almiinaa, meric35, chem27, suksuk, mericdemir2007, sinosis, umutluay, bucart, zaneta, Maybebabe, bayanstres, tubaise, sibelyuce, yakamozzz_, mrtylz, ESTEBAN, zevzekbayan, eflin8484
kızlarrr maşallahmz var bu gece ilk defa bu kadar kalabalık göryormm
tşk ederizz teyzesiiallahım maşallah yarabbım suphanallah.o ne tatlı bır sey oyle yaaa:))) kac kılo sımdı? kac kılo dogmustu? durumu nasıl bılgı beklıyorummm:))) gecmıste bulamadım benn...
evet cnm evet bişey söyleiklerinde diyecek lafım çok:)))) annemi de nasıl özlüyorum
kafam rahat çok şükür.birazcık sıcak olsak bir dünyaaaaa laf söz oluyor. böyle olunca yarın öbür gün bizim söyleyecek şeylerimiz oluyor daha iyi
almiinaa, meric35, chem27, suksuk, mericdemir2007, sinosis, umutluay, bucart, zaneta, Maybebabe, bayanstres, tubaise, sibelyuce, yakamozzz_, mrtylz, ESTEBAN, zevzekbayan, eflin8484
kızlarrr maşallahmz var bu gece ilk defa bu kadar kalabalık göryormm
kocişler maç izlio bizde kk da takılıozz :))
selam canım kocalar maç izliyor bizde sohbetteyiz
kocişler maç izlio bizde kk da takılıozz :))
selam canım kocalar maç izliyor bizde sohbetteyiz
canım ben de çok özlüyorum annemi..anlıyorum seni.. biz de eşimle edi-büdü iki başımızayız... ne akraba var ne tanıdık....
ama az kaldı ben gidicem 18inde şükür....
Cemre dopingi aldık
hepinize çokk tşk ediyoruzzzz kızım büyüsün yine koyarım resmini inş.sizin bebişlerinizide bekliyoruz cemremleee meraklaaaa
dimii tam doping oldu valla benmde doğurasım geldi çok
aynen.....
maç bitti bakalım kaç kişi fire vericez......
verdik bileeee yarıya düşmüşüzzzz
inan benimde ,sabırsızlanmaya başladım iiiice.......
çok tatlı maşallah....
Ay evet Cemre doping oldu gerçekten kırkbir kere maşşallah. Gelsin artık bebişler:) Gerçi benim tosun doğana kadar siz büyütmüş olursunuz kuzuları:) Ben de sizinkilerin fotolarla idare ederim:)
senn baya yakınmış yaa iyisn yine her an gelebilir :) ben daha çok beklicemm galiba(
evet canım sabrederse kızım 18 günümüz var......
bakalım, ne zaman gelcek hanfendi ....
bana kalsa son güne kadar beklemeye razıyım, o kadar çok sabırsızlanmama rağmen(çalışıyrm canım ne kadar geç okadar ii benim için)
kızlar artık bel ağrılarım iyice şiddetlendi......
öncede rahat yürüyüş yapabiliyrdum şimdi 20 dk. fıslıyrm bel ağrısından
bide ocağın üstündeki tencereyi bile kaldırırken belim fena ağrıyo......:18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?