babamız beşitaşlı ben galatasaraylıyım KIZIM ŞİMDİ HANGİ takımı tutacak bea ne yapacağım
41 kere maslaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cemrecıkkkkkkkkkkkkkkkkk
maşallah canım, Allah nazarlardan saklasın
büyümüş annesi bu, sana mı benziyo?
Allahım nazarlardan korusun. maşallah cnm maşallahhhhhhnasıl tatlı bir melek Rabbim analı babalı büyütsün inşllah.hayırlı evlat olsun. Rabbime yakışır kul olsun
Maşşşşşşşşşşşaaaaaaallllllllllllaaaaaaaaaahhhhhhhhh allahım nazarlardan saklasın.... Maşşalllaaaaaaaaaahhhhhhhh
araryıp nasılsın bile demediler bugüne kadar. kayınvalidem eltimler görümcem...... bir de temizliğe mi gelecekler????bir ihtiyacın var mı diye sormadılar bile
koltulklar çekilecek. mutfak dolapları silinecek. perdeler yıkanacak. camlar silinecek. halılar yıkamaya verilecek...işte bu kadar pek bişey yok. günlere bölüp yapıveririz
umutluay
bırak aramasınlar sormasınlar gelmesinler gitmesinler daha iyi.
derdini seveyim ben senin.
babamız beşitaşlı ben galatasaraylıyım KIZIM ŞİMDİ HANGİ takımı tutacak bea ne yapacağım
bızım babamız galatasaraylı ben besıktaslıyım.ama oğlumuz gslı olacakkıramadım askımı butun odasını gslı yapıooo
evet cnm evet bişey söyleiklerinde diyecek lafım çok:)))) annemi de nasıl özlüyorumaman boşver yarın diyecek lafın olur ne yaptınızki ne bekliyosunuz diye.. boşverrrrr..... ne demişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar.. el ağlamıyo bile valla ilgilenmiyo bile.. boşverrrrrrrrrr
ay canımmm boşver arayıp sormasınlar daha iiii,benimkilerde öyle......
yarın öbürgün laf duycağına ,en azından kafan rahat olur.......
mümkünse benimkilerde benden uzak olsunlar,ben böyle daha mutluyum......
almiinaa, meric35, chem27, suksuk, mericdemir2007, sinosis, umutluay, bucart, zaneta, Maybebabe, bayanstres, tubaise, sibelyuce, yakamozzz_, mrtylz, ESTEBAN, zevzekbayan, eflin8484
kızlarrr maşallahmz var bu gece ilk defa bu kadar kalabalık göryormm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?