Merhaba hanımlar yorgun savaçşı modundayım resmen hiç geçmiş yapamıcam önemli şeyler var mı?
sil sil temizlie temizle nereye kadar bitmedi bitmedi poff ya... Sabah sahurda yatmadı eşim 6ya kadar kendi işlerini yaptı pc de 1e kadar mutfaktaydık resmen mutfak odlabını sil yerleştir buzdolabını çek sil fırını çek sil rafları yerleştir saat 1 oldu sonra ben perdelere giriştim storu sildik avizeleri sildik, sonra tv ünitemdeki kristalleri yıkayayım dedi iki tane mefta verdim moralim bozuldu gitti takımlar cana gelene kadar mala gelsin nazarlarım döküldü dedimsonra onlar yerleştirdim Salonda masaları sildim yerleştrdim totom çıktı desem yeridir acaip uykum var ama kendimi iyi hissediyorum uyuyup uyansam geçecek gibi geliyo :1.. Yerler silincek fayanslar parlatılacak onlarıda eşim yapar yarın iftradan sonra artıkın güneşliklerimi yıkadım tülleride yarın yıkarım eşim geldimi asar tamam yeter poff
cemreyı gordummmmmmmmmmm cok tatlıı kızlarr..zevzekbayanın kızcesıı :))
hadi bakalım bekleyip göreceğiz. doğumdan sonra eve geldiğinde buradan çığlıklarını duyacak mıyız bakalım
hatırladımmmmmmmmmmme yap diyeydin
geçen bi karikatür vardı vinçli hatırlıyo musun onuona dönmeyelim de
boynumuza yazı mı assak 'hamileyim' diye acaba
cnm ben okurken yoruldumm yahuu neler yapmısınız olee.. ev kokusmus muu .. acele etmeyın yavsyavas yapın esım oruclu bısey yapamıo bende bayramda temızlık yapıcaz dedımm anlasma yaptıkMerhaba hanımlar yorgun savaçşı modundayım resmen hiç geçmiş yapamıcam önemli şeyler var mı?
nerde gördünnn:44:
Kuzumun keyfi yerinde çok şükür canım gelmez inşaallah haftaya çarşamba annem perşembede doktorum iznden gelecek beklesin azcıık daha kuzum :) düşüne düşüne yaptım canım yavaş yavaş yaptım :)
kız sen sahurdan beri çalışıyon mu yazık herşeyi bigünde yapmayıver canım, şöyle bi haftaya yay, yavaş yavaş bitir. Anam bunlar da durdu durdu şimdi çoştular.
hey maşşallahhh!!!!
ben de temizlik yapıyorum sanıyorum.. kız fırını bilmemneyi neden çekip sliyosun.. kendini zorlama..
hani nerde nerdeee?????:44:
video çeker youtube.a koyarım valla dağınık kocanın yeni doğum yapmış karısı tarafından sonu diye
hatırladımmmmmmmmmmm
cnm ben okurken yoruldumm yahuu neler yapmısınız olee.. ev kokusmus muu .. acele etmeyın yavsyavas yapın esım oruclu bısey yapamıo bende bayramda temızlık yapıcaz dedımm anlasma yaptıkburda kımsemız olmadıgı ıcın bıze pek bayram olmuycak malesefff
facedee arkadasım cnmm burayada eklerr belkıbakalaımaynıı tubaaaaaaaaa anasının kızı
Aman deyim canım dikkat et, ben sanırım biraz evhamlıyım ondan böyle söylüyorum:) Annen de gelecekse degmesinler keyfine artık:)
video çeker youtube.a koyarım valla dağınık kocanın yeni doğum yapmış karısı tarafından sonu diye
hatırladımmmmmmmmmmm
cnm ben okurken yoruldumm yahuu neler yapmısınız olee.. ev kokusmus muu .. acele etmeyın yavsyavas yapın esım oruclu bısey yapamıo bende bayramda temızlık yapıcaz dedımm anlasma yaptıkburda kımsemız olmadıgı ıcın bıze pek bayram olmuycak malesefff
facedee arkadasım cnmm burayada eklerr belkıbakalaımaynıı tubaaaaaaaaa anasının kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?