2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

he he tüm erkekler aynı yani ben boşuna benimkine bğırıp durmayayım, mesela nefes alamıyorum diyorum ya da ay çok yoruldum diyorum dönüyo niye diyor, ben de başlıyorum sen bi anlayamadın ama ben hamile bi kadınım hem de 8 aylık diye bağırıyorum, tamam tamam aşkım unutmuşum diyo, deli mi ne

ben cicileri aldım mis gibi yıkadım işte tek ütüleyip valize koyacam o alma yıkama kısmınıda zevzek in korkusundan geçen hafta yaptım yoksa belkide yapamazdım
hgnız cnmmmmmmmmmmmmm.. gecmıssı yapıp gelın hemennnnnnnnnnn ..

yavasyavas yap cnmm artıkk 36 bıtmıss.. hergun azar azar yapsan bıter zaten..

2 gün sonra 37 :)) sen beni dürttünmü tam hissedemedimde

tam olarak ole dıyeblıırızz ıstersen bıde faceden dürteyım

Ay kıyamam yaa. Gelmesinler hamile kadının evine. Hem de yatılı... Yıllardır ağırladığımıza saysınlar. Vallahi çok kızıyorum böyle düşüncesizliklere. Bana normalde sürekli gelirler yatılı ama ben kabul etmiyorum artık. Eşim de sağolsun reddediyor kibarca, gelmek isteyenleri. Kendimize zor bakıyoruz. Yemek yapmak bile zor geliyor bazen. Hatta bugün eşim yaptı yemeği. Hatta diyor ki sen hamile olduktan sonra pasaklı oldun diye:) Ne yapayım elimden gelen bu kadar. Yok bir de milleti ağırlayacağım. Bravo valla size pek hamaratsınız:))

bende busene kımseyı ıftara cagırmadım aksıne bızı cagırdılar gıdemedıkk .. cunkı belım cok agrıoo uzun sure sabıt kalamıyorumm.. mecburr uzanıcam.. kusura bakmayın deyıpp gıtmedık.. napalım son ayda cok zorlanıyorumm.. ısteyen alınsın . yapcak bısı yok

eşim bile buğün söyleniyordu şu ütüyü yapayımda çantan hazır olsun bari diye ben duymamazlıktan geldim haha

e yap diyeydin

geçen bi karikatür vardı vinçli hatırlıyo musun onu ona dönmeyelim de

boynumuza yazı mı assak 'hamileyim' diye acaba

Merhaba hanımlar yorgun savaçşı modundayım resmen hiç geçmiş yapamıcam önemli şeyler var mı?

sil sil temizlie temizle nereye kadar bitmedi bitmedi poff ya... Sabah sahurda yatmadı eşim 6ya kadar kendi işlerini yaptı pc de 1e kadar mutfaktaydık resmen mutfak odlabını sil yerleştir buzdolabını çek sil fırını çek sil rafları yerleştir saat 1 oldu sonra ben perdelere giriştim storu sildik avizeleri sildik, sonra tv ünitemdeki kristalleri yıkayayım dedi iki tane mefta verdim moralim bozuldu gitti takımlar cana gelene kadar mala gelsin nazarlarım döküldü dedim sonra onlar yerleştirdim Salonda masaları sildim yerleştrdim totom çıktı desem yeridir acaip uykum var ama kendimi iyi hissediyorum uyuyup uyansam geçecek gibi geliyo :1.. Yerler silincek fayanslar parlatılacak onlarıda eşim yapar yarın iftradan sonra artıkın güneşliklerimi yıkadım tülleride yarın yıkarım eşim geldimi asar tamam yeter poff

Ne çok konuştum yorgunluk parmaklarıma vurdu sizden ne haberr

ben sadece o bulantılarım olduğu ilk birkaç ayda eşime dedim, valla kimse kusura bakmasın görüyorsun halimi ha bire kusuyorum, kabız oluyorum, sürekli yatıyorum, halimi görüyorsun kimse gelmesin dedim, o da hak verdi zaten. Ama şimdi bişey demedim, akşam blaşıkları o yıkadı, sen çok yoruldun aşkım iki gündür dedi. Milletin kendisinin anlaması lazım, gelmeyin demek zor canım. Ben de senden farklı değilim, ütülenecekler 3-4 gün bekliyor, çamaşırlar makinaya bile birkaç gün rötarla atılıyo....

hadi bakalım bekleyip göreceğiz. doğumdan sonra eve geldiğinde buradan çığlıklarını duyacak mıyız bakalım

maşallah cnm yaaa senin şu yaptıklarını yapsam akşama doğururum:))))
12 kilo aldım ama herkes şaşırıyor hiç belli etmiyorsun diyorlar. o kadar ağır da değilim. ama böyle temizlik yapamıyorum.

hay maşşallah canım yaa:) Fayanslar da parlamayıversin yorma bu kadar kendini. Ne yaptın sen öyle:) Bebişini düşün yat dinlen. Allah korusun erken gelmeye kalkmasın bu yorgunluğa boşver...

tam olarak ole dıyeblıırızz ıstersen bıde faceden dürteyım
ben face üyesi değilim ki eşimin kimliğiyle bidefa size baktım senden başkada kimseye bakamadım
bende senin gibiyim bana yardıma gelmeyen misafirliğe hiç gelmesin
e yap diyeydin

kıyamıyorum oruç tutuyor garibim bide gün boyu benden birde fırça yiyo ütüde yaptımıyayım artık yazık adama yahu

hay maşşallah canım yaa:) Fayanslar da parlamayıversin yorma bu kadar kendini. Ne yaptın sen öyle:) Bebişini düşün yat dinlen. Allah korusun erken gelmeye kalkmasın bu yorgunluğa boşver...

Kuzumun keyfi yerinde çok şükür canım gelmez inşaallah haftaya çarşamba annem perşembede doktorum iznden gelecek beklesin azcıık daha kuzum :) düşüne düşüne yaptım canım yavaş yavaş yaptım :)

kız sen sahurdan beri çalışıyon mu yazık herşeyi bigünde yapmayıver canım, şöyle bi haftaya yay, yavaş yavaş bitir. Anam bunlar da durdu durdu şimdi çoştular.

hey maşşallahhh!!!!
ben de temizlik yapıyorum sanıyorum.. kız fırını bilmemneyi neden çekip sliyosun.. kendini zorlama..

cemreyı gordummmmmmmmmmm cok tatlıı kızlarr.. zevzekbayanın kızcesıı :))

hani nerde nerdeee?????:44:

hadi bakalım bekleyip göreceğiz. doğumdan sonra eve geldiğinde buradan çığlıklarını duyacak mıyız bakalım

video çeker youtube.a koyarım valla dağınık kocanın yeni doğum yapmış karısı tarafından sonu diye

e yap diyeydin

hatırladımmmmmmmmmmm
cnm ben okurken yoruldumm yahuu neler yapmısınız olee.. ev kokusmus muu .. acele etmeyın yavsyavas yapın esım oruclu bısey yapamıo bende bayramda temızlık yapıcaz dedımm anlasma yaptık burda kımsemız olmadıgı ıcın bıze pek bayram olmuycak malesefff
nerde gördünnn:44:

facedee arkadasım cnmm burayada eklerr belkıbakalaım aynıı tubaaaaaaaaa anasının kızı

Aman deyim canım dikkat et, ben sanırım biraz evhamlıyım ondan böyle söylüyorum:) Annen de gelecekse degmesinler keyfine artık:)

kız sen sahurdan beri çalışıyon mu yazık herşeyi bigünde yapmayıver canım, şöyle bi haftaya yay, yavaş yavaş bitir. Anam bunlar da durdu durdu şimdi çoştular.

Kuzum hamile olmasam kimse durduramıycak da şimd yavaltan yapıyorum... Ben ilk evlendiğimde şeim 7 de işe giderdi ben 7 de başlardım 11 de herşeyiö biterdi cam yerler mutfak felan pasta börek yapıp misafir beklerdim

Canım ya fırında aspratör yok her yer ya oluyo bi yemek yapsam bende öyle dayanama yağ lekesine sil sil çıkmıyo ama ne yapayım kendi evim olsa daha güzel olcakda toki de ne kadar olursa o kadar oluyo :))

Tatlım eşim sağolsun çoğu zorları o yaptı kolayları ben yaptım.. Ev kokmamışda ben hep böyleym kuzum bebek olduktan sonra değişirim inşaallah daha az titiz olurum :) Benim annem geliyo inşaallah bayrama burda komşuları gezcem bu koca göbekle şeker toplaycam kızıma

Aman deyim canım dikkat et, ben sanırım biraz evhamlıyım ondan böyle söylüyorum:) Annen de gelecekse degmesinler keyfine artık:)

:)) Ediyorum canım etmez miyim kızım oynuyo çok şükür bi sıkıntım yok ayak şişim dışında...

video çeker youtube.a koyarım valla dağınık kocanın yeni doğum yapmış karısı tarafından sonu diye

biz de bayram 4 gün dedik. 4 gün temizlik yapacağız:)))))gerçi eşimin sülalesi var. onu da ilk gün halledip diğer günler temizlikle boğuşacağız:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…