biz de bayram 4 gün dedik. 4 gün temizlik yapacağız:)))))gerçi eşimin sülalesi var. onu da ilk gün halledip diğer günler temizlikle boğuşacağız:)))
bızede gel cnm kızcenee seekerr verımKuzum hamile olmasam kimse durduramıycak da şimd yavaltan yapıyorum... Ben ilk evlendiğimde şeim 7 de işe giderdi ben 7 de başlardım 11 de herşeyiö biterdi cam yerler mutfak felan pasta börek yapıp misafir beklerdim
Canım ya fırında aspratör yok her yer ya oluyo bi yemek yapsam bende öyle dayanama yağ lekesine sil sil çıkmıyo ama ne yapayım kendi evim olsa daha güzel olcakda toki de ne kadar olursa o kadar oluyo :))
Tatlım eşim sağolsun çoğu zorları o yaptı kolayları ben yaptım.. Ev kokmamışda ben hep böyleym kuzum bebek olduktan sonra değişirim inşaallah daha az titiz olurum :) Benim annem geliyo inşaallah bayrama burda komşuları gezcem bu koca göbekle şeker toplaycam kızıma
:)) Ediyorum canım etmez miyim kızım oynuyo çok şükür bi sıkıntım yok ayak şişim dışında...
aynı bızzz demekkı yanlız deılmısızz. esımde dıoo bayramda bıle rahat yok dıee koltukları cektırıcemm altlarını sılıcezz 2 aydır cekemedımmm..
biz de bayram 4 gün dedik. 4 gün temizlik yapacağız:)))))gerçi eşimin sülalesi var. onu da ilk gün halledip diğer günler temizlikle boğuşacağız:)))
sana kocaman bir maşallah ama sakın bir daha ayaklarım davul deme yazık bu yorgunluğa o ayaklar dayanıyor :))Merhaba hanımlar yorgun savaçşı modundayım resmen hiç geçmiş yapamıcam önemli şeyler var mı?
sil sil temizlie temizle nereye kadar bitmedi bitmedi poff ya... Sabah sahurda yatmadı eşim 6ya kadar kendi işlerini yaptı pc de 1e kadar mutfaktaydık resmen mutfak odlabını sil yerleştir buzdolabını çek sil fırını çek sil rafları yerleştir saat 1 oldu sonra ben perdelere giriştim storu sildik avizeleri sildik, sonra tv ünitemdeki kristalleri yıkayayım dedi iki tane mefta verdim moralim bozuldu gitti takımlar cana gelene kadar mala gelsin nazarlarım döküldü dedimsonra onlar yerleştirdim Salonda masaları sildim yerleştrdim totom çıktı desem yeridir acaip uykum var ama kendimi iyi hissediyorum uyuyup uyansam geçecek gibi geliyo :1.. Yerler silincek fayanslar parlatılacak onlarıda eşim yapar yarın iftradan sonra artıkın güneşliklerimi yıkadım tülleride yarın yıkarım eşim geldimi asar tamam yeter poff
Ne çok konuştum yorgunluk parmaklarıma vurdu sizden ne haberr
cemreyı gordummmmmmmmmmm cok tatlıı kızlarr..zevzekbayanın kızcesıı :))
amın cnm yaa karnımızdaa bızımde bole seker bı kız var demekkı bende cok duygulandım sımdı... gel elıfım gell artık annen senı cok ozledıkızlarrr Tuba'nın pıtırcığı Cemre kızımız Maşaalah çooook tatlı.. Tekrardan Allah analı babalı büyütsün burdan da diyim sağlıklı sıhhatli bahtı açık olsun.. kuzumya.. duygulandım..gerçekten kızlar mucize.. kaç ay önce yoktular.. şimdi birer birer geliyorlar... Allah'ım hepimizin kuzularını saklasın sakınsın korusun kollasın...
Hanımlar benden bu kadar ben gidiyorum gözlerim kayıyo inşaallah uyuyabilirim... Allah'a emant olun yarın görüşürüzz inşaallah
ay yine gol oldu.. susturucu takıcam kocama valla
bence sülaleyi davet et hepsine bi iş tutuştur hemencecik biter
bızede gel cnm kızcenee seekerr verım
aynı bızzz demekkı yanlız deılmısızz. esımde dıoo bayramda bıle rahat yok dıee koltukları cektırıcemm altlarını sılıcezz 2 aydır cekemedımmm..
tatıl yok onlara calısssınlarrr
araryıp nasılsın bile demediler bugüne kadar. kayınvalidem eltimler görümcem...... bir de temizliğe mi gelecekler????bir ihtiyacın var mı diye sormadılar bile
koltulklar çekilecek. mutfak dolapları silinecek. perdeler yıkanacak. camlar silinecek. halılar yıkamaya verilecek...işte bu kadar pek bişey yok. günlere bölüp yapıveririz
canım dolapta biraz tarhana çorbasıyla pirinç pilavı var.geçen köfte yapmıştım fazlasını kızartmadan buzluğa atmıştım.onuda çıkarıcam.birde kavun dilimlerim.yeşil bi salata.belki patateste kızartırım.offfff hergün yemek hergün yemek insan usanıyor yemek yapmaktan.ev işimi yapıyım yemekmi yapıyım bulaşıklamı uğraşıyım yoksa yatıp hamileliğimin tadınımı çıkarıyım:imdaaaaaaaaatttttttttttttt
Allahım nazarlardan korusun. maşallah cnm maşallahhhhhh
DD valla doğru söylüyorsun bazen ben bile unutuyorum karnımın burnumda olduğunu:))
ay ben napıyım tepki kontrolü sıfır benim adamda.. bi de napıyosun dediğimde gelip marş söyleyip dans ediyo.. ıyı uyuz etmeye yapıyo.. ama çok da şeker yauuu kıyıp kızamıyorumkiiibızımkıde ızlıo cnmm bagırmasını yasakladım ben elıf korkuo dıee.. usul usul sevınıoo ne fenayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?