2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlarrr Tuba'nın pıtırcığı Cemre kızımız Maşaalah çooook tatlı.. Tekrardan Allah analı babalı büyütsün burdan da diyim sağlıklı sıhhatli bahtı açık olsun.. kuzumya.. duygulandım.. gerçekten kızlar mucize.. kaç ay önce yoktular.. şimdi birer birer geliyorlar... Allah'ım hepimizin kuzularını saklasın sakınsın korusun kollasın...

Hanımlar benden bu kadar ben gidiyorum gözlerim kayıyo inşaallah uyuyabilirim... Allah'a emant olun yarın görüşürüzz inşaallah

biz de bayram 4 gün dedik. 4 gün temizlik yapacağız:)))))gerçi eşimin sülalesi var. onu da ilk gün halledip diğer günler temizlikle boğuşacağız:)))

bence sülaleyi davet et hepsine bi iş tutuştur hemencecik biter

bızede gel cnm kızcenee seekerr verım

biz de bayram 4 gün dedik. 4 gün temizlik yapacağız:)))))gerçi eşimin sülalesi var. onu da ilk gün halledip diğer günler temizlikle boğuşacağız:)))
aynı bızzz demekkı yanlız deılmısızz. esımde dıoo bayramda bıle rahat yok dıee koltukları cektırıcemm altlarını sılıcezz 2 aydır cekemedımmm..

tatıl yok onlara calısssınlarrr

Son düzenleme:
sana kocaman bir maşallah ama sakın bir daha ayaklarım davul deme yazık bu yorgunluğa o ayaklar dayanıyor :))
bence sen yatarsan zor kalkarsın bu yorgunluğun üstüne
cemreyı gordummmmmmmmmmm cok tatlıı kızlarr.. zevzekbayanın kızcesıı :))

nerde gördün diycektim ama yazmışsın face de diye tuba ya söylesene resmi burada göstersin biz bol bol maşallah çekeriz korkmasın

amın cnm yaa karnımızdaa bızımde bole seker bı kız var demekkı bende cok duygulandım sımdı... gel elıfım gell artık annen senı cok ozledı
Hanımlar benden bu kadar ben gidiyorum gözlerim kayıyo inşaallah uyuyabilirim... Allah'a emant olun yarın görüşürüzz inşaallah

gorusuruz cnm yat dınlenn .. hakkettın

bence sülaleyi davet et hepsine bi iş tutuştur hemencecik biter
araryıp nasılsın bile demediler bugüne kadar. kayınvalidem eltimler görümcem...... bir de temizliğe mi gelecekler????bir ihtiyacın var mı diye sormadılar bile

koltulklar çekilecek. mutfak dolapları silinecek. perdeler yıkanacak. camlar silinecek. halılar yıkamaya verilecek...işte bu kadar pek bişey yok. günlere bölüp yapıveririz

dedıgın gıbı pek bısıı yok

Son düzenleme:

DD valla doğru söylüyorsun bazen ben bile unutuyorum karnımın burnumda olduğunu:))

DD valla doğru söylüyorsun bazen ben bile unutuyorum karnımın burnumda olduğunu:))

banada esım dıokı hıc hamıle gıbı davranmıosun dıee onlar nasıl davranıomus dıyorum bende.. sennın gıbı muzık acıp oynamıloar dıo hehe napalım kızımlaa ben cok oynagızzz

bızımkıde ızlıo cnmm bagırmasını yasakladım ben elıf korkuo dıee.. usul usul sevınıoo ne fenayımm
ay ben napıyım tepki kontrolü sıfır benim adamda.. bi de napıyosun dediğimde gelip marş söyleyip dans ediyo.. ıyı uyuz etmeye yapıyo.. ama çok da şeker yauuu kıyıp kızamıyorumkiii

KUZUMMMMMMMMMMMMMAAAAA

MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…