2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam canım kocalar maç izliyor bizde sohbetteyiz

allahım maşallah yarabbım suphanallah.o ne tatlı bır sey oyle yaaa:))) kac kılo sımdı? kac kılo dogmustu? durumu nasıl bılgı beklıyorummm:))) gecmıste bulamadım benn...
tşk ederizz teyzesii
2850 doğmustuu canımm hastaneden cıkarken 2550 ydi.. çıkalı 3 gün oldu inş sütüm yarıodur :26:

canım ben de çok özlüyorum annemi..anlıyorum seni.. biz de eşimle edi-büdü iki başımızayız... ne akraba var ne tanıdık....

ama az kaldı ben gidicem 18inde şükür....

Cemre dopingi aldık

hepinize çokk tşk ediyoruzzzz kızım büyüsün yine koyarım resmini inş.sizin bebişlerinizide bekliyoruz cemremleee meraklaaaa

KızlaR biz kocişle sahile doğruu yuruyuse cıkıoruz ..

yuruyoruz mecbur yurumezsek oğluş annesinin karnında bi kaç ay daha durcakmış

Ay evet Cemre doping oldu gerçekten kırkbir kere maşşallah. Gelsin artık bebişler:) Gerçi benim tosun doğana kadar siz büyütmüş olursunuz kuzuları:) Ben de sizinkilerin fotolarla idare ederim:)

senn baya yakınmış yaa iyisn yine her an gelebilir :) ben daha çok beklicemm galiba (

evet canım sabrederse kızım 18 günümüz var......
bakalım, ne zaman gelcek hanfendi ....
bana kalsa son güne kadar beklemeye razıyım, o kadar çok sabırsızlanmama rağmen(çalışıyrm canım ne kadar geç okadar ii benim için)

kızlar artık bel ağrılarım iyice şiddetlendi......
öncede rahat yürüyüş yapabiliyrdum şimdi 20 dk. fıslıyrm bel ağrısından
bide ocağın üstündeki tencereyi bile kaldırırken belim fena ağrıyo......:18::18::18::18::18::18::18:

çalışıyomusun hala çok zor oluyodr dimi.. ben evde zorlanıyorm Allah yardmcn olsn valla

benm de öyle canm hergeçen gün zorlaşıyo herşey büyüdü bebişler iyice..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…