2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

41 kere maslaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cemrecıkkkkkkkkkkkkkkkkk

maşallah canım, Allah nazarlardan saklasın

büyümüş annesi bu, sana mı benziyo?

Allahım nazarlardan korusun. maşallah cnm maşallahhhhhh nasıl tatlı bir melek Rabbim analı babalı büyütsün inşllah.hayırlı evlat olsun. Rabbime yakışır kul olsun

Maşşşşşşşşşşşaaaaaaallllllllllllaaaaaaaaaahhhhhhhhh allahım nazarlardan saklasın.... Maşşalllaaaaaaaaaahhhhhhhh

amin canlarım saolunn hepiniz...
evet kızım bana benziyor annem aynı senin küçüklüğün dio

aman boşver yarın diyecek lafın olur ne yaptınızki ne bekliyosunuz diye.. boşverrrrr..... ne demişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar.. el ağlamıyo bile valla ilgilenmiyo bile.. boşverrrrrrrrrr

ay canımmm boşver arayıp sormasınlar daha iiii,benimkilerde öyle......
yarın öbürgün laf duycağına ,en azından kafan rahat olur.......
mümkünse benimkilerde benden uzak olsunlar,ben böyle daha mutluyum......

ben senin o kızçeni yutarım
maşaaaaalllaaahhh subhanallah Allah nazarlardan korusun büyümüş bile annesi bizimkiler doğacakta büyüycekte... topiğin bebekleri tembel çıktı cemre harici:))

bızım babamız galatasaraylı ben besıktaslıyım.ama oğlumuz gslı olacak kıramadım askımı butun odasını gslı yapıooo

bizde de ben gs.lıyım eşim fb li .. oğluşumuz da fb li oluo tabi :))) gs gol atınca sevınıorum fb gol atınca oğlumm gol attınız dıorum :)))

aman boşver yarın diyecek lafın olur ne yaptınızki ne bekliyosunuz diye.. boşverrrrr..... ne demişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar.. el ağlamıyo bile valla ilgilenmiyo bile.. boşverrrrrrrrrr
evet cnm evet bişey söyleiklerinde diyecek lafım çok:)))) annemi de nasıl özlüyorum

kafam rahat çok şükür.birazcık sıcak olsak bir dünyaaaaa laf söz oluyor. böyle olunca yarın öbür gün bizim söyleyecek şeylerimiz oluyor daha iyi

allahım maşallah yarabbım suphanallah.o ne tatlı bır sey oyle yaaa:))) kac kılo sımdı? kac kılo dogmustu? durumu nasıl bılgı beklıyorummm:))) gecmıste bulamadım benn...

almiinaa, meric35, chem27, suksuk, mericdemir2007, sinosis, umutluay, bucart, zaneta, Maybebabe, bayanstres, tubaise, sibelyuce, yakamozzz_, mrtylz, ESTEBAN, zevzekbayan, eflin8484

kızlarrr maşallahmz var bu gece ilk defa bu kadar kalabalık göryormm

kocişler maç izlio bizde kk da takılıozz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…